Noviny NS: Go On" 2.díl Páry ve hře
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Noviny NS: Go On" 2.díl Páry ve hře
Dobrý večer,
je tu již druhý díl rubriky páry ve hře. Tentokrát jsme se zaměřili na pár Assasin Senju a Hitomi Yamada a Yuuki Botan s Kaiem Sanjiem. Ještě před tím, než začnete číst je důležitá jedna věc a to, že se nám redaktoři rozrostly o mužskou posilu, která se k nám dobrovolně přidala. Novým spoluredaktorem je .... Yoshiro Uchiha
Přednost mají starší a váženější osoby proto Hokage a Mizukage byli zpovídáni jako první.
Upozorním, že jsem se skoro po celou dobu rozhovoru s nimi klepala strachy a stále k tomu mám důvod
Hit jak ses cítila, když jsi ho viděla po tolika letech?
Hitomi: etto..asi nepopsatelně..mísily se pocity..ale převládalo štěstí a strach^^
Assasin: chjo.. Hm, když jsem ji viděl poprvé, po tolika letet, neměl jsem moc svobodnou vůli. Mohl jsem sní sice mluvit, ale cíl byl jasný. Zabít
Hitomi: umm..asi k tomu nemám co říct. Byl pod nadvládou Kabuta. Nevěděla jsem, co dělat a popravdě jsem nic dělat ani nechtěla. Kdyby se do toho nevmísil můj bratr, asi bych to nezvládla. *pousmála se*
Assasin: Sice jsem měl jednu pletku z Kushinou, ale to byl jen rozmar mého mládí. (27 let xD)
Takhle to říct před Hitomi
Hitomi: Věděla jsem o tom, Rei^^^"
Assasin: řed několika lety, respektive 17, jsem měl první přítelkyni. S tou jsem měl i dítě, ale předtím, než jsem se to dozvěděl, tak se stala Nukeninkou. Byla to sestřenice Reiny. Měl jsem misi v zemi Vln, tam mě napadla a já ji zabil. Těsně předtím než zemřela, mi řekla, že mám 11 letého syna.
Našel jsem ho a odteď je v Konoze, pilně trénuje své jedinečné schopnosti.
Hitomi: Tobiru, Assasinova syna, jsem měla tu čest poznat a je to opravdu syn svého otce.^^
Assasin: Samozřejmě, že je!
Assasine, čím tě Hitomi okouzlila?
Assasin: Hmm, už tím jejím příchodem, když jsem jí vyhlásil Mizukage
Hitomi: *zrudla*
Byl nějaký problém, když jste byli každý jinde Hit v Kiri a Assasin v Konoze?
Assasin: Jediný problém je v tom, že se nevídáme tak často. Ale každý má tolik starostí a problémů, že nemá čas myslet. Každý se staráme o své děti, o své genini, o své přátelé a rodinu. To je naše práce. Mizukage a Hokage.
Hitomi: No..souhlasím...Jen..U mě je to naopak, čím víc problémů a starostí mám, tím víc na to myslím..Vkrádá se mi to sprostě do hlavy^^"
Chcete rozmazávat nějak téma o sňatku?
Assasin: Reino..ZABIJU TĚ!
Hitomi: Souhlasím
Oba si přáli mou smrt, tak radši k další otázce Kdyby jste se měli rozhodnout tak co by jste zvolili svůj úřad? Nebo Vás dva?
Assasin: Tohle je pro mě velice těžká otázka, už jsem nad ní přemýšlel. Nevybral bych si nikoho. Konoha je můj život, moje rodina. A Hit, je moje láska. Radši bych zůstal sám, než si vybrat mezi Konohou a Hitomi.
To je hezká odpověď
Hitomi: *rudá a spokojená* ...A..Také jsem nad tím přemýšlela, už mockrát a skoro denně..A opravdu nevím..Kirigakure bych se nedokázala vzdát, prostě ne..A Assasina...čekala jsem na něj tři roky a teď se ho mám vzdát?..to byl asi i jeden z důvodů, proč jsem nechtěla nic dělat, když jsem ho viděla pod nadvládou Kabuta..uboze jsem čekala na smrt.
Hit chceš mít děti?
Hitomi: Noo...popravdě, ano^^ ...Jen..je v tom docela dost překážek *smutně se pousmála*
Assasin: Myslím, že by Tobiru byl rád, kdyby měl nevlastní sourozence.
Hitomi: Etto^^ *mění si nej barvu ze zelené na červenou, používá ji totiž čím dál častěji xD*
Assasin Senju: Rei, další otázku prosím:D
Nebude nějaká otázka ohledně mých hrdinských činů? :P
Hitomi Yamada: Jashin! *plácla se do čela a kroutí hlavou* ..Ty ses za ty roky nezměnil!!^^"
Assasin: Ne, jsem přece..Nanadaime Hokage da! *Hrdě se postaví*
Hitomi: Raději bez komentáře, jinak o mě čtenáři ztratí dobré mínění^^"
Hit to sis dala, když sis našla jeho
Assasin: Jo to jí říkám furt
To musíš mít doma srandu
Assasin:
Hitomi: Ani ne, většinu času tráví s kanceláří
Assasin: Nebo zachraňuju Ninja svět Momentálně trénuju Sabaku no Yoko, Ichibiho Jinchuuriki.
Hitomi: No prosím a pak, že se mám doma nějak bavit! -.-"
Assasin: pššt.
co nekalého plánuješ s kanceláří Assasine?
Hitomi: xDDDDDDDDDD stačí jako odpověď?
u tebe jo
Hitomi: To jsem ráda, víc se k tomu neprojevím
Assasin: Nekalého nic neplánuju, snad jen to, jak Tsukigakure pošlu dopekel
To má být provokacia? (napučení)
Assasin: Nene Jen joke.
v tom případě si ještě neodpověděl na mou otázku, co nekalého budeš dělat se svou kanceláří
Assasin: S mou kanceláří? Asi nic.
Chudinka takhle jí zanedbáváš
Assasin: Kancelář?
No jistě Hit tvrdí že s ní trávíš víc času než s ní
Assasin: Jo, jenže taky musíte vzít v potaz, že Hitomi je několik set kilometrů ode mě.
Hitomi: Jinak by to bylo jiné?
Jak by to bylo jiné?
Hitomi: etto..ten čas myslím
no jistě čas
Assasin: JO bylo, pokud bych zrovna nehonil zločince, netrénoval a nevyřizoval administrativu.
Hitomi: Takže nebylo^^"
Co takhle nějaká hádka?
HItomi: jako teď?
No jistě
Hitomi: xDDDDDD....myslím, že to nechcete zažít ani jeden, s Mizukage se raději nehádat^^"
tak jo poslední otázka: máte něco k rozhovoru na mě na Hit nebo Assasina?
Hitomi: Stále jsem toho názoru, že si máte vykopat ty hroby, protože jsem to myslela vážně^^ *nejsladčí úsměv, co umí*
Assasin: Já radši mlčím.
Začínám se bát holky a Yoshiro jsme v háji.
Hitomi: To teda jste^^ Mizukage bude...radši nechtějte vědět, nemám ráda překvapení^^
No tak Hit jsme kámošky
Hitomi: ^^ ...Jasně, ale nikde není psáno, že kámoška nemůže kámošku potrestat, beruško^^ :D ...Něco si na vás vymyslím, neboj^^
No tak my se radši vypaříme, děkujeme za rozhovor . Při tomto rozhovoru šlo opravdu o kejhák, chtělo by to nějakýho bodyguarda pro novinářky.
Jako další oběť, i když u tohodle páru to jako oběť nevypadalo, nejlépe se mi s nimi pracovalo.
Yuuki Botan a Kai Sanjio
Yuuki kdy si začala mít podezření, k tobě Kai něco cítí
Yuuki: Když mi poprvé napsal. Zdálo se že z toho něco bude.
Kai kdy si začal mít podezření, že k tobě Yuuki něco cítí
KAi: Já ji napsal, zdála se mi roztomilá a pak se to zvrtlo.
domlouvali jste se na tom nějak dál, nebo to bylo na čistý improvizaci?
Yuuki: No...dá se říct že jsme oba inprovizovali...dost, hodně
KAi: Já to plánoval, netušil jsem co z toho bude x-D
Yuuki: Hej! A to já mám jako být pokusní králík? xDD
vy jste se to zatím úspěšně tajili, málokdo si toho všimnul, chtěli jste by jste se víc zviditelnit jako pár?
Yuuki: Hmm, tuším že...jsme dost viditelní? xD
KAi: Já, ani nevím. Záleží na tom co si pomyslí moje polovička x-D
Yuuki: Oi! Tvoje polovička!? Dyť nejsme svoji
Kai a já: Co není může být xD
takže přemýšlíš Kaii nad sňatkem?
KAi: Jo. Mám k tomu ještě něco dodat? Co na to říct, mám jí rád x-D
Yuuki: He...? OI!? Ještě jsme se o tom pořádně nebavili Kaii! A...umm...jenom kdybych řekla ano....*určite bych ho řekla xD*
ou takže bude mít Hitomi novou práci oddávajícího. takže bude definitivně svatba?
KAi: Jo.
Yuuki: Možná...xD
Kai měl bys něco dělat tvoje nevěsta neví jestli tě chce
KAi: Ona ví jenom se stydí, jsem až moc dokonalej x-D
Yuuki: Ale v boji tě porazím xDD
KAi: Ne, bojíš se ohně.
Yuuki: Ale porazila jsem tě!
KAi: Ne
Yuuki: Nelži tu!
KAi: Já tě taky miluju
Yuuki: *Rudá*
KAi: Takhle se pracuje z budoucí manželkou x-D
dobrá taktika měli by se od vás ostatní učit
KAi: Yuuki, je dobrý učitel....že? x-D
Yuuki: Jéé, to je milí Kaii, uznáváš že jsem v nečem lepší než ty...jak já tě miluju!
KAi: Ksoo x-DD
Máte už termín?
KAi: Zatím ne, ale myslím že to uděláme až po tom velkém překvapení...že Yuuki? x-D
Yuuki: Hai Kai-sempai!
překvapení? jste těhotní?
KAi: Zatím ne....*rudé uši*
Yuuki: *Rudá celá*
tak co je to za překvapení?
Yuuki: uvidííš bude se hodit :D:D
dobřě máte něco k rozhovoru, ke mě, k Yuuki nebo ke Kaiovi?
KAi: Ne.
Yuuki: Stručně řečeno...ale byla to sranda!
konečně někdo komu se to líbilo děkuju :-*
KAi: Není za co Reino.
Yuuki: Waaah!? Klidně to uděláme znovu, že zlato?!
KAi: Hai Hai....*rudé uši*
jste skvělí miluju vás
Oba: mi tebe takýýý!
Ne já víc
Oba: nn my
Tak jak já určitě ne
Oba:
Yuuki a Kai na nás něco chystají a já jsem jim vděčná , že je to první pár, který nám nevyhrožoval smrí, moc vám děkujeme.
Ještě jedna z novinek je, že tým z Kiri a posila z Konohy se vydala zapečetit Yonbiho. Mise se zdařila a já měla tu čest vyspovídat novopečenou Jinchuuriky Shizuku Yoru. Shiz jak se cítíš jako jinchuuriky?
Shiz: jsem v bezvědomí
Aha promiň, tak až se probudíš tak se optáme víc. Každopádně ti přejem hodně štěstí se zvládnutým Yonbiho.
a teď následují reklamy:
Růže do každé domáctnosti.Tuto reklamu sponzoruje Yuu
Slyšeli jste to? Dokonalý básník, spisovatel, napodobitel legendárního sannina Jiraiyii začal psát vlastní povídku!
www.gozen.blog.cz ! Začněte číst hned teď! Je to plné drama, romantiky, bojů, dokonalých příběhů a to vše v jednom! Gozen! Samuraiové a ninjové se spojili aby porazili nejsilnějšího člověka na zemi, který může vytvářet neomezeně nesmrtelných tvorů! Lichotky pište do komentářů
reklamu sponzoroval Yoshiro Uchiha
Nová kniha. Růže cesta k srdci Milé. Napsal Yuu,Tento spot uhradila Konoha z fondu Kultury – poezie je královnou a růže věrným sluhou (bohužel v této době kniha ještě není dopsána více informací u Yuu)
Na další díl Párů, novinek atd se těště zase příště
Novinky sledují Vaši redaktoři Y,H,S a R
je tu již druhý díl rubriky páry ve hře. Tentokrát jsme se zaměřili na pár Assasin Senju a Hitomi Yamada a Yuuki Botan s Kaiem Sanjiem. Ještě před tím, než začnete číst je důležitá jedna věc a to, že se nám redaktoři rozrostly o mužskou posilu, která se k nám dobrovolně přidala. Novým spoluredaktorem je .... Yoshiro Uchiha
Přednost mají starší a váženější osoby proto Hokage a Mizukage byli zpovídáni jako první.
Upozorním, že jsem se skoro po celou dobu rozhovoru s nimi klepala strachy a stále k tomu mám důvod
Hit jak ses cítila, když jsi ho viděla po tolika letech?
Hitomi: etto..asi nepopsatelně..mísily se pocity..ale převládalo štěstí a strach^^
Assasin: chjo.. Hm, když jsem ji viděl poprvé, po tolika letet, neměl jsem moc svobodnou vůli. Mohl jsem sní sice mluvit, ale cíl byl jasný. Zabít
Hitomi: umm..asi k tomu nemám co říct. Byl pod nadvládou Kabuta. Nevěděla jsem, co dělat a popravdě jsem nic dělat ani nechtěla. Kdyby se do toho nevmísil můj bratr, asi bych to nezvládla. *pousmála se*
Assasin: Sice jsem měl jednu pletku z Kushinou, ale to byl jen rozmar mého mládí. (27 let xD)
Takhle to říct před Hitomi
Hitomi: Věděla jsem o tom, Rei^^^"
Assasin: řed několika lety, respektive 17, jsem měl první přítelkyni. S tou jsem měl i dítě, ale předtím, než jsem se to dozvěděl, tak se stala Nukeninkou. Byla to sestřenice Reiny. Měl jsem misi v zemi Vln, tam mě napadla a já ji zabil. Těsně předtím než zemřela, mi řekla, že mám 11 letého syna.
Našel jsem ho a odteď je v Konoze, pilně trénuje své jedinečné schopnosti.
Hitomi: Tobiru, Assasinova syna, jsem měla tu čest poznat a je to opravdu syn svého otce.^^
Assasin: Samozřejmě, že je!
Assasine, čím tě Hitomi okouzlila?
Assasin: Hmm, už tím jejím příchodem, když jsem jí vyhlásil Mizukage
Hitomi: *zrudla*
Byl nějaký problém, když jste byli každý jinde Hit v Kiri a Assasin v Konoze?
Assasin: Jediný problém je v tom, že se nevídáme tak často. Ale každý má tolik starostí a problémů, že nemá čas myslet. Každý se staráme o své děti, o své genini, o své přátelé a rodinu. To je naše práce. Mizukage a Hokage.
Hitomi: No..souhlasím...Jen..U mě je to naopak, čím víc problémů a starostí mám, tím víc na to myslím..Vkrádá se mi to sprostě do hlavy^^"
Chcete rozmazávat nějak téma o sňatku?
Assasin: Reino..ZABIJU TĚ!
Hitomi: Souhlasím
Oba si přáli mou smrt, tak radši k další otázce Kdyby jste se měli rozhodnout tak co by jste zvolili svůj úřad? Nebo Vás dva?
Assasin: Tohle je pro mě velice těžká otázka, už jsem nad ní přemýšlel. Nevybral bych si nikoho. Konoha je můj život, moje rodina. A Hit, je moje láska. Radši bych zůstal sám, než si vybrat mezi Konohou a Hitomi.
To je hezká odpověď
Hitomi: *rudá a spokojená* ...A..Také jsem nad tím přemýšlela, už mockrát a skoro denně..A opravdu nevím..Kirigakure bych se nedokázala vzdát, prostě ne..A Assasina...čekala jsem na něj tři roky a teď se ho mám vzdát?..to byl asi i jeden z důvodů, proč jsem nechtěla nic dělat, když jsem ho viděla pod nadvládou Kabuta..uboze jsem čekala na smrt.
Hit chceš mít děti?
Hitomi: Noo...popravdě, ano^^ ...Jen..je v tom docela dost překážek *smutně se pousmála*
Assasin: Myslím, že by Tobiru byl rád, kdyby měl nevlastní sourozence.
Hitomi: Etto^^ *mění si nej barvu ze zelené na červenou, používá ji totiž čím dál častěji xD*
Assasin Senju: Rei, další otázku prosím:D
Nebude nějaká otázka ohledně mých hrdinských činů? :P
Hitomi Yamada: Jashin! *plácla se do čela a kroutí hlavou* ..Ty ses za ty roky nezměnil!!^^"
Assasin: Ne, jsem přece..Nanadaime Hokage da! *Hrdě se postaví*
Hitomi: Raději bez komentáře, jinak o mě čtenáři ztratí dobré mínění^^"
Hit to sis dala, když sis našla jeho
Assasin: Jo to jí říkám furt
To musíš mít doma srandu
Assasin:
Hitomi: Ani ne, většinu času tráví s kanceláří
Assasin: Nebo zachraňuju Ninja svět Momentálně trénuju Sabaku no Yoko, Ichibiho Jinchuuriki.
Hitomi: No prosím a pak, že se mám doma nějak bavit! -.-"
Assasin: pššt.
co nekalého plánuješ s kanceláří Assasine?
Hitomi: xDDDDDDDDDD stačí jako odpověď?
u tebe jo
Hitomi: To jsem ráda, víc se k tomu neprojevím
Assasin: Nekalého nic neplánuju, snad jen to, jak Tsukigakure pošlu dopekel
To má být provokacia? (napučení)
Assasin: Nene Jen joke.
v tom případě si ještě neodpověděl na mou otázku, co nekalého budeš dělat se svou kanceláří
Assasin: S mou kanceláří? Asi nic.
Chudinka takhle jí zanedbáváš
Assasin: Kancelář?
No jistě Hit tvrdí že s ní trávíš víc času než s ní
Assasin: Jo, jenže taky musíte vzít v potaz, že Hitomi je několik set kilometrů ode mě.
Hitomi: Jinak by to bylo jiné?
Jak by to bylo jiné?
Hitomi: etto..ten čas myslím
no jistě čas
Assasin: JO bylo, pokud bych zrovna nehonil zločince, netrénoval a nevyřizoval administrativu.
Hitomi: Takže nebylo^^"
Co takhle nějaká hádka?
HItomi: jako teď?
No jistě
Hitomi: xDDDDDD....myslím, že to nechcete zažít ani jeden, s Mizukage se raději nehádat^^"
tak jo poslední otázka: máte něco k rozhovoru na mě na Hit nebo Assasina?
Hitomi: Stále jsem toho názoru, že si máte vykopat ty hroby, protože jsem to myslela vážně^^ *nejsladčí úsměv, co umí*
Assasin: Já radši mlčím.
Začínám se bát holky a Yoshiro jsme v háji.
Hitomi: To teda jste^^ Mizukage bude...radši nechtějte vědět, nemám ráda překvapení^^
No tak Hit jsme kámošky
Hitomi: ^^ ...Jasně, ale nikde není psáno, že kámoška nemůže kámošku potrestat, beruško^^ :D ...Něco si na vás vymyslím, neboj^^
No tak my se radši vypaříme, děkujeme za rozhovor . Při tomto rozhovoru šlo opravdu o kejhák, chtělo by to nějakýho bodyguarda pro novinářky.
Jako další oběť, i když u tohodle páru to jako oběť nevypadalo, nejlépe se mi s nimi pracovalo.
Yuuki Botan a Kai Sanjio
Yuuki kdy si začala mít podezření, k tobě Kai něco cítí
Yuuki: Když mi poprvé napsal. Zdálo se že z toho něco bude.
Kai kdy si začal mít podezření, že k tobě Yuuki něco cítí
KAi: Já ji napsal, zdála se mi roztomilá a pak se to zvrtlo.
domlouvali jste se na tom nějak dál, nebo to bylo na čistý improvizaci?
Yuuki: No...dá se říct že jsme oba inprovizovali...dost, hodně
KAi: Já to plánoval, netušil jsem co z toho bude x-D
Yuuki: Hej! A to já mám jako být pokusní králík? xDD
vy jste se to zatím úspěšně tajili, málokdo si toho všimnul, chtěli jste by jste se víc zviditelnit jako pár?
Yuuki: Hmm, tuším že...jsme dost viditelní? xD
KAi: Já, ani nevím. Záleží na tom co si pomyslí moje polovička x-D
Yuuki: Oi! Tvoje polovička!? Dyť nejsme svoji
Kai a já: Co není může být xD
takže přemýšlíš Kaii nad sňatkem?
KAi: Jo. Mám k tomu ještě něco dodat? Co na to říct, mám jí rád x-D
Yuuki: He...? OI!? Ještě jsme se o tom pořádně nebavili Kaii! A...umm...jenom kdybych řekla ano....*určite bych ho řekla xD*
ou takže bude mít Hitomi novou práci oddávajícího. takže bude definitivně svatba?
KAi: Jo.
Yuuki: Možná...xD
Kai měl bys něco dělat tvoje nevěsta neví jestli tě chce
KAi: Ona ví jenom se stydí, jsem až moc dokonalej x-D
Yuuki: Ale v boji tě porazím xDD
KAi: Ne, bojíš se ohně.
Yuuki: Ale porazila jsem tě!
KAi: Ne
Yuuki: Nelži tu!
KAi: Já tě taky miluju
Yuuki: *Rudá*
KAi: Takhle se pracuje z budoucí manželkou x-D
dobrá taktika měli by se od vás ostatní učit
KAi: Yuuki, je dobrý učitel....že? x-D
Yuuki: Jéé, to je milí Kaii, uznáváš že jsem v nečem lepší než ty...jak já tě miluju!
KAi: Ksoo x-DD
Máte už termín?
KAi: Zatím ne, ale myslím že to uděláme až po tom velkém překvapení...že Yuuki? x-D
Yuuki: Hai Kai-sempai!
překvapení? jste těhotní?
KAi: Zatím ne....*rudé uši*
Yuuki: *Rudá celá*
tak co je to za překvapení?
Yuuki: uvidííš bude se hodit :D:D
dobřě máte něco k rozhovoru, ke mě, k Yuuki nebo ke Kaiovi?
KAi: Ne.
Yuuki: Stručně řečeno...ale byla to sranda!
konečně někdo komu se to líbilo děkuju :-*
KAi: Není za co Reino.
Yuuki: Waaah!? Klidně to uděláme znovu, že zlato?!
KAi: Hai Hai....*rudé uši*
jste skvělí miluju vás
Oba: mi tebe takýýý!
Ne já víc
Oba: nn my
Tak jak já určitě ne
Oba:
Yuuki a Kai na nás něco chystají a já jsem jim vděčná , že je to první pár, který nám nevyhrožoval smrí, moc vám děkujeme.
Ještě jedna z novinek je, že tým z Kiri a posila z Konohy se vydala zapečetit Yonbiho. Mise se zdařila a já měla tu čest vyspovídat novopečenou Jinchuuriky Shizuku Yoru. Shiz jak se cítíš jako jinchuuriky?
Shiz: jsem v bezvědomí
Aha promiň, tak až se probudíš tak se optáme víc. Každopádně ti přejem hodně štěstí se zvládnutým Yonbiho.
a teď následují reklamy:
Růže do každé domáctnosti.Tuto reklamu sponzoruje Yuu
Slyšeli jste to? Dokonalý básník, spisovatel, napodobitel legendárního sannina Jiraiyii začal psát vlastní povídku!
www.gozen.blog.cz ! Začněte číst hned teď! Je to plné drama, romantiky, bojů, dokonalých příběhů a to vše v jednom! Gozen! Samuraiové a ninjové se spojili aby porazili nejsilnějšího člověka na zemi, který může vytvářet neomezeně nesmrtelných tvorů! Lichotky pište do komentářů
reklamu sponzoroval Yoshiro Uchiha
Nová kniha. Růže cesta k srdci Milé. Napsal Yuu,Tento spot uhradila Konoha z fondu Kultury – poezie je královnou a růže věrným sluhou (bohužel v této době kniha ještě není dopsána více informací u Yuu)
Na další díl Párů, novinek atd se těště zase příště
Novinky sledují Vaši redaktoři Y,H,S a R
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Noviny NS: Go On" 2.díl Páry ve hře
No OMG! ještě že si tady nedala to s trojkou..Jinak Kai! DObře ty
Anonymní- Anonymní
Yeaaah a příští díl, který bude zejtra si beru na starost já takže se nebojte odvázat!!!!!!!!!!!! Beru si Assasina a ještě nějaký lidi a rozjedem to. Uvidíte, jak adabo umí dělat pěkný rozhovory.
Anonymní- Anonymní
Poznámka redakce: Kai prý nevěděl, že je to do veřejných novin , myslel si, že je to ze srandy
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reino...zabiju vás....PROBOHA KRUCINÁL X-DDDDDD!?!
YUUKI ZABIJU TĚ!?
YUUKI ZABIJU TĚ!?
Anonymní- Anonymní
Zabij Yuuki měla tě varovat ;-) ale bylo to fakt heká spolupráce :-*
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
no to, že jsem v bezvědomí si říkat nemusela
Anonymní- Anonymní
xD zaujímavé
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Similar topics
» Noviny fora NS: Go On! 1.díl Páry ve hře
» Noviny NS: Go On" 4. díl po stopách .....
» Noviny NS: Go On" 3.díl Yoshirovo luxusní podání novin
» Noviny NS: Go On" 4. díl po stopách .....
» Noviny NS: Go On" 3.díl Yoshirovo luxusní podání novin
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: