Noviny NS: Go On" 3.díl Yoshirovo luxusní podání novin
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Noviny NS: Go On" 3.díl Yoshirovo luxusní podání novin
First topic message reminder :
Tááák a jak všichni ví, tak dnes mám noviny já ^^ a jelikož určitě všichni tuší, že já Yoshiro jsem luxusní spisovatel,básník, romantik, kluk atd. Tak článek se doufám povede ^^ Nechci dělat něco o vztazích a tak. Toho byli plné dva díly. Chci přinést rozhovory o postavách, které jsou buď hlavní a nebo oblíbené. Dnes jsem si připravil zpověď hlavního admina,silného a krásného hokageho, hlavního záporáka, hada a tak podobně. Assasina Senju! Takže jdeme hned na to.
Ták Assasine, jak se dneska máš?
Vytek mi mozek na podlahu. Jak se asi můžu mít?! (smích)
Pověz nám něco o sobě.
Jmenuji se Roman, je mi 17 let, chodím na střední školu diplomacie a veřejné správy v Mostě. Jsem zadaný....Narodil jsem se v brně dne 27.8 1993 po mých 6 letech jsme se přestěhovali do Ostravy Poruby, bydleli jsme tam půl roku, po té následovala Studénka->Bílovec->Brno->Bílovec->Ostrava->Litvínov. Mám rád přímé jednání, optimismus, morálku, upřímnost, dobré jídlo. Rád čtu, chodím na procházky, poslouchám hudbu, píšu povídky, kreslím, dívám na Anime Naruto, na Seriál Power rangers a bavím s přáteli nebo přítelkyní. V posledních měsícíh mě plně zaměstnává Forum, na úkor ostatních. I přes tuto oběť jsem ochoten to snášet dál. Nesnáším lži, podrázáctví, neúpřímnost a celkovou krizi morálky, která vládne nejen Českou republikou. Mým snem je dát NS:Go větší rozměr a udělat z toho firmu. Jednou chci pracovat na vysokých pozicích, založit školu, nebo se spokojím s místem učitele Základů společenských věd.
Oblíbená hudba?
ROck, Pop-, j-music.
A film nebo seriál?
Film: Někdo to rád Blond, Naruto Filmy, Power rangers filmy
Seriál- Charmed, power Rangers, Naruto
Pojďme k Naruto scéně. Kdy si ty objevil Naruta?
Když jsme bydleli podruhé v Brně..6 třída. Viděl jsem zrovna souboj Kakashi vs Zabuza. Nebavilo mě to. tak jsem to přepl. Když jsme se přestěhovali sem - do Litvínova,tak jsem opět viděl Kakashi vs Zabuza, a tentokrát mě to chytlo. Po souboji Orochimaru vs Sandaime Hokage-sama, jsem začal stahovat, nebavilo mě čumět furt na to samé.
Co tvoje znalost Naruta?
Výborná. Pamatuju si všechno. Mohl bych Naruta učit z fleku
A rpg hry? Jak si k nim přišel a kdy si s ní začal?
RPg hra. Hm. Já jsem otec NTAF, které bylo před NSGO. Byla to perfektní hra, po rozrůstání fanouškovské základny jsem vytvořil všem známé fórum, mohu říct i přesné datum. Tam mě napadlo vytvořit RPG hru. Jurajko73 ten nápad dokončil, poněvadž já jsem měl v tu dobu mnoho problémů. Bohužel, bohudík, většina ví, jak to zkončilo. Dne 20.8.2010 bylo založeno na můj pokyn - byl jsem bez netu- naše milované fórum, které úspěšně funguje dodnes. Dny nebyly růžové..zavedl se bodový systém, který byl jenom překážkou. Měl jsem pár nápadů a tak po krvelačné hádce s jedním adminem se mi podařilo to prosadit.
Předtím než si začal sledovat Naruta tak tvoje specializace byla na co?
Strážce Vesmíru, a různé kraviny na Jetixu. Hlavně Harry Potter knihy.
S kým si tady v NS:GO ON rozumíš nejvíc a je někdo takový, s kým sis naopak moc nesedl?
rozumím si se všemi. Všichni jste jako má rodina, i když se s některými hádáme a rveme do krve.
Nejvíc- nechci nikoho urazit
a Nejmíň- taky nechci urazit.
Oblíbené jutsu?
všechny moje Ne...nemám oblíbené.
A vesnice?
To je myslím jasné? KONOHAGAKURE NO SATO!
ANOOOO!!! Co tvoje jména? Jaké jsi dřív používal a jaké používáš teď a jak jsi se k nim dopracoval vůbec?
moje jména..Hmm..Používal jsem Tommy Oliver, Tommy Halliwel a už dlouho používám JEnom Assasin Senju
to jméno Assasin, jsem našel na obrázku s ninjou..Nevěděl jsem že je to Kotetsu a Senju, je jasné.Senju no Ichizoku- klan senju
Co plánuješ do budoucna?
Udělat školu, mít vysokou japanistiku, pedagogickou fakultu a případně filosofii, dovést forum k dokonalosti, být úspěšný v práci a v soukromém životě. Odstěhovat se pryč z téhle PÍP země.
A založit školu.
Co bys skázal hráčům, kteří nám fanděj nebo hrajou u nás?
Hrejte u nás, děkuji vám za to. Budu se snažit udělat forum, ještě příjemnější. Doufám, že svou práci vykonávám dobře. Mám Vás rád.
A těm co nám nefanděj?
Mrzí mě to, ale všem se hold nezavděčíš.
Díky za rozhovor Assasine a přeju hodně štěstí do budoucna.
tobě taky. Díky Nebo spíše..bylo mi potěšením.
A teď Kabuto+Orochimaru - rozhovor!
Jaké to bylo Kabuto, když si zjistil, že tě zabijí tebou zmíněná "stará paprika?
Kabuto: Jaké to bylo? Šílené. Strašně to bolelo. Ruce mě pálely, nemohl jsem použít jutsu., Vše co jsem udělal se během pár sekund ztratilo.
Orochimaru, co jsi říkal na to, když ses osvobodil od Kabuta?
Orochimaru: Hm Hm Hm.*šílený smích* nic jsem neříkal, počítal jsem s tím. Věděl jsem, že se to stane, věděl jsem už o té technice všechno, díky kamenu gelel jsem přežil a použil tělo, které bylo poblíž. Nemohl jsem déle setrvávat v tom zuboženém těle. Přispěl jsem k pádu Kabuta, že? Já ti to říkal. *šílený smích*
Kabuto: Orochimaru-sama...jednou vás zabiju.
U nás na NS:GO si známej jako trochu mírnější záporák a někteří tě považují za hrubiána, máš k tomu něco říct? Nebo souhlasíš, že jsi záporák bez menšího příznaku dobra?
Orochimaru:Jsem větší zlo než byl kabuto, on měl slitování, díky kterému prohrál. Jsi slabý Kabuto. Já se držím v tajnosti, své činy pomalu uskutečním. Mířím mnohem výš, než kdysi.
Co hodláš dělat do budoucnosti, Orochimaru?
Orochimaru: Moje plány jsou tajné, vše začalo Gobim a získání Kusanagi.
Teď se vrátíme ke Kabutovi. Co si chtěl dokázat se svou silou? Chtěl si ovládnout svět? Nebo co si hodlal udělat, než ti zmařila plány Tsukiko Sarutobi?
Kabuto: Už několikrát jsem své plány říkal..Chtěl jsem změnit svět shinobi, spojit všechny vesnice, vytvořit jednu, která by byla pod mou vládou. Shinobi jsou jenom zbraně, které se navzájem pozabíjejí, proto jsou oběti nevyhnutelné.
Jako malý si byl člen týmu Sarutobiho Hiruzena. Co tě přivedlo ke zradě Listové, kromě toho, že jsi chtěl ovládnout techniku nesmrtelnosti? Co tě vůbec přivedlo umět všechny techniky?
Orochimaru: Smrt mých rodičů.
Chtěl jsem je vrátit zpět. Pak jsem viděl všechny ty mrtvé okolo mě.
Zjistil jsem, že lidský život je pomíjivý. Tak jsem se zaměřil na techniky nesmrtelnosti. Prodloužit svůj život tak, že by mě ani smrt neporazila. Hm hhm..TO se mi taky povedlo.
Orochimaru-kun, podobáš se hadovi a ty to víš. Kabuto po tom, co se snažil ovládnout Orochimara také. Jakožto jste oba považování za hada a člověka v jednom. Jaký druh zvířete nebo pohlaví člověka vás přitahuje?
Orochimaru: nejsem zoofil...POhlaví žádné. Neznám lásku ani přitažlivost. Znám jenom Moc.
Orochimaru-kun, preferujete smrt nebo slitování?
Orochimaru: Smrt..Nikoho neušetřím. Jedině kdyby za to stál a měl moc.
A ty, Kabuto?
Kabuto: já jsem zažil horší věc než smrt. Nebudu se vyjadřovat, neboť mou duši jí Shinigami.
Aha. Super kluci. Děkuju za rozhovor a GL. Čuss
Orochimaru a Kabuto: sssss
Teď něco od Shizuky, prej to sem mam dát nebo co
Ještě než jsem začala dělat rozhovor mezi Kazekage PiliKKou a Neurem, zavolala jsem do pohřebního ústavu, abych se ujistila, že moje objednávka pokračuje dobře. Dozvěděla jsem se, že náhrobní kámen je už hotov a rakev bude co nevidět!
Na náhrobním kameni stojí:
Zde leží kunoichi, která se nechala zatáhnout do všeho a kvůli tomu přišla o život!
Rei budu tě chodit strašit!
Brzké době nashledanou!
PiliKKa: Ummm hezký text^^ přinesu ti květiny^^
Díky
PiliKKa: a rakvička pěkná? útulná?^^
Tak podle objednávky by měla bejt
Takže asík jste četli ten 1. díl, že? tak tak si představuji, že budete odpovídat
PiliKKa: O.o:D:D chtěla jsme jen vrtět hlavou
Tak jo, kde máme toho druhého?
PiliKKa: nevím^^"
Neuro: v zemi nezemi
PiliKKa: klid ty Petře Pane! -.-"
Vtipné
Ták první otázka se bude týkat hlavně Vás PiliKKo … ale pokud tady pan Neuro bude chtít něco dodat… klidně může Dozvěděla jsem se, že jste měla hodně nápadníků… vyjádříte se k tomu nějak?
PiliKKa: o.O... bohužel, měla jsem jen jeho^^"
Neuro: podotýkám to měla
PiliKKa: Ne že měla! mám!… ale bohužel, nechci-. -“
Co takhle jméno Kisuke Uchiha?
PiliKKa: Ummmm kamarád?
Teď asi jo, ale co předtím?
PiliKKa: Noooo… vždycky to byl asi kamarád… hezký a hodný kamarád:D
(ty mě zabiješ! )
A co takhle jméno Futoshi?
PiliKKa: (ZABIJU!) To.. to je taky kamarád!:D
Kamarád...? zopakuju a něco si načmárám do notesu (vědí jen redaktoři xD)
Otočím se na Neura... vy k tomu nechcete nic dodat?
Neuro: má prostě nějak moc kamarádů no...
PiliKKa: Cssse:D
(Oba je přejedu vražedným pohledem)
Hm... tak zkusíme jinou otázku... Co jste říkala, nebo si myslela, když jste potkala Neura? (otočím se na PiliKKu)
PiliKKa: Že by měl jít do nemocnice xDDD... ne, tak samozřejmě mě zaujal jako dívku^^:D
… Do nemocnine? (povytáhla jsem obočí)
PiliKKa: No... objevil se v Suně zraněný, tak proto... ale nakonec jsme se stejně jen procházeli, i když ta nemocnice potom hrála taky důležitou roli! *Zasmála jsem se* (Himi po tomhle rozhovoru umře smíchy xDDD)
Neuro: Jenže ta nemocnice byla o něco později!
PiliKKa: Trochu^^
A co jste říkal vy, když ste potkal PiliKKu?
Neuro: Že po mě Assasin poslal dalšího zabijáka
PiliKKa: o.O... mě? *vyprsknutí xD* xDDDDDD
Vy jste si myslel, že vás má zabít? (překvapení)
Neuro: Jo tak jsem zraněnej na kraji Suny a z ničeho nic se tam objeví ninja…. proč ne že?
(Tak tohle jsem netušila )
PiliKKa: (To já taky ne!:D:D:D)
Co byl ten zvrat, když jste zjistili, že se máte rádi?
PiliKKa: Kdo říkal, že jsme si to uvědomili?… dobře, dobře, tak pravdu... asi když mě zachránil, když mě napadl Kabuto xD *zamyšlené pokývání hlavou*
Neuro: Jo to bude asi ono
(Vy jste fakt, moje smrt! )
PiliKKa: (Proč?:D:D nevypadáme jako zamilovaný pár?:D:D:D)
(ty vaše odpovědi!)
Hm... jaký to byl okamžit, když Neuro zemřel?
PiliKKa: Ummmm… nesnesitelný a hrozný... bylo to nečekané a bolestné, nikdy bych to nechtěla zažít znovu..." *sladce se na něj usmívá* (Teď jsem mu zvedla ego a už s ním nebude k vydržení!)
Neuro: (muhehehe xD)
PiliKKa: (No prosím! xD)
Usměju se na ně
Neuro, vy jste nukenin... jak se vám podařilo uhnat kage?
Neuro: Netuším
Kdo vlastně koho uhnal?
PiliKKa: To je nehezká otázka:D:D:D určtitě z toho totiž uděláte mě!:D:D
Neuro: Taky to tak bylo
PiliKKa: Cseee to není pravda -.-"
Neuro: Ona mě
PiliKKa: Jo to určitě!-.-"
Neuro: nelži !
PiliKKa: Už se ti zase práší od pusinky lásko^^
Neuro: Ale prdlajz ťuldo
tak se už domluvíte?...Zkráceně to povězte
PiliKKa: Co mám proti tomu říct? o.O.. já nevím, kdo chodil za mnou -.-"
PiliKKa: Shiz nic mu nevěř!
Neuro: tss
Neuro: nevím kdo mě přivolal
Neuro: nevím kdo za mnou přišel první
Neuro: nevím kdo mě povalil na postel
PiliKKa: O.O... já jo?! kdo mě zvedal ze země?
Neuro: whoow tak gentlmanovství je blbá věc ? dobře !
PiliKKa: Prostě začal on a konec!
Ehm... (skočila jsem jim do hádky) Už jste se nějak domluvili?
PiliKKa: Ne!:D a asi se ani nedohodneme:D
Culím se
PiliKKa: mě znáš dýl, věř mě!
Já jsem objektivní strana!
Takže Neuro uhnal Pili bo naopak a vzešlo z toho... (schválně jsem to nechala nedořečené)
PiliKKa: Vážně to mám říct?
Jo!
PiliKKa: Dvojačata:D:D:D
Jů jak sladké
PiliKKa: Někdy ti je půjčím, uvidíme, zda tohle slovo zopakuješ! jsou totiž po něm *ukazuje na Neura xD*
Neuro: prdlajz
PiliKKa: Vidíš?:D jen po mě jsou hezké a malé xDD zbytek mají po něm!
To je tak roztomilé (rozplývám se:D)
Neuro: ja bych rekl ze je to naopak
PiliKKa: Po tobě asi malé nebudou!
PiliKKa xP: Shiz není ro roztomilé!
Neuro: ale jsou malí protože na to maj věk !
Ale je!
Pokročíme... jelikož nemám času nazbyt ... Jaké bylo vaše opětovné shledání?
Neuro: Vcelku zajímavé Kabuto mě obživil a já proti Pilice bojoval
PiliKKa: Ano^^ moc roztomilé, když tě chce bývalí milenec, kterého pořád miluješ zabít^^
Chcete tomu dát nějaké podrobnosti?
Neuro: Pardon?
PiliKKa: Bylo to dojemné a samozřejmě nás to oba zasáhlo:D
Ehm... Jak si vedete jako rodiče? A co říkali dětičky na to, že se ve dveřích objevil jejich otec?
PiliKKa: *Směje se* To bylo zajímavé jedno si myslelo, že je mrtví a druhý, že je nukenin a nechtěli věřit, že je to on... ale on to zvládl a řekl že měl tajnou misi xDDDDD ještě že toho 007 mám xDDDD
Neuro: Bylo to divný
Jak divný?
Neuro: Pár sekund před smrtí slyšíte že je těhotná a po 4 letech jdete vidět svoje děti
Ty jsi umřel ještě dřív než se narodili?
Neuro: Ano
Tak to muselo bej fakt divný
PiliKKa: Když jsme mu to říkala, ani jsem si nebyla jistá, jestli to je pravda:D
Ještě jste mi neopověděli, jací jste rodiče?
PiliKKa: Až příliš hodní -.-".. řekne se Chceme psa a co se děje? Kupujeme psa xDD měli bychom být asi přísnější
Neuro: Já myslím že jako každej jinej rodič
A jak se domlouváte na výchově?
PiliKKa: Jednoduše.. nechává všechno na mě xD
Typickej chlap
PiliKKa: Souhlasím!
Neuro: Ale prdlajz
Neuro: nevím kdo si chodí do Konohy… k svobodnému mládenci do bytu….. a já hlídám děti
PiliKKa: Cssss... já je hlídala čtyři roky, mám na to právo! ale tak.. prostě ještě jsme se nesjednotili, protože jsme nebyli spolu... ale dáme to dohromady!^^ *sladké culení*
Nechala jsem je v rozjaření a utíkala pryč… Musela jsem si najít nějakého bodygarda! :
Tááák a jak všichni ví, tak dnes mám noviny já ^^ a jelikož určitě všichni tuší, že já Yoshiro jsem luxusní spisovatel,básník, romantik, kluk atd. Tak článek se doufám povede ^^ Nechci dělat něco o vztazích a tak. Toho byli plné dva díly. Chci přinést rozhovory o postavách, které jsou buď hlavní a nebo oblíbené. Dnes jsem si připravil zpověď hlavního admina,silného a krásného hokageho, hlavního záporáka, hada a tak podobně. Assasina Senju! Takže jdeme hned na to.
Ták Assasine, jak se dneska máš?
Vytek mi mozek na podlahu. Jak se asi můžu mít?! (smích)
Pověz nám něco o sobě.
Jmenuji se Roman, je mi 17 let, chodím na střední školu diplomacie a veřejné správy v Mostě. Jsem zadaný....Narodil jsem se v brně dne 27.8 1993 po mých 6 letech jsme se přestěhovali do Ostravy Poruby, bydleli jsme tam půl roku, po té následovala Studénka->Bílovec->Brno->Bílovec->Ostrava->Litvínov. Mám rád přímé jednání, optimismus, morálku, upřímnost, dobré jídlo. Rád čtu, chodím na procházky, poslouchám hudbu, píšu povídky, kreslím, dívám na Anime Naruto, na Seriál Power rangers a bavím s přáteli nebo přítelkyní. V posledních měsícíh mě plně zaměstnává Forum, na úkor ostatních. I přes tuto oběť jsem ochoten to snášet dál. Nesnáším lži, podrázáctví, neúpřímnost a celkovou krizi morálky, která vládne nejen Českou republikou. Mým snem je dát NS:Go větší rozměr a udělat z toho firmu. Jednou chci pracovat na vysokých pozicích, založit školu, nebo se spokojím s místem učitele Základů společenských věd.
Oblíbená hudba?
ROck, Pop-, j-music.
A film nebo seriál?
Film: Někdo to rád Blond, Naruto Filmy, Power rangers filmy
Seriál- Charmed, power Rangers, Naruto
Pojďme k Naruto scéně. Kdy si ty objevil Naruta?
Když jsme bydleli podruhé v Brně..6 třída. Viděl jsem zrovna souboj Kakashi vs Zabuza. Nebavilo mě to. tak jsem to přepl. Když jsme se přestěhovali sem - do Litvínova,tak jsem opět viděl Kakashi vs Zabuza, a tentokrát mě to chytlo. Po souboji Orochimaru vs Sandaime Hokage-sama, jsem začal stahovat, nebavilo mě čumět furt na to samé.
Co tvoje znalost Naruta?
Výborná. Pamatuju si všechno. Mohl bych Naruta učit z fleku
A rpg hry? Jak si k nim přišel a kdy si s ní začal?
RPg hra. Hm. Já jsem otec NTAF, které bylo před NSGO. Byla to perfektní hra, po rozrůstání fanouškovské základny jsem vytvořil všem známé fórum, mohu říct i přesné datum. Tam mě napadlo vytvořit RPG hru. Jurajko73 ten nápad dokončil, poněvadž já jsem měl v tu dobu mnoho problémů. Bohužel, bohudík, většina ví, jak to zkončilo. Dne 20.8.2010 bylo založeno na můj pokyn - byl jsem bez netu- naše milované fórum, které úspěšně funguje dodnes. Dny nebyly růžové..zavedl se bodový systém, který byl jenom překážkou. Měl jsem pár nápadů a tak po krvelačné hádce s jedním adminem se mi podařilo to prosadit.
Předtím než si začal sledovat Naruta tak tvoje specializace byla na co?
Strážce Vesmíru, a různé kraviny na Jetixu. Hlavně Harry Potter knihy.
S kým si tady v NS:GO ON rozumíš nejvíc a je někdo takový, s kým sis naopak moc nesedl?
rozumím si se všemi. Všichni jste jako má rodina, i když se s některými hádáme a rveme do krve.
Nejvíc- nechci nikoho urazit
a Nejmíň- taky nechci urazit.
Oblíbené jutsu?
všechny moje Ne...nemám oblíbené.
A vesnice?
To je myslím jasné? KONOHAGAKURE NO SATO!
ANOOOO!!! Co tvoje jména? Jaké jsi dřív používal a jaké používáš teď a jak jsi se k nim dopracoval vůbec?
moje jména..Hmm..Používal jsem Tommy Oliver, Tommy Halliwel a už dlouho používám JEnom Assasin Senju
to jméno Assasin, jsem našel na obrázku s ninjou..Nevěděl jsem že je to Kotetsu a Senju, je jasné.Senju no Ichizoku- klan senju
Co plánuješ do budoucna?
Udělat školu, mít vysokou japanistiku, pedagogickou fakultu a případně filosofii, dovést forum k dokonalosti, být úspěšný v práci a v soukromém životě. Odstěhovat se pryč z téhle PÍP země.
A založit školu.
Co bys skázal hráčům, kteří nám fanděj nebo hrajou u nás?
Hrejte u nás, děkuji vám za to. Budu se snažit udělat forum, ještě příjemnější. Doufám, že svou práci vykonávám dobře. Mám Vás rád.
A těm co nám nefanděj?
Mrzí mě to, ale všem se hold nezavděčíš.
Díky za rozhovor Assasine a přeju hodně štěstí do budoucna.
tobě taky. Díky Nebo spíše..bylo mi potěšením.
A teď Kabuto+Orochimaru - rozhovor!
Jaké to bylo Kabuto, když si zjistil, že tě zabijí tebou zmíněná "stará paprika?
Kabuto: Jaké to bylo? Šílené. Strašně to bolelo. Ruce mě pálely, nemohl jsem použít jutsu., Vše co jsem udělal se během pár sekund ztratilo.
Orochimaru, co jsi říkal na to, když ses osvobodil od Kabuta?
Orochimaru: Hm Hm Hm.*šílený smích* nic jsem neříkal, počítal jsem s tím. Věděl jsem, že se to stane, věděl jsem už o té technice všechno, díky kamenu gelel jsem přežil a použil tělo, které bylo poblíž. Nemohl jsem déle setrvávat v tom zuboženém těle. Přispěl jsem k pádu Kabuta, že? Já ti to říkal. *šílený smích*
Kabuto: Orochimaru-sama...jednou vás zabiju.
U nás na NS:GO si známej jako trochu mírnější záporák a někteří tě považují za hrubiána, máš k tomu něco říct? Nebo souhlasíš, že jsi záporák bez menšího příznaku dobra?
Orochimaru:Jsem větší zlo než byl kabuto, on měl slitování, díky kterému prohrál. Jsi slabý Kabuto. Já se držím v tajnosti, své činy pomalu uskutečním. Mířím mnohem výš, než kdysi.
Co hodláš dělat do budoucnosti, Orochimaru?
Orochimaru: Moje plány jsou tajné, vše začalo Gobim a získání Kusanagi.
Teď se vrátíme ke Kabutovi. Co si chtěl dokázat se svou silou? Chtěl si ovládnout svět? Nebo co si hodlal udělat, než ti zmařila plány Tsukiko Sarutobi?
Kabuto: Už několikrát jsem své plány říkal..Chtěl jsem změnit svět shinobi, spojit všechny vesnice, vytvořit jednu, která by byla pod mou vládou. Shinobi jsou jenom zbraně, které se navzájem pozabíjejí, proto jsou oběti nevyhnutelné.
Jako malý si byl člen týmu Sarutobiho Hiruzena. Co tě přivedlo ke zradě Listové, kromě toho, že jsi chtěl ovládnout techniku nesmrtelnosti? Co tě vůbec přivedlo umět všechny techniky?
Orochimaru: Smrt mých rodičů.
Chtěl jsem je vrátit zpět. Pak jsem viděl všechny ty mrtvé okolo mě.
Zjistil jsem, že lidský život je pomíjivý. Tak jsem se zaměřil na techniky nesmrtelnosti. Prodloužit svůj život tak, že by mě ani smrt neporazila. Hm hhm..TO se mi taky povedlo.
Orochimaru-kun, podobáš se hadovi a ty to víš. Kabuto po tom, co se snažil ovládnout Orochimara také. Jakožto jste oba považování za hada a člověka v jednom. Jaký druh zvířete nebo pohlaví člověka vás přitahuje?
Orochimaru: nejsem zoofil...POhlaví žádné. Neznám lásku ani přitažlivost. Znám jenom Moc.
Orochimaru-kun, preferujete smrt nebo slitování?
Orochimaru: Smrt..Nikoho neušetřím. Jedině kdyby za to stál a měl moc.
A ty, Kabuto?
Kabuto: já jsem zažil horší věc než smrt. Nebudu se vyjadřovat, neboť mou duši jí Shinigami.
Aha. Super kluci. Děkuju za rozhovor a GL. Čuss
Orochimaru a Kabuto: sssss
Teď něco od Shizuky, prej to sem mam dát nebo co
Ještě než jsem začala dělat rozhovor mezi Kazekage PiliKKou a Neurem, zavolala jsem do pohřebního ústavu, abych se ujistila, že moje objednávka pokračuje dobře. Dozvěděla jsem se, že náhrobní kámen je už hotov a rakev bude co nevidět!
Na náhrobním kameni stojí:
Zde leží kunoichi, která se nechala zatáhnout do všeho a kvůli tomu přišla o život!
Rei budu tě chodit strašit!
Brzké době nashledanou!
PiliKKa: Ummm hezký text^^ přinesu ti květiny^^
Díky
PiliKKa: a rakvička pěkná? útulná?^^
Tak podle objednávky by měla bejt
Takže asík jste četli ten 1. díl, že? tak tak si představuji, že budete odpovídat
PiliKKa: O.o:D:D chtěla jsme jen vrtět hlavou
Tak jo, kde máme toho druhého?
PiliKKa: nevím^^"
Neuro: v zemi nezemi
PiliKKa: klid ty Petře Pane! -.-"
Vtipné
Ták první otázka se bude týkat hlavně Vás PiliKKo … ale pokud tady pan Neuro bude chtít něco dodat… klidně může Dozvěděla jsem se, že jste měla hodně nápadníků… vyjádříte se k tomu nějak?
PiliKKa: o.O... bohužel, měla jsem jen jeho^^"
Neuro: podotýkám to měla
PiliKKa: Ne že měla! mám!… ale bohužel, nechci-. -“
Co takhle jméno Kisuke Uchiha?
PiliKKa: Ummmm kamarád?
Teď asi jo, ale co předtím?
PiliKKa: Noooo… vždycky to byl asi kamarád… hezký a hodný kamarád:D
(ty mě zabiješ! )
A co takhle jméno Futoshi?
PiliKKa: (ZABIJU!) To.. to je taky kamarád!:D
Kamarád...? zopakuju a něco si načmárám do notesu (vědí jen redaktoři xD)
Otočím se na Neura... vy k tomu nechcete nic dodat?
Neuro: má prostě nějak moc kamarádů no...
PiliKKa: Cssse:D
(Oba je přejedu vražedným pohledem)
Hm... tak zkusíme jinou otázku... Co jste říkala, nebo si myslela, když jste potkala Neura? (otočím se na PiliKKu)
PiliKKa: Že by měl jít do nemocnice xDDD... ne, tak samozřejmě mě zaujal jako dívku^^:D
… Do nemocnine? (povytáhla jsem obočí)
PiliKKa: No... objevil se v Suně zraněný, tak proto... ale nakonec jsme se stejně jen procházeli, i když ta nemocnice potom hrála taky důležitou roli! *Zasmála jsem se* (Himi po tomhle rozhovoru umře smíchy xDDD)
Neuro: Jenže ta nemocnice byla o něco později!
PiliKKa: Trochu^^
A co jste říkal vy, když ste potkal PiliKKu?
Neuro: Že po mě Assasin poslal dalšího zabijáka
PiliKKa: o.O... mě? *vyprsknutí xD* xDDDDDD
Vy jste si myslel, že vás má zabít? (překvapení)
Neuro: Jo tak jsem zraněnej na kraji Suny a z ničeho nic se tam objeví ninja…. proč ne že?
(Tak tohle jsem netušila )
PiliKKa: (To já taky ne!:D:D:D)
Co byl ten zvrat, když jste zjistili, že se máte rádi?
PiliKKa: Kdo říkal, že jsme si to uvědomili?… dobře, dobře, tak pravdu... asi když mě zachránil, když mě napadl Kabuto xD *zamyšlené pokývání hlavou*
Neuro: Jo to bude asi ono
(Vy jste fakt, moje smrt! )
PiliKKa: (Proč?:D:D nevypadáme jako zamilovaný pár?:D:D:D)
(ty vaše odpovědi!)
Hm... jaký to byl okamžit, když Neuro zemřel?
PiliKKa: Ummmm… nesnesitelný a hrozný... bylo to nečekané a bolestné, nikdy bych to nechtěla zažít znovu..." *sladce se na něj usmívá* (Teď jsem mu zvedla ego a už s ním nebude k vydržení!)
Neuro: (muhehehe xD)
PiliKKa: (No prosím! xD)
Usměju se na ně
Neuro, vy jste nukenin... jak se vám podařilo uhnat kage?
Neuro: Netuším
Kdo vlastně koho uhnal?
PiliKKa: To je nehezká otázka:D:D:D určtitě z toho totiž uděláte mě!:D:D
Neuro: Taky to tak bylo
PiliKKa: Cseee to není pravda -.-"
PiliKKa: Jo to určitě!-.-"
Neuro: nelži !
PiliKKa: Už se ti zase práší od pusinky lásko^^
Neuro: Ale prdlajz ťuldo
tak se už domluvíte?...Zkráceně to povězte
PiliKKa: Co mám proti tomu říct? o.O.. já nevím, kdo chodil za mnou -.-"
PiliKKa: Shiz nic mu nevěř!
Neuro: tss
Neuro: nevím kdo mě přivolal
Neuro: nevím kdo za mnou přišel první
Neuro: nevím kdo mě povalil na postel
PiliKKa: O.O... já jo?! kdo mě zvedal ze země?
Neuro: whoow tak gentlmanovství je blbá věc ? dobře !
PiliKKa: Prostě začal on a konec!
Ehm... (skočila jsem jim do hádky) Už jste se nějak domluvili?
PiliKKa: Ne!:D a asi se ani nedohodneme:D
Culím se
PiliKKa: mě znáš dýl, věř mě!
Já jsem objektivní strana!
Takže Neuro uhnal Pili bo naopak a vzešlo z toho... (schválně jsem to nechala nedořečené)
PiliKKa: Vážně to mám říct?
Jo!
PiliKKa: Dvojačata:D:D:D
Jů jak sladké
PiliKKa: Někdy ti je půjčím, uvidíme, zda tohle slovo zopakuješ! jsou totiž po něm *ukazuje na Neura xD*
Neuro: prdlajz
PiliKKa: Vidíš?:D jen po mě jsou hezké a malé xDD zbytek mají po něm!
To je tak roztomilé (rozplývám se:D)
Neuro: ja bych rekl ze je to naopak
PiliKKa: Po tobě asi malé nebudou!
PiliKKa xP: Shiz není ro roztomilé!
Neuro: ale jsou malí protože na to maj věk !
Ale je!
Pokročíme... jelikož nemám času nazbyt ... Jaké bylo vaše opětovné shledání?
Neuro: Vcelku zajímavé Kabuto mě obživil a já proti Pilice bojoval
PiliKKa: Ano^^ moc roztomilé, když tě chce bývalí milenec, kterého pořád miluješ zabít^^
Chcete tomu dát nějaké podrobnosti?
Neuro: Pardon?
PiliKKa: Bylo to dojemné a samozřejmě nás to oba zasáhlo:D
Ehm... Jak si vedete jako rodiče? A co říkali dětičky na to, že se ve dveřích objevil jejich otec?
PiliKKa: *Směje se* To bylo zajímavé jedno si myslelo, že je mrtví a druhý, že je nukenin a nechtěli věřit, že je to on... ale on to zvládl a řekl že měl tajnou misi xDDDDD ještě že toho 007 mám xDDDD
Neuro: Bylo to divný
Jak divný?
Neuro: Pár sekund před smrtí slyšíte že je těhotná a po 4 letech jdete vidět svoje děti
Ty jsi umřel ještě dřív než se narodili?
Neuro: Ano
Tak to muselo bej fakt divný
PiliKKa: Když jsme mu to říkala, ani jsem si nebyla jistá, jestli to je pravda:D
Ještě jste mi neopověděli, jací jste rodiče?
PiliKKa: Až příliš hodní -.-".. řekne se Chceme psa a co se děje? Kupujeme psa xDD měli bychom být asi přísnější
Neuro: Já myslím že jako každej jinej rodič
A jak se domlouváte na výchově?
PiliKKa: Jednoduše.. nechává všechno na mě xD
Typickej chlap
PiliKKa: Souhlasím!
Neuro: Ale prdlajz
Neuro: nevím kdo si chodí do Konohy… k svobodnému mládenci do bytu….. a já hlídám děti
PiliKKa: Cssss... já je hlídala čtyři roky, mám na to právo! ale tak.. prostě ještě jsme se nesjednotili, protože jsme nebyli spolu... ale dáme to dohromady!^^ *sladké culení*
Nechala jsem je v rozjaření a utíkala pryč… Musela jsem si najít nějakého bodygarda! :
Anonymní- Anonymní
Re: Noviny NS: Go On" 3.díl Yoshirovo luxusní podání novin
Nesouhlasím s tebou já jsem slovák,čech,maďar a řek a osobně si nemyslím že bych nějak nadával apod... samozřejmě si sem tam nadávam v CSku ale to co píšeš jsou blbosti =)
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Já ti teda nedám žádnej důkaz, jelikož nemám, ale tak každej má svůj názor a já ti ten tvůj ani neberu, no. Já jsem říkal, že jsou výjímky, tak se nediv, že ty nenadáváš, jsi asi "vyjímka"
Anonymní- Anonymní
Jak jsem jednou řekl nezáleží na rase ale na prostředí kde vyrůstáš a samozřejmě rodině.Vím jak dopadli kámoši,kteří začali dělat blbosti a já se od nich nenechal stáhnout.Někteří jsou po třetí v prváku jiní zas maj teda ten výučnák ale válí se doma =).A všichni hulí mariánku 3x denně =)
Shinobi
Klan:
- Nie je to o národnosti... ale o výchove.
Anonymní- Anonymní
Tak jsem to podal ne ? =)
Shinobi
Klan:
Netuším
Ja som odpovedal Yoshirovi, asi som mal použiť citáciu -___- '
Ja som odpovedal Yoshirovi, asi som mal použiť citáciu -___- '
Anonymní- Anonymní
Já nejsem anti.sportovec,já jsem Historický šermíř,jezdím na akce apod... ale prostě,nevidím nic záživnýho na tom,že se na to koukám... kromně tedy hokeje,ale to jenom když si zajdu s kámošema na zápas,ale sám bych tam nešel a ani se na něj nedívám... prostě to není ono...
Anonymní- Anonymní
No s tim já teda uplně nesouhlasim. Nemám jedinej problém s žádnym polákem atd. Ale když přijde na řadu slovák tak prostě cokoliv se stane proti jeho vůli začne ti nadávat do rodiny. A výchova? Jako to neni výchovou. Aspoň u slováků ne. Je to prostě demence, kterou většina z nich má a ta menšina, která je v pohodě tak si s nima rozumim. Ale fakt to je rapidní počet těch lidí ze slovenska, který se chovaj jak naprostí dementi.
Anonymní- Anonymní
Já jsem taky názoru, že nás tedkom spíš proslavuje jen ten sport. Páč ty věci co byli v minulosti to už tědkom bere každý jako samozřejmost. Ale myslím že jako Češi můžeme být hrdý národ. I když ta politika ta to trochu kazí. Ale i v politice se dají najít nákě světlé momenty, když chcete. Ale mi osobně se stejnak nejvíc líbí Švýcarsko. Nejsou k ničemu zavázaní např. EU a jak si tam spokojeně žijou. Ale abych se vrátil k ČR každý má svůj názor což je dobře;) a můj názor je takový, že jsem rád že jsem Čech a žiju v České Republice.
Anonymní- Anonymní
A byť to na mne, túto debatu stopnem kým nehorí XD
Anonymní- Anonymní
Yoshiro... vidíš... ty vidíš problém v národnosti... a já zase vidím problémy v menšinách a v náboženství,které nepatří do oblasti....(Například Islám v Čr)
Protože dokud jich nebude stejně,tak budou chtít lepší zacházení... A prostě se jim nebude líbit první tři nabídky státu ,tak je stát opovrhne a oni se ještě vzpouří... prostě.. já tvrdím,že bysme měli být hrdí na Národnost a národ a né být v ciozí zemi a rozvracet jim kulturu
(Taky se mi nelíbí některé kultury+subkultury,které sem přicházejí a ničí naše tradice apod...)
Protože dokud jich nebude stejně,tak budou chtít lepší zacházení... A prostě se jim nebude líbit první tři nabídky státu ,tak je stát opovrhne a oni se ještě vzpouří... prostě.. já tvrdím,že bysme měli být hrdí na Národnost a národ a né být v ciozí zemi a rozvracet jim kulturu
(Taky se mi nelíbí některé kultury+subkultury,které sem přicházejí a ničí naše tradice apod...)
Anonymní- Anonymní
Takže...tohle téma jednoduše ukončím. Za prvé...Netoleruju názor, že existuje jenom 1% slušných romů. Je jich víc...Znám jich spousta...Nezáleží na rase, ale na osobnosti člověka. To je myslím jasné, tak nevím proč, tady pořád cpete menšiny. Češi jsou taky menšina v některých zemích, například v USA... Smortne..Země se píše ZEMĚ..ne ZEMNĚ...Rýpnu si, omlouvám se, tady vychvaluješ Čechy, ale sám neumíš ani psát.
Anonymní- Anonymní
Otázka národností, je velice ožehavé téma. Z klidných toků dělá nezkrotné vlny...
Anonymní- Anonymní
Takhle, zpět k tomu sportu, sport se mi líbí jen, když se s nim vytahuju na ostatní spolužáky, ale rozhodně to NENÍ něco, na co budu spoléhat místo školy. Proto nemám sport rád.
Yoshiro: Tady bych nesouhlasil, Slováci, Češi, Američani... všichni to jsou tupí kreténi, kterým záleží jen na sobě, maximálně na vlastní zemi. Chápu, že se ti nelíbí, jak se chovaj slováci, ale jak se chovaj Američani? (Promiňte, ale převážně hiphopeři, u metalistů jsem to slyšel jen u Nu-metalistů.) Navíc, říkejte mi blázen, ale vidím povýšenost v tom, že se sám člověk:
1) nazval pánem tvorstva
2) Oddělil od zvířat.
Je to hnusný a sobecký, ale uděláš s tim tak prd s třešní. Koukej, rodiče sice jsou kvůli výchově, ale přiznejme si, kdo dnes poslouchá rodiče? Já třeba taky občas nesouhlasim s jejich názory a bejvaly doby, kdy jsem je i urážel, za což bych si dneska rozmlátil hlavu o topení. Dneska je prostě v módě "srát na rodiče a jít si za svym." Tenhle hnusnej způsob uvažování je prostě dneska in, co naděláš?
Futoshi: A to já si zas rád zaflamuju, mě to baví.
Seito: Na co myslíš, že by mělo být hrdé Česko? Na sport? Už dlouho ne. Můžem se chlubit maximálně pivem, což je zase k zamyšlení. Pomůže nám to, že máme dobrý pivo?
Yoshiro: Tady bych nesouhlasil, Slováci, Češi, Američani... všichni to jsou tupí kreténi, kterým záleží jen na sobě, maximálně na vlastní zemi. Chápu, že se ti nelíbí, jak se chovaj slováci, ale jak se chovaj Američani? (Promiňte, ale převážně hiphopeři, u metalistů jsem to slyšel jen u Nu-metalistů.) Navíc, říkejte mi blázen, ale vidím povýšenost v tom, že se sám člověk:
1) nazval pánem tvorstva
2) Oddělil od zvířat.
Je to hnusný a sobecký, ale uděláš s tim tak prd s třešní. Koukej, rodiče sice jsou kvůli výchově, ale přiznejme si, kdo dnes poslouchá rodiče? Já třeba taky občas nesouhlasim s jejich názory a bejvaly doby, kdy jsem je i urážel, za což bych si dneska rozmlátil hlavu o topení. Dneska je prostě v módě "srát na rodiče a jít si za svym." Tenhle hnusnej způsob uvažování je prostě dneska in, co naděláš?
Futoshi: A to já si zas rád zaflamuju, mě to baví.
Seito: Na co myslíš, že by mělo být hrdé Česko? Na sport? Už dlouho ne. Můžem se chlubit maximálně pivem, což je zase k zamyšlení. Pomůže nám to, že máme dobrý pivo?
Anonymní- Anonymní
No myslím, že na sport můžem být hrdí. Když se o to trochu zajímáš tak to musíš pochopit. Např. vem si minulé MS v hokeji, my tam jeli s hráčemi co hrajou ,,jen" naši extraligu sem tam něco ze zahraničí. A s čím tam přijelo třeba Rusko s nejsilnějším týmem co mohlo, ale Češi ukázali, že umí bojovat a dotáhli to ke zlatu. Takže myslím, že ve sportě nás zná hodně států. Můj názor.
Anonymní- Anonymní
Jo a k tomu pivu myslím, že mame sakra dobré.
Anonymní- Anonymní
Tak já se omlouvám,že můj názor na zem a na zem je na vyšší úrovni než má schopnost psát... Popravdě,já mám s jakýmkoli jazykem problémi,ale to ti nedává právo mně odsuzovat,protože ty dvě věci spolu mají málo společného...
A ano,jsem proti všem menšinám... já tvrdím,že by každý měl být ve své zemi a to ale i Češi a né se někam srát... teda,kromně USA a vůbec Ameriky,která v podstatě nemá vlastní obyvatelstvo...
A proč jsem takhle zaujatý... Protože manšiny rozvracejí kulturu prvotní zemně... a já se tady moc nenavážím do romských spoluobčanů ale do všech menšin... Navíc,popravdě znám osobnějen dva romy a to jednoh,co mi ukradl peněženku a druhého,který je můj kámoš,takže podle mně by to vycházelo tak,že 50% romů je dobrých :-)
Já jsem však převážně zaujatý proti muslimům,neb jejich nedemokratická mysl by tu neměla být.. (Korán = Main Kampf - to že dávám tohle přirovnání, na to mně přivedl soud,kdy jeden radikální člověk tohle pronesl... a oni se s ním soudili... nakonec soud uznal,že je to svobodný názor,neb Korán v sobě obsahuje dokonce více výzev k násilí na Židech než Main Kampf)
Ale tohle je jen mé přiblížení názoru... svůj názor na můj názor klidně podejte,ale já již na něj nebudu reagovat,já řekl svůj pohled a tím už to pro mně hasne...
Ano je to trochu úskočné,ale zase nechci tady si všechny lidi naštvat... takže radši takticky ustupuji
A ano,jsem proti všem menšinám... já tvrdím,že by každý měl být ve své zemi a to ale i Češi a né se někam srát... teda,kromně USA a vůbec Ameriky,která v podstatě nemá vlastní obyvatelstvo...
A proč jsem takhle zaujatý... Protože manšiny rozvracejí kulturu prvotní zemně... a já se tady moc nenavážím do romských spoluobčanů ale do všech menšin... Navíc,popravdě znám osobnějen dva romy a to jednoh,co mi ukradl peněženku a druhého,který je můj kámoš,takže podle mně by to vycházelo tak,že 50% romů je dobrých :-)
Já jsem však převážně zaujatý proti muslimům,neb jejich nedemokratická mysl by tu neměla být.. (Korán = Main Kampf - to že dávám tohle přirovnání, na to mně přivedl soud,kdy jeden radikální člověk tohle pronesl... a oni se s ním soudili... nakonec soud uznal,že je to svobodný názor,neb Korán v sobě obsahuje dokonce více výzev k násilí na Židech než Main Kampf)
Ale tohle je jen mé přiblížení názoru... svůj názor na můj názor klidně podejte,ale já již na něj nebudu reagovat,já řekl svůj pohled a tím už to pro mně hasne...
Ano je to trochu úskočné,ale zase nechci tady si všechny lidi naštvat... takže radši takticky ustupuji
Anonymní- Anonymní
Seito Senju napsal:Jo a k tomu pivu myslím, že mame sakra dobré.
-Dost dobrá Moravská vína...
-Dost dobré jídlo...
-Krásné ženy...
-a muži mají průměrně nejdelší ústrojí v Evropě XD
Anonymní- Anonymní
- Moravská vína neocení jen tak někdo.
- Jídlo jak pro koho, Francouzi si o nás např. že jsme prasata.
- To s těmi ženami je humor? Dneska už je víc jak polovina těhle lidí zkažených natolik, že to zastiňuje krásu.
- To, že umíme houpat kládou nás nevyhoupne nahoru na žebříček, i když já jsem se svou délkou spokojen.. xD
- To s těmi ženami je humor? Dneska už je víc jak polovina těhle lidí zkažených natolik, že to zastiňuje krásu.
- To, že umíme houpat kládou nás nevyhoupne nahoru na žebříček, i když já jsem se svou délkou spokojen.. xD
Anonymní- Anonymní
Andrew_Deer napsal:- Moravská vína neocení jen tak někdo.
Hezky řečeno...
Ale jinak s těmi ženami to opravdu není žert... co jsem tak procestoval svět(evropu a blízké okolí),tak vždy jsem byl rád za to že tu máme tak hezké ženy...
Anonymní- Anonymní
A když už nebudem vynikat nikde tak aspoň ty klády,víno,pivo a ženy.
Anonymní- Anonymní
PÁNOVÉ nerad to dělám ale založte si nějakej topic o této debatě nechci tady už vidět příspěvky co nepatří k tomuto topicu jinak začnu rozdávat banány.
Shinobi
Klan:
Ok, Neuro, byl bys tak hodný a hodil tu část diskuze do nějakého topicu ve smeťáku, když jsi ten admin? Tohle je celkem zajímavá diskuze, nevim, jestli vás to zajímá, mě teda jo, rád porovnávám pohledy na svět.
Ináč, krásné holky jsou ve Švédsku, prý. Já jsem byl ve Francii a tam byly nádherné černovlásky a na vrcholu jsou Japonky, jejichž zemi jsem také navštívil.
Ináč, krásné holky jsou ve Švédsku, prý. Já jsem byl ve Francii a tam byly nádherné černovlásky a na vrcholu jsou Japonky, jejichž zemi jsem také navštívil.
Anonymní- Anonymní
Neuro... mně to popravdě taky zajímá jejich pohled na svět...Andrew_Deer napsal:Ok, Neuro, byl bys tak hodný a hodil tu část diskuze do nějakého topicu ve smeťáku, když jsi ten admin? Tohle je celkem zajímavá diskuze, nevim, jestli vás to zajímá, mě teda jo, rád porovnávám pohledy na svět.
Jinak Adrew
Francie jsou některé ale co jsem se tak bavil s dvěma spolužáky (1.ze byl z Marsserlei a 1. je z Kamerunu,ale ve francii byl 2 roky) tak jeden říkal,že Češky jsou nejhezčí a druhý říkal,že Češky jsou nejhezčí z bílých (on je to černoch,takže to je u něj trochu posunutý XD)
Já byl z Francie jen na Korsice a tam mi přišli ty ženy moc opálený (až moc) a ve Švédsku jsou hezké,ale vysoké... normálního vzrůstu jsou tam pramálo a potkat tam 160 cm švédku je stejná šance jako tam narazit na psa (Ve Stockholmu jsem byl 3 dny a napočítali jsme jen 5 psů XD)
Anonymní- Anonymní
Smortne..četl jsi korán?? Co takhle neodsuzovat, ale trochu více se zajímat, pochopit problematiku a až pak teprv si utvořit vlastní názor? Češi jsou nejvíc zaostalí, co se týče Genderové rovnosti, jen tak pro zajímavost..
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novin(k)y Naruto
» Noviny NS: Go On" 2.díl Páry ve hře
» Noviny NS: Go On" 4. díl po stopách .....
» Noviny fora NS: Go On! 1.díl Páry ve hře
» Noviny NS: Go On" 2.díl Páry ve hře
» Noviny NS: Go On" 4. díl po stopách .....
» Noviny fora NS: Go On! 1.díl Páry ve hře
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: