Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Vpadnu do kanclu a nadechuji se něco říct...ale vyleze ze mne jen "A do tchoří prde..!" naráz vystřizlívím.
Dojdu ke stolu,postavím na něj láhev alkoholu a vyndám lekarničku.
"Tak kde začnem?" zeptám se s ledovým klidem.
Dojdu ke stolu,postavím na něj láhev alkoholu a vyndám lekarničku.
"Tak kde začnem?" zeptám se s ledovým klidem.
Anonymní- Anonymní
Hokage naznačil kde a co.
Přistoupil jsem k němu a přiložil dlaně k popáleninám..ruce obklopila zelenkavá záře...začal jsem tedy léčit.
Po aplikaci lékařského ninjutsu...jsem vytáhl obvazy a malou lahvičku.Jemně jsem místa popálenin potřel obsahem lahvičky "Je to chladivý gel a má i mírné tlumivé účinky...teď Vás budu muset obvázat.." chopím se ještě smotaného obvazu a začnu.
Po chvíli dělám poslední mašličku "Tak hotovo,ale doporučuju navštívit zkušenějšího zdravotníka...toto je jen základní ošetření...a teď když dovolíte se zhroutím do křesla.." unaveně se usměji a a plácnu sebou do křesla před Hokageho stolem...po chvilce zmožen prací i alkoholem usínám *Chrrr* *Chrrr*
Přistoupil jsem k němu a přiložil dlaně k popáleninám..ruce obklopila zelenkavá záře...začal jsem tedy léčit.
Po aplikaci lékařského ninjutsu...jsem vytáhl obvazy a malou lahvičku.Jemně jsem místa popálenin potřel obsahem lahvičky "Je to chladivý gel a má i mírné tlumivé účinky...teď Vás budu muset obvázat.." chopím se ještě smotaného obvazu a začnu.
Po chvíli dělám poslední mašličku "Tak hotovo,ale doporučuju navštívit zkušenějšího zdravotníka...toto je jen základní ošetření...a teď když dovolíte se zhroutím do křesla.." unaveně se usměji a a plácnu sebou do křesla před Hokageho stolem...po chvilce zmožen prací i alkoholem usínám *Chrrr* *Chrrr*
Anonymní- Anonymní
Probudím se celý zkroucený v křesle...zamžourám očima po místnosti....Ten chlast... řeknu si v duchu a postavím se na nohy.
Chvíli se protahuji a urovnávám oblečení "Tak a jde se.." pokývám hlavou a opouštím kancelář.
Chvíli se protahuji a urovnávám oblečení "Tak a jde se.." pokývám hlavou a opouštím kancelář.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se v kanceláři.
Trochu jsem zavrávoral a radši jsem se posadil na desku stolu.
Nejlépe se učí v praxi. oddechoval jsem a přemýšlel, kdo by mi pomohl najít Madarovu skrýš, a pak mě to napadlo. Přešel jsem k oknu, a vyhodil ven signalizačního orla.
Teď jenom počkám. Je to opravdu zvláštní.. vytáhl jsem svou Uchiha ruku xD a jemně pohyboval prsty a pak zápěstím. Musím uložit pečetě, aby mi sharingany nežraly čakru.
Trochu jsem zavrávoral a radši jsem se posadil na desku stolu.
Nejlépe se učí v praxi. oddechoval jsem a přemýšlel, kdo by mi pomohl najít Madarovu skrýš, a pak mě to napadlo. Přešel jsem k oknu, a vyhodil ven signalizačního orla.
Teď jenom počkám. Je to opravdu zvláštní.. vytáhl jsem svou Uchiha ruku xD a jemně pohyboval prsty a pak zápěstím. Musím uložit pečetě, aby mi sharingany nežraly čakru.
Anonymní- Anonymní
ANBU - Minato Aburame
Objevil jsem se přede dveřmi, jemně zaklepal a vešel.
"Ano, Hokage-sama?" pohled se zaměřil na jeho ruku a hned zpět Assasinovi do očí.
Objevil jsem se přede dveřmi, jemně zaklepal a vešel.
"Ano, Hokage-sama?" pohled se zaměřil na jeho ruku a hned zpět Assasinovi do očí.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Minato-san. Díky, že jsi přišel." Ruku jsem rychle uschoval.
"Uděláš pro mě něco?" pohlédl jsem mu prosebně do očí.
"Uděláš pro mě něco?" pohlédl jsem mu prosebně do očí.
Anonymní- Anonymní
ANBU - Minato Aburame
"To je samozřejmost, o co jde?" rozhlédl jsem se po místnosti a sledoval nově zařízenou kancelářou.
Celkem pěkné to tu má. Teď ale k věci.
"To je samozřejmost, o co jde?" rozhlédl jsem se po místnosti a sledoval nově zařízenou kancelářou.
Celkem pěkné to tu má. Teď ale k věci.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Jak jistě sis všiml, mám obvázanou levou ruku, je dost nepoužitelná. Moje síla klesla na polovinu. Potřebuji, najít skrýš Uchihy Madary, ty se na to hodíš nejlépe. A prosím, zachovej to tajemství." pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Hai, mám jít sám nebo půjdete se mnou?" prohlédl jsem si tu ruku. Radši se na to nebudu ptát.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Půjdu s tebou. Včera, jsem měl tajnou misi, tohle z toho vzniklo." Vstal jsem a přešel ke dveřím s klíčem v ruce.
"prosím." otevřel jsem je a čekal, až výjde.
"prosím." otevřel jsem je a čekal, až výjde.
Anonymní- Anonymní
ANBU - Minato Aburame
"Arigato," pousmál jsem se, ale přes roužku, kterou jsem měl přes pusu to nebylo poznat.
.Přesun.
"Arigato," pousmál jsem se, ale přes roužku, kterou jsem měl přes pusu to nebylo poznat.
.Přesun.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Objevil jsem se v kanceláři, vzal jsem si něco malého k jídlu a utíkal pryč.
Anonymní- Anonymní
Po dlouhým spánku se probouzím, vyspalý jako nikdy jindy. Vstanu z postele, oblíknu se a odcházím pryč. Vyjdu ven do Senju čtvti, kde se začnu pomalu procházet. (Uff...tak se to pomalu blíží.)
Anonymní- Anonymní
Objevím se v kanceláři. Popáleniny na těle se ozvaly, a moje čakra se konečně obnovila.
"Bléeeeaaaaa!!" Svlékl jsem se z kůže, a už mě v tu chvíli nic netrápilo.
Orochimaru jde po mě. Nic jiného, než mou hlavu chtít nebude..Takže, musím se stát návnadou. Musíme odhalit útok a být připraveni.
"Bléeeeaaaaa!!" Svlékl jsem se z kůže, a už mě v tu chvíli nic netrápilo.
Orochimaru jde po mě. Nic jiného, než mou hlavu chtít nebude..Takže, musím se stát návnadou. Musíme odhalit útok a být připraveni.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som pred Hokageho kancel a zaklopal som na dvere. Po chvíli som vošiel dnu. "Dobrý, Hokage-sama, chcel by som sa spýtať ako dopadli chuuninske skúšky a kde by som našiel môjho senseia." Poškrabkám sa na hlave a zívnem.
Anonymní- Anonymní
Pomocí sharinganu jsem se oběvil u Assasina.
Čau jdeš dnes na ten hrob?
Stál jsem s rukama ve svém plášti.
Čau jdeš dnes na ten hrob?
Stál jsem s rukama ve svém plášti.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Sundala jsem si poslední obvaz a provinile ho zastrčila do tašky, kterou jsem měla přes rameno. Snad mě nikdo neviděl...
Člověk by řekl, že půjdu odpočívat, ale... Jsem nadšená.
Nemohu se dočkat, až se zase začnu učit nové techniky. Techniky B-rank!
Oči mi jiskřily. Dokázala jsem to... Prostě jsme to obě dokázaly a to bylo to nejlepší, co se mohlo stát. Kývla jsem na ninju, kterého jsem neznala a
opřela se o dveře kanceláře.
Teprver teď mě napadlo, co bych se vlastně chtěla učit. Zdokonalovat lékařské techniky... A Byakuugan samozřejmě.
Saikan Chuushutsu no Jutsu... Shoosen Jutsu a Fuuton: Atsugai...
Ano, to je ono... Přesně to potřebuji. Ztratila jsem se ve svých myšlenkách a doufala, že Hokage-sama dnes bude mít chvilku pro moji prosbu. Nejraději bych se začala učit už teď...
Člověk by řekl, že půjdu odpočívat, ale... Jsem nadšená.
Nemohu se dočkat, až se zase začnu učit nové techniky. Techniky B-rank!
Oči mi jiskřily. Dokázala jsem to... Prostě jsme to obě dokázaly a to bylo to nejlepší, co se mohlo stát. Kývla jsem na ninju, kterého jsem neznala a
opřela se o dveře kanceláře.
Teprver teď mě napadlo, co bych se vlastně chtěla učit. Zdokonalovat lékařské techniky... A Byakuugan samozřejmě.
Saikan Chuushutsu no Jutsu... Shoosen Jutsu a Fuuton: Atsugai...
Ano, to je ono... Přesně to potřebuji. Ztratila jsem se ve svých myšlenkách a doufala, že Hokage-sama dnes bude mít chvilku pro moji prosbu. Nejraději bych se začala učit už teď...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Pozriem sa na chlapíka ktorí sa tu len tak z ničoho nič objavil. Kto si? A jak si to urobil?? Spýtam sa ho zvedavo
Anonymní- Anonymní
Zasmejem sa a zatlieskam mu. A naučíš ma to? Prosím! Pozriem na neho s prosbou v očiach.
Anonymní- Anonymní
Kouzelník si nechá tajemství pro sebe ne sranda.
Shinobi
Klan:
To neznamená nic.Já nebydlím v této vesnici.
Shinobi
Klan:
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: