+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 10 z 37
Strana 10 z 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Re:
First topic message reminder :
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Aha, tak to tam je alespoň útulné ne?" Podíval jsem se jí do očí. ,,No, mám bratra, pak nevlastní sestru a ještě k tomu jsem strejda." Usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Dítě?" Podíval jsem se na Sawaii a pochopil, že to tak stačí. ,,Jó, tak hlavně, že máš aspoň někoho komu se můžeš svěřit." Pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jo, měl bych být, ale když si pořád zavřená za branami ve vesnici celé dny, musíš se jít někde provětrat. A navíc se teď ještě chystá, což ještě chvíli potrvá." Podíval jsem se na Sawaii jak usnula, pak jsem svůj zrak opět věnoval Kushině.
Anonymní- Anonymní
Re:
Podíval jsem se na ní a musel jsem se pousmát. Kdyby si to tak pamatovala. ,,Já se ale vrátím, chtěl jsem přijít tu ještě na nějaké informace. Nechci jen tak sedět a nečinně přihlížet."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,No, býval tu jeden informátor, ale je tu celkem prázdno kromě nás teda." Podíval jsem se ještě jednou po hospodě.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,No, asi máš pravdu." Usmál jsem se a podíval se na ni. ,,Tak se snad ještě někdy potkáme." Začal jsem se pomalu zvedat ze židle. ,,Po válce."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Dobrá, budu rád když vás ještě potkám." Otočil jsem se a přešel ke dveřím. Od dveří jsem jim ještě zamával na rozloučenou a vyšel zpět.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Podíval jsem se na Kushinu jak leží na zemi. ,,Z čeho tě bolí?" Pomohl jsem ji vstát a pak si sednout na židli. Mezitím jsem pokynul číšnikovi, ať donese nějaký led. ,,Mě už hlava pomalu přestává bolet."
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som bol pred hostincom vďaka kyuubi módu som ich vycítil , nevedel som či tam mám ísť .
Anonymní- Anonymní
Re:
Vstúpil som dnu bez kyuubi módu smeroval som k nim .
Stále som tomu nemohol uveriť že je to ona .
Stále som tomu nemohol uveriť že je to ona .
Anonymní- Anonymní
Re:
Keď som ju videl z blíska zaťal som päste .
Je to ona Kushina ... moja mama ...
Pozeral som neveriacky jej smerom .
No nič som nerobil nemal som slov .
Je to ona Kushina ... moja mama ...
Pozeral som neveriacky jej smerom .
No nič som nerobil nemal som slov .
Anonymní- Anonymní
Re:
Také jsem vešla do hostince, byla jsem zticha a jen poslouchala. Nebylo mi dvakrát jasné co se tu děje.
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 10 z 37
Povolení tohoto fóra: