Zbytky brány
+11
Andi Dors
Katashi Aokawa
Sennin
Rokuro Uchiha
Hideo Hatake
Kaori Senju
Nukenin
Hiroshi Senju
Killunia
Uchiha Benjiro
Akasuna no PiliKKa
15 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Konohagakure no Sato
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Zbytky brány
First topic message reminder :
Procházelo přes ní tisíce lidí, stráže v budce vítali nové návštěvníky, nebo mívali na odcházející shinobi.
Dnes se sem každý bojí přijít, aby vůbec přežil.
Moc toho z brány, která kdysi strážila Konohu nezbylo...
Procházelo přes ní tisíce lidí, stráže v budce vítali nové návštěvníky, nebo mívali na odcházející shinobi.
Dnes se sem každý bojí přijít, aby vůbec přežil.
Moc toho z brány, která kdysi strážila Konohu nezbylo...
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Zbytky brány
Andi
Proběhl jsem branou. Bylo jasné co hledám. Tu slečnu s tou technikou. Nevěděl sem ale kde začít. Nebo jestli vůbec přežila. Zbyla tedy jediná možnost. (přesun)
Proběhl jsem branou. Bylo jasné co hledám. Tu slečnu s tou technikou. Nevěděl sem ale kde začít. Nebo jestli vůbec přežila. Zbyla tedy jediná možnost. (přesun)
Andi Dors- Počet príspevkov : 83
V leže jsem se objevil na bráně. Nejvíc mě ale překvapil asi ten fakt, že i přes to že jsem 2 dny odpočíval, byl jsem víc unavený než jsem byl když jsem sem přišel. Musel jsem se konečně hnout, tak jsem si protáhl ruce, nohy a po chvíli na ně i vyskočil. Naposledy jsem se podíval na vesnici. * Hmmm... nedivím se lidem, že by zde chtěli bydlet... není to tu tak špatné jak se říká.... výhled celkem pěkný... teda až na ty rozbité baráky a všechno možné... Asi se zde ještě někdy zastavím.... * a s touto myšlenkou jsem se vydal směrem Kagetsu.
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Netrvalo to dlho a bol som pri bráne. Čakal som na ostatných. Najradšej by som vyrazil aj sám, lebo každá sekunda sa teraz počítala.
Trpezlivosti som našťastie mal dosť a dokázal som počkať na ostatných. To bolo vďaka tréningu ANBU.
Zas som si rukou trošku chytil masku a poupravil. Potom som si sadol na kus betónu, ktorý odpadol z brány a čakal som.
Hneď ako ostatný došli som šiel s nimi smerom do Kagetsu no Sato.
Trpezlivosti som našťastie mal dosť a dokázal som počkať na ostatných. To bolo vďaka tréningu ANBU.
Zas som si rukou trošku chytil masku a poupravil. Potom som si sadol na kus betónu, ktorý odpadol z brány a čakal som.
Hneď ako ostatný došli som šiel s nimi smerom do Kagetsu no Sato.
[Presun(keď tu všetci dojdu)]
Rokuro Uchiha- Počet príspevkov : 91
Zastavila jsem se přímo ve stínu brány. Očekávala jsem, že půjdu buď v předu nebo někde na straně, ale určitě ne uprostřed nebo vzadu, protože to moje oči mohly Hidea najít nejrychleji.
Zase chci být nejlepší cíl?
Srdce se mi chvíli svíralo strachem, chvíli fascinovanou a nepochopitelnou touhou po dobrodružství, které nás všechny může stát život. Ale aby tohle stálo život Hokage, to nikdo z nás nesmí dovolit. Rokuro se zdál trpělivý, ale nevěřila jsem, že by to mohl brát až tak klidně.
Proč se vlastně Hyuugové tak málo stávají ANBU?
Asi bychom to nevydrželi, jsme tu na jiné věci od loajality po naději.
Když všichni dorazili, neváhala jsem s odchodem.
//Přesun
Zase chci být nejlepší cíl?
Srdce se mi chvíli svíralo strachem, chvíli fascinovanou a nepochopitelnou touhou po dobrodružství, které nás všechny může stát život. Ale aby tohle stálo život Hokage, to nikdo z nás nesmí dovolit. Rokuro se zdál trpělivý, ale nevěřila jsem, že by to mohl brát až tak klidně.
Proč se vlastně Hyuugové tak málo stávají ANBU?
Asi bychom to nevydrželi, jsme tu na jiné věci od loajality po naději.
Když všichni dorazili, neváhala jsem s odchodem.
//Přesun
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Zjavil som sa pri bráne a jej pozostatkoch, hneď hádžuc pohľad na osoby, ktoré tu už čakali. Ostal som postávať bokom, rozmýšľajúc nad plánom, ako sa dnu dostať. Niečo som už mal, len či to vyjde... to bolo otázne. Ale risk je zisk, tak snáď nám to vyjde. Ak nie, bude to prúser.
Na zvyšok tímu sme ani dlho nečakali, takže akonáhle prišli, rovno sme vyrazili k cieľu. Pri odchode mi napadlo, že s Kiwi strávim opäť málo času... sakra, po akcii si spravím asi deň s ňou, a bodka! Nech to aspoň tak nejako vynahradím!
Na zvyšok tímu sme ani dlho nečakali, takže akonáhle prišli, rovno sme vyrazili k cieľu. Pri odchode mi napadlo, že s Kiwi strávim opäť málo času... sakra, po akcii si spravím asi deň s ňou, a bodka! Nech to aspoň tak nejako vynahradím!
Presun
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
//Goméén, myslela som, že som postla...Ale nejak mi to neodoslalo O.o
Objavila som sa v obláčiku dymu pri bráne, v žiarivom červenom Senju brnení. Vždy som ho brala na misie, pretože bolo vytvorené z pevného materiálu. A to mi občas môže i zachrániť život. Otočila som sa na zrúcaniny Konohy a neskôr som i prebehla pohľadom po Hokage Monumentoch. Hashirama, Tobirama, Tsunade...Pomáhajte nám... Áno, tak povediac som sa modlila k svojim predkom. Bolo mi jasné, že misiu prežiť nemusím a toto je posledný krát, čo Konohu uvidím. Povzdychla som si, museli sme už ísť. Otočila som sa a spolu s ostatnými sa rozbehla smerom ku Kagetsu. (presun)
Objavila som sa v obláčiku dymu pri bráne, v žiarivom červenom Senju brnení. Vždy som ho brala na misie, pretože bolo vytvorené z pevného materiálu. A to mi občas môže i zachrániť život. Otočila som sa na zrúcaniny Konohy a neskôr som i prebehla pohľadom po Hokage Monumentoch. Hashirama, Tobirama, Tsunade...Pomáhajte nám... Áno, tak povediac som sa modlila k svojim predkom. Bolo mi jasné, že misiu prežiť nemusím a toto je posledný krát, čo Konohu uvidím. Povzdychla som si, museli sme už ísť. Otočila som sa a spolu s ostatnými sa rozbehla smerom ku Kagetsu. (presun)
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
Už niekoľko kilometrov od Konohy...teda kde sa nachádzala konoha som bol ostražitý. Čelenku Shiren som mal na úrovni opaska, nevedel som či mi bude na prítaž alebo na osoh. Preistotu som si na rameno uviazal kus bielej látky na znak že nemám v pláne nič nekalé. Vydal som sa teda starou cestou do Konihy a k jej..zbytkom brány. Vedel som že tu určite niekto zašitý bude...potreboval som si pokecať s niekým na vyšších miestach.
Pokiaľ ma nikto nezastavil tak som pokračoval ďalej.
(presun)
Pokiaľ ma nikto nezastavil tak som pokračoval ďalej.
(presun)
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Co nejsvižnějším krokem jsem prošla branou a ještě dlouho jsem šla a ohlížela se za sebe, abych se ujistila, že mě nikdo nesleduje. Až tady jsem se zastavila, pod mohutným stromem a v jeho stínu čekala na Andiho.
Kiyoko Hokori- Tsuchikage*A
- Počet príspevkov : 655
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Hokori
Konečně jsem se zase odvážila přiblížit ke Konoze. Když jsem si vyčistila hezky hlavu, rozhodla jsem se dokončit své dílo, kresba hlav Hokagů. Nechala jsem se Haukkou vynést nahoru a pustila jsem se do své práce. Šlo mi to hezky od ruky a brzy jsem se pustila i do složitého stínování. Když už bylo vše hotové, uklidila jsem všechny své výtvarné potřeby a jen tak jsem si lehla. Dívala jsem se na oblohu, jak plynuly mraky. Bylo tu ticho, klid. To se mi líbilo. Zavřela jsem oči a začala jsem relaxovat.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Konohagakure no Sato
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: