Ukryté sídlo Kage
+8
Hiroshi Senju
Killunia
Shijin Hyuuga
Raiken Namikaze
Kiwi Namikaze
Hideo Hatake
Kaori Senju
Akasuna no PiliKKa
12 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Konohagakure no Sato
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Ukryté sídlo Kage
First topic message reminder :
Po tom, co zlo ovládlo zemi se všichni obyvatelé vesnic, kteří nehodlali ustoupit, museli stáhnout a skrýt před narůstající mocí zla. Zahnali je tak daleko, až se museli uchýlit do prastarých tunelů, které prochází kdysi neochvějnou chloubou Konohy - Monumenty, a které se rozkládají ještě hluboko ve slavné skále.
Právě tady, ve stínu a chladu kamene vybudovali nové přístřešky, místnosti a i provizorní jednací místnost, kde zasedá rada a Hokage.
Po tom, co zlo ovládlo zemi se všichni obyvatelé vesnic, kteří nehodlali ustoupit, museli stáhnout a skrýt před narůstající mocí zla. Zahnali je tak daleko, až se museli uchýlit do prastarých tunelů, které prochází kdysi neochvějnou chloubou Konohy - Monumenty, a které se rozkládají ještě hluboko ve slavné skále.
Právě tady, ve stínu a chladu kamene vybudovali nové přístřešky, místnosti a i provizorní jednací místnost, kde zasedá rada a Hokage.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Ukryté sídlo Kage
Oplácala som Raikenovi rovnaký pohľad no nakoniec som odvrátila pohľad a len som tak chabo prikývla. Nebola som nadšená z toho, že sa kvôli mne Hideo do tejto situácie dostal a nemôžem s tým nič spraviť. Mal vśak pravdu. Nevedela som kam išiel .. v podstate by som len mávala rukami v tme. S povzdychom som si sadla na posteľ no takmer v momente som sa znova postavila a spravila som zopár krokov von z miestnosti. Následovala som Raikena, ktorý vošiel do jednej z izieb, kde bola Kaori a.. ona. Trocha neveriacky som sa pozerala na Killuniu ktorú som už nejaký ten rok nevidela. Spočiatku som ju vlastne ani nespoznala no nakoniec som si len pretrela oči rukou a keď sa ten obraz nijak nezmenil, presvedčila som sa v tom, že to ona naozaj je. Bola očividne mimo a ja som netušila prečo no, nedalo sa povedať že by ma to až tak trápilo. Ustúpila som o krok dozadu a následne som sa vrátila späť do izby, v ktorej som sa zobudila. Započula som klopanie, nebolo však na mne, aby som na neho reagovala. Nebola som tu predsa len doma, považovala by som to za neslušné.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Probudila jsem se poměrně brzy. Nejprve s čistými myšlenkami, pak na mě však dolehlo to, co se mi stalo u brány. Zase zapracovaly vzpomínky. Tentokrát jsem se nenechala ovládnout, ale uvědomila jsem si, že to byla jen pouhá iluze. Hloupá, ale děsivá iluze. Až poté jsem si všimla, že jsem přikrytá nějakou dekou v nějaké místnosti. Sedla jsem si a rozhlédla se kolem. Všimla jsem si Hokage.
"Kaori-san?" oslovila jsem ji opatrně, "proč jsem tu?" Pak se má pozornost přesunula k hrnku s pitím, jež jsem do sebe hodila na ex. Měla jsem štěstí, že už trochu vychladlo, jinak bych si nejspíš opařila jazyk. Pozornost se k Hokage už nevrátila, protože jsem s překvapeným výrazem zírala přímo na svého bývalého senseie. "Raiken-senpai...?" Už nebyl můj sensei, takže jsem použila jen oslovení pro staršího a zkušenějšího spolubojovníka. "Co tu děláte? Nemáte být náhodou v Suně?" Ani mně neunikla tato informace. Naštěstí pro něj jsem už k němu žádné city nepřechovávala, takže mi to bylo jedno. "Stalo se snad něco vážného, že jste tady?"
"Kaori-san?" oslovila jsem ji opatrně, "proč jsem tu?" Pak se má pozornost přesunula k hrnku s pitím, jež jsem do sebe hodila na ex. Měla jsem štěstí, že už trochu vychladlo, jinak bych si nejspíš opařila jazyk. Pozornost se k Hokage už nevrátila, protože jsem s překvapeným výrazem zírala přímo na svého bývalého senseie. "Raiken-senpai...?" Už nebyl můj sensei, takže jsem použila jen oslovení pro staršího a zkušenějšího spolubojovníka. "Co tu děláte? Nemáte být náhodou v Suně?" Ani mně neunikla tato informace. Naštěstí pro něj jsem už k němu žádné city nepřechovávala, takže mi to bylo jedno. "Stalo se snad něco vážného, že jste tady?"
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu
S Kaori jsem došel přes tunely až do kanceláře. Otevřel jsem is dveře a polosadil jsem jí do křesla místo jejího klonu, který si samozřejmě musel stoupnout. Když jsem tu viděl už nějaké lidi, jen jsem je všechny prolítl pohledem. Je jich tu dost... Trošku jsem se se kousnul do rtu a pak jsem si čupl ke Kaori.
"Měli by jsme jim o říct." Řekl jsem to šeptem aby mě nemohli slyšet přesně to co jsem říkal, jen nějaké šuškání. Postavil jsem se, no spíš jsem si pokrčil kolena a opřel se o ně rukama a tak jsme zůstal zvohlý ke Kaori, byl jsem tak klidnější a říct jim že jsme v krizi bylo opravdu strašné, když jsem věděl že po celou dobu jsme jim říkali ať jsou silní, teď jsem na to neměl sílu, až tak moc lhát jsem jim nemohl, ale taky jsem jim nechtěl říct celou pravdu aby neztratily naději, protože jsem věděl že tu i z malinkaté části byla. Čekal jsem jen na odpověď Kaori, no, museli jsme jim to říct, nemohli zůstat bez důležité informace.
"Měli by jsme jim o říct." Řekl jsem to šeptem aby mě nemohli slyšet přesně to co jsem říkal, jen nějaké šuškání. Postavil jsem se, no spíš jsem si pokrčil kolena a opřel se o ně rukama a tak jsme zůstal zvohlý ke Kaori, byl jsem tak klidnější a říct jim že jsme v krizi bylo opravdu strašné, když jsem věděl že po celou dobu jsme jim říkali ať jsou silní, teď jsem na to neměl sílu, až tak moc lhát jsem jim nemohl, ale taky jsem jim nechtěl říct celou pravdu aby neztratily naději, protože jsem věděl že tu i z malinkaté části byla. Čekal jsem jen na odpověď Kaori, no, museli jsme jim to říct, nemohli zůstat bez důležité informace.
Hiroshi Senju- Počet príspevkov : 187
Shinobi
Klan: Senju
ANBU, zřejmě Hiroshi - kdo jiný, než jejich velitel, by teď doprovázel Kage? (Pozn. nevím, jestli máš masku, gomenasai!) - se objevil přede dveřmi, na které jsem klepala. Ustoupila jsem stranou a oběma jsem se namísto pozdravu vzorně a hluboce uklonila.
Hiroshi otevřel dveře a vešel dovnitř. Jelikož mě ke vstupu nikdo nevyzval, zůstala jsem v nich rozpačitě stát.
Pokyny by nebyly?
Hiroshi otevřel dveře a vešel dovnitř. Jelikož mě ke vstupu nikdo nevyzval, zůstala jsem v nich rozpačitě stát.
Pokyny by nebyly?
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Klan: Hyuuga
Killunia sa mojej odpovede nedočkala. Totiž, bez slova som sa obrátil, prešiel som do kancelárie, čiže do miestnosti, kde ma mohli začuť všetci zo všetkých možných iných izieb. Bolo to nutné. Nakoniec došli aj Hiroshi so zrejme pravou Hokage. Uklonil som sa, aj som si dovolil Shijin pozvať dnu, keďže toto nemusel začuť nikto nežiadúci, a postavil som sa do stredu.
Fajn, niečo Vám musím povedať. Prekrížil som si ruky na hrudi, na každého som aj pozrel, a presunul som pohľad na nejaké neutrálne miesto, ktorým zatiaľ bola podlaha.
Celé je to iba jeden plán... Hideo nieje v takom nebezpečenstve, ako sa zdá. Prehovoril som, opäť na každého v miestnosti pozrúc. Nuž, nemohli sme im to prezradiť, nemuselo by to dopadnúť tak presvedčivo, ako to dopadlo excelentne teraz, keďže nikto nič netušil. Dokonca som aj ja na to takmer zabudol. Keď som skončil s pohľadmi na všetkých, znova som ho usmernil na podlahu.
Ako viete, som dosť dobrý v pečatiacich technikách... a jedna sa práve nachádza na Hideovi. Má za úlohu aktivovať jeho Kamui akonáhle uvidí vodcu nepriateľov, ku ktorému ho s veľkou pravdepodobnosťou odviedli. Ale je tu háčik. Toto je v podstate Kamui vytvorené len pomocou Genjutsu, to druhé a pravé sa spustí hneď ako Hideo zbadá to ukradnuté DNA Senju. Zvláštne, že som to vedel, však? Nuž, plány sú plány, s niečím takým Hideo rátal, a bolo šťastie, že sme túto poistku nakoniec zvolili. Týmto oznamom som snáď u každého z nich, čo sa o Hidea báli, aspoň vyvolal pocit, že sa môže ešte vrátiť, ak všetko vyjde...
(berte ohľad nato, že to je filler, nejako toho Hidea a Konohu zachrániť treba xDD)
Fajn, niečo Vám musím povedať. Prekrížil som si ruky na hrudi, na každého som aj pozrel, a presunul som pohľad na nejaké neutrálne miesto, ktorým zatiaľ bola podlaha.
Celé je to iba jeden plán... Hideo nieje v takom nebezpečenstve, ako sa zdá. Prehovoril som, opäť na každého v miestnosti pozrúc. Nuž, nemohli sme im to prezradiť, nemuselo by to dopadnúť tak presvedčivo, ako to dopadlo excelentne teraz, keďže nikto nič netušil. Dokonca som aj ja na to takmer zabudol. Keď som skončil s pohľadmi na všetkých, znova som ho usmernil na podlahu.
Ako viete, som dosť dobrý v pečatiacich technikách... a jedna sa práve nachádza na Hideovi. Má za úlohu aktivovať jeho Kamui akonáhle uvidí vodcu nepriateľov, ku ktorému ho s veľkou pravdepodobnosťou odviedli. Ale je tu háčik. Toto je v podstate Kamui vytvorené len pomocou Genjutsu, to druhé a pravé sa spustí hneď ako Hideo zbadá to ukradnuté DNA Senju. Zvláštne, že som to vedel, však? Nuž, plány sú plány, s niečím takým Hideo rátal, a bolo šťastie, že sme túto poistku nakoniec zvolili. Týmto oznamom som snáď u každého z nich, čo sa o Hidea báli, aspoň vyvolal pocit, že sa môže ešte vrátiť, ak všetko vyjde...
(berte ohľad nato, že to je filler, nejako toho Hidea a Konohu zachrániť treba xDD)
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Pri bráne nás napadol taký...Duch, ja neviem ako to nazvať, proste naňho nepôsobili žiadne fyzické útoky. Mal na teba veľmi zlý vplyv, vzhľadom k tomu, že v našej mysli tvoril ilúzie. A keďže si si toho prežila dosť, nevydržala si to a odpadla si. Tak som ťa doniesla sem. Pousmial sa na Killuniu klon a po príchode originálu sa rozpadol. Už nebol potrebný.
Hiroshi ma položil do kresla, a ja som sa s vážnym výrazom dívala na prítomných. Máme problém. Vyhlásila som a zamračila sa. Tí parchanti z tej hnusnej dediny nám ukradli Senju DNA, ak okamžite niečo nepodnikneme, zničia nás. Avšak obávam sa, že ak podnikneme niečo my, tiež to pre nás nemusí dopadnúť práve najlepšie. Povzdychla som si a založila ruky na hrudi, pričom som si pohľadom premeriavala Raikena. Ten už sa o tom očividne dozvedel skôr. Uhm...Takže poistka. Uškrnula som sa sama pre seba. Po Hidea budeme musieť každopádne ísť. Aj keď stále neviem, ako to urobíme. O tej dedine nevieme prakticky nič... Znova som si povzdychla a privrela oči.
Hiroshi ma položil do kresla, a ja som sa s vážnym výrazom dívala na prítomných. Máme problém. Vyhlásila som a zamračila sa. Tí parchanti z tej hnusnej dediny nám ukradli Senju DNA, ak okamžite niečo nepodnikneme, zničia nás. Avšak obávam sa, že ak podnikneme niečo my, tiež to pre nás nemusí dopadnúť práve najlepšie. Povzdychla som si a založila ruky na hrudi, pričom som si pohľadom premeriavala Raikena. Ten už sa o tom očividne dozvedel skôr. Uhm...Takže poistka. Uškrnula som sa sama pre seba. Po Hidea budeme musieť každopádne ísť. Aj keď stále neviem, ako to urobíme. O tej dedine nevieme prakticky nič... Znova som si povzdychla a privrela oči.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Nikdy nás nenechají na pokoji. Dokud nezničí poslední zbytky naděje.
"Hokage-sama, možná to mohu prozkoumat," přihlásila jsem se o slovo.
Stále mi vše nezapadalo do souvislostí, ale zdálo se, že jsme v problémech až po uši.
"Hyuugové jsou díky Byakuganu jediní, kdo k té vesnici nemusí blízko, aby něco zjistil. Stačí znát přibližnou polohu."
Věděla jsem, co budu muset udělat, pokud do tohohle půjdu. Pokud povolí tuto cestu pro záchranu Konohy, budu potřebovat pečeť vedlejší rodiny. Při takových věcech se dá lehce zemřít a já jim nehodlám donést svoje oči na zlatém podnose.
"Hokage-sama, možná to mohu prozkoumat," přihlásila jsem se o slovo.
Stále mi vše nezapadalo do souvislostí, ale zdálo se, že jsme v problémech až po uši.
"Hyuugové jsou díky Byakuganu jediní, kdo k té vesnici nemusí blízko, aby něco zjistil. Stačí znát přibližnou polohu."
Věděla jsem, co budu muset udělat, pokud do tohohle půjdu. Pokud povolí tuto cestu pro záchranu Konohy, budu potřebovat pečeť vedlejší rodiny. Při takových věcech se dá lehce zemřít a já jim nehodlám donést svoje oči na zlatém podnose.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
V místnosti zhoustla atmosféra. Vyslechla jsem tiše, proč tomu tak je. A docela mě znepokojil výraz ve tvářích konožských ninjů. I Hokage vypadala dost sklesle.
Takže Kagetsu má Senju DNA? To není dobré... To vůbec není dobré... Zamračila jsem se. Už v době Naruta a jemu podobných ninjů bylo Senju DNA (nebo spíše Hashiramovo DNA) považováno za velmi cenné. A to (nejen) proto, že uměl ovládat Mokuton. Neumím si představit, co by s DNA jednoho z dnešních Senju mohli udělat. Tohle nedopadne dobře... Pak se začalo mluvit o záchraně nějakého Hidea a následně o infiltraci do Kagetsu no Sato.
"Půjdu já," přihlásila jsem se stojíc u dveří do hlavního pokoje. "Nemám příslušnost ke Konoze, nic nepoznají. Zkusím vám zjistit nějaké informace. Tedy... pokud o to stojíte. Pokud ne, budu si opět hledět svého..."
Takže Kagetsu má Senju DNA? To není dobré... To vůbec není dobré... Zamračila jsem se. Už v době Naruta a jemu podobných ninjů bylo Senju DNA (nebo spíše Hashiramovo DNA) považováno za velmi cenné. A to (nejen) proto, že uměl ovládat Mokuton. Neumím si představit, co by s DNA jednoho z dnešních Senju mohli udělat. Tohle nedopadne dobře... Pak se začalo mluvit o záchraně nějakého Hidea a následně o infiltraci do Kagetsu no Sato.
"Půjdu já," přihlásila jsem se stojíc u dveří do hlavního pokoje. "Nemám příslušnost ke Konoze, nic nepoznají. Zkusím vám zjistit nějaké informace. Tedy... pokud o to stojíte. Pokud ne, budu si opět hledět svého..."
Killunia- Chuunin
Shinobi
Prišiel som do úkrytu Hokage, vlastne ani som sa neobťažoval zaklopať, proste som len pomaly otvoril dvere a prekĺzol dnu. Hlavne čo najtichšie a nepozorovane, nechcel som na seba pútať oči. Skôr som si sem prišiel len pre rozkazy.
Všimol som si, že tu je naďalej aj Shijin. Nevedel som o čo tu ide a ani som sa do rozhovoru nechcel zapájať, len som počúval kto čo hovoril a nič viac.
Všimol som si, že tu je naďalej aj Shijin. Nevedel som o čo tu ide a ani som sa do rozhovoru nechcel zapájať, len som počúval kto čo hovoril a nič viac.
Rokuro Uchiha- Počet príspevkov : 91
Pozorne som sa na všetkých pozrel, vrátane Uchihu, ktorý sem zavítal a len ticho ostal stáť bokom, až som nakoniec zase musel ukázať menší úsmev. Úsmev, ktorý ani len nepredpokladal, že všetko vyjde tak ako má.
Ehm-ehm, vlastne máme ešte jednu poistku. Ide o poistku, ktorá má... V tom moje ústa zamrzli, oči som otvoril o niečo viac a ten úsmev s istotou sa vyparil. Správa... alebo lepšie povedané len informácia ohľadom Hidea, ktorá sa ku mne práve dostala, nebola vôbec pozitívna. Zostal som ticho, s prižmúreným pohľadom upretým niekde na stene. Prečo to nevyšlo?!
Poistka, zdá sa, bola neúspešná. Pretočil som a dokončil začatú vetu, načo som sa nespokojne pozrel na výhľad z okna. Hidea som hodlal zachrániť, akýmkoľvek prostriedkom. Otočil som sa preto na Killuniu, ktorej orly, ak si ešte správne pamätám, by mohli byť aj dobrý sprevádzateľ vo vzduchu.
Nemáme veľa času, Hideo je v poriadnom maléri. Bude asi potrebné, aby do dediny vyrazil záchranný tím... a to čo najskôr. Naliehavo som sa pozrel na Hokage, bolo to nebezpečné, ale ja som nehodlal nechávať Hidea v dedine, kde ho nečaká nič pekné. Takže už bolo prakticky len na Hokage to, aký tím vyberie.
Ehm-ehm, vlastne máme ešte jednu poistku. Ide o poistku, ktorá má... V tom moje ústa zamrzli, oči som otvoril o niečo viac a ten úsmev s istotou sa vyparil. Správa... alebo lepšie povedané len informácia ohľadom Hidea, ktorá sa ku mne práve dostala, nebola vôbec pozitívna. Zostal som ticho, s prižmúreným pohľadom upretým niekde na stene. Prečo to nevyšlo?!
Poistka, zdá sa, bola neúspešná. Pretočil som a dokončil začatú vetu, načo som sa nespokojne pozrel na výhľad z okna. Hidea som hodlal zachrániť, akýmkoľvek prostriedkom. Otočil som sa preto na Killuniu, ktorej orly, ak si ešte správne pamätám, by mohli byť aj dobrý sprevádzateľ vo vzduchu.
Nemáme veľa času, Hideo je v poriadnom maléri. Bude asi potrebné, aby do dediny vyrazil záchranný tím... a to čo najskôr. Naliehavo som sa pozrel na Hokage, bolo to nebezpečné, ale ja som nehodlal nechávať Hidea v dedine, kde ho nečaká nič pekné. Takže už bolo prakticky len na Hokage to, aký tím vyberie.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
- Spoiler:
-filler 50 riadkov na tie dve techniky v popise xD
Sedela som na posteli s trocha neutrálnym výrazom na tvári. Nevedela som posúdiť o čom sa tam rozprávajú. V podstate mi vôbec nebolo jedno no na druhú stranu som s tým práve ja vôbec nemala čo robiť... bola som dosť na obtiaž a tak som si to radšej uvedomila, vtĺkla do hlavy a nestarala sa. Samozrejme mi Hideo chýbal a chcela som ho dostať späť no čo som mohla robiť ? Posledne čo som vyšla z tejto dediny sa stalo práve to, že on odtiaľto kvôli nejakému idiotovi ktorý na neho umiestnil pečať, musel odísť. Netušila som čo robiť. Po celý čas som len tupo zýrala pred seba a s pomalým dýchaním som si v hlave premietala udalosti posledných hodín a dní. Musela som niečo spraviť, zosilnieť.. hocijak. Nemala som však u seba žiadne svitky s technikami a rovnako som pochybovala, že by som teraz mohla Raikena týmto zaťažovať. Napadla ma však práve jedna technika, ktorú som už veľmi dlhý čas nepoužila. Vlastne som ju zabudla používať.. bolo to síce trápne no bolo to tak. Predsa len, keď niečo nepoužijete šesť rokov, je to celkom dlhá doba. Vtedy som ju ešte ani poriadne nedokončila a následne mi prišlo zbytočné, zlepšovať sa v nej. Bola to práve technika tak hrozne podobná Hiraishimu no zároveň s viac muchami, než by bolo praktické. Každopádne som ju mienila znova nejak obnoviť a vydolovať zo záhybov mojej mysle. Tu som samozrejme nemohla trénovať nejaké deštruktívne techniky no našťastie práve táto žiadnou deśtruktívnou technikou nebola. Jednalo sa o obrátené kuchiyosen. Keďže som si pamätala meno, nemusela som moc rozmýšľať nad tým, aké pečate musím použiť. Skôr než som to však mohla čo i len raz aplikovať, potrebovala som vytvoriť pečať a tým niekde umiestniť moju vlastnú kuchiyose značku, na ktorú by som samú seba privolala. Prstom som si už po niekoľký krát začala kresliť po deke, ktorá bola na posteli, na ktorej som sedela. Najprv len nejaký kruh a následne znaky, ktoré sa mi vynárali z pamäte, naozaj som si však nevedela spomenúť na jeden malinkatý detail. V minulosti som dokázala pečať umiestniť len dotykom.. teraz som ju sotva dokázala nakresliť na papier. Bol to celkom boj so mnou samotnou, kým som si však nakoniec spomenula. Dokreslila som posledný znak a s celkom dobrým pocitom som sa na svoj výtvor pozrela. Samozrejme som nepoužívala žiadny atrament, len moju vlastnú chakru. Pečať sa trblietala na perine a ja som do nej nakoniec ťukla pravým prstom, čím som ju zrušila. Bola preč no aspoň som si dokázala rozpamätať, ako sa k mojej bývalej hlavnej technike dopracujem. Teraz už stačilo len pečať znova niekam umiestniť. Tento krát som sa postavila a umiestnila som ju na náprotivú stenu. Trvalo mi to necelú sekundu, páč som ju mala v hlave otisknutú dosť dobre. Musela som si ju tam.. kvázi vypáliť, samozrejme nie fyzicky či podobne. Proste som si ju mienila pre tento krát zapamätať, nech už by sa jednalo o čokoľvek. Pomalými krokmi som prešla do stredu miestnosti, až som sa nakoniec obzrela a podišla som až k dverám, ktoré som zatvorila. Nechcela som ich predsa len rušiť či podobne. Poskladala som pečate no pri druhej sa mi ruky zaplietli a ja som sa s povzdychom musela posadiť na zem. Stále som bola rozrušená a trocha som sa bála využívať chakru, kvôli Kyuubimu no.. čo už. Navyše som stále mala v hlave, že sa mi chakra úplne nedoplnila. Mala som vlastne doplnenú len malú časť vďaka chakrovej pilulke, ktorú som pred chvíľou do seba hodila. Ďalšie som však už nemala a tak som mienila techniku spraviť hneď na prvý, či druhý pokus. Chcelo to sústredenie, ako nikdy v živote. Musela som si to pripomenúť, ten pocit.. pred šiestimi rokmi som ju dokázala využívať inśtinktívne a aj keď som nebola v pečatiach dobrá, táto technika potrebovala len tri a tie som dokázala zložiť v dosť dobrej rýchlosti. Boli to predsa len jediné pečate, ktoré som kedy musela skladať.
Pri mojom prvom pokusu sa nestalo nič. Teda takmer.. stalo sa však len to, že sa pečať na stene rozpadla. Nemala som na výber, len sa postaviť a znova podísť k stene, kde som ju znova musela umiestniť. Vedela som však, že to nebola chyba v pečati ale v tom, že zlyhalo moje obrátené kuchiyosen. Bolo to dosť.. no hazardovanie so životom. Keď ešte zlyhala pečať, bolo to v poriadku.. mohla som sa však sama presunúť niekam úplne inde a keďže som nemala zmluvu, bohvie v ktorom svete by som sa prebrala. Vlastne som sa ani nemusela prebrať, pokojne ma to mohlo roztrhať na malé kúsky. Druhý pokus musel vísť, či sa mi to už páčilo alebo nie. Nesedela som však. Nechcela som si znova sadnúť, čím by som získala nejaký ten pocit pohodlia a moje sústredenie by sa tým narušilo. Zloženie pečatí mi tento krát trvalo zlomok sekundy.. predsa len.. boli už tri a ja som ich v minulosti pouźívala toľko krát.. hlavne v tomto slede. V momente moje telo zavalil obláčik dymu a ja som sa objavila na stene, kde som umiestnila pečať. Neusmievala som sa však. Volakedy by som mala radosť, že sa mi podarilo na niečo sa rozpamätať, alebo sa niečo naučiť, teraz som sa však z takejto triviálnosti usmievať nemohla. Túto techniku som sa predsa len naučila na to, aby som mohla využiť moent prekvapenia a sundať nepriateľa behom prvých troch sekúnd boja, čím by som zabránila zbytočným vedľajším efektom prípadného súboja, ktorým by mohol ohroziť ostatných v mojom okolí. Bola to technika, ktorá ma síce len prenášala no.. bola vynájdená za úmyslom zabiť. Ja som v tom nevidela nič.. vtipné.
(presun)
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Dívku, která mluvila, jsem zřejmě neznala proto, že - jak řekla - neměla příslušnost ke Konoze.
Proč nám tedy pomáhá?
Odevzdaně jsem povzdechla. Stačila jsem se v tom všem ztratit. Mluvilo se o lidech, které jsem neznala s lidmi, které jsem neznala a s vyčerpanou Kage, která reagovala jen velmi málo. Kdyby rozhodla, že má jít Killunia, respektovala bych to rozhodnutí, ale mohla jsem to zvládnout i já a to hezky z dostatečné dálky od nepřátelské vesnice.
Do místnosti mezitím vklouzl ANBU, kterému jsem ale nemohla věnovat moc pozornosti a zjišťovat, jestli to není někdo známý, jelikož Raiken znovu začal mluvit.
Záchranný tým.
A rozhodování se, zda půjdu já nebo Killunia, bylo nenávratně ztraceno. Už nebylo potřeba, tady šlo o víc. Ale jít bez přípravy? Vůbec se mi to nelíbilo, ale poslouchat rozkazy své Kage budu, ať budou jakékoli.
"Klan Hyuuga byl vždy zcela loajální," podotkla jsem. "A tak tomu bude i nadále, ať budou vaše další rozkazy jakékoli, Hokage-sama."
Stejně tu jen kdysi hrdá Konoha čeká jako ovce na porážku. A to se k ní nehodí a nikdy hodit nebude.
//Nemáme veľa času? Jestli budeme zachraňovat tímhle tempem, možná to zvládneme do Vánoc. Už aby skončilo zkouškové!
Proč nám tedy pomáhá?
Odevzdaně jsem povzdechla. Stačila jsem se v tom všem ztratit. Mluvilo se o lidech, které jsem neznala s lidmi, které jsem neznala a s vyčerpanou Kage, která reagovala jen velmi málo. Kdyby rozhodla, že má jít Killunia, respektovala bych to rozhodnutí, ale mohla jsem to zvládnout i já a to hezky z dostatečné dálky od nepřátelské vesnice.
Do místnosti mezitím vklouzl ANBU, kterému jsem ale nemohla věnovat moc pozornosti a zjišťovat, jestli to není někdo známý, jelikož Raiken znovu začal mluvit.
Záchranný tým.
A rozhodování se, zda půjdu já nebo Killunia, bylo nenávratně ztraceno. Už nebylo potřeba, tady šlo o víc. Ale jít bez přípravy? Vůbec se mi to nelíbilo, ale poslouchat rozkazy své Kage budu, ať budou jakékoli.
"Klan Hyuuga byl vždy zcela loajální," podotkla jsem. "A tak tomu bude i nadále, ať budou vaše další rozkazy jakékoli, Hokage-sama."
Stejně tu jen kdysi hrdá Konoha čeká jako ovce na porážku. A to se k ní nehodí a nikdy hodit nebude.
//Nemáme veľa času? Jestli budeme zachraňovat tímhle tempem, možná to zvládneme do Vánoc. Už aby skončilo zkouškové!
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Začala som chodiť hore dolu, ako tiger v klietke. Bola som nepokojná, nervózna, z tejto blbej situácie. Všetko to bolo na taký veľký prd! Takže tá vaša poistka zlyhala... Privrela som oči a na chvíľu sa zamyslela. Po Hidea však budeme musieť ísť tak či tak. Nemôžeme ho tam len tak nechať. Mohla by to pre nás byť skáza. Možno nás to zničí. Ale aj keby sme sa rozhodli tam neísť, zomrieme aj tak. Nezabránime tým parchantom v namnožení DNA, vytvoria si nejakú armádu shinobi s mokutonom a pošlú ju na nás, v takom prípade by sme nemali šancu už vôbec.
Takto sa nám možno podarí získať to DNA späť, a spolu s ním i Hidea. Premýšľala som nad tým, koho vezmeme...Takže, ty, Shijin, pôjdeš s nami určite, Byakugan sa nám iste bude hodiť. Pousmiala som sa na ňu a pohľad stočila na Killuniu. Som rada, že nám chceš pomôcť...Pôjdeš s nami tiež. Sadla som si do kresla, založila si ruky na hrudi a uprela pohľad na Rokura. Uchihovia sa hodia všade... Samozrejme to znamenalo tiež, že pôjde s nami. No, a ty Raiken....Ideš s nami tiež, ale...Mám trochu obavy, keďže máš rodinu a mohlo by sa to zvrtnúť. Sama som nevedela, čo presne tam majú za Kageho, aké techniky ovládajú, aké majú KG. Každopádne som nemienila dopustiť, aby Raikenovo dieťa ostalo bez otca a Yoko bez manžela. Budem ho chrániť i za cenu svojho života. Ja pôjdem samozrejme s vami...Hiroshi, ty tu ostaneš a budeš na Konohu dohliadať miesto mňa...Postaraj sa prosím i o Mai, nechcem aby sa jej niečo stalo. Prehovorila som smerom k Hiroshimu. Ktorý bol celý čas ticho. Máte nejaké otázky? Prebehla som pohľadom každého z tu prítomných.
Takto sa nám možno podarí získať to DNA späť, a spolu s ním i Hidea. Premýšľala som nad tým, koho vezmeme...Takže, ty, Shijin, pôjdeš s nami určite, Byakugan sa nám iste bude hodiť. Pousmiala som sa na ňu a pohľad stočila na Killuniu. Som rada, že nám chceš pomôcť...Pôjdeš s nami tiež. Sadla som si do kresla, založila si ruky na hrudi a uprela pohľad na Rokura. Uchihovia sa hodia všade... Samozrejme to znamenalo tiež, že pôjde s nami. No, a ty Raiken....Ideš s nami tiež, ale...Mám trochu obavy, keďže máš rodinu a mohlo by sa to zvrtnúť. Sama som nevedela, čo presne tam majú za Kageho, aké techniky ovládajú, aké majú KG. Každopádne som nemienila dopustiť, aby Raikenovo dieťa ostalo bez otca a Yoko bez manžela. Budem ho chrániť i za cenu svojho života. Ja pôjdem samozrejme s vami...Hiroshi, ty tu ostaneš a budeš na Konohu dohliadať miesto mňa...Postaraj sa prosím i o Mai, nechcem aby sa jej niečo stalo. Prehovorila som smerom k Hiroshimu. Ktorý bol celý čas ticho. Máte nejaké otázky? Prebehla som pohľadom každého z tu prítomných.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Žádné otázky jsem neměla a tak jsem jen jako odpověď zvolila další menší úklonu, když padlo moje jméno. Nezbylo, než čekat, zda bude toužit po vědění někdo další. Mě tyto informace stačily, další budu moct poskytnout sama, až budeme dostatečně blízko k nepřátelské vesnici, abych mohla použít Byakugan.
Vlastně mě fascinovala někde v duchu už myšlenka, že se dostaneme do centra těch, kteří dokázali tohle provést s Ohnivou vůlí. Jací budou doma, mezi svými? Stále krvelační a bez slitování? Stále jako divá zvěř? Bylo v tom něco, z čeho mrazilo. Ale na taková dobrodružství se, přese všechno, těšit nedá.
Když Hokage zmínila Uchihy, došlo mi, že se pod maskou zase skrývá Rokuro.
Kruté odhalení přede všemi?
Semkla jsem rty.
Tradice! A co tradice?
V téhle době už nic neznamenali. Věnovala jsem mu menší úsměv. Třeba tentokrát budeme moct dokončit náš tréninkový souboj, ač trochu jinak, než jsem si původně představovala.
Vlastně mě fascinovala někde v duchu už myšlenka, že se dostaneme do centra těch, kteří dokázali tohle provést s Ohnivou vůlí. Jací budou doma, mezi svými? Stále krvelační a bez slitování? Stále jako divá zvěř? Bylo v tom něco, z čeho mrazilo. Ale na taková dobrodružství se, přese všechno, těšit nedá.
Když Hokage zmínila Uchihy, došlo mi, že se pod maskou zase skrývá Rokuro.
Kruté odhalení přede všemi?
Semkla jsem rty.
Tradice! A co tradice?
V téhle době už nic neznamenali. Věnovala jsem mu menší úsměv. Třeba tentokrát budeme moct dokončit náš tréninkový souboj, ač trochu jinak, než jsem si původně představovala.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Pozorne som všetkých počúval. Nič som nerobil, až pokiaľ sa neozvalo moje meno. Vlastne meno môjho klanu.
"Hai, Hokage-sama."
Odpovedal som jej trochu tichšie a nie moc hlasno. Bolo zaujímavé, že hneď všetkým odhalila moju identitu. No vôbec som to už neriešil a len tam tak stál. Otázky som nemal žiadne.
Pravou rukou som si zas len tak povrchne chytil masku a nejako ju upravil. Pohľad z pod masky som daroval Shijin, ktorá sa na mňa usmiala. Pod maskou som sa na ňu tiež usmial, ale tento úsmev nemohla vidieť.
Šiel som konečne do nejakej akcie, nastal čas im to všetkým ukázať, nemal som problémy ísť do dediny plnej nepriateľov, vlastne ma to až lákalo.
Vtedy som mal v celkom tele chuť pomsty. Proste som sa im chcel pomstiť za celú Konohu. V zápätí som si však spomenul na slová môjho brata, aby nikto z nás nebol na strane zla. Pomstou to vždy všetko začalo.
"Hai, Hokage-sama."
Odpovedal som jej trochu tichšie a nie moc hlasno. Bolo zaujímavé, že hneď všetkým odhalila moju identitu. No vôbec som to už neriešil a len tam tak stál. Otázky som nemal žiadne.
Pravou rukou som si zas len tak povrchne chytil masku a nejako ju upravil. Pohľad z pod masky som daroval Shijin, ktorá sa na mňa usmiala. Pod maskou som sa na ňu tiež usmial, ale tento úsmev nemohla vidieť.
Šiel som konečne do nejakej akcie, nastal čas im to všetkým ukázať, nemal som problémy ísť do dediny plnej nepriateľov, vlastne ma to až lákalo.
Vtedy som mal v celkom tele chuť pomsty. Proste som sa im chcel pomstiť za celú Konohu. V zápätí som si však spomenul na slová môjho brata, aby nikto z nás nebol na strane zla. Pomstou to vždy všetko začalo.
Nič viac, okrem uklonenia, som už nespravil. Ostal som stáť a čakať, kým vyrazíme. Akurát, Kaori mi iba pripomenula Daikiho a Yoko, ktorí boli v Sune. Hádam boli v pohode, v čo som mohol ale teraz iba dúfať a modliť sa za to. Len škoda, že by to zrejme nepomohlo, keďže tam sa teraz dialo niečo iné... To som ale netušil, takže túto starosť som ani nemal. Mal som skôr starosť o Hidea, s ktorým sme sa spoliehali, že ten plán vyjde. Bohužiaľ to tak nevyšlo, takže teraz som sa mohol aj zožrať od nervozity.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
- FILLER:
- FILLER PRO UČENÍ TECHNIKY
Chakura no Nami
(B-RANK)
Za chvíli to přijde... Za chvíli vyrazíme.
Teď už bylo jasné, že pojistku, kterou jsem plánovala - pečeť, která by zamezila získání Byakuganu případným nechtěným zájemcům - si pořídit nestihnu. Litovala jsem, že není blízko sestra, která ji ovládá. A byla jsem ráda, že jsem se předtím v její společnosti učila techniku jinou. Kdyby ne, připadala bych si pravděpodobně mnohem víc nechráněná. Vlastně ještě teď, když si na to vzpomenu, si připadám tak nějak bezbranně. Hyuugové mají totiž opravdu jen malé množství možností obrany pro elementové techniky. A když máte jako podstatu Fuuton, tak každou Katonovou techniku vyslanou proti vám nevyřešíte Kaitenem. Jelikož jsme ještě nešli, měla jsem čas na malé zamyšlení.
Byly jsme venku se sestrou, když jsem chtěla dokončit trénink téhle techniky. Neměla nejvyšší rank, její učení jsem měla prakticky vzato jen v hlavě a příliš jsem se jí ještě v praxi nevěnovala. Byla to právě Mikomi, kdo mě přesvědčil, ať slétnu z oblak na zem a věnuji se smysluplnějším věcem, než je psaní veršů. Myslela to dobře. Jako starší sestra se o mě vždy starala. Nutno ale říct, že zrovna u téhle techniky jsem její starost nebrala dobře. Byla pro mě těžká. Plány mi nešly, těžko se promítala do reality a když už se mi povedlo nějakou chakrovou vlnu vytvořit, většinou zmizela stejně rychle, jako se objevila a v tom horším případě mi u toho ještě vyčerpala většinu chakry. Nechtěla jsem a náš první společný trénink po pádu rodné vesnice skončil uražením. Není divu, všichni byli vypjatí...
Zamyšleně jsem zírala na zeď v kanceláři. Jistě, sestřičce jsem se potom omluvila, ale ty tréninky nebyly med. Všechno, co není jednoduché, se zřejmě vyplatí. Doufejme, že tohle bude mít v boji svou cenu. Mimo trénink jsem totiž tuhle techniku ještě nepoužila. Jen, abych nezazmatkovala jako při dalších trénincích...
Potom, co jsem se omluvila, seděla kousek ode mě a sledovala můj trénink. Chtěla jsem se před sestřičkou vytáhnout. Začala jsem tím, že jsem se vyděsila k smrti naším domácím mazlíčkem. Inu, Mikomin havran byl vždy spíš divoký, ale nechával se od nás krmit. Už to byl možná trochu havraní děda, protože si ani nepamatuji dobu, kdy bychom ho neměli. Sestra ho krmila rozdrobenými sušenkami a já pokračovala. Po téhle scénce mi šlo všechno lépe, přestože ještě trvalo nějakou dobu, než jsem se přestala děsit po pádu Konohy každého zvuku. A často jsem přitom něco zničila, obzvláště, když mě někdo vyděsil při tréninku technik.
Opravdu jsem doufala, že se o tomhle nikdo nedozví. Ale snad byl tenkrát ten strach pochopitelný. Vyvraždili tři čtvrtiny lidí, které jsem znala, polovinu mého klanu, přátele i kolegy. Teď jsem pro změnu zábrany ztratila. Možná to je zrovna touhle technikou, že se procházím ulicemi, přestože vím, že by se mi něco mohlo stát. Otec vždycky říkal, že smrti se nesmíme bát, ale nesmíme ji vyhledávat. Hyuugové ne. Tedy ne vždy, říkal to, když jsem byla malá. A to je dlouho před tréninkem téhle techniky. Vždyť jsme ho dokončily nedávno! Vlastně jsem to chtěla vzdát.
Mikomi řekla, že mě to nesmí ani napadnout. Vždycky měla talent zvednout mi jedinou větou náladu. Dokonce i těmi vyčítavými. Zkrátka nejlepší starší sestra, jako jsem si kdy mohla přát. Chtěly jsme se odreagovat od soustavného tréninku jedné hloupé techniky menším soubojem. Začalo se s Taijutsu. Juuken za Juukenem. Pak jsme omylem zničily zbytek kmene jedné z třešní, které v době slávy Konohy stávaly nad naším domem. Přestože to zamrzelo, bojovat jsme nepřestaly. A zničily jsme i další věci. Vlastně bylo neuvěřitelně uklidňující do něčeho praštit. Spíš než proti sobě jsme teď bojovaly spolu proti světu. A já jsem měla ohromnou chuť všechny důkazy o tom bezpráví, které se tu odehrálo, smést z povrchu zemského. A tak jsem se o to pokusila.
"Chakura no Nami!"
Z dlaní, které jsem natáhla před sebe, vyšla ta chakrová vlna, kterou jsem chtěla. To bylo poprvé, co jsem tu techniku zvládla a prozatím naposledy, co jsem ji použila.
Tenkrát jsem s tou technikou nenadělala příliš škod. Místo zničení důkazů jsem je jen přesunula na jednu hromadu, de facto. A naštvala Edgara, jak se jmenuje náš havran. Zřejmě mu má vlna chakry trochu rozcuchala peří. Naštěstí ne zcela, kdo by chtěl mít na svědomí vlastního domácího mazlíčka?
Když jsem se přistihla u mírně morbidních myšlenek, raději jsem obrátila pohled k jiné části zdi.
Já nic...~Povolené~
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Dobre, takže, to by sme mali. Povzychla som si a zdvihla sa zo sedadla. Bolo na čase sa pripraviť...A to čo najrýchlejšie. Nemohla som si dovoliť len tak mrhať časom. Pevne som verila, že ak tam dorazíme a nejako sa nám podarí dostať sa do väzenia, Hideo bude ešte živý. Neviem, či by som zniesla stratu ďalšieho blízkeho človeka...Choďte sa pripraviť, stretneme sa pri bráne...Prešla som vážnym pohľadom po každom z nich, až som sa zastavila na Mai, ktorá sem práve vošla a vyjavene sa na ostatných dívala.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Už som nič nehovoril. Proste som sa po vypočutí Hokage-sama otočil a otvoril som si dvere. Následne som cez ne prešiel. Šiel som smerom k zbytkom z brány.
Všetko som mal pri sebe, keď že som už bol vo výstroji Anbu a tým pádom aj v službe. Takže som pri sebe musel mať všetko.
Dosť som sa ponáhľal, keď že išlo o ľudí z Konohy a o ich životy. Cestou k "bráne" som rozmýšľal o tom či tam stretnem nejakého uchihu, ak by sa to stalo, najskôr by som ho zabil bez váhania.
Možnosť bola, že by som tam stretol môjho brata, ale to som si neprial. Vždy mi hovoril ako sa mám vyhýbať zlu a ak by tam bol, tak by sa vlastne celý zmysel môjho života rozpadol.
Všetko som mal pri sebe, keď že som už bol vo výstroji Anbu a tým pádom aj v službe. Takže som pri sebe musel mať všetko.
Dosť som sa ponáhľal, keď že išlo o ľudí z Konohy a o ich životy. Cestou k "bráne" som rozmýšľal o tom či tam stretnem nejakého uchihu, ak by sa to stalo, najskôr by som ho zabil bez váhania.
Možnosť bola, že by som tam stretol môjho brata, ale to som si neprial. Vždy mi hovoril ako sa mám vyhýbať zlu a ak by tam bol, tak by sa vlastne celý zmysel môjho života rozpadol.
Presun
Když jsem čekala na další informace, z dění vyplynulo, že půjde rovnou o záchrannou misi. Vůbec jsem netušila, kdo je ten Hideo, kterého chtějí tak moc zachránit. Náhle jsem necítila takovou touhu navštívit Kagetsu no Sato. Když nás mělo jít tolik. A ani mě nelákalo jít na misi se svým bývalým senseiem. Cítila jsem, že si s ním nemám co říct. Pak mě znepokojilo, že chtěla na hlídání nechat Kaori jen svého bratra.
"Neměl by tu zůstat ještě někdo další...?" ozvala jsem se tiše, odezvu jsem však neočekávala. "Nejsem si jistá, že je to dobrý nápad... Co když se něco stane?" Ano, správně, změnila jsem názor. S tolika lidmi se mi prostě putovat nechtělo. Nejradši bych teď utekla. Neúčastnila se toho. Zůstala ve svém sídle a ani se tu neukázala. Nebo se zase vydala na cestu po světě. Bylo mi však jasné, že z toho nemůžu vycouvat. Takže jsem se vydala k východu a pak směrem k sídlu mého klanu připravit věci na boj.
(přesun)
"Neměl by tu zůstat ještě někdo další...?" ozvala jsem se tiše, odezvu jsem však neočekávala. "Nejsem si jistá, že je to dobrý nápad... Co když se něco stane?" Ano, správně, změnila jsem názor. S tolika lidmi se mi prostě putovat nechtělo. Nejradši bych teď utekla. Neúčastnila se toho. Zůstala ve svém sídle a ani se tu neukázala. Nebo se zase vydala na cestu po světě. Bylo mi však jasné, že z toho nemůžu vycouvat. Takže jsem se vydala k východu a pak směrem k sídlu mého klanu připravit věci na boj.
(přesun)
Killunia- Chuunin
Shinobi
Příprava neměla být dlouhá. Alespoň jsem v to doufala. Nebylo již, co říct.
Musím do sídla. Pro zbraně, i když jich Hyuuga příliš nepotřebuje.
Po poslední poslední větě Hokage jsem se tak nenápadně vytratila i já.
//Přesun
Musím do sídla. Pro zbraně, i když jich Hyuuga příliš nepotřebuje.
Po poslední poslední větě Hokage jsem se tak nenápadně vytratila i já.
//Přesun
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Kým všetci pomizli k bráne, alebo teda k jej pozostatkom, ja som ešte nejakú chvíľu postával pri stene, hľadiac na Kaori a Hiroshiho, striedajúc pohľad medzi nimi akoby som sledoval Ping~Pong-ový zápas. Bol som ale trochu mimo, rozmýšľal som asi viac než by som mal, najmä preto, že sme teraz šli na možnú smrť. A keď som na to pomyslel... nie, nikto nezomrie! Tomu som musel veriť viac, pozitívne sa naladiť ako vždy! Niečo ma síce trápilo, len som nevedel čo, ale to som pre istotu ani nešiel rozoberať v mysli. Výbavu som mal pri sebe, keďže som si ju vzal zo Suny, čiže som mohol hneď zmiznúť k troskám brány, čo som aj spravil.
Presun
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Keď všetci už konečne zmizli, vybrala som sa do svojej izby, kde som mala všetku voju výbavu. V kúte na stojane bolo zavesené červené brnenie, aké mal Hashirama Senju, hneď vedľa na stole boli úhľadne poukladané chakramy, senbony, kunaie a čo ja viem čo ešte. Natiahla som sa po to brnenie a po kúskoch ho na seba navliekala, schmatla som si všetky zbrane, ktoré som bežne brávala do bojov, plus nejaké tie fľaštičky s jedom.
Snáď to výjde...Pomyslela som si a vyšla z izby na chodbu, kde som prudko objala Mai...Na rozlúčku. Vrátim sa čo najskôr...Sľubujem. Nebola som si tým úplne istá...Táto misia nás môže stáť život. Ale tým som ju nechcela strašiť...Zatiaľ nie. Hiroshiho som len potľapkala po pleci. Drž sa, braček. A s týmito slovami som zmizla v obláčiku dymu. (presun)
Snáď to výjde...Pomyslela som si a vyšla z izby na chodbu, kde som prudko objala Mai...Na rozlúčku. Vrátim sa čo najskôr...Sľubujem. Nebola som si tým úplne istá...Táto misia nás môže stáť život. Ale tým som ju nechcela strašiť...Zatiaľ nie. Hiroshiho som len potľapkala po pleci. Drž sa, braček. A s týmito slovami som zmizla v obláčiku dymu. (presun)
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Celou dobu jsem je poslouchal a nějak nespokojeně jsem se částmi zamračil. Mohlo je to stát život a já tu jen zůstanu jako chůva?! Chtěl jsem protestovat ale věděl jsem že něco pravdy na tom bude a proto jsem zůstal znovu potichu. Přeci jen jsem si uvědomoval že to byla moje vina, celá tato situace. Když všichni odešli, tak jsem došel na chodbu, ale zase spatřil Kaori jak si došla pro brnění a nějak ustaraně jsem se na ní díval. Měl jsem o ní velkou starost a už vůbec nemluvně o tom že odešli skoro všichni a vždy jsem věděl že by se ani nemuseli vrátit. Když mě poplácala po tváři, tak než odešla jsem jí do brnění vhodil svitek. Ano, byl to svitek s Kuchiyose Kori, která se ke mě mohla kdykoliv dostat, teď jsem jí svěřil ale Kaori a doufal jsem že takto bude aspoň ve větším bezpečí, když už na ní nemohu dohlížet já, tak Kori. Hned po tom co odešla jsem se podíval na Mai. "Tak co šmudlo? Pomůžeš mi s prohlídkou vesnice?" Pousmál jsem se na ní a čekal co se z ní vyklube za určitě logickou odpověď.
Hiroshi Senju- Počet príspevkov : 187
Shinobi
Když jsem se vrátila ze sídla klanu s nějakými lehkými bojovými přípravami sem, už tu zůstal jen Hiroshi. Uvědomila jsem si totiž, že jsem se zdržela až moc dlouho, tudíž mi přišlo zbytečné se do Kagetsu vydávat. Ještě ke všemu sama. Navíc většinu cesty pěšky. Nepřipadá v úvahu.
"Doufám, že tu nebudeš potřebovat pomoc..." prohodila jsem k Hiroshimu. "Ráda bych totiž dokončila svou předchozí práci..." Chvíli to vypadalo, že se možná i usměji, avšak nedošlo k tomu. "Doufám, že se jim tam nic nestane. Sice k vám nepatřím, ale stejně..." Raději jsem nepokračovala, protože mi přišlo, že plácám hovadiny. Chvíli jsem se na mladšího bratra Kaori dívala, pak na jeho mladší sestřičku. Byla roztomilá a v něčem mi připomínala Airyiu, když byla mladší. Netušila jsem, co mám teď dělat. Mám odejít a neobtěžovat ho? Nebo mu mám nějak pomoci?
"Doufám, že tu nebudeš potřebovat pomoc..." prohodila jsem k Hiroshimu. "Ráda bych totiž dokončila svou předchozí práci..." Chvíli to vypadalo, že se možná i usměji, avšak nedošlo k tomu. "Doufám, že se jim tam nic nestane. Sice k vám nepatřím, ale stejně..." Raději jsem nepokračovala, protože mi přišlo, že plácám hovadiny. Chvíli jsem se na mladšího bratra Kaori dívala, pak na jeho mladší sestřičku. Byla roztomilá a v něčem mi připomínala Airyiu, když byla mladší. Netušila jsem, co mám teď dělat. Mám odejít a neobtěžovat ho? Nebo mu mám nějak pomoci?
Killunia- Chuunin
Shinobi
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Konohagakure no Sato
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: