Yugaegakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato :: Mise
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Yugaegakure
Mezitím co se přetahuje sensei s nepřítelem, nepozorovaně se ohnu k zemi a neberu si prach do ruky. Rozbíhám se proti nepřítelovi a prach mu vrhnu do očí... Hned ho kopám do kolena a padá k zemi, protože se nemůže udržet na nohou.
Anonymní- Anonymní
Padnem na zem a nič nevidím. Začnem mečom máchať okolo seba.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vyhnu se meči a jak se naskytne možnost kopnu ho do hlavy tak, aby to byla jeho konečná.
Anonymní- Anonymní
"Uah!" Meč mi vyletel z ruky a upadol som do bezvedomia.
Princezná
Bola som stále na zemi, spútaná pri strome.
Princezná
Bola som stále na zemi, spútaná pri strome.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Přišel jsem k němu blíž. ,,Ještě dýchá, asi je jen v bezvědomí co s ním?" Otočil jsem se na Katsura a mezitím jsem rozvázal princeznu u stromu.
Anonymní- Anonymní
"Huh to nevim...co ho vzít s náma do vesnice i s princeznou?" podám návrh Seitovi.
Anonymní- Anonymní
,,Hm myslím, že spíš ne tam by skončil ve vězení a my by jsme měli zbytečně zavazadlo na víc. Ulehčíme mu to." Přijdu k němu a položím mu meč na srdce. ,,Já ti říkal, že to je konečná." Zatlačím a ostří lehce projede. Otočím se zpátky na Katsura. ,,Ber princeznu. Jak půjdeš kolem vesnice tak ji vylož. Já mezitím něco obstárám už v Konoze potkáme se někde na tréninku."
Anonymní- Anonymní
"Dobře vemu ji sebou." Princeznu si dám opatrně přes rameno a pokračuji dokončit úkol. Ve vesnici ji odevzdám a pokračuji v cestě domů. (Přesun)
Anonymní- Anonymní
Následuju chvíli Katsura a pak se od něho oddělím a mířím do Konohy.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato :: Mise
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: