Ubytovna
+3
Nawaki
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 13 z 14
Strana 13 z 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Ubytovna
First topic message reminder :
- Zde jsou ubytováni ninjové z vesnice, pokud nemají vlastní dům nebo byt
- Každý má svůj malý byt.....
- Zde jsou ubytováni ninjové z vesnice, pokud nemají vlastní dům nebo byt
- Každý má svůj malý byt.....
Naposledy upravil Reina Kana dne Fri 24 Jun - 13:37, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Ubytovna
Otevřela jsem oči.
Hmm... Jak dlouho jsme to spali?
Podívala jsem se na Yun a pousmála se.
Ona je prostě moje zlatíčko...
Smaragdové oči prozářily tmu a obě jsme se potichu vyplížily z ubytovny. Chtěli jsme to tu přece ještě prozkoumat...
(Přesun)
Hmm... Jak dlouho jsme to spali?
Podívala jsem se na Yun a pousmála se.
Ona je prostě moje zlatíčko...
Smaragdové oči prozářily tmu a obě jsme se potichu vyplížily z ubytovny. Chtěli jsme to tu přece ještě prozkoumat...
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Když jsem otevřela oči chvíli trvalo, než mi došlo, kde jsem.
Zamrkala jsem, zívla a pak zaregistrovala Tendashiho.
"Uhmm... Dobré ráno." zavrněla jsem a protáhla se.
Vstala jsem a po chvíli dokonce našla koupelnu. Zrcadlo mě doslova fascinovalo. Respektive konečně nějaké, ani jsem se nepoznala. Když jsem konečně uznala, že vypadám dostatečně kultivovaně. abych se mohla někde ukázat, vyšla jsem ven.
Jemně jsem si zkousla spodní ret a mlsně začala šmejdit okolo, abych našla něco k jídlu. Nakonec jsem se spokojila s kávou. Sedla jsem si na parapet a sledovala Tendashiho. Pak jsem se zatvářila jako nejnevinější stvoření na světě-
"Naučil bys mě dnes něco s ohněm?"
Zamrkala jsem, zívla a pak zaregistrovala Tendashiho.
"Uhmm... Dobré ráno." zavrněla jsem a protáhla se.
Vstala jsem a po chvíli dokonce našla koupelnu. Zrcadlo mě doslova fascinovalo. Respektive konečně nějaké, ani jsem se nepoznala. Když jsem konečně uznala, že vypadám dostatečně kultivovaně. abych se mohla někde ukázat, vyšla jsem ven.
Jemně jsem si zkousla spodní ret a mlsně začala šmejdit okolo, abych našla něco k jídlu. Nakonec jsem se spokojila s kávou. Sedla jsem si na parapet a sledovala Tendashiho. Pak jsem se zatvářila jako nejnevinější stvoření na světě-
"Naučil bys mě dnes něco s ohněm?"
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Jo klidně zvu tě na jídlo. usmál jsem se.
S prázdym žalůdkem nic nesvedeš.
S prázdym žalůdkem nic nesvedeš.
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se.
"Arigato. Jsi moje záchrana, netuším jestli bych trefila ven z ubytovny, natož abych někde našla něco k jídlu."
"Arigato. Jsi moje záchrana, netuším jestli bych trefila ven z ubytovny, natož abych někde našla něco k jídlu."
Shinobi
Ha já bych měl poděkovat tobě nebýt tebe tak jsem teď mrtvej možná.Pojď zamnou koupim ti jídlo.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem kývla a s úsměvem šla za ním.
Shinobi
Přišel jsem k ubytovně a zaplatil jsem si pokoj.Vyšel jsem po shodech nahoru a otevřel vrzající dveře.Potom jsem svlékl plášť a lehl si do postele.Tuším,že zítra bude perný den hmm...Zavřel jsem oči a do pár minut jsem o sobě nevěděl...
Anonymní- Anonymní
Prikráčal som k ubytovne a vyšiel som hore po schodoch...
Prikročil som ku dverám kde bol momentálne ubytovaní Haruko Takahashi...
(Zlovestný úsmev presun)
Prikročil som ku dverám kde bol momentálne ubytovaní Haruko Takahashi...
(Zlovestný úsmev presun)
Naposledy upravil everest dne Wed 20 Jul - 12:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Ráno jsem se vzbudil nějak pozdě a měl jsem divný pocit...Nabral jsem jíl do ruk a byl připravený na případný boj.Achjo,to je nuda...Vyskočil jsem z okna a zamířil směrem k sídlu Kana...(přesun)
Anonymní- Anonymní
(počuvaj opužívaš projekciu ale to jutsu nemáš v popise)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Gentoushin no Jutsu je projekce http://147.32.8.168/?q=Akatsuki+Astral+Projection+)
Anonymní- Anonymní
(Genotoshi neni E technika ale S)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Šla jsem pryč i se šelmama. (přesun)
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
pustil jsem vsechny 4 C3 na Tsukigakure no sato
''at vsichni uvideji Deidary-sama umeni'' KATSU
bomby C3 vybouchly a znicila celou vesnici, z vesnice nezbylo nic nez velika dira (nevim jak to prirovnat )
''at vsichni uvideji Deidary-sama umeni'' KATSU
bomby C3 vybouchly a znicila celou vesnici, z vesnice nezbylo nic nez velika dira (nevim jak to prirovnat )
Anonymní- Anonymní
Prišla som aj s Crystal na ubytovňu.. našťastie bol na recepcii nejaký chalan a s tým mojím rečníckym talentom sme dostali jedno do postele grátis ^^.. po tom som len vyšla po schodoch až k našej izbe a keď som ju otvorila tak som v momente skočila a dopadla som priamo na postel.. síce bol menší problém že to bola taká tá "dvojpostel" .. uhm spojená no mne to nevadilo páč som bola zviknutá spávať s Nee-chan ^^..
Natsuki- Počet príspevkov : 402
Vzbudil jsem se v posteli v bytu, který mi včera přidělila Tsukikage. V posteli se spalo dobře a byt se mi taky celkem líbil, až na to, že v něm bylo na můj vkus málo znaků. To jsem ale hned večer napravil a tak jsem se probudil do pokoje, které měl zdobené stěny i strop všemi možnými znaky. Protáhl jsem se a s úsměvem pohlédl z okna.
Tak, začíná nová kapitola.
Přejel jsem si rukou po čelence s půlměsícem. Pak jsem se otočil a šel jsem se upravit. Vzal jsem si k sobě všechno své vybavení a přivolal jsem si motýla. S ním na rameni jsem vyšel z bytu.
Vzhůru na cvičiště!
(přesun)
Tak, začíná nová kapitola.
Přejel jsem si rukou po čelence s půlměsícem. Pak jsem se otočil a šel jsem se upravit. Vzal jsem si k sobě všechno své vybavení a přivolal jsem si motýla. S ním na rameni jsem vyšel z bytu.
Vzhůru na cvičiště!
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Došiel som na ubytovnu a smeroval som do svojej izby cislo 10 a lahol som si do postele a cakal na dalsi skvely den
Anonymní- Anonymní
Zobudil sa išiel na zachod umil si zubi otvoril ladničku niečo pojedol a ihned sa vydal za Tsukikage do Alianční Velitelství (odišiel)
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 13 z 14
Povolení tohoto fóra: