Noviny NS: Go On" 4. díl po stopách .....
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Noviny NS: Go On" 4. díl po stopách .....
Naše redakce se pídila po tom co dělají hráči ve volném čase, vůbec by jste třeba neřekli, že šéfka Akatsuki se věnuje pěveckému sboru stejně tak jako její studentka Ayame Takahashi.
V úterý 12. dubna se konal JArní kocert sboru, kde právě obávaná šéfka Akatsuki zpívala své poslední sólo
(Reina první píseň solo jinak třetí řada druhá z prava, Ayame druhá řada třetí zleva)
výpověď Reiny: "Museli jsme mít celej sbor stejný účesy, což byl naprostej hnus, vypadáme tam všichni strašně blbě. Hlavně já (smích), jsem nervní jak prase, ale musim si to užít je to jeden z mích posledních koncertů, pak musím dětský sbor bohužel opustit. A to mě ještě Ay vhrožovala smrtí, když to dám na NS. (smích)"
Výpověď Ayame: "Zkouška na koncert, se mi velmi páčila, sólo Reiny super, Preludio trochu divný, někdy dost, Moonlight serenade to jsem spala...né byla dobrá, This Little Babe bylo fajne, celkově to bylo prostě povedený až na pár maličkostí"
Tak teĎ pevně věřím tomu, že mě Ayame zítra zabije.V pátek nám všichni prosím držte palečky, kolem oběda soutěžíme v Bratislavě...
(PS: omlouváme se za kvalitu videa, na youtube jsem ho byla nucena zmenšit, měl hodně )
V úterý 12. dubna se konal JArní kocert sboru, kde právě obávaná šéfka Akatsuki zpívala své poslední sólo
(Reina první píseň solo jinak třetí řada druhá z prava, Ayame druhá řada třetí zleva)
výpověď Reiny: "Museli jsme mít celej sbor stejný účesy, což byl naprostej hnus, vypadáme tam všichni strašně blbě. Hlavně já (smích), jsem nervní jak prase, ale musim si to užít je to jeden z mích posledních koncertů, pak musím dětský sbor bohužel opustit. A to mě ještě Ay vhrožovala smrtí, když to dám na NS. (smích)"
Výpověď Ayame: "Zkouška na koncert, se mi velmi páčila, sólo Reiny super, Preludio trochu divný, někdy dost, Moonlight serenade to jsem spala...né byla dobrá, This Little Babe bylo fajne, celkově to bylo prostě povedený až na pár maličkostí"
Tak teĎ pevně věřím tomu, že mě Ayame zítra zabije.V pátek nám všichni prosím držte palečky, kolem oběda soutěžíme v Bratislavě...
(PS: omlouváme se za kvalitu videa, na youtube jsem ho byla nucena zmenšit, měl hodně )
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Noviny NS: Go On" 4. díl po stopách .....
Já tě zabiju. Jako vážně...nesměj se...
A ne až zítra, já si tě dneska najdu! Teď jako vážně...držte nám palce, jinak si vás podám
A ne až zítra, já si tě dneska najdu! Teď jako vážně...držte nám palce, jinak si vás podám
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
hmmm drsná to žena
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jako obvykle
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
tleskám....i když...já sbory nemusím většinou na ně chodím jen se školou a to abych se ulil z vyučování a pak celý koncer kecám s kámošem ale jinak to fakt šlo
Anonymní- Anonymní
zlato, ty fakt nikdy nezklameš
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Similar topics
» Noviny NS: Go On" 2.díl Páry ve hře
» Noviny fora NS: Go On! 1.díl Páry ve hře
» Noviny NS: Go On" 3.díl Yoshirovo luxusní podání novin
» Noviny fora NS: Go On! 1.díl Páry ve hře
» Noviny NS: Go On" 3.díl Yoshirovo luxusní podání novin