Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Procházím Senju čtvrtí, mířím k Hokageho kanceláře.
[Pfff... Doufám, že bude Hokage-sama v kanceláři, potřebuju zase misi, i když, kdyby ti zas měl být sběr brambor... tak radši půjdu trénovat Shunshin no jutsu.]
Zírám na přeměnu Hlavní budovy s otevřenými ústy.
[Eh...? Takhle to dopadá, když si někdo hraje s Mokutonem.]
S vynuceným úsměvem pokračuji v chůzi.
*ťuk ťuk*
"Hokage-sama?" Říkám a nakukuji do otevřených dveří.
[Pfff... Doufám, že bude Hokage-sama v kanceláři, potřebuju zase misi, i když, kdyby ti zas měl být sběr brambor... tak radši půjdu trénovat Shunshin no jutsu.]
Zírám na přeměnu Hlavní budovy s otevřenými ústy.
[Eh...? Takhle to dopadá, když si někdo hraje s Mokutonem.]
S vynuceným úsměvem pokračuji v chůzi.
*ťuk ťuk*
"Hokage-sama?" Říkám a nakukuji do otevřených dveří.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den Hokage-sama." Široce se usměju. "Nemáte pro mě nějakou misi?"
Nervózně sepnu ruce za zády. "A nebo bychom mohli jít zase trénovat?"
Nervózně sepnu ruce za zády. "A nebo bychom mohli jít zase trénovat?"
Anonymní- Anonymní
"Jasně. Půjdeme trénovat. Seito, přijď za mnou." významně kouknu na bratra.
Vyskočil jsem na štafle a vytáhl jednu techniku. Pak jsem se otočil ke dveřím a odešel společně s Infim na cvičiště. (přesun.)
Vyskočil jsem na štafle a vytáhl jednu techniku. Pak jsem se otočil ke dveřím a odešel společně s Infim na cvičiště. (přesun.)
Anonymní- Anonymní
Pridem pri budovu kde by sa mal nachadzat hokage a zaklopem na dvere a cakam
Anonymní- Anonymní
Po par minutach cakania som sa vybral prec Ach jaj Vzdychol som si a siel som sa pozriet ci nahodou neni na treningovom poli
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Procházím se Senju čtvrtí a přemýšlím, že pujdu navštívit Hokageho-sama. Snad mi přidělí mého senseie nebo snad, že bych dostal nějakou misi?
Ťukám na dveře, ale nikdo neotvírá.
Asi tu nikdo není, že bych si šel prohlídnout Konohu? Ještě pár vteřin počkám, ale nic se neděje, tak odcházím. (přesun)
Ťukám na dveře, ale nikdo neotvírá.
Asi tu nikdo není, že bych si šel prohlídnout Konohu? Ještě pár vteřin počkám, ale nic se neděje, tak odcházím. (přesun)
Anonymní- Anonymní
,,Dobrá přijdu na cvičiště." Pomalu odcházím z kanceláře pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Zamyslela jsem se nad Hokageho slovy a po chvilce zjistím, že jsem se zamyslela až na příliš dlouho. Chci ještě něco říct, ale zjistím, že kancelář se mezitím dost vyprázdnila.
Hee?! Měla bych se vrátit zpátky na zem..
Pomyslela jsem si a zakroutila hlavou. Pak jsem vstala a pobrala se pryč.
Vyšla jsem z kanceláře a po chvilce jsem se vymotala i ze Senju čtvrti.
(Přesun)
Hee?! Měla bych se vrátit zpátky na zem..
Pomyslela jsem si a zakroutila hlavou. Pak jsem vstala a pobrala se pryč.
Vyšla jsem z kanceláře a po chvilce jsem se vymotala i ze Senju čtvrti.
(Přesun)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Přišel jsem zpět domů a odemkl dveře.
Hmmm..Dostal jsem nápad.. Uvidíme, jak se na to bude tvářit.
Zašklebím se a sednu do křesla.
Hmmm..Dostal jsem nápad.. Uvidíme, jak se na to bude tvářit.
Zašklebím se a sednu do křesla.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som zasa ku kancelárii a zaklopal na dvere. Rutina, len otázka, či je nejaká misia... Stál som pred dverami a čakal, či mi niekto otvorí.
Anonymní- Anonymní
Pribehnem pred kanceláriu ale vidím tam Futoshiho. "Eh... dobrý!" Pozdravím a čakám. Zasa som tu druhý... to je v ...
Anonymní- Anonymní
Odzdravil som Hisagiho a na pokyn som otvoril dvere, ešte než som vošiel do kancelárie som sa otočil na chlapca s Kyuubim. "Moment, ja to vybavím rýchlo." Usmial som a vošiel som dnu. Dvere som zatvoril.
Anonymní- Anonymní
"Zdravím Futoshi, jdeš jako na zavolanou. Nereagujou náhodou sharingany na naše myšlenky? Právě jsem pro tebe vymyslel misi. 3v1. " zachechtám se.
"Jde o to, abys šel na tři různá místa..a vzal různé techniky."odmlčím se a zvednu dlaň se zvednutým jedním prstem
"První místo. Myoboku-zan...Popros Fukusaku-sama, jestli by nám nepůjčil svitky s C žabími technikami. Druhé místo." zvednu druhý prst.
"Svitky Kumogakure. Najdi tajné svitky, raitonové svitky, cokoliv a přines je." ztiším hlas a zvednu další prst.
"Iwagakure, opět to samé."
"Jde o to, abys šel na tři různá místa..a vzal různé techniky."odmlčím se a zvednu dlaň se zvednutým jedním prstem
"První místo. Myoboku-zan...Popros Fukusaku-sama, jestli by nám nepůjčil svitky s C žabími technikami. Druhé místo." zvednu druhý prst.
"Svitky Kumogakure. Najdi tajné svitky, raitonové svitky, cokoliv a přines je." ztiším hlas a zvednu další prst.
"Iwagakure, opět to samé."
Anonymní- Anonymní
"Hmmm, ak som to pochopil správne, ide vám o vykrádanie?" Zamyslel som sa. "Chápem... v tom prípade, ale čelenku konohy nechávam doma, ak by si ju nepriateľ všimol, mohlo by to byť konflikt..."
Anonymní- Anonymní
"Kumogakure je zničená, Iwagakure prázdná. vykrádání? Moc hrubé slovo..Spíš mi jde o posílení konohy, protože spojenectví, už není spojenectví, jen prázdné slovo. Seito nám přinese víc."
Anonymní- Anonymní
"Chápem... v tom prípade." Dal som si dolu čelenku a položil ju na stôl. "Aj tak sa radšej poistíme." Usmial som sa. "MI postrážte čelenku."
Anonymní- Anonymní
Celý udýchaný doběhnu ke kanceláři vidím jak Hisagi čeká před dveřmi postavím se o kousek dále. Doufám, že už to dneska vyjde říct.
Anonymní- Anonymní
"Dobře." usměji se a čelenku uschovám do svého psacího stolu.
"Tady bude v bezpečí. Jdi teď, použij henge na Madaru a zmizni po svém. Ať nikdo nevidí, jak odcházíš."
"Tady bude v bezpečí. Jdi teď, použij henge na Madaru a zmizni po svém. Ať nikdo nevidí, jak odcházíš."
Anonymní- Anonymní
"Stavím sa ešte v Myoboku a tam sa zmením, neskôr Hokage-sama." Usmial som sa a zmizol.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Podívám se na Hisagiho ten se moc nemá tam mu tam vletím já. ,,Zdravím můžu už dneska podat ty informace teda?"
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: