Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
Prišla som k Idatemu a tomu dievčaťu, vzala som ho do rúk a zdvihla sa. Pozrela som sa na ňu a povedala som, "Kto si?"
Anonymní- Anonymní
"Jsem Shizuka Yoru ze Skryté Hvězdné." odpověděla jsem.
"A vy jste?" otázala jsem se.
"A vy jste?" otázala jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Ja som Yuuki Botan, ANBU z Kirigakure." odpovedala som rýchlo. "Môžete mi hovoriť Yuuki, nevykajte mi Shizuka-san." a usmiala som sa. Kývla som hlavou, na znak toho že so mnou môže ísť a šla som odniesť Idateho do izby.
Anonymní- Anonymní
"Jak si přeješ Yuuki-san." Pomohla jsem ji. Otevírala jsem ji dveře, které chtěla.
(už u toho začínám usínat :-D ráno vztávám v šest :-D bože :-D)
(už u toho začínám usínat :-D ráno vztávám v šest :-D bože :-D)
Anonymní- Anonymní
"Oh Idate-kun...umm...nič zvláštne...len mi prosím požičiaš tvoj meč? Na chvílku ok?" a položila som ho na posteľ.
*Umm...aj ja...ja mám ale prázdniny! xDDD Inak vstávam okolo 5:15 na bus *
*Umm...aj ja...ja mám ale prázdniny! xDDD Inak vstávam okolo 5:15 na bus *
Anonymní- Anonymní
Ustoupila jsem stranou a nechala je téměř o samotě.
(no jo no, aspoň, že je zítra pátek a já jedu domů! )
(no jo no, aspoň, že je zítra pátek a já jedu domů! )
Anonymní- Anonymní
(a kolik ti je? :-) smím-li se ptát :-).....abych už měla po maturitě! chjó ještě jeden rok! a už budu pryč z toho ústavu )
Anonymní- Anonymní
"Oh, Shizuka-san počkajte!" dobehla som k nej, "Dám ti do neho tvoju chakru aby bol silnejší?" zaklamala som. Potrebujem ho skontrolovať, má nejakú spojitosť z démonom.
*No to máááš fajn xD Mne už to volno začína liezť pekne na mozog...xD
Ja máááám...no 15 (Viem málo mááálo!) a Vám obom je?xD*
*No to máááš fajn xD Mne už to volno začína liezť pekne na mozog...xD
Ja máááám...no 15 (Viem málo mááálo!) a Vám obom je?xD*
Anonymní- Anonymní
(Kyaaah...Gome nasai minna-san, nebyla jsem přítomna T-T)
,,Idate.." nebyla jsem schopna jakéhokoli slova. Byla jsem dokonale zaskočena.
Otočila jsem se na Shizuku. ,,Gomene, promluvíme si zítra, dnes už zůstanu u Idateho." Měla jsem strach, že se to stane znovu. Tohle už nemůžu dopustit.
,,Idate.." nebyla jsem schopna jakéhokoli slova. Byla jsem dokonale zaskočena.
Otočila jsem se na Shizuku. ,,Gomene, promluvíme si zítra, dnes už zůstanu u Idateho." Měla jsem strach, že se to stane znovu. Tohle už nemůžu dopustit.
Anonymní- Anonymní
Otočila jsem se k Yuuki. Sledovala jsem její obličej. Poznala jsem, že klame, ale nic jsem neřekla.
(bylo mi už 18 :-D, já vím stará , ale co už psaní mě baví a anime miluju :-D to já mám prázdniny za týden pak jdu týden do školy a pak mám 14 dní praxi :-D)
(bylo mi už 18 :-D, já vím stará , ale co už psaní mě baví a anime miluju :-D to já mám prázdniny za týden pak jdu týden do školy a pak mám 14 dní praxi :-D)
Anonymní- Anonymní
*Yay! Někdo mladší než jááá a taky někdo starší než Jááá! Umm jšem v ráji xD A um to newadí Hitomi-chan.*
"Ja asi pôjdem nájsť nejakú dôležitú knihu pomocou ktorej ti vylepším Shin ok, Idate?" potrebujem mať ten meč. Hitomi prosím povedz mu nejak aby mi ho dal, pomyslím si.
"Ja asi pôjdem nájsť nejakú dôležitú knihu pomocou ktorej ti vylepším Shin ok, Idate?" potrebujem mať ten meč. Hitomi prosím povedz mu nejak aby mi ho dal, pomyslím si.
Anonymní- Anonymní
"Ale ja ju môžem upraviť aby mala viac Chakry. Nechcel si byť náhodou silnejší?" snažila som sa zahovárať.
Anonymní- Anonymní
"TY LŽEŠ SHIN BYLA MA PRAVA SESTRA A POSMRTI ASI TEŽKO ZISKAŠ CHAKRU"
Anonymní- Anonymní
"Ale zväčšiť sa stále dá. Shin jej možno mala omnoho-omnoho viac ale teraz ju to brzdí." znova som začala.
Anonymní- Anonymní
Skočila som von z okna. "Ako chceš, nemusíš hneď utekať." a odišla som na tréningové pole.
Anonymní- Anonymní
Šel jsem kolem obrovského sídla klanu Yamada, viděl jsem malého kluka běhat kolem domu. Očividně byl naštvaný. Pak jsem jí spatřil, stála pod oknem ze kterého nejspíš vyskočila a pak sama šla pryč. "Y-Yuuki-sempaii!" zakřičel jsem.
Anonymní- Anonymní
Obzrela som sa, za mnou stál môj najlepší priateľ. "Kai-san!" zakričala som a rozbehla som sa k nemu. "Čo tu robíte preboha! Tým že ste tu prišli ste prišli aj o svoj rank!" kričala som po ňom.
*Yay, Kai-kun napsááál xD*
*Yay, Kai-kun napsááál xD*
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: