Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
Počula som dva hlasy tak som šla na verandu. "Oh! Kai-sempai...Tasu-sama...?" prekvapene som sa spýtala.
*Yo! Tasu-sama jinak jsem tvoje sestřenka těší mně Yop a Shizuko-chan mám se celkem dobře, měla jsem malinkou nehodu xDDD ae jsem oki! xD*
*Yo! Tasu-sama jinak jsem tvoje sestřenka těší mně Yop a Shizuko-chan mám se celkem dobře, měla jsem malinkou nehodu xDDD ae jsem oki! xD*
Anonymní- Anonymní
Také jsem slyšela něčí hlasy. Postoupila jsem k Yuuki. Byli tam dva kluci. (nevím jestli napsat muži ) Zůstala jsem potichu stát.
Anonymní- Anonymní
"Ehm... Ahoj." pozdravila jsem neznámého.
(Yuuki... probúh co se ti stalo??)
(Yuuki... probúh co se ti stalo??)
Anonymní- Anonymní
"Umm...nedáte si niečo?" spýtala som sa aby som prerušila divné ticho. Pohladom som zablúdila k Shizuke-chan. "Potom ti ukážem kde sa môžeš vyspať ok? Shizuka-chan?" a usmiala som sa.
*Upadla jsem ze schodů xD nic vážného xDDD jenom pár modřin xD*
*Upadla jsem ze schodů xD nic vážného xDDD jenom pár modřin xD*
Anonymní- Anonymní
"Klidně..." řekl jsem po pravdě. "Mám malou otázku...kde se tu dá trénovat?" a opřel jsem se o rám dveří.
Anonymní- Anonymní
"Tak poďte dnu...obaja." a otočila som sa. "Shizuka-chan bude ti vadiť ak mi pomôžeš? A kde sa tu dá trénovať? No buď budeš trénovať tu alebo nikde...Akadémia vyzerá že je zavretá a taktiež začínajú opravy mesta." povedala som Kaiovi a šla som do kuchyne.
*Nemám nic zlomené to je hlavní xD*
*Nemám nic zlomené to je hlavní xD*
Anonymní- Anonymní
"Jasně. Navíc s prázdným žaludkem se nespí dobře." usmála jsem se.
(ježkovy zraky, snad jsi v pořádku! )
(ježkovy zraky, snad jsi v pořádku! )
Anonymní- Anonymní
"No pokud mi důvěřujež, že vás neotrávím... " řekla jsem s legrací.
(no aspoň, že tak.... jsem se lekla! )
(no aspoň, že tak.... jsem se lekla! )
Anonymní- Anonymní
"To máš teda pravdu!A to žeby si nás otrávila? Pochybujem, sto percent vieš variť lepšie než ja." povedala som jej veselo a otvorila som chladničku. Začala som vyberať zeleninu ktorú som nakrájala. Ukázala som na chlebník. "Môžeš prosím nakrájať chlieb Shizuka-chan?" a usmiala som sa znovu. Zeleninu som vykrajovala do rôznych tvarov. V chladničke bolo tiež trocha džúsu tak som ho preliala do väčšej nádoby a položila na tácku. Tú som položila na stôl a čakala som kedy nakrája chlieb. "Viem dosť jednoduché, ospravedlňujem sa ale som unavená....ak by ste sa chceli rozprávať zostanem." povedala som všetkým v miestnosti.
*Ježky tu nespomínej xDDD jo jsem celkem okey jenom mně bolí celé tělo...ale jsem ok! Jsem nesmrtelná xDDD Copak děláš?*
*Ježky tu nespomínej xDDD jo jsem celkem okey jenom mně bolí celé tělo...ale jsem ok! Jsem nesmrtelná xDDD Copak děláš?*
Anonymní- Anonymní
"Jashine ochraňuj nás..." zasmál jsem se pro sebe a sedl si na pohovku vedle. Yuuki i Shizuka běhali kolem sebe a já se koukal na Tasua. "Tak to bych se měl najíst a pak budu trénovat..." řekl jsem a nalil si džus do skleničky.
Anonymní- Anonymní
Na římce jsem našla nůž. Vzala jsem ho do ruky a začala jsem krájet chléb. Nakrájela jsem ho celý, protože jsem předpokládala, že budou jíst oba kluci. Dala jsem ho na talíř.
"Myslím, že to bude stačit." usmála jsem se na ni. "Jen mimochodem, neviděli jste někdo Mizukage-sama? Musím s ní ještě vyřešit moji situaci." zeptala jsem se všech.
(tak to by chtěl ejt každej nesmrtelnej ...já? jsem tady a hraju se segrou jakousi hru )
"Myslím, že to bude stačit." usmála jsem se na ni. "Jen mimochodem, neviděli jste někdo Mizukage-sama? Musím s ní ještě vyřešit moji situaci." zeptala jsem se všech.
(tak to by chtěl ejt každej nesmrtelnej ...já? jsem tady a hraju se segrou jakousi hru )
Anonymní- Anonymní
"Tuším ešte spí, bola unavená pretože tu na nás zaútočil Bijuu...vedela si to?" a začala som natierať chlieb maslom a ukladať naňho zeleninu, ako paradajky, papriku, uhorky a dala som tam aj syr. "Daj jej čas, ona sa ukáže." zasmiala som sa a sadla som si na pohovku. "Tak...som zvedavá ako sa má Idate...myslím že by som k nemu nemala chodiť ešte viac sa nahnevá..." a sklonila som hlavu.
*žejoooo! xD Jakousi hru? Chci hrááát takýýýý xDDD*
*žejoooo! xD Jakousi hru? Chci hrááát takýýýý xDDD*
Naposledy upravil Yuuki Botan dne Sat 5 Mar - 15:37, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
sedl sem si vedle Kaie a také si nalil džus a pil jo a mizukage nemá čas možná dneska ani nebude mít čas
Anonymní- Anonymní
"Ne to jsem netušila." Chtěla jsem ji nějak povzbudit, ale netušila jsem jak. Vzala jsem si chléb a začala jíst. Napadlo mě, že bych se měla představil, ale v tomhle okamžiku jsem na to kašlala, protože jsem byla unavená.
(nevím píšem nějaký slova:D to asi nepůjde jedině kdybys přijela )
(nevím píšem nějaký slova:D to asi nepůjde jedině kdybys přijela )
Anonymní- Anonymní
"Hmm...to se mi nehodí, škoda. Chtěl jsem si s ní promluvit o mé situaci." sebral jsem si jeden chlebíček a kousl si. "Nejsem otrávenej takže je to dobrý. Chudák malý Idate, byl z tebe vystresovanej." a zasmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Nemôžem za to! Jeho meč je dosť zaujímavý...a nebude mať čas? Hmm...má prácu to chápem." a pozrela som sa na Tasua. "Potom si pôjdem oddýchnuť..." a sťažka som sa nadýchla.
*Chmm....to asi nepujde...nemáte letadlo? xD*
*Chmm....to asi nepujde...nemáte letadlo? xD*
Anonymní- Anonymní
"Ah...a to všetko ti potom vysvetlím Shizuka-chan. Ok?" a usmiala som sa na ňu.
Anonymní- Anonymní
Konečně jsem se najedla. Nalila jsem si džus a napila se. Sklenici jsem držela v ruce a pohrávala jsem si s ní. Mlčela jsem a naslouchala.
(počkej podívám se z oka ...... ne bohužel ho tam nevidím promiň )
(počkej podívám se z oka ...... ne bohužel ho tam nevidím promiň )
Anonymní- Anonymní
"Klidně Tasu. Celkem se těším, jaká jsi hodnost?" a koukl jsem se na něj zkoumavě.
Anonymní- Anonymní
"Okey, ako chceš. Ideš? Ukážem ti izbu kde môžeš prespať. Pridám sa potom k vám ok, Tasu-san, Kai-sempaii?" zdvihnem sa a pozriem sa na tých dvoch.
*Chmm...škoda :/ já bych klidně došla. xD*
*Chmm...škoda :/ já bych klidně došla. xD*
Anonymní- Anonymní
"Dobře." stoupla jsem si. Šla jsem za Yuuki.
(to jo no.... mohla by bejt prča )
(to jo no.... mohla by bejt prča )
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: