Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
Vstala jsem z postele a přidržujíc se stěn jsem se chtěla dostat ke dveřím. Slyšela jsem ty dva, jak si povídají, tak jsem na chodbu ještě nešla, vyčkávala jsem.
Anonymní- Anonymní
,,Prokletou pečeť?!" vykulil jsem oči a opřel se o zeď. ,,Tak to je síla.." vzdychl jsem. ,,A to jsem jí přišel říct, koho jsem před chvílí odnesl do nemocnice."
Anonymní- Anonymní
Podezřívavě jsem si ho prohlédl. "Koho..?" proč se mi to sakra nelíbilo?
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na něj. ,,Snoubence Kazekage-sama..Neura Uchihu.."
Anonymní- Anonymní
Neura? Proboha.. Stále se přidržujíc stěny jsem vyšla z pokoje.
,,Co je s Neurem?" chtěla jsem vědět a trochu se bála odpovědi.
,,Co je s Neurem?" chtěla jsem vědět a trochu se bála odpovědi.
Anonymní- Anonymní
"Hitomi? Co tu sakra děláš, máš ležet!" zamračil jsem se a chytil ji. Bylo mi jasné, že te´d už do postele nepůjde.. jenže kdo byl ten Uchiha? Znovu jsme se zamračil, tentokrát daleko ostřeji a to na Daisukeho.
Anonymní- Anonymní
,,Co s ním je?" zvýšila jsem na Daisukeho hlas, když mi neodpovídal a spíš se křenil na Daie.
Anonymní- Anonymní
,,Pořádně nevím..Našel jsem ho v nějakém sídle, když se ozval výbuch. Byl dost zrasovaný, tak jsem ho vzal do nemocnice." pokrčil rameny.
Anonymní- Anonymní
Protočil jsem panenkami. Tušil jsem co přijde. "Jesli chceš jít do nemocnice tak na to rovnou zapomeń!" zavrtěl jsem razantně hlavou směrem k Hitomi.
Anonymní- Anonymní
,,A to mi říkáš jen tak??!" vyjela jsem na něj. Zamotala se mi ale hlava, tak jsem se opřela o zeď.
,,Musím jít za ním a hned potom poslat zprávu Pilice." zamračila jsem se na Daie a Daisukeho sjela ostrým pohledem, když se začal pochichtávat.
,,Musím jít za ním a hned potom poslat zprávu Pilice." zamračila jsem se na Daie a Daisukeho sjela ostrým pohledem, když se začal pochichtávat.
Anonymní- Anonymní
,,Promiň, ale jste komická dvojka. Vy z toho nevyrostete." zakřenil jsem se a uhnul před pohlavkem, který mi chtěla uštědřit.
Anonymní- Anonymní
"Koukni se na sebe do zrcadal! Vypadáš, jako bys z nemocnice utekla! Ani omylem, mám tě hlídat a ty nikam nepůjdeš!" zamračil jsem se a sjel ji pohledem. Pak jsem šlehl pohledem po Daisukem. "A ty se nesměj Nii-chan!!"
Anonymní- Anonymní
Zachmuřila jsem se. ,,Jenže to mě nezajímá! Jdu do nemocnice!" oznámila jsem a pomalu vykročila. Když jsem míjela Daisukeho, ten pohlavek jsem mu stejně vlepila.
Anonymní- Anonymní
,,Au!..Jste horší než manželé, abyste věděli!" vyplázl jsem na ně jazyk.
Anonymní- Anonymní
Založil jsem si ruce na prsa. "Cs.. tak si jdi, až se někde zhroutíš, nečekej, že tě budu zahcrańovat!" smrtelně uraženě jsem otočil hlavu na stranu.
Anonymní- Anonymní
Pokrčila jsem rameny. ,,Jak myslíš." Pramínky vlasů slepené od slz jsem si dala pryč z obličeje a vrávoravou chůzí jsem zamířila do nemocnice.
Anonymní- Anonymní
Díval jsem se za ní. ,,Fakt ji necháš jít?" nadzvedl jsem pravé obočí.
Anonymní- Anonymní
"Co mám dělat?!" rozhodil jsem rukama. "Nemám chuť dívat se na to..." dodal jsme o poznání tišeji.
Anonymní- Anonymní
Pousmál jsem se. ,,Řekl jsem, že je to snoubenec Kazekage! Myslíš, že by si s ním Hitomi něco začala? Vždyť ji znáš, to není její styl, baka!"
Anonymní- Anonymní
"A kdo řekl, že mi vadí zrovna tohle! Css a´t si chodí třeba s dvaceti, mě je to jedno!" naštvaně jsem ohrnuoval rty a tvářil se jako ledovec.
Anonymní- Anonymní
,,Když je ti to jedno, tak proč se tak rozčiluješ?" usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Zamračil jsem se. "Když to víš, proč se ptáš?!" zamračil jsem se. "A vůbec mě to může být ukradené..." otočil jsem se a rozešel se pryč. "... běž jí zkontrolovat..!" dodal jsem tiše, ale dost rázně, aby to opravdu udělal. Potom jsem zmizel v kuchyni, kde jsem měl v úmyslu něco rozbít!
Anonymní- Anonymní
Povzdychl jsem si a protože mám toho idiota rád, udělal jsem, co po mě chtěl. Sešel jsem dolů a odešel.
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem domů tichá jako myš. V domě bylo ticho, jakoby tam nikdo nebyl. To jsem se ale pletla. Jako první jsem zamířila do kuchyně se něčeho napít a uviděla Daie. Seděl u stolu s hlavou podepřenou. PPřišla jsem k němu a opatrně se ho dotkla.
Anonymní- Anonymní
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: