+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 18 z 37
Strana 18 z 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Re:
First topic message reminder :
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
Anonymní- Anonymní
Re:
Protáhla jsem se a seskočila z NArutova klína omluvně jsem se na něj podívala aproměnila se zpět
"Ach co se stalo nemůžu a´mít aspoň chvilku volno a užívat si? NAruto promiň počkej chvilku." usmála jsem se na ně vzala Tatsua kolem ramen a odešla s ním na druhous tranu hostince
"Tak spusť."
"Ach co se stalo nemůžu a´mít aspoň chvilku volno a užívat si? NAruto promiň počkej chvilku." usmála jsem se na ně vzala Tatsua kolem ramen a odešla s ním na druhous tranu hostince
"Tak spusť."
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
"Chvilku myslíš to vážně jsi pryč už dva dny bez toho aby jsi něco řekla."naštvaně jsem se zatvářil."Jde o toho kluka co přišel že je náš shinobi jak jsem ti celou dobu říkal že není a ty jsi mě neposlouchala.Sledoval jsem ho a zjistil jsem že to byl shinobi z Konohy.S Everestem jsme s ním bojovali ale utekl nám."
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Re:
(Už som tu)
Pozorne som sledoval Naruta...
Nečakal som že sa uvidíme tak skoro povedal som Narutovi.
Pozorne som sledoval Naruta...
Nečakal som že sa uvidíme tak skoro povedal som Narutovi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dalo by sa tak povedať povedal som vážnym hlasom...
Makuto (malá opica) sa len prizeral z môjho ramena
A čo tu robíš ty?
Makuto (malá opica) sa len prizeral z môjho ramena
A čo tu robíš ty?
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ja ?
No tak šiel som si pohovoriť zasa po dlhej dobe z Reinou proste sa šlo na čaj a ja vlastne mám tak akokeby pár dní voľno tak preto no ... a čo sa vlastne stalo ?"
No tak šiel som si pohovoriť zasa po dlhej dobe z Reinou proste sa šlo na čaj a ja vlastne mám tak akokeby pár dní voľno tak preto no ... a čo sa vlastne stalo ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Mám taky nárok na dovolenou o tom shinobim vím dělala jsem křížový výslech naštěstí o mích plánech ani neových schopností neví nic. Nejsem zas tak blbá abych si toho nevšimla žádné záznamy? Mise v Konoze? Zadala mu ji Tsukiko? Tsukiko by takovou misi nikdy nezadala. Zapíšeme ho do naší bingo knihy. Teď s tím nemůžeme nic dělat a já přemýšlela že bych se mohla jít podívat skrz Naaruta do světa na chvíli jako kočku mě nikdo podezírat nebude."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
"Jedine, že by som tomu "niekomu" informáciu o tvojej mačacej forme poskytol, čo sa pokojne môže stať, ak to bude znamenať peniaze," prehovoril som s úsmevom na tvári a zamiešal sa tak do rozhovoru Reiny s Tatsuom Reigim.
"Predsa len, som informátor."
"Predsa len, som informátor."
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
Re:
"Houou, niekto tu má blbú náladu," prehovoril som veselo.
"Ale vážne, máš pocit, že zo všetkých ľudí práve ja som niekto, na koho platí vyhrážanie? Kdeže, na Tetsuyu funguje niečo iné."
"Ale vážne, máš pocit, že zo všetkých ľudí práve ja som niekto, na koho platí vyhrážanie? Kdeže, na Tetsuyu funguje niečo iné."
Re:
To ta nemusí zaujímať odpovedal som vážnym hlasom a presunul som sa k Tatsuovi...
Deje sa niečo?
Deje sa niečo?
Anonymní- Anonymní
Re:
"Áno, viem. Muž, ktorému som daroval rinnegan," prehovoril som s úsmevom na tvári.
"Každopádne, znepriateliť si jak Reiničku, tak jeho naraz, by mohlo viesť k nepríjemným problém, ktorých sa zúčastňovať neplánujem."
"Každopádne, znepriateliť si jak Reiničku, tak jeho naraz, by mohlo viesť k nepríjemným problém, ktorých sa zúčastňovať neplánujem."
Re:
"Nedeje sa nič, prišiel som iba pozdraviť starú známu," dostal som sa z jej zovretia a pomaly kráčal zasa preč.
"Či mi veriť budeš, alebo nie, je čisto len na tebe. Každopádne, tvoje tajomstvo je u mňa v bezpečí," s úsmevom na tvári som "vytancoval" z hostinca.
"Či mi veriť budeš, alebo nie, je čisto len na tebe. Každopádne, tvoje tajomstvo je u mňa v bezpečí," s úsmevom na tvári som "vytancoval" z hostinca.
Re:
Tajomstvo? Čo pred nami ukrýva!
Podivne som sa zamračil a sledoval som ludí naokolo...
Ako Otokage by si sa mala zdržiavať v Otogakure, a nie behať za ninjami z konohy!Ja som urobil rovnakú chybu ako Raikage a pozri ako som dopadol povedal som rozzúreným hlasom.
Makuto sa na mňa len nevinne prizeral.
Makuto: http://jedko.files.wordpress.com/2011/04/monkey.jpg
Podivne som sa zamračil a sledoval som ludí naokolo...
Ako Otokage by si sa mala zdržiavať v Otogakure, a nie behať za ninjami z konohy!Ja som urobil rovnakú chybu ako Raikage a pozri ako som dopadol povedal som rozzúreným hlasom.
Makuto sa na mňa len nevinne prizeral.
Makuto: http://jedko.files.wordpress.com/2011/04/monkey.jpg
Anonymní- Anonymní
Re:
"Co mám a nemám dělat se budu rozhodovat sama." řekla jsem a bouhcla naštvaně do stěnu
"Ten Tetsuya mi pije krev." řekla jsem chladně a snažila se zase uklidnit.
"Měli by jsme se tedy vrátit. Ještě si promluvíme Naruto." mrkla jsem na něj a šla z hostince ven k Dagovi (přesun)
"Ten Tetsuya mi pije krev." řekla jsem chladně a snažila se zase uklidnit.
"Měli by jsme se tedy vrátit. Ještě si promluvíme Naruto." mrkla jsem na něj a šla z hostince ven k Dagovi (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Seděl jsem v rohu místnosti u stolu, u kterého nikdo jiný neseděl, sem tam na mě někdo koukl ale ihned odvrátil pohled, věděli, že semnou není radno si zahrávat a proto se mě raději vyhýbali, na stole jsem měl sklenici saké, ze které jsem popíjel a při tom jsem si prohlížel staré dřevo ze kterého byl vyrobený stůl
Anonymní- Anonymní
Re:
Po tom co jsem se prošla po městě kde jsem skoro nikoho nepotkala jsem došla až sem.
Otevřela jsem dveře a rozhlídla jsem,pár lidí ke mě sedělo zády takže jsem se jimi moc dlouho nezaobírala.Očima jsem se koukal do rohu a zavřela dveře.
Seděla tam ta otravná osoba která mi včera pila krev,došla jsem k jeho stolu a přisedla si.
"Zdravim"
Otevřela jsem dveře a rozhlídla jsem,pár lidí ke mě sedělo zády takže jsem se jimi moc dlouho nezaobírala.Očima jsem se koukal do rohu a zavřela dveře.
Seděla tam ta otravná osoba která mi včera pila krev,došla jsem k jeho stolu a přisedla si.
"Zdravim"
Guest- Anonymní
Re:
Pohledem jsem se na ní podíval
''no né, ty ještě žiješ, a jsi pohromadě''
naklonil jsem hlavu na stranu
''to jsou mi věci''
následně jsem pohledem přejel na číšníka, který ihned přišel k Arisu s objednávkovým lístkem
''no né, ty ještě žiješ, a jsi pohromadě''
naklonil jsem hlavu na stranu
''to jsou mi věci''
následně jsem pohledem přejel na číšníka, který ihned přišel k Arisu s objednávkovým lístkem
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jistě"
Usmála jsem a naoko se prohlídla.
"Zatím jsem pohromadě..."
Koukla jsem se na číšníka a aniž bych si vzala lístek objednala jsem si s úsměvem vodu.
Usmála jsem a naoko se prohlídla.
"Zatím jsem pohromadě..."
Koukla jsem se na číšníka a aniž bych si vzala lístek objednala jsem si s úsměvem vodu.
Guest- Anonymní
Strana 18 z 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 18 z 37
Povolení tohoto fóra: