Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tunely pod Iwou

Goto down

Tunely pod Iwou Empty Tunely pod Iwou

Příspěvek pro Anonymní Mon 13 Jun - 10:41

Tajné chodby nachádzajúce sa pod dedinou, o ktorých vedia iba ninjovia od chuunina a vyššie. V prípade útoku na dedinu vás vyvedú ďaleko za bránu.

Naposledy upravil Midotsuchi dne Fri 29 Jul - 7:06, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tunely pod Iwou Empty Re: Tunely pod Iwou

Příspěvek pro Anonymní Mon 4 Jul - 18:02

Prechádzal som presne podľa plánu, ktorý som sa musel ako chuunin naučiť. Jedno zlé odbočenie a skončil by som v slepej uličke. Vstúpil som do tunelu, ktorý sa končil neďaleko hlavnej budovy.
(Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 18:05

Poté co jsem odběhl od skupinky dost daleko ... tak jsem přišel ke vchodu do tunelu... dotkl jsem se ho a vpustil do něj čakru... a přede mnou se otevřel otvor... a já jsem tím otvorem proskočil.... a jakmile jsem vevnitř ddopadl tak se zavřel...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 18:10

Rozběhl jsem se do iwy... cestou jsem potkal jednoho Anbu který mi řekl: "Dovedu vás na místo nejbliššího tajného východu...."
A já ho doplnil a řekl: "... a já na něj skočím a zabiju ho překvapivým útokem... jak mám ve zvyku..."
přesouváme se pod ulice...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 18:17

Doběhl jsem k nejbliššímu východu... a řekl jsem: "Odtud by mě ta s byakuganem mohla vidět... přece jen jsem u východu... " pak jsem vytvořil : Chi bushina (krvavýho klona)
A já si vytořil Meč z krve a v jedné ruce Jehlice z krve a klon si vytvořil bič a jehlice...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 19:42

Doběhl jsem k poklopu nahoře u hory otočil jsem se... rozpustil jsem klona a nasál zpět krev... poté jsem vstoupil na Horu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: