Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dům klanu Yamada

5 posters

Strana 5 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Goto down

Dům klanu Yamada - Stránka 5 Empty Dům klanu Yamada

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Mar - 15:22

First topic message reminder :

Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Dům klanu Yamada - Stránka 5 Japonsko-kjoto-2
Dům klanu Yamada - Stránka 5 Japonske-%2Bzahrady6
Dům klanu Yamada - Stránka 5 Japanese-architecture

Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Dům klanu Yamada - Stránka 5 Empty Re: Dům klanu Yamada

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 11:14

"C-Cože? Zase začnu jako Gennin jo? Tak to bude zábava." řeknu jí a pak ji obejmu. "Bez Vás Sempaii tam byla nuda.." a zavřu oči.

*Joo napsal napsal x-D*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 11:26

" Osemnásť ročný gennin? Som zvedavá kto bude Váš sensei, Sempai." povedala som než ma objal. Nestihla som ho objať takže som mala spojené ruky na jeho hrudi a on ma stískal akoby som sa mala rozpadnúť na prach. "S-Sempai, myslím že by som Vás mala odviesť ku Kage-sama.." povedala som hneď, takto sa nikdy nesprával.

*Net už funguje jak vidím xD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 11:37

Chtěla se odtáhnout ale já ji nepouštěl. "To by jste tedy mohla Sempaii ale až o chvíli dobře?" Sebral jsem pramen jejích modrých vlasů do ruky a přivoněl si k němu. Byla tak strašně malinká.

*Je to na mně moc sladké co? x-D*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 11:49

"Sempaii....!" zakňučala som už, bol obrovský a ja tak malá. "Tak aspoň..poďme sa prejsť, necháme Kage-sama odpočinúť si..." začala som znova, celá červená.

*Co se ti proboha stalo Kaii? xDD A není to moc sladké, ještě mně nekoušeš do hlavy jak to umíš xDD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 11:59

Pustil jsem ji. Na to že byla o rok mladší se nechovala, u ANBU ji přezdívali "Nebeský blesk", byla rychlá a silná. Vybojovala si post ANBU ale pak na jedné misi ji málem zabili její vlastní týmoví partneři. Proto ji Hlavní velitel poslal hlídat Mizukage.
"Klidně, i když jak tak koukám vesnice je zcela zničená..." řekl jsem po pravdě.

*Che! To jsou moje tajné zbraně Yuu-chii x-D*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 12:10

"No...tak to máte pravdu Sempaii. A čo takto si zatrénovať?" spýtala som sa ho znova. Už ma pusti, pomyslela som si a snažila sa odtiahnuť. Nechcela som aby nás takto niekto videl pretože by sa stalo to isté ako u ANBU.

*Já je odhalím Kai-chan xD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 12:27

"Trénovat? To chcete až tak moc abych se vás přestal dotýkat Sempaii?" zeptal jsem se jí na rovinu.

*Neodhalííš bééé x-D*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 12:53

"Vaša inteligencia sa konečne prejavuje..." povedala som mu a pozrela som sa do zeme.

*Stavíme se? xD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 13:08

Pustil jsem jí. "Jste jiná, jiná ale přitom stejná Sempaii. Tréning by neuškodil, i když bych raději mluvil s Mizukage-sama. Potřebuju vědět jak to se mnou tedy je. Ne že bych nechtěl začínat jako Gennin ale není to trošku moc brutální? Z ranku velitele ANBU spadnout na Gennina?" zasmál jsem se. Zmateně jsem se koukal kolem sebe. "Co tady vlastně děláte? Bydlíte tu?" a prstem jsem ukázal na sídlo Yamada klanu.

*O co? x-D*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 13:17

Pustil ma, konečne. "Je, mali ste si to ale uvedomiť keď ste sem prišiel. Ja som tu na misii ale VY ste odišiel. Nedivte sa že sa k vám potom takto správajú. Oh, a áno tu bývam...ukázalo sa že Mizukage-sama je moja sesternica. Sme rodina. Ten chlapec ktorí utekal preč je Idate, nový Jinchuuriki. V dome máme tiež dvoch návštevníkov Kina Uchihu a Shizuku Yoru. Kin-san je pravá ruka Mizukage-sama a Shizuka je nová kunoichi. Tuším vás dajú do rovnakého týmu." povedala som mu na rovinu.
"Máte kde bývať?" spýtala som sa.

*Hmm....to ještě uvidím prcku xD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 14:19

vešel jsem s brekem na tvaři a se slovy na jazyku "mizukage-sama prosim nechte mi mou sestřičku a učte mně jak je ovladnout.prosim prosim vas prosim..."klekl jsem si mizukage-sama k noham a litostním pohledem podival do očí a znovu řekl "prosím.prosím.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 14:47

Počula som plač, znelo to ako Idate. "Oi, Idate-kun..." povedala som a došla som k nemu. "Prepáč nemyslela som to tak, nechaj si svoju sestričku." A pohladkala som ho po hlave. "Oh a toto je Kai Sanjio, je na rovnakej úrovni ako ty...genin. Prepáč mi ešte raz a nehnevaj sa na mňa kvôli tvojej sestričke..." ospravedlňovala som sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 14:51

"Yo prcku..." zvedl jsem ruku na pozdrav. "CO!? Já jsem na stejné úrovni jako tenhle kluk?!" zakřičel jsem po chvilce ticha.

*Těším se až na něco přijdeš x-D*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 14:56

"Hmm...pravdu povediac...hej si..." povedala som mu a z chuti som sa zasmiala. "Oh...on je teraz ešte na väčšej úrovni než Vy...teda bude." a smiala som sa ešte viac. "Oi, Sempai...nedáme si zápas? Alebo nepôjdeme niekde? Alebo čo ja viem...hmm...nedáte si niečo?" bola som nervózna, potrebovala som ho dostať z domu.

*Už to mám! xD Ae potřebujeme si vydělat xD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 15:14

"Hmm...ale vždyť víte že mně neporazíte Sempaii." řekl jsem jí po pravdě. "Proč jste proboha vylekala toho kluka? Je to kvůli..." odmlčel jsem se. Sempaii se vždycky bála obrovských zbraní, mečů. Jeden takový jí málem zabil.

*Hospoda jak tak koukám x-DD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 15:19

"Nie! Nie je to kvôli Zabuzovmu meču!" zakričala som od nervou, to už sme obaja stáli vonku pred domom. "Zabuzou meč je teraz pekne u Mizukage-sama...to by ste mal vedieť veď ste ho tam sám odniesol nie? Kai-sempai..." nahnevala som sa. "Či ste sem prišli len kvôli tomu aby ste uistil hlavného veliteľa že ešte stojím na nohách?!" zakričala som. "Ten humus čo je vo mne ma ešte nezabil...môžete mu to oznámiť Kai-sempai..." dodala som nahnevaným hlasom.

*Jak si to poznal? xD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 16:08

Slyšela jsem venku hlasy. Vykoukla jsem ven a zahlédla Yuuki s nějakým chlapcem. Yuuki klečela u Idateho. Vyšla jsem za nimi.
,,Yuuki? Co se to tu děje?" byla jsem pěkně zmatená. Přiklekla jsem si k Idatemu.
,,Idate? Pojď se mnou dovnitř, promluvíme si trénování a tvé sestře. O samotě, ano?" mluvila jsem na něj přívětivým hlasem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 17:40

"Hitomi-chan....Eh! Ospravedlňovala som sa Idatemu za ten meč. A toto je Kai Sanjio, môj sempai od ANBU. Potreboval by z tebou hovoriť ak sa to dá..." hovorila som jej, chvalabohu záchrana.

*Jak si to vědel? xD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 17:50

"Teší mně...rád bych si promluvil Mizukage-sama..." a uklonil jsem se. Byl jsem dost naštvaný na Yuuki a ta byla zřejmě naštvaná taky...na mně.

*Předvídám x-D*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 18:15

"To aby som šla preč...budem v svojej izbe ak by ste ma potrebovali..." povedala som a zdvihla som sa od Idateho a Hitomi-chan. "Mohli by ste prespať tu Sempai, v mojej izbe. Ja dnes večer nebudem doma." povedala som a odišla som.

*Trošičku se rozčílím ne? xD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 18:18

Jakmile Idate vyběhl ven, omluvila jsem se Hitomi a odešla jsem na prohlídku vesnice. Venku jsem viděla Yuuki-san mluvit s nějakým klukem. Otočila jsem se zády a odcházela od nich.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 18:27

Obzrela som sa a videla som Shizuku-san. "Bude ti vadiť ak sa pripojím?" spýtala som sa. "Domou prídem neskôr...Sayonara Sempai, Hitomi-chan, Idate..." A šla som smerom k Shizuke-san.

*Vadí když se připojím? xD Konečně doma co? xDD*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 18:30

"Ne budu jedině ráda." usmála jsem se a počkala jsem na ni.

(jo konečně! :-D už bylo načase Very Happy... ehm... kam půjdem? :-D)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 18:33

"Yay! Tak ok...hmm...to je ťažká otázka...čo tak Hora Mizu-san? Malo by to byť v poriadku, už nás nik neohrozuje." povedala som jej a žiarivo som sa usmiala.

*A v pondělí jdeš zas do školy nebo máš prázky? Nepochopila jsem včerejšek xD Gomene*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Mar - 18:33

"Csss! Jdi si kde chceš!" nafoukl jsem se. Jak si dovoluje ignorovat mně, MNĚ!

*Já se taky naštvu Yuu-chii...Jinak těší mně Shizuko.*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: