Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Jasně.." natáhl jsem ruku a vylezl z ní had, který se omotal okolo dvou svitků. Ruku jsem dal před sebe a had svitek upustil Seitovi do klína./Nwm jestli sedíš xD/
Anonymní- Anonymní
,,Díky, díky." Vezmu si svitky. ,,Jestli už nic nepotřebuješ tak půjdu." Postavím se a čekám.
Anonymní- Anonymní
"N-ne.." podívám se smutně na Seita a pak vstanu. Otočím se jemu zády a sleduju kus místnosti.
Anonymní- Anonymní
,,Hm. Fakt ne?" Pozastavím se u dveří a rozhodnu se ještě chvíli počkat.
Anonymní- Anonymní
,,Hm tak jo. Stejnak se mi to nějak nezdá." Pomalu kráčím ke dveřím a u nich se ještě pozastavím, jestli ještě nepřijde nějaká reakce.
Anonymní- Anonymní
"Co se ti nezdá? Mě se nezdá spousta věcí.." Dál stojím zády a pozoruji mouchu, jak vráží do zdi.
Anonymní- Anonymní
,,Svět se mění. Věcí, které se nezdají přibývají a budou přibývat." Otevřu dveře a pomalu kráčím pryč. ,,Ale vždycky je na tom něco pozitivního, jen to stačí objevit a věřit tomu." S těmito slovy odcházím pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som k dverám. Nadýchol som sa... zhlboka a zaklopal som. Čakal som na hokageho, s nádejou, že je dnu. Jednoducho som sa o tom mohol presvedčiť, ale aj tak.
Anonymní- Anonymní
Vošiel som do miestnosti. "Dobrý deň, čo skôr večer Hokage-sama!" Usmial som sa a zatvoril za sebou. "Chcel som vám len ohlásiť pár vecí."
Anonymní- Anonymní
"Yoko." Odmlčal som sa predstavil si ju. Mmmmmmmmm... Zatriasol som hlavou. "Ehm... Yoko šla do Suny, rozhodol som sa, že vám to oznámim ja. Majú tam teraz trošku ťažšie obdobie, no čoskoro sa vráti."
Anonymní- Anonymní
"Yoko šla do Suny? Těžké období? Proč o tom nic nevím, zítra se tam vypravím a pokusím se to vyřešit..Nebo tam pošlu Tsunade s Alliim." zakroutil jsem hlavou nad tím, jak je možné, že mi tohle uniklo.
"Suna nic neprovedla, to Kiri je středisko nukeninů."
"Suna nic neprovedla, to Kiri je středisko nukeninů."
Anonymní- Anonymní
"Neviem presne čo sa tam stalo, ale áno asi by bolo dobré poslať tam niekoho... a K-kiri? Nukenini?? Bol som z tej správy trošku mimo.
Anonymní- Anonymní
"To neřeš, jedná se o Uchihu Sasukeho a o další individua.." znovu zakroutím hlavou.
"Zítra je tam pošlu..Myslím, že lékařský tým bude ideální.."
"Zítra je tam pošlu..Myslím, že lékařský tým bude ideální.."
Anonymní- Anonymní
"Hmmm, máme vonku pekné množstvo nukeninov, myslíte, že by bolo dobré ich začal loviť?" Zamyslel som sa nad Tsunade a nad Alliim. Allii je teraz lekár???
Anonymní- Anonymní
"Zatím se neodvažuji cokoliv dělat, ale až zkončí zkouška chuuninu, budou litovat, že se vůbec stali shinobi." řekl jsem hlasem plným odporu.
Anonymní- Anonymní
"A čo okolitý svet?" Len tak som nahodil tému. Chcelo by to misiu, som out of money... po kúpe toho baráku.
Anonymní- Anonymní
"Okolní svět? Myslíš Otogakure, Amegakure, TSukigakure, Akatsuki, Kumo a mrtvá Iwa?"
Anonymní- Anonymní
"Heh, co oni plánují to nevím..Konoha by měla být připravená, ae pokud zaútočí všichni najednou..tak potěš koště."
Anonymní- Anonymní
"Heh všetci naraz." Predstava všetkého toho, čo by sa k nám nahrnula ma až zamrazila na chrbte. "Možno by som ich mohol začať špehovať, aj tak mám teraz... povedzme voľno."
Anonymní- Anonymní
"Myslím, že i v Konoze máme pár lidí, kteří se hodí na špehování, třeba taková Shizuka."
Anonymní- Anonymní
"Hmm... Shiz, no to je pravda." Spomenul som si na svoju bývalú študentku. "Aj keď v mojom prípade by asi nešlo o infiltráciu do spoločnosti."
Anonymní- Anonymní
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Povolení tohoto fóra: