Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
"Máte se?"Shizuma Hayato napsal:Zvitok som si položil na kolená.
"Aj ja."
Anonymní- Anonymní
"Dobre...vďaka za ten dom."
Otočil som sa na neho s úsmevom.
"A vy?"
"A vy?"
Anonymní- Anonymní
"Pracovně, to víte. Brzo budou ty zkoušky..Přesněji v pátek. Asi jsem vám neřekl, že jsem trochu změnil plán. Rovnou přiskočíme k tý třetí části. Ale pryč s prací. Nemáte chuť se projít?"Shizuma Hayato napsal:"Dobre...vďaka za ten dom."
"A vy?"
Anonymní- Anonymní
"Ale iste...a pokojne mi tykajte."
Zbalil som si zvitok a vstal.
Anonymní- Anonymní
"Heh, dobře, tak já jsem Assasin." Potřásl jsem si s ním rukou.Shizuma Hayato napsal:"Ale iste...a pokojne mi tykajte."
"Půjdeme do Kiri?"
Anonymní- Anonymní
"Pokojne."
Keď som si s ním potriasol rukou, tak som ju stiahol a len skontroloval jedno vrecko.
Keď som si s ním potriasol rukou, tak som ju stiahol a len skontroloval jedno vrecko.
Anonymní- Anonymní
"Dobře. Seznámím vás s Mizukage, pokud to nebude vadit." Usmál jsem se.Shizuma Hayato napsal:"Pokojne."
Anonymní- Anonymní
"Budem len rád."
Popravil som si okuliare, ktoré nosím aj v noci.
Anonymní- Anonymní
"Za Deset minut u brány, dobře?" usmál jsem se a odešel do své kanceláře se připravit.Shizuma Hayato napsal:"Budem len rád."
.
.
.
.
Vešel jsem do kanclu, oblékl si svůj plášť a odložil krabici. Vytáhl jsem svazek z dvaceti kunaiema, ze šupliku vytáhl dva svitky s loutkami, napsal jsem vzkaz, že se vrátím do jednoho dne a odešel jsem.
Anonymní- Anonymní
Premiestnil som sa k Rin, ktorej som napísal list, že som odišiel do Kiri a čoskoro sa vrátim.
Potom som odišiel.
(presun)
Potom som odišiel.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k rozpůlenému stromu nejspíš od vichřice a sedl si na něj a začal přemýšlet a trénovat sekáním mečem do stromu abych zvýšil svojí sílu.
Anonymní- Anonymní
Dorazili jsme.
"Je to něco jako kawarimi a klon, ale z gumy.. Umělé tělo, gumový klon.
"Je to něco jako kawarimi a klon, ale z gumy.. Umělé tělo, gumový klon.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Fri 25 Feb - 19:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Přišli jsme a sedli si na louku.
"Takže? Udělal bych to takhle.. Ty Edwarde máš vysokou obranu, Nara stínové jutsu a ovládání věcí. Nebo jak bych to řekl.. Inoko ty máš Yamanaka jutsu, bariérní, léčivé a tak.. Měli by jsme to udělat na divize..
Viděl bych to takhle..
1. Divize by se skládala z lékařů a senzibilů.. Tam bys zapadal ty..
2. Divize by byla útočná a ta by zasáhla první..
3.Divize by byla posila a byla by to spíš .. Obraná a taková.. Slabší skládaná z jouninů a chunninů a geninů..
4. Divize by byli velmi silní ninjové a chránili by feudální pány a jinchuuriki.. A ještě něco.. 5. Divize by měla chránit démony co ještě nejsou otevřený protože možná Kabuto válkou rozpoutá rozruch a mezi tím otevře všechny démony.. Kabuto oživil Akatsuki kteří jsou navíc nesmrtelní.. Bude to makačka..
Chtělo by to takhle: 2. Divize se bude skládat z hodně ninjů průměrných a ti zasáhnou první proti Akatsuki nesmrtelným vojácích a budou spíše s nimi držet krok než se vyčerpávat.. 1. Divize by tam pak doběhla a rozdělila by se na senzibilské a lékařské.. Lékařské by ošetřovali padlí bojovníky z 2. Divize a ti co ještě by byli schopni bojovat, bojovali by.. Senzibilská divize by se spojila s nejsilnějšími ninji z 3. divize a senzibilé by našli Kabuta a začal by boj.. Tím by jsme ho zaměstnali a možná i porazili.. Pokuď ne.. budeme potřebovat někoho s pečetícím jutsem..Kabuto je téměr nesmrtelný.. Jelikož 2. divize neudrží dlouho krok s nesmrtelnými akatsuki tak tam dorazí 4. a 5. divize jelikož Kabuto bude zaměstnaný, nebude schopen vypustit démony.. V tolika počtu by snad už šlo porazit tu bestii.. Rozřazení do těch divizí by bylo už ale na kage.. neznám všechny schopnosti našich spojenců.Zbytek by se vyřešil na bojišti, kdo ví koho ještě oživil.. určí se to až na schopnostech ostatních vyvolaných.
"Takže? Udělal bych to takhle.. Ty Edwarde máš vysokou obranu, Nara stínové jutsu a ovládání věcí. Nebo jak bych to řekl.. Inoko ty máš Yamanaka jutsu, bariérní, léčivé a tak.. Měli by jsme to udělat na divize..
Viděl bych to takhle..
1. Divize by se skládala z lékařů a senzibilů.. Tam bys zapadal ty..
2. Divize by byla útočná a ta by zasáhla první..
3.Divize by byla posila a byla by to spíš .. Obraná a taková.. Slabší skládaná z jouninů a chunninů a geninů..
4. Divize by byli velmi silní ninjové a chránili by feudální pány a jinchuuriki.. A ještě něco.. 5. Divize by měla chránit démony co ještě nejsou otevřený protože možná Kabuto válkou rozpoutá rozruch a mezi tím otevře všechny démony.. Kabuto oživil Akatsuki kteří jsou navíc nesmrtelní.. Bude to makačka..
Chtělo by to takhle: 2. Divize se bude skládat z hodně ninjů průměrných a ti zasáhnou první proti Akatsuki nesmrtelným vojácích a budou spíše s nimi držet krok než se vyčerpávat.. 1. Divize by tam pak doběhla a rozdělila by se na senzibilské a lékařské.. Lékařské by ošetřovali padlí bojovníky z 2. Divize a ti co ještě by byli schopni bojovat, bojovali by.. Senzibilská divize by se spojila s nejsilnějšími ninji z 3. divize a senzibilé by našli Kabuta a začal by boj.. Tím by jsme ho zaměstnali a možná i porazili.. Pokuď ne.. budeme potřebovat někoho s pečetícím jutsem..Kabuto je téměr nesmrtelný.. Jelikož 2. divize neudrží dlouho krok s nesmrtelnými akatsuki tak tam dorazí 4. a 5. divize jelikož Kabuto bude zaměstnaný, nebude schopen vypustit démony.. V tolika počtu by snad už šlo porazit tu bestii.. Rozřazení do těch divizí by bylo už ale na kage.. neznám všechny schopnosti našich spojenců.Zbytek by se vyřešil na bojišti, kdo ví koho ještě oživil.. určí se to až na schopnostech ostatních vyvolaných.
Anonymní- Anonymní
Do místnosti vešla jedna dáma.
"Tady, od Kage přišli informace o jejich silách." podala jsem mu dokumenty.
"Tady, od Kage přišli informace o jejich silách." podala jsem mu dokumenty.
Anonymní- Anonymní
"Hmm.." Kouknul jsem se na dokumenty..
"Tak začněme."
"Inoka, Kin, Tsunade,pokud se počítá i on tak Hayato ,,Kosuke = 1. divize.
Mikuto,já,Edward, Kushina.. pokud vůbec pomůže... a všichni chunnini a genini z aliance pěti zemí = 2 divize.
3 divize by byla z všech jouninů a vyšších postavených hodností až do hodnosti kage.
4. Divize by byli spíše.. Třeba jeden z kage.. A pár dalších poskoků.. Spojila by se s 5 divizí.. ale jinak by pracovali každá jinde.
To je asi vše."
"Tak začněme."
"Inoka, Kin, Tsunade,pokud se počítá i on tak Hayato ,,Kosuke = 1. divize.
Mikuto,já,Edward, Kushina.. pokud vůbec pomůže... a všichni chunnini a genini z aliance pěti zemí = 2 divize.
3 divize by byla z všech jouninů a vyšších postavených hodností až do hodnosti kage.
4. Divize by byli spíše.. Třeba jeden z kage.. A pár dalších poskoků.. Spojila by se s 5 divizí.. ale jinak by pracovali každá jinde.
To je asi vše."
Anonymní- Anonymní
Kouknul jsem se na ženu a pak se kouknul hned na Yoshira a Edwarda.
"Se vším souhlasím, možná že ho i porazíme. " Usmál jsem se a hned nasadil vážný výraz.
"Měli by jsme o těch démonech říct Tsunade-sama dřív, Kabuto je může osvobodit i teď. Pojďme." (Přesun)
"Se vším souhlasím, možná že ho i porazíme. " Usmál jsem se a hned nasadil vážný výraz.
"Měli by jsme o těch démonech říct Tsunade-sama dřív, Kabuto je může osvobodit i teď. Pojďme." (Přesun)
Anonymní- Anonymní
,,jasně, to bude hračka,......počkat, kde najdu ten svitek??někam se mi stratil,,
*začne se chechtat a drbat na hlavě*
*začne se chechtat a drbat na hlavě*
Anonymní- Anonymní
"Umm" sevřu ruku v pěst a opřu se o strom.
"KOukej ho najít!"
"KOukej ho najít!"
Anonymní- Anonymní
,,j-j-jasněěě,,
*říká vystrašeně a začíná hledat svitek*
po chvíli: ,,mám ho, vydíte hokage-sama??,,
*začíná otevírat svitek*
*říká vystrašeně a začíná hledat svitek*
po chvíli: ,,mám ho, vydíte hokage-sama??,,
*začíná otevírat svitek*
Anonymní- Anonymní
,,jašne,,
*čte svitek, nahlas*
,,zrození techniky,...blablabla, to přeskočím, co dál,...nebezpečí techniky, hmm.... taky přeskočím, hele pečetě,.....táákže Had,Ovečka,Opice,Prase,Kůn a Tygr,...vau! to je docela dlouhý,.....ehmmm,...jak vyvolat goukakyuu no jutsu, aha,...hmm zajímavé, poučné,,
*čte dál*
*čte svitek, nahlas*
,,zrození techniky,...blablabla, to přeskočím, co dál,...nebezpečí techniky, hmm.... taky přeskočím, hele pečetě,.....táákže Had,Ovečka,Opice,Prase,Kůn a Tygr,...vau! to je docela dlouhý,.....ehmmm,...jak vyvolat goukakyuu no jutsu, aha,...hmm zajímavé, poučné,,
*čte dál*
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti