Kancelář Raikageho
+2
Nawaki
Neuro Uchiha
6 posters
Strana 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: Kancelář Raikageho
Konecne zpatky ve sve krasne vesnici... Pred kancelari Raikageho...
*Tuk tuk*...
*Tuk tuk*...
Anonymní- Anonymní
Zdravim Raikage-sama omlouvam se ale tri dny jsem byl v Kiri a Mizukage vubec nereagovala, ale nechal jsem ji tam predbezne podminky na smlouvu a ma se vam ozvat postou.. Ale jako satisfakci zde mam par vybornych dortiku z proslule cukrarny v Kiri....
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na ně.
Umm ne děkuji.Mám pro tebe misi.Půjdeš s zde přítomným Kazuyou na misi.Byla unesena dcera feudálního pána.Byla to neznámá skupina ninjů.Jediné co víme je že bude někde blízko Kumo.
(Téma vám založím a tam taky budu psát bude to tu v Kumo.Za zlé postavy bude psát Neuro Uchiha)
Umm ne děkuji.Mám pro tebe misi.Půjdeš s zde přítomným Kazuyou na misi.Byla unesena dcera feudálního pána.Byla to neznámá skupina ninjů.Jediné co víme je že bude někde blízko Kumo.
(Téma vám založím a tam taky budu psát bude to tu v Kumo.Za zlé postavy bude psát Neuro Uchiha)
Anonymní- Anonymní
Hm může být.Půjdeš s zde přítomnými na misi vše ti potom vysvětlí rozchod.
Anonymní- Anonymní
Jistě můžeš všichni máte sraz u brány kumo.Již by tam na vás ml 1 člověk čekat.
Anonymní- Anonymní
Po katastrofě co se stala jsem šel zpátky do kanceláře a uvelebil se.
Anonymní- Anonymní
přišel jsem do kanceláře a zeptal jsem se jestli muzu dostat nejakou misi
Anonymní- Anonymní
Vytáhl jsem si jeho spis.
Hm ty si student akademiie,tak tedy dobře.Sice by to měl udělat nějaký gennin.Jedna bohatá paní chce mít svatbu zde v Kumogakure.Je opravdu bohatá a dobře zaplatí.V podstatě je vše zařízeno jen 1 velký detail.Květiny.Potřebuji aby si zašel do květinářství a vykoupil vše co tam mají.
(Květinářství může být normálně na ulici)
Hm ty si student akademiie,tak tedy dobře.Sice by to měl udělat nějaký gennin.Jedna bohatá paní chce mít svatbu zde v Kumogakure.Je opravdu bohatá a dobře zaplatí.V podstatě je vše zařízeno jen 1 velký detail.Květiny.Potřebuji aby si zašel do květinářství a vykoupil vše co tam mají.
(Květinářství může být normálně na ulici)
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho