+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
,,Díky. Teď asi mě omluvíš trénink čeká." Vyjdu z kanceláře přímo do tréninkové místnosti.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Omlouvám se, jsem tu nový, ještě nikoho neznám." řekl jsem a zasmál jsem se. "Byl bych rád kdyby jste mně přijal do vesnice, jmenuji se Hoshi Namikaze!" řekl jsem a zařval jsem, "A jednou se ze mně stane dokonalý HOKAGE!?" pak jsem si uvědomil co jsem řekl a omluvil jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Heh. To budeš muset porazit mě. Ještě jsem tu a to že je mi 30 neznamená, že jsem starý." vyplázl jsem na Hoshiho jazyk.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Mně je 22, jsme na stejné lodi!" řeknu mu a sednu si. "Přijměte mně tedy? H-O-K-A-G-E?" zasměju se mu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"22 a 30. Trochu rozdíl, ne? Vezmi si tenhle formulář." vytáhnu ze šuplíku jeden formulář a podám mu ho.
"Vyplň, jméno, příjmení, registrační číslo, hodnost, schopnosti atd. Tady máš něco na psaní."
"Vyplň, jméno, příjmení, registrační číslo, hodnost, schopnosti atd. Tady máš něco na psaní."
Anonymní- Anonymní
Re:
Všechno jsem vyplnil a dal mu papír. "A co osobní život Hokageho? Existuje dívka které se podařilo ukrást vaše srdce?" zeptal jsem se ho a usmál jsem se. "A zas tak moc velkej rozdíl to není!? 8 let není nic!"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Osm let je hodně! Já jsem byl už skoro chuunin, když ses narodil."zasmál jsem se.
"Bylo jich hodně, jedna mi tu zanechala syna. Tobiru Senju. Děkuji." převezmu papír a uschovám ho.
"Bylo jich hodně, jedna mi tu zanechala syna. Tobiru Senju. Děkuji." převezmu papír a uschovám ho.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm...ale když k ní něco cítíte dálka není překážka ne? To mně naučila jedna osoba...ta je Taky z Kirigakure." zasmál jsem se a poškrábal jsem se po hlavě.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Není překážkou, ale naše významné posty jsou překážkou. Posty, kterých se ani jeden ze dvojice nevzdá." odpovím s úměvem.
"Kdo je ta slečna, nebo mladý muž?"
"Kdo je ta slečna, nebo mladý muž?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Posty...blboooost!? Ještě pořád můžete být spolu, svadba všechno změní!?" křiknu a bouchnu do stolu. "Mladý muž!? Nejsem GEJ!? Je to holka, jmenuje se Yuuki Botan!?" a zrudnu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dej pokoj se svatbou! Být Hokagem je obrovská oběť. Klídek, chtěl jsem jen ukázat, že je Konoha nezaujatá." zasmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Heeeeee, Hokage a bojí se ženy?" zeptám se ho, to má za toho teplouše! "Jinak...nezná se Mizukage...z Yuuki? Neznáš Yuuki...?" zeptám se ho.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nebojím se ženy, bojím se pout a svazování. Jo znám ji, nedávno tady byla." pokrčím rameny.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přijdu do kanceláře.,,Zdravíčko, promiň že ruším v rozhovoru, ale nebyla by nějaká mise?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Takže chcete být pořád volný? To nebude jednoduché...a...a nevíte příjde ještě?" zeptám se ho a zrudnu. Do kanceláře vejde nějaký kluk.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo, přesně tak Hoshi." řeknu a svraštím obočí.
"Bohužel nevím...Ahoj Seito, no, nějaký zlodějíček vykrádá hroby mnichů ve chrámu ohně. Podívej se tam."
"Bohužel nevím...Ahoj Seito, no, nějaký zlodějíček vykrádá hroby mnichů ve chrámu ohně. Podívej se tam."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm...to ok, jsem zvědav na to co se tu bude dít...zatím Hokage-sama." řeknu a vypařím se.
Anonymní- Anonymní
Re:
S těžkou bolestí dojdu do kanceláře. Dýchám tam skoro z posledního.,,Mise hotova." Řeknu bratrovi a na stůl mu položím zlatý prsten.
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Povolení tohoto fóra: