Korálové pobřeží
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 7 z 7
Strana 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Korálové pobřeží
First topic message reminder :
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re: Korálové pobřeží
"Jak často za tebou Ruki chodí?" podívala jsem se na ní i já
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Trochu jsem zaklonila, ale stále jsem ji upřeně pozorovala. Usmála jsem se a tiše se uchechtla.
,,Mám ti o něm podávat hlášení?'' Úsměv se mi rozšířil.
Mezitím Tenshi zvědavě sledoval vlnky, které mu omývaly packy. Jenom jsem zvedla ruku z jeho hlavy a tím mu dala najevo, že má volnost.
Leopard vběhl rovnou do moře. Když mu některá z vln cákla do tváře, zatřepal hlavou a znovu se vrhl do vody.
,,Mám ti o něm podávat hlášení?'' Úsměv se mi rozšířil.
Mezitím Tenshi zvědavě sledoval vlnky, které mu omývaly packy. Jenom jsem zvedla ruku z jeho hlavy a tím mu dala najevo, že má volnost.
Leopard vběhl rovnou do moře. Když mu některá z vln cákla do tváře, zatřepal hlavou a znovu se vrhl do vody.
Shinobi
"Jistě dělej si srandu." řekla jsem a podívala se na Tenshiho.
"Krom Rukiho už nemám nikoho." řekla jsem tišeji a smutněji
"Krom Rukiho už nemám nikoho." řekla jsem tišeji a smutněji
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,No, to je riziko povolání.'' Pohodila jsem dlouhými vlasy. ,,Ruki docela vyrostl.'' Poznamenala jsem jen tak mimochodem. Byl to pro mě docela šok, když naposledy, co jsem ho viděla to bylo takové škvrně a teď se musím dívat vzhůru, abych mu viděla do očí.
Tenshi přiběhl celý zmáčený a kousek před námi se přikrčil a otřásl sebou tak silně, že některé kapičky dolétly až k nám.
Tenshi přiběhl celý zmáčený a kousek před námi se přikrčil a otřásl sebou tak silně, že některé kapičky dolétly až k nám.
Shinobi
"Záleží mi na něm i když to tak nevypadá, pamatuješ si snad na tu aférku s....Se Shoem?" vyslovila jsem jeo jméno dost těžce
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Se Shoem? Já zastávám názor, že celé ten nápad s manželstvím byla jedna velká aféra, ale dobře. Ano, pamatuji si to.''
Zvedla jsem obočí a přemýšlěla o tom, co mi chce říct.
Zvedla jsem obočí a přemýšlěla o tom, co mi chce říct.
Shinobi
"Mrzí mě co se stalo mezi náma ale na to už je asi pozdě." řekla jsem smutně
"Omluv mě." otočila jsem se a vracela se zpět minula jsem Danteho a rychle běžela k Dagovi se slzama na krajíčku
Co se stalo?
"Vem mě domů hned!" nasedla jsem sice si trochu potrhala krajku ale chtěla jsem se jet někam sama vybrečet nějak toho bylo moc (přesun)
"Omluv mě." otočila jsem se a vracela se zpět minula jsem Danteho a rychle běžela k Dagovi se slzama na krajíčku
Co se stalo?
"Vem mě domů hned!" nasedla jsem sice si trochu potrhala krajku ale chtěla jsem se jet někam sama vybrečet nějak toho bylo moc (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Co? Otočila jsem se za ní. No, tohle mi ještě scházelo. Někde ji tady pronásledovat.
Luskla jsem prsty, vytvořila jsem draka, vyskočila jsem na něj i s Tenshim a letěli jsme za ní. (přesun)
Luskla jsem prsty, vytvořila jsem draka, vyskočila jsem na něj i s Tenshim a letěli jsme za ní. (přesun)
Shinobi
Strana 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 7 z 7
Povolení tohoto fóra: