Ulice
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Ulice
First topic message reminder :
Tiché ulice mesta, kadiaľ ľudia zvyčajne nechodia...
Tiché ulice mesta, kadiaľ ľudia zvyčajne nechodia...
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice
Heem moc ráda ! rozžiarila som sa pri čom som mala od čokolády v podstate celé ústa !.. nakoniec som ju dopila a takým až fanatickým pohľadom som sa na Reinu pozrela.. len vás chcem poprosiť o jednu.. maličkosť eh...ja.. na tom zo psychikou nie som moc dobre a, keď sa k niekomu pripútam, ako teraz k vám tak tak.. tak od neho nesmiem ísť moc ďaleko ! no etoo.. neviem ako to popísať.. povedala som ospravedlňujúco no vyzeralo to tak že to myslím vážne.
Anonymní- Anonymní
"v pořádku, potřebovala bych něco jako ochranku." pousmála jsem se podala jsem jí ubrousek aby si otřela ústa. Pak jsem vstala "máš ráda draky?...Dagu?...jedním poletíme." řekla jsem a k nám se snesl drak a já na něj naskočila
"Půjdeš?"
"Půjdeš?"
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Na chvíľu som tak vyvalila oči na toho draka ! .. nakoniec som len došla k nemu a trocha divne som sa na neho pozrela.. tam nedoskočím.. zamumlala som po čom som si však nakusla prst a použila som Kuchyiosen.. vyvolala som havrana ktorý na tele maj jashinistické znaky, bol veľký a tak ma uniesol.. zodvihol ma za ramená, položil na draka po čom sa len stratil v obláčiku dymu.. Haaaai.. zaškerila som sa a radšej som sa Reini chytila... s tým mojím talentom na taijutsu by som pravdepodobne bez držania sa zletela po pár sekundách letu.
Anonymní- Anonymní
"Hm takže jashinistka?" pousmála jsem se "To bude mít Hidan radost." řekla jsem a vzlétly jsme (přesun)
(musím jít dokončíme zítra odpoledne nebo když budeš chtít dej přesun do sídla napiš tam dobrou noc )
(musím jít dokončíme zítra odpoledne nebo když budeš chtít dej přesun do sídla napiš tam dobrou noc )
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Oyasumi nasai
Keď sme vzlietli tak som sa o Reinu doslova prilepila ! proste som ju nepúšťala ani na nanosekundu letu.. (presun)
Keď sme vzlietli tak som sa o Reinu doslova prilepila ! proste som ju nepúšťala ani na nanosekundu letu.. (presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: