Brána Sunagakure
+20
Katashi Aokawa
Tatsuo Reigi
Sho Rin
Kushina Uzumaki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kugutsu butai
Shinobi
Nawaki
Akasuna no Ruki
Tenshi Ochita
Daiki Yatoshi
Noriko Kana
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Suna ANBU
Akasuna no PiliKKa
Suna Shinobi
Yoko Ayme
Neuro Uchiha
24 posters
Strana 12 z 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Brána Sunagakure
First topic message reminder :
Strážní věž, kde se střídají hlídky.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Re: Brána Sunagakure
Trochu bázlivě jsem mu ji podala a na ptáčka nasedla také. Potom jsem se pousmála a držela se, abych neslětěla dolů.
Anonymní- Anonymní
Letěli jsme a pochvilce jsme doletěli k ANBU jednotkám.
Nebojte on vás neschodí. řekl jsem a skočil jsem dolů.A pak jsem se ze zdola zeptal Mizukage sama mohl bych u vás pár dnů pobýt?Rád bych se tam porozhlédl poznal jak to tam vypadá atd.
Nebojte on vás neschodí. řekl jsem a skočil jsem dolů.A pak jsem se ze zdola zeptal Mizukage sama mohl bych u vás pár dnů pobýt?Rád bych se tam porozhlédl poznal jak to tam vypadá atd.
Anonymní- Anonymní
Seskočila jsem taky a ladně dostoupla na zem. Upravila jsem si vlasy, aby mi zakrývaly pečeť a žaludek udržela na svém místě.
,,No, proč ne.." pousmála jsem se. ,,Ale měli bychom pohnout." dala jsem se do chůze. To se ti lehko řekne, než udělá, Himi!! (Přesun Kirigakure)
,,No, proč ne.." pousmála jsem se. ,,Ale měli bychom pohnout." dala jsem se do chůze. To se ti lehko řekne, než udělá, Himi!! (Přesun Kirigakure)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k bráně a vyptal se u strážců brány, kde bych našel Yoko.
Ti mi řekli, že bude nejspíš na cvičišti nebo doma.
Jako první jsem se vydal na cvičiště.
Ti mi řekli, že bude nejspíš na cvičišti nebo doma.
Jako první jsem se vydal na cvičiště.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som ku bráne a nahlásil som sa strážcom.
Vydal som sa do centra vesnice...
Vydal som sa do centra vesnice...
Anonymní- Anonymní
Chunnin
,,Zatim ano.''
,,Zatim ano.''
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Příjdu udělám ptáčka kterýmu jsem dal vzkaz a poslal ho Yoko.Pak jsem udělal ptáčka dalšího a na to ho jsem skočil a letěl pryč (přesun)
Anonymní- Anonymní
"Dlouhá cesta..." vzdychl jsem při příchodu k bráně, pozdravil stráže a odkráčel do ulic.
.Přesun.
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Přeběhnu díky Shusin no jutsu a mířim ke kazekage budově.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Malý had se proplazil celou pouští a vylezl před bránou. Vyzvracel Hiraishin no kunai a zmizel.
Anonymní- Anonymní
Dopadli jsme před bránu v Sunagakure.
"Jak se ti cestovalo?" ušklíbl jsem se.
"Jak se ti cestovalo?" ušklíbl jsem se.
Anonymní- Anonymní
Cloud
Při dopadu jsem nešikovně zakopl a odřel si loket.''Ksoo,jo šlo to'',ušklíbl jsem se a podíval se na gigantickou bránu.Bylo zde poměrně vedro,ale já to v tuto chvíly nevnímal.''No..Ehm tak kam se přesně teď vydáme?'',optal jsem se a vstal na nohy...
Při dopadu jsem nešikovně zakopl a odřel si loket.''Ksoo,jo šlo to'',ušklíbl jsem se a podíval se na gigantickou bránu.Bylo zde poměrně vedro,ale já to v tuto chvíly nevnímal.''No..Ehm tak kam se přesně teď vydáme?'',optal jsem se a vstal na nohy...
Anonymní- Anonymní
Přiložil jsem svou ruku na jeho odřený loket a vyléčil mu to.
"Abys něco nechytil, tady jsi v poušti." vysvětlil jsem a šel rovně.
"Ani sám nevím, ještě jsem tam nikdy nebyl. Někoho se zeptáme cestou."
"Abys něco nechytil, tady jsi v poušti." vysvětlil jsem a šel rovně.
"Ani sám nevím, ještě jsem tam nikdy nebyl. Někoho se zeptáme cestou."
Anonymní- Anonymní
Cloud
''A-arigato'',zaraženě jsem poděkoval za loket a vydal se za ním.Takže umí i léčit?optal jsem se sám sebe v duchu a lehce se pousmál.''No,mám chu't na saké,a mě ho asi ještě neprodají'',udělal jsem psí oči na Assasina a ukázal směrem do středu vesnice...
''A-arigato'',zaraženě jsem poděkoval za loket a vydal se za ním.Takže umí i léčit?optal jsem se sám sebe v duchu a lehce se pousmál.''No,mám chu't na saké,a mě ho asi ještě neprodají'',udělal jsem psí oči na Assasina a ukázal směrem do středu vesnice...
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem před bránu a z dálky zahlédla rýsovat se postavy dvou ANBU.
Kývla jsem na dně a pak i na hlídku. Vyšla jsem z vesnice ven a ANBU za mnou. Poté za námi zavřeli bránu.
Vrhla jsem poslední kradmý pohled na mosaznou bránu, do které pražilo polední slunce. Usmála jsem se. Věděla jsem, že se vesnici nic nestane. Věřila jsem v sílu Shinobi ze Sunagakure a věděla jsem, že kdyby se cokoliv stalo budou ji bránit do posledního dechu.
Zhluboka jsem se nadechla a s myšlenkou na svou rodnou vesnici, jsem vykročila pryč napříč pouští, až do Země Železa.
(Přesun)
Kývla jsem na dně a pak i na hlídku. Vyšla jsem z vesnice ven a ANBU za mnou. Poté za námi zavřeli bránu.
Vrhla jsem poslední kradmý pohled na mosaznou bránu, do které pražilo polední slunce. Usmála jsem se. Věděla jsem, že se vesnici nic nestane. Věřila jsem v sílu Shinobi ze Sunagakure a věděla jsem, že kdyby se cokoliv stalo budou ji bránit do posledního dechu.
Zhluboka jsem se nadechla a s myšlenkou na svou rodnou vesnici, jsem vykročila pryč napříč pouští, až do Země Železa.
(Přesun)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Dorazili jsme i s ANBU před bránu. Porozhlédla jsem se a pořádně se nadechla toho horkého vzduchu. Sundala jsem si plášť, protože mi bylo horko. Musela jsem se usmát, všechna ta poušť a písek okolo, to hřejivé slunce, jenž mě pálilo do tváří. Bylo to jakýmsi způsobem uklidňující.
Zase doma..
Pousmála jsem se a jakmile mě spatřila hlídka otevřela bránu. Kývla jsem na ně a nařídila jim, ať teď posílí hlídku, ale dál ať nechávají bránu otevřenou. Pak jsem kývla na ANBU.
"Děkuji za doprovod, tímto zde vaše mise končí.." Dodala jsem k nim a oni se hned na to vypařili v obláčku bílého dýmu.
Suna.. Pousmála jsem se a vkročila do ulic. S jasným úmyslem zajít do kanceláře a pak trénovat. Musím se zlepšit, musím se stát silnější, abych dokázala uchránit to, co je mi nejradžší..
Zase doma..
Pousmála jsem se a jakmile mě spatřila hlídka otevřela bránu. Kývla jsem na ně a nařídila jim, ať teď posílí hlídku, ale dál ať nechávají bránu otevřenou. Pak jsem kývla na ANBU.
"Děkuji za doprovod, tímto zde vaše mise končí.." Dodala jsem k nim a oni se hned na to vypařili v obláčku bílého dýmu.
Suna.. Pousmála jsem se a vkročila do ulic. S jasným úmyslem zajít do kanceláře a pak trénovat. Musím se zlepšit, musím se stát silnější, abych dokázala uchránit to, co je mi nejradžší..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Před bránou udělám henge no jutsu
Kývnu na stráže a jdu do vnitř.(přesun)
Kývnu na stráže a jdu do vnitř.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k bráně, strážím jsem řekl, že mám důležitý vzkaz od Hokageho, pak jsem pokračoval v cestě.(přesun)
Anonymní- Anonymní
ANBU jednotky už všechny stály seřazené před bránou a čekali jen na příchozí rozkazy. Mohli vyrazit. Svitky byli pevně uschované a ostatní se rozhlíželi po příchozích vesničanech a a hlídali, aby nevznikla panika, či ruch.
Suna ANBU- Počet príspevkov : 91
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 12 z 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Similar topics
» Brána Sunagakure no Sato
» Ulice Sunagakure
» Aktivita Sunagakure no sato
» Reformy v Sunagakure no Sato
» Minulost a součanost Sunagakure
» Ulice Sunagakure