Kancelář Raikageho
+2
Nawaki
Neuro Uchiha
6 posters
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Kancelář Raikageho
Vzal jsem jí Idatemu z ruky a podíval se na ní pořádně.
Znám jen ten symbol.Měl ho ninja u jezera,ale na plášti.Idate svolej Everesta,Yukii a Kazuyiu.
Znám jen ten symbol.Měl ho ninja u jezera,ale na plášti.Idate svolej Everesta,Yukii a Kazuyiu.
Anonymní- Anonymní
R-P-G
Raikage-sama sme späť z misie potrebné informácie sme zistili od potulných samurajov...
Náš príchod mieril práve sem pretože Idate nám priniesol správu že chcete s nami hovoriť...
Náš príchod mieril práve sem pretože Idate nám priniesol správu že chcete s nami hovoriť...
Anonymní- Anonymní
Oh výborně všichni tu jste.Potřeboval bych hlášení o tom co se stalo u jezera.
Anonymní- Anonymní
R-P-G
Hlavnou príčinou nášho zlyhania bol ninja Neuro.
Všetko mali dopodrobna naplánované Neurovi pomáhal dosť veľký počet ninjov ich pôvod nebol známy.
Jeho misiou bolo uniesť dcéru feudálneho pána v čom sme sa mu snažili zabrániť a spoločne s vamy sa nám to podarilo.
Ninja Neuro nechcel prezradiť dôvody misie ani po dlhom boji sme sa to bohužiaľ nedozvedeli.
Misie sa zúčastnili traja ninjovia Requiem,Kazuya,Everest.
Misia dopadla úspešne.
Všetko mali dopodrobna naplánované Neurovi pomáhal dosť veľký počet ninjov ich pôvod nebol známy.
Jeho misiou bolo uniesť dcéru feudálneho pána v čom sme sa mu snažili zabrániť a spoločne s vamy sa nám to podarilo.
Ninja Neuro nechcel prezradiť dôvody misie ani po dlhom boji sme sa to bohužiaľ nedozvedeli.
Misie sa zúčastnili traja ninjovia Requiem,Kazuya,Everest.
Misia dopadla úspešne.
Anonymní- Anonymní
R-P-G
Vlastne sme sa dozvedeli že Neuro pochádza zo skupiny itami wo sekai s ktorou bola spojená aj moja misia.
Je to potulný schinobi a spolu s ním su v organizácií ešte dvaja ninjovia.
Ich mená sa už vyšetrujú.
Je to potulný schinobi a spolu s ním su v organizácií ešte dvaja ninjovia.
Ich mená sa už vyšetrujú.
Anonymní- Anonymní
Dobře děkuji ti.Můžete jít.
Poslal jsem sokoly do všech vesnic s informacemi o Neurovi a Itami wo sekai.
Poslal jsem sokoly do všech vesnic s informacemi o Neurovi a Itami wo sekai.
Anonymní- Anonymní
Po vstupu:
¨Dobry den Raikage-sama to s temi kvetinami je vyrizene ucet vam poslou. Akorat jsem se ted uvrtal do dozasobovani kvetinare takze kdyby me nekdo shanel tak se brzy budu muset vydat do Kiri.. Nepotrebujete tam neco??
¨Dobry den Raikage-sama to s temi kvetinami je vyrizene ucet vam poslou. Akorat jsem se ted uvrtal do dozasobovani kvetinare takze kdyby me nekdo shanel tak se brzy budu muset vydat do Kiri.. Nepotrebujete tam neco??
Anonymní- Anonymní
Vsupte!Ach zdravím Idate.....Mmm ani ne.Requieme,když už am půjdeš vem sebou aji Everesta a Idateho.Po cestě by jste mohli splnit jednu menší misi.1 vážená rodina na okraji kumo nechce zaplatit pozemkový účet již přez rok.Jakkýmkoliv prostředkem je donuťte zaplatit nebo je přineste do věznice.
(Mám na ně kontakt jeslti chceš)
Anonymní- Anonymní
Dobra Raikage-sama pujdu tam s nimi vyridime to a zpatky pujdou oni dva a ja vyrazim do Kiri poro ty kvetiny... Kontakt neni treba spise adresu a fotku abychom si je nespletli.
Anonymní- Anonymní
Podal jsem jim fotku.
Oh ahoj Kazuyo.Misi bych zřejmě měl.Došla mi žádost od Iwagakure,abych poslal někoho schopného kdo by si promluvil s hokagem a pustil Tsuchikageho na svobodu.
Oh ahoj Kazuyo.Misi bych zřejmě měl.Došla mi žádost od Iwagakure,abych poslal někoho schopného kdo by si promluvil s hokagem a pustil Tsuchikageho na svobodu.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho