+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Došla jsem ke svému cíli. Zaklepala jsem na dveře, ale nikdo se neozýval. Vešla jsem dovnitř.
,,Etto.." začala jsem, ale hned jsem umlkla. Spal. Přešla jsem až k němu, klekla jsem si a dívala se na něj. Pohladila jsem ho po tváři. Tak sladkej, pousmála jsem se, strčila si pramínek vlasů za ucho a podepřela si hlavu pravou rukou. Znovu jsem se pousmála a políbila ho na tvář. ,,Zatím se měj..Miluji tě." naposledy jsem ho políbila, přejela palce po tváři a chystala se odejít.
,,Etto.." začala jsem, ale hned jsem umlkla. Spal. Přešla jsem až k němu, klekla jsem si a dívala se na něj. Pohladila jsem ho po tváři. Tak sladkej, pousmála jsem se, strčila si pramínek vlasů za ucho a podepřela si hlavu pravou rukou. Znovu jsem se pousmála a políbila ho na tvář. ,,Zatím se měj..Miluji tě." naposledy jsem ho políbila, přejela palce po tváři a chystala se odejít.
Anonymní- Anonymní
Re:
Objala jsem ho, div jsem ho neumačkala. Položila jsem si hlavu na jeho hruď a pevně tiskla víčka k sobě, abych nepustila jedinou slzu, kterými se mi oči zalily. Poslouchala jsem tlukot jeho srdce a bylo mi neskutečně krásně. Mé srdce bilo jednou tak rychle. Nechtěla jsme se loučit. Vzdychla jsem si a pohlédla mu do očí. Usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Naposledy jsem mu věnovala úsměv a pohlazení po tváři. Zvedla jsem se.
,,Sayonara.." zašeptala jsem u dveří a odešla jsem. Venku to na mě padlo a já všechny slzy pustila ven. Viděla jsem přes ně velice matně, ale snažila jsem se dostat až k bráně Konohy.
,,Sayonara.." zašeptala jsem u dveří a odešla jsem. Venku to na mě padlo a já všechny slzy pustila ven. Viděla jsem přes ně velice matně, ale snažila jsem se dostat až k bráně Konohy.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vkročím do další z rozlehlých budov. Aspoň tahle mi připadá povědomá!
Vystoupám po schodech nahoru a zastavím se před kanceláří.
"Je to tady..." Řeknu a pak dodám. "Začni mluvit první, potřebuji od Hokageho-sama něco, co bude asi no, na déle.." Usměju se na Sasukeho a potom opatrně zaklepám na dveře.
Vystoupám po schodech nahoru a zastavím se před kanceláří.
"Je to tady..." Řeknu a pak dodám. "Začni mluvit první, potřebuji od Hokageho-sama něco, co bude asi no, na déle.." Usměju se na Sasukeho a potom opatrně zaklepám na dveře.
Shinobi
Re:
Něco zabručím a vstoupím.
"Hej kámo, dlouho jsme se neviděli!" rozjásám se a utíkám se sním obejmout.
"Hej kámo, dlouho jsme se neviděli!" rozjásám se a utíkám se sním obejmout.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Sasuke-kun!" vyskočil jsem s křesla a poplácal ho po zádech.
"Co tě sem přivádí?"
"Co tě sem přivádí?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Moje láska k tobě." zasměju se a ušklíbnu na Yoko.
"Mladá krásná dívka, mě sem přivedla."
"Mladá krásná dívka, mě sem přivedla."
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaslechnu svoje jméno a otočím se na Hokageho. "Ano, právě kvůli tomu jsem za vámi přišla. Nevím jestli jste dostatečně odpočatý. Zapečetit nejsilnějšího z bijuu rozhodně nebylo lehké. A mám se jít nějak připravit, nebo za chvíli půjdeme?" Usmála jsem se.
Shinobi
Re:
"Ty jsi pečetil Kyuubiho? Jak sis sakra mohl užít tolik legrace beze mě!" rozčiluju se.
"Ty učíš Yoko-chan?" překvapeně se na ni podívám.
"Ty učíš Yoko-chan?" překvapeně se na ni podívám.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo, nemáš se flákat Brácho." otočil jsem se k Yoko.
"Já jsem odpočatej až až..Tak můžemm vyrazit."
"Já jsem odpočatej až až..Tak můžemm vyrazit."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Půjdeme zpátky na naše stanoviště." s úsměvem jsem vstal a vzal si svůj plášť.
"Jdeš snáma Sasuke?"
"Jdeš snáma Sasuke?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nejdu. Budu se flákat ve tvé kanceláři pokud ti to nevadí." zasměju se a uvelebím se v jeho křesle.
"Jůů sušenky!" rozzářím se a vezmu si plnou hrst.
"Jůů sušenky!" rozzářím se a vezmu si plnou hrst.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobrá.." Přikývla jsem a pak jsem se otočila k odchodu. Ještě jsem si stačila všimnout Sasukeho rozvaleného v křesle. Usmála jsem se a pak jsem vyšla ven z kanceláře.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Re:
Hrábnu Assasinovi do šuplíku a najdu tam pytlík s Karamelama.
"Joo to si dám!" rozzářím se a pustím do bonbonů.
"Joo to si dám!" rozzářím se a pustím do bonbonů.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vstoupil jsem do Kanceláře a uviděl jak Sasuke ŽERE! moje oblíbené bonbony.
"SASUKE!!"
"SASUKE!!"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ty jeden nevděčnej ..." vzteky jsem se zatřásl, ale vztek jsem přemohl.
"Hm..za to mi koupíš nový..nenažranče. A pojď na procházku..dělej!"
"Hm..za to mi koupíš nový..nenažranče. A pojď na procházku..dělej!"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Promiň brácho." vstanu a omluvím se mu se smutnou tváři.
"Jasně!" zasalutuju a otevřu mu dveře.
"Hokage-sama, prosím pojďte jako první..Nejdřív pán a potom pes."řeknu vlezlým tónem.
"Jasně!" zasalutuju a otevřu mu dveře.
"Hokage-sama, prosím pojďte jako první..Nejdřív pán a potom pes."řeknu vlezlým tónem.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Povolení tohoto fóra: