Ubytovna
+3
Nawaki
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 11 z 14
Strana 11 z 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Ubytovna
First topic message reminder :
- Zde jsou ubytováni ninjové z vesnice, pokud nemají vlastní dům nebo byt
- Každý má svůj malý byt.....
- Zde jsou ubytováni ninjové z vesnice, pokud nemají vlastní dům nebo byt
- Každý má svůj malý byt.....
Naposledy upravil Reina Kana dne Fri 24 Jun - 13:37, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Ubytovna
"A možem íst do tej tvojej izby?"
POstavil som sa
POstavil som sa
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
,,Jasně.'' Usmála jsem se na něj. Pak jsem se znovu otočila k dění v pokoji.
Ano, ale moje teritorium. Ušklíbla se Shi a její hlazení ignorovala.
Ano, ale moje teritorium. Ušklíbla se Shi a její hlazení ignorovala.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Vošiel som izby Ayame lahol som si na postel a pustil som si telku.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Yuniiku vypadala víc a víc bezradně.
"Jestli je tvoje teritorium v mé pokoji, tak já jsem kotě."
"Jestli je tvoje teritorium v mé pokoji, tak já jsem kotě."
Anonymní- Anonymní
Do mého teritoria se řadí celá vesnice.Pak se k ní otočila a prohlédla si jí od hlavy k patě. A ne, kotě nejsi, to ještě poznám. A jestli jsi, tak sakra ošklivý. Ušklíbla se.
Shinobi
Tohle je opravdu zajímavé...
Moje kopie naštvaně zavrčela, udělala pečetě a před Shi se objevilo něco, co na pohled vypadalo jako má fenka. Jen se to nepohybovalo. Pak Yun pořád v mém těle uskočila a něco vybouchlo. V té chvíli jsem ztuhla, ale když se dým rozptýlil nemohla jsem se pořád pohnout. Všude po posteli byly saze,a i když se nikomu nic nestalo Shi vypadala jako černá puma.
"He...?" znovu mi začaly cukat koutky úst.
Moje kopie naštvaně zavrčela, udělala pečetě a před Shi se objevilo něco, co na pohled vypadalo jako má fenka. Jen se to nepohybovalo. Pak Yun pořád v mém těle uskočila a něco vybouchlo. V té chvíli jsem ztuhla, ale když se dým rozptýlil nemohla jsem se pořád pohnout. Všude po posteli byly saze,a i když se nikomu nic nestalo Shi vypadala jako černá puma.
"He...?" znovu mi začaly cukat koutky úst.
Anonymní- Anonymní
Po Shiině srsti začaly stékat pramínky vody, které smyli všechnu špínu. Voda se potom vsákla do postele, takže všude, kromě místa kde ležela Shi, bylo povlečení úplně promočené. Asi by sis měla převlíct postel. Znovu se Shi posměšně ozvala.
Shinobi
Yuniiku vypadala, že někoho zavraždí.
"Kdybych použila nějakou svoji techniku nebyla bys už tady." pyšně zvedla hlavu. Pořád přitom byla v mé podobě, takže jsem se nad "svým" výrazem nestačila divit. Pak se přeměnila zpátky.
"Kdybych použila nějakou svoji techniku nebyla bys už tady." pyšně zvedla hlavu. Pořád přitom byla v mé podobě, takže jsem se nad "svým" výrazem nestačila divit. Pak se přeměnila zpátky.
Anonymní- Anonymní
Vážně tomu věříš broučku? Zeptala se Shi posměšně a začala si lízat tlapku.
Shinobi
Yuniiku se přikrčila a začala vrčet.
Pak znejistěla a zklidnila se.
"Slyšela jsem, že jsou kočky otravné, ale tolik..."
Pak znejistěla a zklidnila se.
"Slyšela jsem, že jsou kočky otravné, ale tolik..."
Anonymní- Anonymní
Hmm...To se stává. Asi to máme v krvi. Ale jde nám to. Potěšení vidět někoho, zvlášť...bytosti...jako jste vy naštvané a podrážděné, je k nezaplacení. Přestala si lízat tlapku s upřela na ní své azurové oči.
Shinobi
"Nejsem náročná. Na mokré posteli bych stejně nespala." Yuniiku se zamyšleně rozhlédla. Všimla si stolku, na kterém byl světlý ubrus. Aniž by si všímala Shi stáhla ho dolů, zatočila se jako a unaveně na něj dolehla.
"Moudřejší ustoupí." zavrčela spokojená s tím, jak šikovně to vyřešila.
"Moudřejší ustoupí." zavrčela spokojená s tím, jak šikovně to vyřešila.
Anonymní- Anonymní
Ne. Moudřejší si vysuší postel. Shi zazívala, ještě jednou zaťala drápy do postele. Veškerá voda a špína se shromaždili se velké vodní kouli. Shi jí nejdříve nechala viset Yuniiku nad hlavou, ale když viděla můj pohled, vyhodila jí z okna. Já jsem jenom doufala, že tam teď nikdo nešel. Pak se Shi stočila do klubíčka na úplně suché a čisté posteli.
Shinobi
"Proč bych to dělala?" Yuniiku líně zívla a položila si hlavu na přední tlapy.
"Když to uděláš za mě..."
"Když to uděláš za mě..."
Anonymní- Anonymní
Možná proto, že to nezvládneš. Tolik k tomu, jak jsou psi závislí na jiných a jsou nesamostatní. Proto se taky přidali k lidem jako první. Zavřela oči. Jen jsem zakroutila hlavou. V tu chvíli se mi kolem nohou prodrali ostatní a lehli si na zem, takže Yuniiku ležela v obležení čtyř šelem.
Shinobi
"Správně. My jsme měli lidi jako první."Nechybělo by moc a začala bych vyjmenovávat všechny důvody, proč nemusím umět to co ona, ale příchod dalších šelem mne zaskočil. Yuniiku se zarazila, položila hlavu na zem a jednu tlapku si nějakým způsobem dostala před oči.
Anonymní- Anonymní
Tenshi, s každým kamarád a nejmenší a nejroztomilejčí člen pětičlené party k ní přiběhl a začal jí zvedavě očichávat. Potom jí začal strkat do tlapky, kterou měla před očima. Shi už si jí nevšímala a odpočívala.
Shinobi
Yuniiku si nechala tlapku odsunout a sledovala ho smaragdovýma očima.
Všechen odpor už vzdala.
"Kdopak jsi?" zeptala se líně a dělala jako že tam Shi není.
Všechen odpor už vzdala.
"Kdopak jsi?" zeptala se líně a dělala jako že tam Shi není.
Anonymní- Anonymní
Tenshi otevřel tlamu, pak jí zase zavřel a nakonec jí olízl čumák. Pak něco jemně zavrčel. Říka: Já jsem Tenshi a ty? Ozval se velký gepard, napodobujíce Tenshiho hlas, kdyby mohl mluvit.
Shinobi
Yun se zatvářila zmateně.
"Yuniiku." odpověděla a nevěděla, na koho se má dívat.
"Yuniiku." odpověděla a nevěděla, na koho se má dívat.
Anonymní- Anonymní
Tenshi znovu otevřel tlamu a něco zavrčel. Těší mě. Ozval se znovu Ran'na. Tenshi si lehl u ní pozoroval jí svýma bystrýma očima.
Shinobi
Jemně kývla hlavou na znamení, že i jí.
Ale pořád přelétala pohledem mezi Tenshim a gepardem, který za něj mluvil.
Nechápala to.
Podívala jsem se na Ayame a pousmála se.
"Vypadá to, že se nakonec spřátelí, i když bych se ještě před pěti minutami bála nechat je o samotě."
Ale pořád přelétala pohledem mezi Tenshim a gepardem, který za něj mluvil.
Nechápala to.
Podívala jsem se na Ayame a pousmála se.
"Vypadá to, že se nakonec spřátelí, i když bych se ještě před pěti minutami bála nechat je o samotě."
Anonymní- Anonymní
,,Tenshi je mazel.'' Usmála jsem se. Leopard se na mě podíval a přivřel oči, takže to vypadalo, jako že se usmívá. ,,Ran'na je náš mluvčí.'' Podívala jsem se na geparda. ,,I když jsem se divila. Myslela jsem si, že to bude považovat za podřadné.'' Ušklíbla jsem se. Pak jsem se podívala na lva. ,,Taiyo je bodyguard.'' Prohlédla jsem si lvovo mohutné svalnaté tělo (to zní blbě xD) a nakonej jsem svůj pohle přesunula na jaguára. ,,Subarashii je u nás nejnovější. Je ještě trochu plachý, ale jinak je to zlatíčko.'' Jaguár se zvednul, přešel ke mě a přitiskl se mi k noze. ,,Tenshi, Taiyo a Subarashii nejsou přivolaní, takže nevyužívají chakru ani neumí mluvit. Zato to plně vynahrazují svými činy.'' Pohladila jsem Bashiiho po hlavě.
Shinobi
Prohlížela jsem si je.
"Jsou nádherní. " pousmála jsem se.
"Já mohu přivolat kromě své Yun ještě pět psů, ale dva z nich jsou v Konoze s mým studentem a sestrou, takže nepřicházejí při boji v úvahu."
"Nikdy by mne nenapadlo nechat je žít se mnou pořád. Yuniiku mě má ráda sama pro sebe." ušklíbla jsem se a podívala se na svou společnici v obležení šelem. ¨
"Myslím, že se nám tu bude líbit."
"Jsou nádherní. " pousmála jsem se.
"Já mohu přivolat kromě své Yun ještě pět psů, ale dva z nich jsou v Konoze s mým studentem a sestrou, takže nepřicházejí při boji v úvahu."
"Nikdy by mne nenapadlo nechat je žít se mnou pořád. Yuniiku mě má ráda sama pro sebe." ušklíbla jsem se a podívala se na svou společnici v obležení šelem. ¨
"Myslím, že se nám tu bude líbit."
Anonymní- Anonymní
,,Snad.'' Mile jsem se na ní usmála. Nechtěla jsem vyjmenovávat, kolik jich můžu přivolat já, protože jsem měla smlouvu s kýmkoliv, kdo byl alespoň trochu kočka.
,,Víš Shi...je prostě Shi. Ona ne že by měla něco proti psů jako všeobecně, ona prostě nemá ráda holky. To je to, proč tu nemám žádnou holku.'' Podívala jsem se po pokoji. Pak jsem si pomyslela, že je jedna holka, se kterou se snese a tou je puma Iseul. To mě přivedlo k tomu, že jsem si začala nadávat, že jsem ještě nezjistila, s kým má Iseul to mládě.
,,Víš Shi...je prostě Shi. Ona ne že by měla něco proti psů jako všeobecně, ona prostě nemá ráda holky. To je to, proč tu nemám žádnou holku.'' Podívala jsem se po pokoji. Pak jsem si pomyslela, že je jedna holka, se kterou se snese a tou je puma Iseul. To mě přivedlo k tomu, že jsem si začala nadávat, že jsem ještě nezjistila, s kým má Iseul to mládě.
Shinobi
Strana 11 z 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 11 z 14
Povolení tohoto fóra: