Yugaegakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato :: Mise
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: Yugaegakure
Dojdu a protáhnu si trochu tělo. ,,Celkem daleko to je." Otočím se na Katsura. ,,Naše první mise." Usměju se.
Anonymní- Anonymní
"Já z vesnice ještě nevyšel, takže nejsem moc zvyklý" pousměji ale tím se snažim zamaskovat vyčerpání. (Uff, takle daleko už nikdy nejdu)
"Tak co uděláme jako první Seito? zeptám se a sednu si na zem.
"Tak co uděláme jako první Seito? zeptám se a sednu si na zem.
Anonymní- Anonymní
,,No to by mě taky zajímalo co uděláme." Usměju se. ,,Kdyby tu aspoň někdo šel kolem, takhle to budem muset nějak prozkoumat sami." Přijdu blíž k němu a dívám se po vesnici i po krajině vedle, asi něco nezahlídnu.
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
Kráčam pred kolegom, ktorý nesie princeznú. Ideme pomaly, no zároveň opatrne. "Dávaj na ňu pozor, nezraň ju, má cenu, hlavne jej krásne telo." Zasmejem sa a otočím na princeznú. Dlaňou jej prejdem od krku až po brucho.
Hagane (C-rank)
Držím princeznú pevne, no zároveň tak, aby som jej neublížil. "Heh."
Kráčam pred kolegom, ktorý nesie princeznú. Ideme pomaly, no zároveň opatrne. "Dávaj na ňu pozor, nezraň ju, má cenu, hlavne jej krásne telo." Zasmejem sa a otočím na princeznú. Dlaňou jej prejdem od krku až po brucho.
Hagane (C-rank)
Držím princeznú pevne, no zároveň tak, aby som jej neublížil. "Heh."
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
,,He tam někdo de. Jdem k nim." Přijdu blíže k nim a vidím jak jeden nese nějakou dívku. ,,Hm předpokládám, že to je jen nějaká dívka, která to přehnala s pitím. nebo to je princezna?" A upřu na ně zrak.
Anonymní- Anonymní
Hagane (C-rank)
Všimnem si čelenky a uškrniem sa. "Konoha je zrejme všade, však?"
Aguri (C-rank)
Tentokrát sa chopím princeznej ja a beriem ju preč, kým sa Hagane zabáva. "Až to skončíš, vieš kam ísť."
Všimnem si čelenky a uškrniem sa. "Konoha je zrejme všade, však?"
Aguri (C-rank)
Tentokrát sa chopím princeznej ja a beriem ju preč, kým sa Hagane zabáva. "Až to skončíš, vieš kam ísť."
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Co mám dělat Seito? Nemám jít sledovat princeznu?" narychlo se zeptám.
Anonymní- Anonymní
,,Ne šak my si ho pak najdem." Řeknu s úsměvem a ukážu líně prst na toho vedle. ,,Nejdřív půjde tenhle."
Anonymní- Anonymní
"Postaráme se o něj oba dva sensei?" řeknu s úsměvem, protože konečně uvidim mistra v akci.
Anonymní- Anonymní
Hagane (C-rank)
"Chlapci sú si sebou istí, HAHAAHAAAA" Bez varovania hodím na Seita kunai a uskočím vzad. Akonáhle som na nohách spravím pečate.
"Chlapci sú si sebou istí, HAHAAHAAAA" Bez varovania hodím na Seita kunai a uskočím vzad. Akonáhle som na nohách spravím pečate.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vytáhnu meč a kunai odrazím. ,,Zaútoč tak jak ti to přijde vhodné. Hlavně nechoď do něho nějak zbrkle ještě nevíme co umí tak opatrně." Usměju se a poskládám pečetě. ,,Teďkom trochu odskoč. Suiton: Bakusui Shouha." Vlny se řítili na ninju a vzniko tu i menší jezírko. Během útoku jsem si poskládal radši pečetě znovu.
Anonymní- Anonymní
Bunshin no jutsu ..pff
Objeví se bunshin a následně složí pečetě-Shunshin no jutsu.
Objeví se za nepřítelem a udeří ho silně loktem do zad.
"Seito, můžeš použij nějaký jutsu!" zakřičím.
Objeví se bunshin a následně složí pečetě-Shunshin no jutsu.
Objeví se za nepřítelem a udeří ho silně loktem do zad.
"Seito, můžeš použij nějaký jutsu!" zakřičím.
Anonymní- Anonymní
Hagane (C-rank)
- doton: doryuuheki
Už poskladané pečate mi umožnili dobre načasovanie na vyhnutie sa vode. Tým som sa vyhol aj útoku jeho partnera. Voda, ktorá mierila na mňa zmiatla Katsura. Stojím na stene, ktorú som vytvoril a smejem sa. "Všetko??" zasa spravím pečate.
- doton: doryuuheki
Už poskladané pečate mi umožnili dobre načasovanie na vyhnutie sa vode. Tým som sa vyhol aj útoku jeho partnera. Voda, ktorá mierila na mňa zmiatla Katsura. Stojím na stene, ktorú som vytvoril a smejem sa. "Všetko??" zasa spravím pečate.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
,,Pěkná zeď. Poslední na které stojíš." Dodám s úsměvem. Poskládám pečetě. ,,Suiton: Suiryuudan no jutsu." Na ninju letěl velkou rychlostí vodní drak.
Anonymní- Anonymní
(Tohle je souboj na úrovni...bože chci pomoct Seitovi ale už nevim jak. Ještě žádnou techniku neumim...mohl možná zkusit Goukakyuu no jutsu.)
Poskládám pečetě na Goukakyuu no jutsu.
Zakloním hlavu do zadu. Nadechnu se. A prudce vydechnu...
Ano! Podařilo se mi docela slušný Goukakyuu no jutsu
Poskládám pečetě na Goukakyuu no jutsu.
Zakloním hlavu do zadu. Nadechnu se. A prudce vydechnu...
Ano! Podařilo se mi docela slušný Goukakyuu no jutsu
Anonymní- Anonymní
Hagane (C-rank)
Mal som na pláne útok, no už bol pri mne vodný drak. Vodný drak ma spláchne zo steny, ktorú som spravil. Ohnivá guľa, ktorú poslal po mne Katsuro nemala efekt, o draka sa rozbila a zhasla. Ležím na zemi, masívne množstvo vody mi zlomilo nohu. "KSOOO!" Posadím sa, no cítim bolesť.
Mal som na pláne útok, no už bol pri mne vodný drak. Vodný drak ma spláchne zo steny, ktorú som spravil. Ohnivá guľa, ktorú poslal po mne Katsuro nemala efekt, o draka sa rozbila a zhasla. Ležím na zemi, masívne množstvo vody mi zlomilo nohu. "KSOOO!" Posadím sa, no cítim bolesť.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
,,Copak se děje?" Jdu k němu blíž s připraveným mečem. ,,Tak a kde nás pak čeká ten druhý ať víme."
Anonymní- Anonymní
Hagane (C-rank)
"Hah, ty už ho aj tak neuvidíš, dobre že si ku mne prišiel." Zasmial som sa a roztrhol košeľu. Hneď pod ňou som mal asi 50 výbušných lístok, všetky naraz sa aktivovali. "Bol som vo väzení a nevrátim sa tam! NIKDY! Radšej zdochnem, ale ty pôjdeš so mnou!" Už len moment a lístky spôsobia veľkú explóziu.
"Hah, ty už ho aj tak neuvidíš, dobre že si ku mne prišiel." Zasmial som sa a roztrhol košeľu. Hneď pod ňou som mal asi 50 výbušných lístok, všetky naraz sa aktivovali. "Bol som vo väzení a nevrátim sa tam! NIKDY! Radšej zdochnem, ale ty pôjdeš so mnou!" Už len moment a lístky spôsobia veľkú explóziu.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Rychle jsem poskládal pečetě. ,,Suiton: Suijinheki." Kolem mě se utvořila masa vody, která mě ochránila.
Anonymní- Anonymní
Hagane (C-rank)
Nastal výbuch, no Seitovi to neublížilo, voda mu poskytla ochranu a ja som zomrel.
Aguri (C-rank)
Počujem výbuch. "Hagane... tsss." Trhnem princeznou, aby pridala do kroku.
Nastal výbuch, no Seitovi to neublížilo, voda mu poskytla ochranu a ja som zomrel.
Aguri (C-rank)
Počujem výbuch. "Hagane... tsss." Trhnem princeznou, aby pridala do kroku.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Schodilo mě to na zem ale nic víc, protože sem byl od výbuchu daleko.
Běžím k Seitovi, který je ve vodním vězení. Když ho schodí... "Seito si v pohodě? Pujdem teď po tom dalším?" zeptám se zvědavě.
Běžím k Seitovi, který je ve vodním vězení. Když ho schodí... "Seito si v pohodě? Pujdem teď po tom dalším?" zeptám se zvědavě.
Anonymní- Anonymní
Podívám se na Katsura. ,,No teď ten druhý." A pomalu jsem se vydal směrem kudma šel ten první.
Anonymní- Anonymní
Aguri (C-rank)
Idem s princeznou, sme asi necelí kilometer pred Katsurom a Seitom.
Idem s princeznou, sme asi necelí kilometer pred Katsurom a Seitom.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Podívám se na Seita a spustím "neměli by jsme zabrat, timhle tempem když půjdem, tak nám utečou."
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato :: Mise
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: