Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
Po čele mi stiekla kvapka a podštipačným pohľadom som sa tentokrát zameral na Yuua.
Kde on všetky tie ruže berie ? Je snáď vlastníkom kvetinárstva, či čo ?!
Kde on všetky tie ruže berie ? Je snáď vlastníkom kvetinárstva, či čo ?!
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:,,Samozřejmě." usmála jsem se a poplácala Shiz po zádech, abach jí tím dala na jevo, že to zvládneme. Poté jsem si prohlédla Yuu.
,,Ahoj, jak se daří růžím?" vzpomněla jsem si, jak jsem ho potkala v Konoze.
"Děkuji za optání,daří se náramně,chci zkusit vyšlechtit jinou nezvyklou barvu poškrábu se na hlavě "Jaké jméno by jste dala mojí modré růži?" usměju se
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si kluka, který si prohlížel Yuua. Naklonila jsem hlavu na stranu a prohlížela si ho. Kyaaah..Stěhuju se do Konohy!! Dokonalí kluci jsou asi jen tam! ,,Ahoj, jak se jmenuješ?" usmála jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
"shizuka-chan klid jsem u tebe na pořád" pohladil jsem shizuku na hvlavě
Anonymní- Anonymní
,,Jméno?...Etto.." zapřemýšlela jsem. ,,Ai (Láska)." bylo to první co mě napadlo, snad se mu to bude líbit.
Anonymní- Anonymní
Tak on je naozaj kvetinár ! To sme to dopadli. Samé ženy, malý chlapec a kvetinár idú chytať najnebezpečnejšie monštrum v dejinách shinobi sveta.
Nestačil som sledovať dianie naokolo mňa.
Nestačil som sledovať dianie naokolo mňa.
Anonymní- Anonymní
Posadila jsem se na zem a čekala až se všichni přivítaj. "Děkuji Idate-kun." usmála jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:,,Jméno?...Etto.." zapřemýšlela jsem. ,,Ai (Láska)." bylo to první co mě napadlo, snad se mu to bude líbit.
"Je to na Vás,dám si poradit,co řeknete to bude platit" usměju se "Původně se měla růže jmenovat po vás,ale jak chcete" směju se.
Anonymní- Anonymní
Zjavne sa nám to tu začína meniť na " rande triedy S ".
Posadil som sa na zem a oprel som sa o strom.
Ale to nevadí, aspoň si schrupnem.
Posadil som sa na zem a oprel som sa o strom.
Ale to nevadí, aspoň si schrupnem.
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:,,Po-po mě?" zarazila jsem se překvapením.
Se vztyčenou hlavou "Kársné růže vždy nesly jméno krásné ženy a jen tak mimochodem Vy jste krásná" trochu zčervenám a z pod oblečení mi vypadne červená růže "Je,spadla"
Anonymní- Anonymní
,,Etto.." začervenala jsem se a nevěděla, co říct. ,,Umm arigatou." usmála jsem se a bylo to jediné, na co jsem se vzmohla xD. Podívala jsem se na červenou růži, která byla na zemi a zvedla ji. Přivoněla jsem si a usmála se.
Anonymní- Anonymní
Rudý jak uhlík ve vyhasínajícím ohništi "Ale dosti růží,je tu důležitější záležitost,neodkladná" tvářím se zcela vážně
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se na něj. ,,Hai. Jste připraveni? Můžeme vyrazit?" optala jsem se všech.
Anonymní- Anonymní
Mám pocit, že jediná nepripravená je tu práve ona a jej ctiteľ kvetinár. Začínam mať pocit, že než sa definitívne pohneme, Yonbi už bude na druhej pologuli. V tom prípade sa budem môcť konečne natiahnuť.
Postavil som sa zo zeme a bez energie som prikývol.
Postavil som sa zo zeme a bez energie som prikývol.
Anonymní- Anonymní
Takashi napsal:Okamžite som na Yuua reagoval.
"Budem hádať. Fialky ?"
"Mladíku pěstuji pouze růže a jde o jistou potvoru kterou máme zkrotit a chvili ještě ryj a má katana ochutná Tvoji mladistvou zadnici nasupeně
Anonymní- Anonymní
"Nadržaný frajer, čo môže byť horšie..."
Pokýval som hlavou nad Yuuovou reakciou.
Pokýval som hlavou nad Yuuovou reakciou.
Anonymní- Anonymní
"hele niči meč nebude nic ochutnávat maximalně ma shin tvé ruže" krvelčne jsem se pousmál
Anonymní- Anonymní
Zamračila. ,,Nepokoušej, chlapče, neradím ti to." zavrčela jsem na něj.
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure