Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"V to jsem taky doufal Hokage-sama" Odpovím nadšeně a otočím se na Taikiho
"Ty se přidáš k nám do konohy? To už pak nebudeš, ten zlý." Řeknu a uchechtnu se.
"Ty se přidáš k nám do konohy? To už pak nebudeš, ten zlý." Řeknu a uchechtnu se.
Anonymní- Anonymní
vzal jsem si přihlášku
''dobře zítra vám ji tedy přinesu ... zatím naschle...''
podíval jsem se na Infiho
''zdravím a áno přidám, dnes už jsem celkem... unavený tak mě omluv prosím''
usmál jsem se a odešel jsem z budovy ke mě domů
- přesun
''dobře zítra vám ji tedy přinesu ... zatím naschle...''
podíval jsem se na Infiho
''zdravím a áno přidám, dnes už jsem celkem... unavený tak mě omluv prosím''
usmál jsem se a odešel jsem z budovy ke mě domů
- přesun
Anonymní- Anonymní
"Heh." zasmál jsem se.
"Dobře Infi, tak jdeme trénovat chození po vodě. Pokud to už neumíš." pousmál jsem se a oblékl si plášť.
"Dobře Infi, tak jdeme trénovat chození po vodě. Pokud to už neumíš." pousmál jsem se a oblékl si plášť.
Anonymní- Anonymní
"Jasně, čau." Mávnu na Taikiho.
"No, chození po vodě už jsem zkoušel a dostal jsem se docela daleko. I když je pravda, že to ještě neumím úplně." Odpovím trochu ztrapněně.
[Zajímá mě, jakou novou techniku si pre mně Hokage připravil.]
"No, chození po vodě už jsem zkoušel a dostal jsem se docela daleko. I když je pravda, že to ještě neumím úplně." Odpovím trochu ztrapněně.
[Zajímá mě, jakou novou techniku si pre mně Hokage připravil.]
Anonymní- Anonymní
"Jasně." ještě jsem sebral svitek z velké hromady a odešel.
"Půjdeme na cvičiště 3."
"Půjdeme na cvičiště 3."
Anonymní- Anonymní
přišel jsem k hokageho kanceláři a zaklepal jsem... nikdo se neozýval proto jsem před dveře položil dopis ve které byla má přihláška do vesnice...
Jméno: Taiki
Příjmení: Neznámé
Věk: 25 let
Rodina: Neznámé
Barva očí: Modrá
Lékařské vyšetření: Zdraví způsobilí, vše v pořádku
Zaměření jutsu: Genjutsu
Výška: 189 cm
Váha: 72 kg
Zájmy: Polehávání, pomáhání lidem, vzdělávání se
Vaše názory
Týmová spolupráce: Dle mne nejdůležitější část týmu, jistě beru v potaz i další faktory jako jsou například schopnosti členů ale dle mne je týmová spolupráce nejdůležitější
Smrt: Kdybych měl vyjádřit názor na tuto věc, tak mě nebude stačit ani 10 papírů, takže to napíšu takto. Jednou jí potkáme všichni, někteří znás se jí bojí někteří ne, někteří věří nato, že po ní něco bude někteří ne.
Logická Úvaha: Máte možnost zachránit jednoho člověka vyberte který to bude a zdůvodněte
a) Váš nejlepší přítel
b) Člen vašeho týmu
c) Kage vaší vesnice
Zachránil bych člena mého týmu, jelikož žádného nejlepšího přítele nemám a kage je pouze titul pro vůdce vesnice který může přebrat další člověk, kdežto člen týmu je podle mne nejdůležitější součástkou k tomu aby náš tým mohl nadále plnit mise a postarat se o případnou záchranu vesnice.
Smysl vašeho života: Myslím si že pomáhat lidem
Čeho chcete v životě dosáhnout: Mít ženu a děti které budu milovat a žít pohodlný zbytek života
a po té jsem se šel projít
Jméno: Taiki
Příjmení: Neznámé
Věk: 25 let
Rodina: Neznámé
Barva očí: Modrá
Lékařské vyšetření: Zdraví způsobilí, vše v pořádku
Zaměření jutsu: Genjutsu
Výška: 189 cm
Váha: 72 kg
Zájmy: Polehávání, pomáhání lidem, vzdělávání se
Vaše názory
Týmová spolupráce: Dle mne nejdůležitější část týmu, jistě beru v potaz i další faktory jako jsou například schopnosti členů ale dle mne je týmová spolupráce nejdůležitější
Smrt: Kdybych měl vyjádřit názor na tuto věc, tak mě nebude stačit ani 10 papírů, takže to napíšu takto. Jednou jí potkáme všichni, někteří znás se jí bojí někteří ne, někteří věří nato, že po ní něco bude někteří ne.
Logická Úvaha: Máte možnost zachránit jednoho člověka vyberte který to bude a zdůvodněte
a) Váš nejlepší přítel
b) Člen vašeho týmu
c) Kage vaší vesnice
Zachránil bych člena mého týmu, jelikož žádného nejlepšího přítele nemám a kage je pouze titul pro vůdce vesnice který může přebrat další člověk, kdežto člen týmu je podle mne nejdůležitější součástkou k tomu aby náš tým mohl nadále plnit mise a postarat se o případnou záchranu vesnice.
Smysl vašeho života: Myslím si že pomáhat lidem
Čeho chcete v životě dosáhnout: Mít ženu a děti které budu milovat a žít pohodlný zbytek života
a po té jsem se šel projít
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem zamyšleně ke dveříma otevřel je. Pak jsem si sednul do křesla.
Musím něco udělat..Musím. Prohlížel jsem si svou levou ruku a pak mě něco napadlo.
"Mám to.."
Musím něco udělat..Musím. Prohlížel jsem si svou levou ruku a pak mě něco napadlo.
"Mám to.."
Anonymní- Anonymní
Přijdu, zaklepu a vejdu dovnitř. Pohled mi spadl na Assasina v křesle. ,,Zdravím. Nějaké novinky ve světě a asi ne tak přícházím opět se žádostí." Sednu si na proti němu.
Anonymní- Anonymní
"Teď ne, Seito, musím na tajnou misi." vstal jsem a přešel k sekretáři.
Kde to jen je!? Prohraboval jsem se papíry, až když jsem to konečně našel. Papír jsem si uschoval.
Hai, když tohle udělám...Musím..Musím ochránit KOnohu, nesmím je nechat žít, pro dobro Konohy a světa SHinobi! Teď si půjdeme vyřešit účty.. vzal jsem si svůj plášť a odešel. Kancelář jsem zamkl, a okna zavřel.
Kde to jen je!? Prohraboval jsem se papíry, až když jsem to konečně našel. Papír jsem si uschoval.
Hai, když tohle udělám...Musím..Musím ochránit KOnohu, nesmím je nechat žít, pro dobro Konohy a světa SHinobi! Teď si půjdeme vyřešit účty.. vzal jsem si svůj plášť a odešel. Kancelář jsem zamkl, a okna zavřel.
Anonymní- Anonymní
Vyšel jsem z místnosti dřív než ji zamknul. Hm to vypadalo nějak divně. O co jen mohlo jít? S tou otázkou jsem pomalu šel pryč.
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa po senju štvrti a v kancelárii Hokageho som videl svetlo. Zamieril som teda priamo ku kancelárii. Keď som tam bol zaklopal som na dvere a čakal.
Anonymní- Anonymní
"D-Dále." řekl jsem slabým hlasem. Ovládla mě bolest, celé tělo mě pálelo.
Anonymní- Anonymní
Otvoril som dvere a hneď si všimol telo na stole. Vošiel som dnu a dvere zatvoril, ako som bol už v miestnosti všimol som si aj Hokage. "Hokage-sama! Čo to je?"
Anonymní- Anonymní
"Uchiha Kagami..Syn Uchihy Sasukeho..FUtoshi, rád tě vidím..Ppotřeuju, abys ho zanesl do laboratoře. Já jen co si chvíli odpočinu tak, tak se tam stavím taky." vytáhl jsem z pláště zkumavku se dvouma sharinganama.
"Pro tohle jsem byl, ale ztratil jsem při tom RUku, jeho tělo se bude hodit."
"Pro tohle jsem byl, ale ztratil jsem při tom RUku, jeho tělo se bude hodit."
Anonymní- Anonymní
"Oddýchnete?! Vaša ruka!" Aj keď som mal námietky... som shinobi. Vzal som telo. "Mám počkať v laboratórii?"
Anonymní- Anonymní
Lehce vratkou chůzí kráčím "Hmm,jsem v Senju čtvrti na to se napiju" přihnu si z láhve v ruce.
"Aááá,když já byl ještě malý chlapec na akademii...učili mě jak se mám mlátiti" vesele a nahlas si notuju.
"Jak mám kunai správně držet a shuriken vrhnout....jééé dům šéfa...Na jeho zdraví!" mocně upiju z láhve.
Stoupnu si k protějšímu domu a začnu močit na jeho zeď "To je proud...nesmím si pochcat boty..hehe" mudruju nahlas.
"Aááá,když já byl ještě malý chlapec na akademii...učili mě jak se mám mlátiti" vesele a nahlas si notuju.
"Jak mám kunai správně držet a shuriken vrhnout....jééé dům šéfa...Na jeho zdraví!" mocně upiju z láhve.
Stoupnu si k protějšímu domu a začnu močit na jeho zeď "To je proud...nesmím si pochcat boty..hehe" mudruju nahlas.
Anonymní- Anonymní
"H-Hai. TOhle nepočká, musí to být hned. A vem tam." šáhl jsem do kapsy a vytáhl svůj speciální kunai.
"Tohle." pak zaslechnu nějaký zvuk.."To je..Yuu!? Přiveď ho, ale nejdřív, ať nevidí to tělo, potřebuju, vyléčit povrchové popáleniny, tohle sám nezvládnu, moje čakra.-Příliš jsem používal sharingan." stáhl jsem si čelenku dolů a zkumavku uschoval.
"Tohle." pak zaslechnu nějaký zvuk.."To je..Yuu!? Přiveď ho, ale nejdřív, ať nevidí to tělo, potřebuju, vyléčit povrchové popáleniny, tohle sám nezvládnu, moje čakra.-Příliš jsem používal sharingan." stáhl jsem si čelenku dolů a zkumavku uschoval.
Anonymní- Anonymní
"Fajn." Vzal som od Hokageho kunai.
Pohltil som telo, otvoril dvere kancelárie a vyšiel za Yuuom. Bol hlučný.... ľahko som ho našiel. "Yuu?"
Pohltil som telo, otvoril dvere kancelárie a vyšiel za Yuuom. Bol hlučný.... ľahko som ho našiel. "Yuu?"
Anonymní- Anonymní
Schovám frantíka do kalhot a otočím se,mé očka se rozsvítí "Nazdááár,co Ty tu...nezajdem za holkama?" řeknu načež si mocně říhnu.
"Neměl bych tolik pít" poznamenám poněkud vážně.
"Neměl bych tolik pít" poznamenám poněkud vážně.
Anonymní- Anonymní
"Hah?" Nechápavo ho na moment sledujem. "Možno neskôr." Alebo asi nikdy... kým mám Yoko... "Hokage ťa potrebuje... poď za mnou." Vydal som sa smerom do kancelárie.
Anonymní- Anonymní
"Jo když mě Hokage potřebuje tak to musí kozaté slečny počkat...vzhůru za Hokagem" vystřelím ruku s lahví ku nebi...vystříkne trošku jejího obsahu a kapky padají k zemi...
"Takové plýtvání" zašklebím se a jdu za Futoshim.
"Takové plýtvání" zašklebím se a jdu za Futoshim.
Anonymní- Anonymní
Keď sme dorazili do kancelárie zasa som sa pozrel na Hokageho s obavou. "Yuu je tu... ja pôjdem zariadiť tú druhú vec." Ani som poriadne nedopovedal a už som zmizol.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: