Yugaegakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato :: Mise
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Yugaegakure
,,Hm asi máš pravdu. Tak pojdmě." Sotva to dořeknu nasadím rychlé tempo.
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
"Sakra aj s misiou" Tu umriem ma naserú!" Trepem sa ďalej, no pomaly, princeznička začala klásť odpor. Už mi došli nervy a hodil som ju na zem. "Budeš nervovať? Mám ťa zabiť?!"
"Sakra aj s misiou" Tu umriem ma naserú!" Trepem sa ďalej, no pomaly, princeznička začala klásť odpor. Už mi došli nervy a hodil som ju na zem. "Budeš nervovať? Mám ťa zabiť?!"
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Přiběhli jsem už k němu. ,,Nějaký nervozní ne?" Podívám se na něho a chystám se na boj.
Anonymní- Anonymní
"Seito ještě sem neviděl tvoje Kuchiyose no jutsu... nechces ho použít? Teď je na to i dobrá chvíle nemyslíš?" zeptám se a poprosím ho.
Anonymní- Anonymní
,,No nebudu ho zbytečně přivolávat." Usměju se. ,,Ten by mi zase dal. Jedině, že by šlo do tuhého tak ho přivolám."
Anonymní- Anonymní
" No dobře... rychle to tu doděláme ať se můžem vrátit do vesnice a k mému tréninku." a kývnu hlavou, jako že to mám všechno pod kontrolou.
Anonymní- Anonymní
,,Jo to by měla být pohodička." Pousměju se a už se dívám na ninju a čekám na to co udělá.
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
Vytiahol som katanu a rýchlo sa rozbehol na Seita. Mečom som mu mal v úmysle zaseknúť do krku.
Vytiahol som katanu a rýchlo sa rozbehol na Seita. Mečom som mu mal v úmysle zaseknúť do krku.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vytáhl jsem meč a tím jsem vyblokoval ten jeho. ,,To je tvoje konečná."
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
Rýchlo som sa zohol a podkopol Seita. "Iste!"
Rýchlo som sa zohol a podkopol Seita. "Iste!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Spadl jsem a usmál jsem se. ,,Ale ano." Nohou jsem mu vykopl katanu z ruky a chytil ho za nohy. Tak Katsuro zkus ho nějak dostat.
Anonymní- Anonymní
Skládám pečeťe... Shunshin no jutsu
Objevím se před nepřítelem a dám mu přímou ránu do hrudníku, až mě rozbolela ruka. "Po tomhle už nic neuděláš!" vykřiknu na něj.
Objevím se před nepřítelem a dám mu přímou ránu do hrudníku, až mě rozbolela ruka. "Po tomhle už nic neuděláš!" vykřiknu na něj.
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
Rana ma zarazila do zeme, s bolesťou som sa ako tak dal dokopy. Postavil som sa na nohy a bolo vidno, že sa trasiem. Z úst mi tečie krv. "Za toto, guah!" Vypľul som krv. "Zaplaťíš!" Spravím pečate.
Na Genina som vypálil oheň.
Rana ma zarazila do zeme, s bolesťou som sa ako tak dal dokopy. Postavil som sa na nohy a bolo vidno, že sa trasiem. Z úst mi tečie krv. "Za toto, guah!" Vypľul som krv. "Zaplaťíš!" Spravím pečate.
Na Genina som vypálil oheň.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Skočil jsem před oheň a složil pečetě. ,,Suiton: Mizu rappa." Poslal jsem z úst vodu na oheň.
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
Môj oheň bol síce na vyššej úrovni, no stále voda > oheň, takže som z útoku nič nevydoloval. "KSOO!" Hodil som na Seita kunaie s výbušními lístkami (3) a spravil ďalšie pečate.
Môj oheň bol síce na vyššej úrovni, no stále voda > oheň, takže som z útoku nič nevydoloval. "KSOO!" Hodil som na Seita kunaie s výbušními lístkami (3) a spravil ďalšie pečate.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Chytl jsem Katsura a odksočil jsem s ním daleko od kunaiů. Složil jsem pečetě. ,,Suiton: Suiryuudan no jutsu." Ze zbylé vody se utvořil drak a letěl na ninju.
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
Kawarimi no jutsu, zostalo po mne len poleno, ktorá voda zmiatla. Objavil som sa pri jednom strome, ktorý bol stranou od Seita a jeho kolegu. Tam som spravil pečate.
Kawarimi no jutsu, zostalo po mne len poleno, ktorá voda zmiatla. Objavil som sa pri jednom strome, ktorý bol stranou od Seita a jeho kolegu. Tam som spravil pečate.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
,,Kde zmizel?" Budu to tu muset zase zaplavit připrav se kývnu na Katsura a složím pečetě. ,,Suiton: Bakusui Shouha." Začaly vznikat vlny a vytvořilo se tu i menší jezírko.
Anonymní- Anonymní
"Neboj Seito" řeknu ale přes masu tekoucí vody to neslyšel.
Poté se postavím se za Seita, abych byl v bezpečí před vodou.
Poté se postavím se za Seita, abych byl v bezpečí před vodou.
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
Do čerta aj s jeho vodou, môj katon je úplne zbytočný. Spoza stromu som na nich nečakane hodil kuanie aj s lístkami (5). Hneď na to som sa na nich rozbehol.
Do čerta aj s jeho vodou, môj katon je úplne zbytočný. Spoza stromu som na nich nečakane hodil kuanie aj s lístkami (5). Hneď na to som sa na nich rozbehol.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
,,Uskoč někam." Řekl jsem rychle Katsurovi a sám jsem se vyhl kunaiům. A rozběhl se proti němu.
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
Lístky vybuchli a ja som bežal naproti Seitovi. Vytiahol som druhú katanu a zahnal sa nad hlavu. Buď alebo Mečom som pohol vpred a ten smeroval na Seitovi hlavu z hora.
Lístky vybuchli a ja som bežal naproti Seitovi. Vytiahol som druhú katanu a zahnal sa nad hlavu. Buď alebo Mečom som pohol vpred a ten smeroval na Seitovi hlavu z hora.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vytáhl jsem meč a dal ho nad hlavu tím jsem zblokoval i jeho. Nemohl jsem však nic jiného dělat než vzdorovat kataně nad hlavou.
Anonymní- Anonymní
Skoro všem kunaiům sem se vyhnul, až jednomu. Ten mě šlehnu o ruku ale není to nic vážného. (uff...jak koukám vyrazil sem na misi bez připravení. Žádne kunaie, katana prostě nic, až se vrátím do Konohy budu muser vyrazit do zbrojnice.)
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
Tlačil som katanu smerom k nemu. Nič iné som ale robiť nemohol.
Tlačil som katanu smerom k nemu. Nič iné som ale robiť nemohol.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato :: Mise
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: