Tréninkové místnosti
+4
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
Než jsem se nadála, ocitla jsem se na zemi. Zamračila jsem se a podkopla mu nohy. Rychle jsem se zvedla, nabila vějíře zlatavou chakrou a řekla : Jo, asi máš pravdu. Začala jsem se smát..
Anonymní- Anonymní
Bol som na zemi uplne bez mocny a uz som nemohol nic spravit jedine co mi ostavalo bolo sa zmierit z prehrou
Dobre , dobre vyhrala sai vzdavam sa
hovorim a vyskocim na zem
Dobre , dobre vyhrala sai vzdavam sa
hovorim a vyskocim na zem
Anonymní- Anonymní
Vzdal to. Vyhrála jsem. Ok! Příště už určitě vyhraješ ty. Dodala jsem a chvilku přemýšlela. Napadlo mě, možná by sis mohl pořídit nějakou zbraň a s tou bojovat. Třeba něco z našeho klanu, všichni jsou mrtvý nikdo to nepozná.. Řekla jsem a uchechtla se, ikdyž to moc k smíchu asi nebylo.
Anonymní- Anonymní
No to si pis ze vyhraj ja
Povedal som a troska som vyplazil jazyk
No hey to by bolo odteba mile mozno by mi nieco sadlo
a pousmial som sa a poskrabal na zadnej casti hlavy
Povedal som a troska som vyplazil jazyk
No hey to by bolo odteba mile mozno by mi nieco sadlo
a pousmial som sa a poskrabal na zadnej casti hlavy
Anonymní- Anonymní
Začala jsem se smát. Tak jo, počkej. Řekla jsem a sundala si ze zad obrovský svitek. Obalila jsem ho zlatavou chakrou a něco zabrblala a on změnil barvu. Roztáhla jsem ho a Vypadla z něj obrovská hromada zbraní z našeho skladu.
To vís, naše skrýš je zničená, všechno máme tady. Na konci svitku byly dva malé pergameny. Ty jsem čapla do rukou a zapečetila je zpět.
Jakou zbraň si vybereš?
To vís, naše skrýš je zničená, všechno máme tady. Na konci svitku byly dva malé pergameny. Ty jsem čapla do rukou a zapečetila je zpět.
Jakou zbraň si vybereš?
Anonymní- Anonymní
Ok! Dotáhla jsem ho přímo ke svitku a jeho ruku položila nad katanu. Katana jevila známky odmítnutí ho. Ahhh, tahle si tě nevybrala.. Položila jsem jeho ruku výš, aby katana, která je mu souzena vletěla přímo do jeho ruky. Vykulila jsem oči. Legendární katana s jádrem dračího srdce se začala kmitat a nakonec mu vletěla přímo do ruky. Páni, to je katana s jádrem dračího srdce! Z našeho klanu ji ještě nikdo neovládl. Gratuluji ti! Řekla jsem mu. Ale zacházej s ní opatrně!! Křikla jsem ještě a zapečetila zbytek zbraní zpět do svitku. Ten jsem si zase nasadila na záda. Tuhle katanu ti zničí jen ty nejsilnější techniky a to by se musely použít asi 700x! Řekla jsem a byla ráda, že má zbraň.
Anonymní- Anonymní
super
nadsene som povedal a zacal som snou vseliako sermovat jak blazon od radosti az mi skoro uletela z ruky
Dakujem ti Nanami
pousmial som sa a katanu som si zalozil za nohavice a objal som ju
nadsene som povedal a zacal som snou vseliako sermovat jak blazon od radosti az mi skoro uletela z ruky
Dakujem ti Nanami
pousmial som sa a katanu som si zalozil za nohavice a objal som ju
Anonymní- Anonymní
Když začal s tou katanou šermovat, trošku jsem se zasmála. Byla jsem ráda, že má radost. Poděkoval mi a objal mě. Nemáš zač. Řekla jsem a přitiskla se k němu. Umm... Mám trochu hlad, nezajdeme někam? Zeptala jsem se a zasmála se.
Anonymní- Anonymní
Citas my myslenki
povedal som a pokival som hlavou
Kde pojdeme na ramen ? ale platim ja
povedal som a pokival som hlavou
Kde pojdeme na ramen ? ale platim ja
Anonymní- Anonymní
Kývla jsem.
Jo jdem.
Pak jsem uslyšela jak řekl, že platí.
Tak to ani náhodou, platím já!
A takhle jsem se s ním hádala celou cestu. (Přesun)
Jo jdem.
Pak jsem uslyšela jak řekl, že platí.
Tak to ani náhodou, platím já!
A takhle jsem se s ním hádala celou cestu. (Přesun)
Anonymní- Anonymní
Došla jsem na cvičiště se svitkem v ruce. Sedla jsem si do trávy a začala pročítat obsah toho svitku. Ještě chvíli jsem nad tím svitkem dumala a pak to vyzkoušela v praxi. Zkoušela jsem Vytvořit kruh se 13 údery, ale vůbec mi to nešlo.
Anonymní- Anonymní
Prisiel som sem a zacal som sa pozeral na Nanami ako trenuje , vyskocil som nastrom a nan som si sadol aby som mal vacsie pohodlie a pekne som sa tam oprel
Anonymní- Anonymní
Moje neschopnost v ovládání té nové techniky se mi vymstila. Nepovedená technika se mnou práskla o zem. Křečovitě jsem se zvedla a radši přešla zpět ke svitku. ()
Bylo naprosté ticho.Mám pocit, jako by mě snad někdo sledoval! Řekla jsem si v duchu. Uslyšela jsem zašustit větev. Prudce jsem se otočila.
H-Haló?Je tu někdo? Chvíli jsem přemýšlela a pak dodala. Hmm, to byl asi pták...
Bylo naprosté ticho.Mám pocit, jako by mě snad někdo sledoval! Řekla jsem si v duchu. Uslyšela jsem zašustit větev. Prudce jsem se otočila.
H-Haló?Je tu někdo? Chvíli jsem přemýšlela a pak dodala. Hmm, to byl asi pták...
Anonymní- Anonymní
Jak lezim na strome a pozeram na Nanami tak vidim uvidim jablko nadomnou , postavim sa az na spicky aby som ho zachitil ale stale nedociahnem , nakoniec pon vyskocim a chitim ho , a ked dopadnem tak sa smiknem zo stromu a rovno nazem zakricim
Auuuu
A to krasne cervene jablko sa mi vysmikne z ruky a rovno na spinavu zem
Auuuu
A to krasne cervene jablko sa mi vysmikne z ruky a rovno na spinavu zem
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem nejdříve jemné křupnutí a poté hrubý pád. S hlasitým výkřikem zvednu vějíř a začnu kolem sebe máchat. Po chvíli se vzpamatuji a všimnu si, že je to Barairo. Válel se na zemi s plnou držkou mého vějíře. Naniiiii?!!!!! Můj bože, Gomenasai, Barairo-kun!!! Zakřičím a podám mu ruku. Všimnu si toho ošpiněného jablka na zemi a zvednu ho. Tak kvůli tomuhle si spadnul? Zeptám se s milým úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Cely vystraseny ze co sa vlastne deje este niesom pri zmysloch a otrasene hovorim
T-t-t-o n-ni-c
Postavil som sa z Nanami-nou pomocou este stale som bol ostraseny , zdvihne jablko a pita sa ma ci kvoli nemu som padol a ja nato uz z normalnym hlasom hovorim
Ano vyzeralo tak chutne som proste neodolal a ked som ho konecne chitil som sa smikola padol
Jak som dohovoril tak som sa zacal oprasovat
T-t-t-o n-ni-c
Postavil som sa z Nanami-nou pomocou este stale som bol ostraseny , zdvihne jablko a pita sa ma ci kvoli nemu som padol a ja nato uz z normalnym hlasom hovorim
Ano vyzeralo tak chutne som proste neodolal a ked som ho konecne chitil som sa smikola padol
Jak som dohovoril tak som sa zacal oprasovat
Anonymní- Anonymní
Procházela jsem se podél řeky a zaslechla hlasy. Doběhla jsem k nejbližšímu křoví a postupovala dále směrem k hlasům ... Poodhrnula jsem hustou větev a zahlédla je ... Nanami a Barairo. Zatím zůstanu schovaná a podívám se co dělají.
Anonymní- Anonymní
Ďábelsky jsem se usmála a koukala na něj. Střihla jsem uchem. Slyšel si to?! Zajíkala jsem vystrašeně. Křoví zašustilo znova. CO TO BYLO?! Zavřeštěla jsem a vlítla Barairovi do náruče. Křoví zašustilo potřetí. Ááááááááááááá!!!! Zavřískala jsem a běžela přímo do křoví. Začala jsem do něj vší silou třískat vějíři. Máchala jsem vějíři a vyplenila celé křoví. Nandeeeee?! Rinooo? Ty žiješ??? Zaječela jsem a objala jí. Radostně jsem poskakovala a dotáhla jí až k Barairovi. Barairo, to je moje sestra, Rina, určitě si jí pamatuješ jako toho malého capartíka, co byl otevírat dveře, když jsi mě byl vyzvednout, abychom šli do "školy". Byla jsem strašně šťastná, ale zároveň jsem vrhla na Rinu vražedný pohled. --Sesterská komunikace-- : Ne že mi ho přebereš, ten je můj!!!! ... Poté jsem se přehnaně usmála a čekala, co komu vyleze z úst.
Anonymní- Anonymní
Uch uch prskám rozmlácené křoví z úst. Ještě že jsem vykryla rány Nanamininými vějíři které by mě udeřily. I tak jsem celá doškrábaná a přidušená pevným sevřením.Vytrhla jsem se z jejího obejtí a stojím tváří v tvář Barairovi. Od doby kdy jsem ho naposledy spatřila opravdu zmužněl . --Sesterská komunikace-- : To se ještě uvidí třeba se mu líbí víc rusovlásky než brunety A dál zamilovaně zírám na něj.
Anonymní- Anonymní
Vykuleně jsem zírala na výraz Riny. Ďábelsky jsem se usmála a napřáhla se. *Plesk*
..
--Sesterská komunikace-- : OVLÁDEJ SE!!!! Mimochodem, nechceš brindák, aby ses neposlintala?!!! ... Teď jsem na pár sekund měla Baraira jen pro sebe. Podívala jsem se na Rinu, která měla na obličeji opuchlou bouli. Přemýšlela jsem, proč jsem to vlastně udělala. Jsem blázen? Řekla jsem si v duchu a podala Rině ruku. Gomene, ségra. Řekla jsem a usmála se.
..
--Sesterská komunikace-- : OVLÁDEJ SE!!!! Mimochodem, nechceš brindák, aby ses neposlintala?!!! ... Teď jsem na pár sekund měla Baraira jen pro sebe. Podívala jsem se na Rinu, která měla na obličeji opuchlou bouli. Přemýšlela jsem, proč jsem to vlastně udělala. Jsem blázen? Řekla jsem si v duchu a podala Rině ruku. Gomene, ségra. Řekla jsem a usmála se.
Anonymní- Anonymní
Poté co mě Nanami udeřila se ve mně mísilo hned několik pocitů,chtěla jsem ji ránu vrátit,ale nemělo by to smysl ... dlouho jsme se neviděli. Sáhla jsem si na obličej který mi pomalu otékal .. Zapomene na to,ale příště až mi ji zase vrazíš ti to vrátim sestřičko! Otočila jsem se a poamlu se ubírala do stanu ulehnout ke spánku Dobrou Barairo broukla jsem ještě přes rameno.
Anonymní- Anonymní
Jemně jsem se pousmála a zívla. Koukla jsem se na Baraira, pak na stan, pak zase na Baraira, chytla ho za ruku a dotáhla ho do stanu. Rina už tvrdě spala. Zabalila jsem se do deky a usínala. Po chvíli jsem uslyšela Baraira chrápat. Na pár vteřin jsem mu zacpala nos a pak už nechrápal. (Snad jsem ho nezabila ... Dobrooou )
Anonymní- Anonymní
Zobudil som sa a dostal som velku chut na jablko ktore som vcera nemohol mat.
Vysiel som von zo stanu tak aby som nezobudil Nanami a vyskocil na strom na ktorom bolo vela jablk .. jedno som zobral pre seba a jdno pre Nanami keby nahodou chcela , tentoraz som nespadol a ked som skocil naspet na zem tak som si konecne zahrizol to stavanteho jablka ... a idem naspet ku stanu
Vysiel som von zo stanu tak aby som nezobudil Nanami a vyskocil na strom na ktorom bolo vela jablk .. jedno som zobral pre seba a jdno pre Nanami keby nahodou chcela , tentoraz som nespadol a ked som skocil naspet na zem tak som si konecne zahrizol to stavanteho jablka ... a idem naspet ku stanu
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti