Chrám Lilií
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Forum z dob Shijin, Akihira a Assasina :: Okolní svět
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Chrám Lilií
First topic message reminder :
Chrám Lilií se nachází někde na území vesnice Skryté v Trávě. Je to komplex několika budov, kam chodí vesničané, muži i ženy, ninjové i kunoichi, aby zde meditovali a modlili se.
Chrám je poklidné místo, kde pracuje pár knězů a kněžek, kteří jsou velmi inteligentní, znalí věd i historie.
Chrám Lilií se nachází někde na území vesnice Skryté v Trávě. Je to komplex několika budov, kam chodí vesničané, muži i ženy, ninjové i kunoichi, aby zde meditovali a modlili se.
Chrám je poklidné místo, kde pracuje pár knězů a kněžek, kteří jsou velmi inteligentní, znalí věd i historie.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Chrám Lilií
Bojisko nepochybne tak trochu pripomínalo hotové jatky, v respektíve aspoň do chvíle, kedy všetku tú katastrofu v podobe krvi, ktorú po sebe Shigeru zanechal, zmyla obrovská vodná technika Mizuki. I po tomto sa však obaja mali možnosť dočkať prekvapenia. Skutočne mŕtvi a neschopní pohybu boli po tom všetkom stále len a len traja z nich, zatiaľ čo zvyšní sa i pre početné zranenia a problémy opäť raz bez slov postavili a chystali na útok. Obom jouninom z Kiri to určite muselo pripadať zvláštne, že sa opakovane vrhajú do boja i napriek ich očividnej bezmocnosti v porovnaní s nimi. Ešte chvíľu a to skutočné zabíjanie by len prišlo, avšak jeden z už spomenutých troch neschopných boja sa ozval.
"N-ne... nezabíjajte... nás... Za-chráňte nás... prosím...," tak zneli jeho posledné slová predtým ako naposledy vydýchol a pečať, ktorá mu donedávna žiarila na rameni, zmizla. Nič na tom, že zvyšní siedmi, hoc výrazne doráňaní a oslabení, sa opäť raz chopili zbraní a využili skutočnosť, že v okolí už viac nie je hmla, na takmer až naivný a nie práve najchytrejší priamy útok čelom.
"N-ne... nezabíjajte... nás... Za-chráňte nás... prosím...," tak zneli jeho posledné slová predtým ako naposledy vydýchol a pečať, ktorá mu donedávna žiarila na rameni, zmizla. Nič na tom, že zvyšní siedmi, hoc výrazne doráňaní a oslabení, sa opäť raz chopili zbraní a využili skutočnosť, že v okolí už viac nie je hmla, na takmer až naivný a nie práve najchytrejší priamy útok čelom.
Nukenin- Počet príspevkov : 714
" Používají normální lidi? " Zeptal jsem se nezaujatě. Ano, nemusel jsem je zabíjet, ale byli ve špatný čas na špatném místě a já neměl na výběr. Postavil jsem se rovně podíval se na těch sedum. Podíval jsem se na Mizuki a poté na vodu pode mnou. Poté jsem sklopil hlavu a uchechtl se. Odlámal jsem si ze zad, ramen, břicha a ruk všechny rtuťové bodce a odhodil je asi dvě stě metrů odsud. Dál od bojiště. Tohle byl Mizučin tah a já jsem mohl jen přihlížet, ale samozřejmě, nitě jsem už měl připravené.
Anonymní- Anonymní
,,Huh?" zareagovala som naozaj potichu , keď ten chlap na zemi niečo rozprával. No menilo to situáciu, nebola som predsa nejaká bezcitná vrahyňa, počkať. Ja som vlastne bola bezcitná vrahyňa. Ale to je vlastne jedno. Zámer využiť nejakých slabochov proti nám sa mi nezdalo dobré. Vôbec to nebolo dobré. Ako by ma podceňovali. Nechala som tým siedmim chlapom život a urobila som to následne. ,,Mizu bushin no Jutsu" Klony sa sformovali zo zeme za tými siedmimi nepriateľmi a silno ich zovreli do pevného stisku, ktorý im nedovolil sa brániť. Človek by si bol pomyslel, že moja chakra utrpela straty. Na chrbte som však mala Samehadu, ktorá sa trošku zväčšila. Absorbovala chakru z tých ilúzií a tú mi predala. To spôsobilo dostatok chakry na tento krok.
Mizuki Hoshigaki- Počet príspevkov : 136
Uvedomili si to práve včas. Ešte chvíľu a pripravili by o život zopár dedinčanov so zbraňami, dvoch zatúlaných geninov a potulných samurajov. Veru, nech už bol ich súper ktokoľvek, zjavne používal akýsi zvláštny druh pečatiacej techniky na to, aby ovládal tých, na ktorých umiestnil svoju techniku. Znaky na ich ramenách však neboli nijak zvlášť zložité. Jednalo sa o japonské písmo...
SABURO
SABURO
"Heh, takže ste im o čosi predĺžili život. Šľachetné, ale zjavne ste sa prepočítali," ozvalo sa z ničoho nič z miesta, kde sa práve nachádzala kňažka, ktorú strážili klony Mizuki. Dôvod, prečo si moju prítomnosť doposiaľ nevšimli, bol ešte jeden človek, ktorý stál obďaleč. Senzibil, ktorý snáď ako jediný spolupracoval dobrovoľne a ako prvý pred nedávnom objavil chakrovú stopu jouninov z Kirigakure. Kým som sa totiž od neho nevzdialil, bol schopný zakryť prítomnosť mojej chakry a to dokonca i pred samotnou Samehadou. Nič na tom, že som s úsmevom na tvári vo vzduchu vytvoril akési zvláštne pečate.
"Jibakujutsu, Iwa!" previedol som úspešne svoju techniku.Za následok to malo to, že všetky klony, na ktoré som vo svojej blízkosti namieril, sa prosto rozpadli na vodu. Samozrejme, bola to technika ako každá iná, avšak samehada z nej mohla odčerpať chakru až potom ako sa pečať objavila a to už bolo skrátka neskoro. Sebavedome som priložil kunai k chrbtu kňažky a vyžiadal si tak pozornosť.
"Ani hnúť, inak budete mať na svedomí o jeden krehký život navyše," vyhrážal som sa všetkým naokolo.
" Jsi si sebou nějak moc jistý- " řekl s otočením na něj a kněžku. " -budeš ji potřebovat, jinak bys tu nebyl. Nebo chceš snad nějakou věc? " ušklíbl jsem se, jako bych snad věděl co to je. " O co ti jde? Jsi snad takový slaboch, že než aby mne tvé slabé techniky porazily rovnou potřebuješ rukojmí? Nepřijde ti to pod úroveň Shinobiho? " dodal jsem s vážným pohledem. " Uhasit lidský život je lehké, ale zkus to někdy u Shinobiho, možná budeš mít i dobrý pocit. " vzdechl jsem. Podíval jsem se na Mizuki. " Co myslíš? " otočil jsem se zpět na něj. " Nechtěl by jsi Samehadu? " řekl jsem. " A rozkrájet mne s ní? " ušklíbl jsem se. Mizuki věděla, že něco takového bych v životě neudělal, ale kdyby, mám dobrý důvod a ten meč v daných rukách nezůstane dlouho.
Anonymní- Anonymní
,,Huh, on by to nedokázal ani so Samehadou. " Povedala som nahlas a posmešne. Zatiaľ čo klony držali tých dedinčanoch, začali ich uviazávať. Nakoniec ich všetkých uviazali spolu dokopy a o strom. Klony sa postavili vedľa mňa. Pravým dôvodom, prečo nedokázala absorbovať Samehada chakru bol iný. Klony, ktoré boli pri kňažke nemali pravé atrapy, ale len nejaké napodobeniny. Samehada sa nedala skopírovať, a tak to bolo aj s jej schopnosťami. No a na to, aby Samehada niečo absorbovala, musela byť aspoň blízko pri tom. Bolo jasné, že tu nie je len on, určite sa tu ukrývali ďalší nepriatelia. Pomaly som sa však začala približovať k nemu, v mojej hlave sa zrodil plán aj keď dosť mizerný.
-Kněžka-
Kněžka ani nic nepostřehla a šla dál, až když jí došlo, že za ní nikdo nejde zastavila se a uviděla její doprovod a další bandu. Schovala si v náruči tašku kterou nesla sebou a nervózně se koukla na klony Mizuki.Přemýšlela jestli to zvládnou a začala se za ně v duchu modlit. Aby se soustředila zavřela oči a otevřela je až když se za ní objevil nějaký muž.
S obavami v očích se koukla na své strážce a víc stiskla tašku aby jí ochránila.
Hane-sama prosím ať to nebolí.
Promluvila k duchu k bohyni kterou uctívala a přivřela oči.
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
SABURO
Nad väčšinou ich poznámok mi neostávalo než sa len pousmiať. Pravda, miestami to už vyzeralo, že možno i vybuchnem od zlosti, ale nestalo sa tak. Namiesto toho som sa však na počudovanie iba od chuti na plný dych zasmial.
"To je ono, to sa mi páči! Ale vážne, Samehada? Čo to k*rva je?! Nestarám sa o zbytočnosti, môj spôsob boja nezahŕňa používanie zbraní! Avšak," z ničoho nič som druhou rukou namieril prstom na Shigera.
"Zdá sa, že s tebou bude sranda! Mám pre teba taký malý návrh. Teraz si zoberiem kňažku a vydám sa s ňou preč, ale dovolím ti ma sledovať. Ak sa ti podarí dobehnúť ma, je tvoja!" a veru, tak sa aj stalo. Ešte pred odchodom som na kňažku umiestnil pečať, ktorá okrem iného spôsobila, že stratila vedomie, prehodil si ju cez rameno a vydal sa takmer až neuveriteľnou rýchlosťou na útek. Netrvalo to nijak zvlášť dlho a už som bol takmer v nedohľadne. Počítal som však s tým, že ma vyzvaný Shigeru bude nasledovať.
=) PRESUN (="To je ono, to sa mi páči! Ale vážne, Samehada? Čo to k*rva je?! Nestarám sa o zbytočnosti, môj spôsob boja nezahŕňa používanie zbraní! Avšak," z ničoho nič som druhou rukou namieril prstom na Shigera.
"Zdá sa, že s tebou bude sranda! Mám pre teba taký malý návrh. Teraz si zoberiem kňažku a vydám sa s ňou preč, ale dovolím ti ma sledovať. Ak sa ti podarí dobehnúť ma, je tvoja!" a veru, tak sa aj stalo. Ešte pred odchodom som na kňažku umiestnil pečať, ktorá okrem iného spôsobila, že stratila vedomie, prehodil si ju cez rameno a vydal sa takmer až neuveriteľnou rýchlosťou na útek. Netrvalo to nijak zvlášť dlho a už som bol takmer v nedohľadne. Počítal som však s tým, že ma vyzvaný Shigeru bude nasledovať.
Odfrkl jsem si a sledoval ho. Nic mi nezbývalo a ta kněžka mi přirostla k srdci, taková roztomilá malá holčička! Zasmál jsem se nad tou myšlenkou. Vlastně jsem se připravil k běhu předklonem a v tu chvíli jsem zmizel z místa. Pomocí několika problesknutí jsem se k němu stále přibližoval. Po nějaké době jsem ho začal dohánět a jelikož jsme běželi směrem, kterým jsem tehdy hodil rtuťové tyče, při proběhnutí okolo nich se začala rtuť vznášet a letěla za mnou. Tu jsem okamžitě použil, že jsem je přetvořil za běhu v několik dalších a hodil je vedle a před něj, když se odrazil od země. Ten chlap si sám sebou byl nějak moc jistý. Za posledních kroků jsem složil sérii pečetí a vytvořil jedinou techniku. " Kuchiyose no Jutsu " řekl jsem tišším hlasem a dlaní jsem pleskl do země. Tam se ale nic neobjevilo. Tedy, alespoň to tak vypadalo. Pokud utíkal dál, samozřejmě jsem ho následoval.
/Přesun
/Přesun
Anonymní- Anonymní
Nenásledovala som ich, načo sa naháňať, navyše. Ak by som porušila tú dohodu čo dal ten chlap. Pomaly som ich začala stopovať. Nebolo to moc ťažké, ale ani moc ľahké. Pomaly som šla po ich stopách, stále v strehu. Bolo dosť absurdné, že by tu nebol niekto ďalší. Preto som bola naďalej v strehu a pomaly šla po ich stopách. Samehadu som vzala do ruky. Tentokrát si ona odo mňa brala pomaly chakru. Ja som jej v tom nijak nezabránila. Len som sa nad tým pousmiala. Medzi nami vždy prúdila chakra. Nonstop stále. Ale to vždy len veľmi málo.
Mizuki postupovala nepochybne dobre.
Nanešťastie pre ňu však bola prerušená už niekoľkokrát spomínanou osobou.
"Zdá sa, že sme konečne sami," prehovoril konečne ten, ktorý to mal čiastočne na svedomí. Senzibil, ktorý ako prvý odhalil chakrovú stopu Shigera a Mizuki, prekaziac tak ich odchod s kňažkou, a úspešne zakrýval prítomnosť chakier všetkých svojich spoločníkov. I napriek tomu, že bol oblečený ako ostatní, jednalo sa nepochybne o shinobiho a pravdepodobne nie slabého.
"Je mi ľúto, ale ak chceš ísť ďalej, budeš musieť prejsť cezo mňa, keďže tá č*bka z Hougaku sa nám očividne nechystá ísť na pomoc. Pravdepodobne ťa neporazím, ale rozhodne ťa zdržím dosť na to, aby ti ušli," než sa však stačil činiť, bol prerušený nečakaným útokom.
NEZNÁMA OSOBA Z HOUGAKU
Zo zeme sa z ničoho nič vynoril môj dáždnik, ktorý však prekvapivo nemieril na Mizuki, ale práve na onoho senzibila. Úder ho síce našťastie preňho nezabil, ale spôsobil mu veľmi vážne poranenia a definitívne ho vyradil z boja, keďže som ho nielen nabodla, ale následne aj odmrštila do najbližšej skaly, ktorá následkom toho praskla.Nanešťastie pre ňu však bola prerušená už niekoľkokrát spomínanou osobou.
"Zdá sa, že sme konečne sami," prehovoril konečne ten, ktorý to mal čiastočne na svedomí. Senzibil, ktorý ako prvý odhalil chakrovú stopu Shigera a Mizuki, prekaziac tak ich odchod s kňažkou, a úspešne zakrýval prítomnosť chakier všetkých svojich spoločníkov. I napriek tomu, že bol oblečený ako ostatní, jednalo sa nepochybne o shinobiho a pravdepodobne nie slabého.
"Je mi ľúto, ale ak chceš ísť ďalej, budeš musieť prejsť cezo mňa, keďže tá č*bka z Hougaku sa nám očividne nechystá ísť na pomoc. Pravdepodobne ťa neporazím, ale rozhodne ťa zdržím dosť na to, aby ti ušli," než sa však stačil činiť, bol prerušený nečakaným útokom.
NEZNÁMA OSOBA Z HOUGAKU
"Geeez, toľko krát som vám čítala zoznam toho, ako sa ku mne máte správať. Nepovedala som snáď "volajte ma mojim menom" a "nestojte mi v ceste"? S ľuďmi je skutočne ťažké vychádzať,"
poznamenala som úplne monotónnym hlasom a nezaujato pohliadla smerom k Mizuki, oprašujúc si svoj dáždnik a čakajúc na to, či ma bude ignorovať, alebo zaútočí ako prvá.
Huh? Zareagovala som na to, ako ma ten senzibil oslovil a sledovala som ho. Potom som sa usmiala a dala som si Samehadu na plecia. Keď v tom sa mi rozšíril úsmev. Bolo to spôsobené tým dievčaťom, ktoré poranilo vlastného. Vypadalo dosť podráždene. Dokonca mi pripomínalo aj mňa ale to len troška. No bola to moja nepriateľka najskôr . ,,Ou, to muselo bolieť" Poznamenala som. Na tvári som mala celkom usmievavý výraz. Jej rýchlosť bola impozantná, ale na mňa najskôr nemala. Dievča, otoč sa prosím ťa a odíď. Máš život pred sebou a ja ti ho nechcem pokaziť. Povedala som pokojne. Nastala ta chvíľka, keď som začala byť chladná. Začal boj. Dala som jej ešte možnosť odísť, nerátala som však, že by odišla.
NEZNÁMA OSOBA Z HOUGAKU
I napriek tomu, že som jej dala možnosť, nezaútočila. Zdá sa, že Mizuki nebola jedna z tých osôb, ktorá by sa bezhlavo pri prvej príležitosti vrhala do boja. Jej slová ma tak isto nezaskočili. Voľačo podobné som počula od väčšiny mojich protivníkov a ako obvykle ma udivovala tá hraná a bezpredmetná ohľaduplnosť. Možno i to bol jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla neodpovedať. Namiesto toho som iba jednoducho položila zaujímavú otázku."Skúsení bojovníci so zbraňou vedia, že silní majstri bukijutsu a kenjutsu sa delia do dvoch najzákladnejších skupín. V prvom rade sú to tí, ktorí so svojim vlastným repertoárom zbraní, prípadne iba jednou, vyrastali od malička. Ľudia, pre ktorých sú meče len predĺženou končatinou a odjakživa ich pokladajú za neoddeliteľnú súčasť vlastného tela. Tá druhá skupina majstrov sú géniovia, ktorí bojujú s čímkoľvek, čo dostanú do ruky bez výnimky s rovnakou precíznosťou a rýchlosťou. Takí, ktorí si vyvinuli vlastný štýl, ktorý možno úspešne uplatniť na nejeden typ zbrane. Moja otázka znie... do ktorej skupiny patríš ty?"
Nom, teraz zrovna skôr ta prvá, ale keď sa to tak vezme tak aj tá druhá. Od malička som stále menila zbrane. Nakoniec som skončila u tejto. Vlastne som tak medzi. Odmalička som nebojovala so svojím mečom. Svoje zbrane som vždy vymieňala. No ale to je snáď jedno nie? Povedala som a zo Samehady som nesťahovala obväz, ktorý mala do polovice. Dala som sa do bojového postavenia. Vedela som, že ju netreba podceňovať. Ten dáždnik, ktorý držala to bola tá jej zbraň, ona patrila skôr do tej druhej skupiny.
NEZNÁMA OSOBA Z HOUGAKU
Bez zbytočných ďalších rečí som si pripravila svoj dáždnik."Pre mňa nie. Ako každá správna majsterka v kenjutsu počítam i s možnosťou, že budem porazená. Keby k tomu náhodou došlo, chcem vedieť, kto to mal na svedomí. Nič viac v tom nie je," objasnila som jej pravý dôvod mojej miestami neobyčajnej otázky. Tým to však nekončilo.
"Každopádne, bez ohľadu na to, čo mi povieš, existuje iba jeden spôsob, ako si zaručene pravdivo overiť, čo za človeka vlastne si... a tým je...,"
Než sa Mizuki nazdala, bola som preč.
Omnoho vyššou rýchlosťou, akú som doposiaľ ukázala, som sa z ničoho nič objavila pred ňou a zahájila útok. Bolo to čosi, čo sa len tak u niekoho nevidelo. Toľká obratnosť, sila a rýchlosť v jednom malom dievčati. Hovorí sa, že pomer schopností a fyzickej sily u kenjutsu majstra je tak 60 ku 40%, ale v mojom prípade to vyzeralo tak, že sa všetkých 100% sústredilo len a len na moju obratnosť v ovládaní zbraní. Každopádne, môj útok si na onom mieste zanechal výrazne veľké škody, ktoré sprevádzalo zdvihnutie prachu, vzhľadom na čo nebolo isté, či som Mizuki uštedrila zásah alebo nie. Bola napokon predsa len schopná vyhnúť sa, alebo to nebodaj vyblokovala? Nech už bola odpoveď akákoľvek, týmto náš súboj nekončil...
Omnoho vyššou rýchlosťou, akú som doposiaľ ukázala, som sa z ničoho nič objavila pred ňou a zahájila útok. Bolo to čosi, čo sa len tak u niekoho nevidelo. Toľká obratnosť, sila a rýchlosť v jednom malom dievčati. Hovorí sa, že pomer schopností a fyzickej sily u kenjutsu majstra je tak 60 ku 40%, ale v mojom prípade to vyzeralo tak, že sa všetkých 100% sústredilo len a len na moju obratnosť v ovládaní zbraní. Každopádne, môj útok si na onom mieste zanechal výrazne veľké škody, ktoré sprevádzalo zdvihnutie prachu, vzhľadom na čo nebolo isté, či som Mizuki uštedrila zásah alebo nie. Bola napokon predsa len schopná vyhnúť sa, alebo to nebodaj vyblokovala? Nech už bola odpoveď akákoľvek, týmto náš súboj nekončil...
Rýchlosť, tú mala. Ale čo z toho, keď ja som nebola o nič pomalšia. Hneď ako šla seknúť som Samehadou vyblokovala útok. Naše meče sa pretli. Samehada začala čerpať od tej ženskej chakru. Chakra nemusela ani byť transformovaná a Samehada ju vedela absorbovať. ,,Naozaj rýchle!" povedala som, keď v tom som pritlačila na Samehadu. Och keď som začala tlačiť na Samehadu, tá sa začala pomaly zväčšovať a predávať mi chakru. No a keď som tlačila na samehadu oproti jej útok. Tým,že sa zväčšovala sa približovala čepeľ Samehady k jej telu. Bolo na nej či povolí útok a ja budem môcť následne rýchlo zaútočiť alebo niečo vymyslí. Konečne niekto, kto sa mi vyrovná.
NEZNÁMA OSOBA Z HOUGAKU
Presne ako som si myslela. Nemala najmenší dôvod utekať, najjednoduchší spôsob pre ňu bol obrániť sa Samehadou a pokúsiť sa ukradnúť čo najviac mojej chakry. Samozrejme že som s tým počítala a bola pripravená na protiútok. Vonkoncom, štýl môjho bojovania nespočíval v obyčajnom udieraní dáždnikom. Bol omnoho komplexnejší a zložitejší, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Za normálnych okolností by mi možno ukradla dosť chakry, ale takto, keďže ju musela viesť cez moju zbraň, bolo jej čerpanie relatívne pomalé. Využila som moment, kedy si myslela, že má prevahu a aktivovala jednu z vlastností mojej zbrane.Dáždnik sa nečakane s neuveriteľnou silou roztvoril.
To malo samozrejme na svedomí to, že ju to aj s jej Samehadou vyviedlo z rovnováhy a ten krátky moment som využila na to, aby som ju čo najsilnejšie udrela a odhodila odo mňa. Z jej súčasnej pozície nebola šanca na to, aby sa tomu vyhla. Samozrejme som však nečakala, že by ju to mohlo poraziť a tak som vydýchnuc si uskočila naspäť dozadu.
Presne ako som si myslela... je dobrá, nemôžem takto riskovať, zhodnotila som v mysli svoje ďalšie postupy.
To malo samozrejme na svedomí to, že ju to aj s jej Samehadou vyviedlo z rovnováhy a ten krátky moment som využila na to, aby som ju čo najsilnejšie udrela a odhodila odo mňa. Z jej súčasnej pozície nebola šanca na to, aby sa tomu vyhla. Samozrejme som však nečakala, že by ju to mohlo poraziť a tak som vydýchnuc si uskočila naspäť dozadu.
Presne ako som si myslela... je dobrá, nemôžem takto riskovať, zhodnotila som v mysli svoje ďalšie postupy.
Bola naozaj rýchla a silná, ten dáždnik ma vyviedlo z rovnováhy, ale zaprela som Samehadu pred seba a rýchlym pohybom ľavej ruky sa z nej strhal obväz. V sekunde narástla Samehada do obrovskej veľkosti a šírky, ktorú som využila na obranu. Jej úder ma však posunul dozadu a hneď ako uskočila som jej nedala vydýchnuť . Z pravej nohy som sa odrazila a zjavila som sa pred ňou, ako ona predtým predo mnou. Samehadou som rezla smerom zprava do ľava. Zdatného nepriateľa som dostala, ale asi nevedela, čo znamená byť legendárnou šermiarkou.
NEZNÁMA OSOBA Z HOUGAKU
Stačil mi jeden jediný stret našich čepelí a hneď som si bola plne vedomá toho, že ju nemôžem brať na ľahkú váhu. Mala som plán, avšak skôr než som ho dostala možnosť uskutočniť, Mizuki mi nedala vydýchnuť a hneď sa aj vrhla mojim smerom. V tomto prípade to však bolo už zbytočné, zaujala som svoju neprelomiteľnú pózu. Ten pravý súboj šermiarov mohol konečne začať.Kto by bol povedal, že tú techniku použijem tak skoro. Zdá sa, že u nej nemám na výber. Kankuuken (管空圏), z ničoho nič sa udialo čosi, čo bolo nepochybne veľmi zložité vysvetliť. Oko normálneho človeka by to s najvyššou pravdepodobnosťou ani nebolo schopné postrehnúť, ale v prípade skúsenej šermiarky to muselo byť nad mieru jasné. Okolo môjho tela sa totiž vytvorilo akési myslené, no predsa zjavné pole, ktoré znázorňovalo rozsah a pohyby môjho dáždnika. I napriek tomu, že som používala iba jeden, pôsobilo to ako keby som ich okolo seba mala pri najmenšom desať, všetky rozostavané v podobe neprelomiteľnej gule, bez jediného slepého miesta. V očiach Mizuki to mohlo vyzerať skoro ako Kaiten, akurát namiesto točenia celého tela sa neuveriteľnou rýchlosťou hýbala iba moja zbraň. Bez ohľadu na to, na akej úrovni som vlastne bola, z tohoto bolo viac než očividné, že minimálne moje schopnosti v ovládaní meča boli S-rankové.
"Si až príliš neopatrná. Ešte chvíľu a náš súboj končí."
A veru, mala som pravdu. Bez ohľadu na to, z akej strany a akým spôsobom Mizuki zaútočila, bola bez problémov s dvojnásobnou silou odrazená. Určite tú techniku poznala. Kedysi sa s ňou totiž už stretla... v boji proti svojej vlastnej rodine. Narozdiel od jej brata som však ja nemala odkryté absolútne žiadne miesto. Bolo to takmer ako keby bojovala proti niekoľkým vedľa seba naukladaným cirkulárkam. Ak sa rýchlo nestiahne, dopadne ako kedysi jej brat v súboji s ňou.
A veru, mala som pravdu. Bez ohľadu na to, z akej strany a akým spôsobom Mizuki zaútočila, bola bez problémov s dvojnásobnou silou odrazená. Určite tú techniku poznala. Kedysi sa s ňou totiž už stretla... v boji proti svojej vlastnej rodine. Narozdiel od jej brata som však ja nemala odkryté absolútne žiadne miesto. Bolo to takmer ako keby bojovala proti niekoľkým vedľa seba naukladaným cirkulárkam. Ak sa rýchlo nestiahne, dopadne ako kedysi jej brat v súboji s ňou.
Dosť brutálne ma odrazila to dievča. S týmto som nepočítala, technika s ktorou som sa už stretla. No tým čo povedala, prejavila svoju namyslenosť. Ja som po odrazení pristala na nohách. Z úst mi vytiekol malý pramienok krvi, ten som si utrela. ,,Kenjutsu štýl môjho brata. Nikdy som nečakala, že sa s ním stretnem ešte niekedy. Tento súboj bude ešte dlhý." Povedala som dosť pokojne. Táto obrana mala jednu slabinu, ale zatiaľ. Zatiaľ som len stála. Samehada bola stále rovnaká, jej veľkosť sa nemenila. Ja som čakala, ako zaútočí toto dievča.
NEZNÁMA OSOBA Z HOUGAKU
Potom ako odo mňa bola v dostatočnej vzdialenosti, uvoľnila som svoju kenjutsu techniku a držala sa opäť iba v základnej obrannej pozícii."Mýliš sa. Ten štýl rozhodne nepatrí iba jednej osobe. Už od pradávna je známe, že o sile šermiara vypovedá rozsah jeho zbrane a to nie iba dopredu, ale do všetkých strán. Dalo by sa teda povedať, že každý z nás má akési myslené pole, ktoré rozhoduje jak o možnostiach jeho obrany, tak i samotného útoku. Kankuuken je ultimátna kenjutsu technika, ktorá jej užívateľovi umožňuje v rovnakom čase útočiť a brániť sa v celom prostredí poľa jeho rozsahu. Dalo by sa povedať, že túto techniku používa každý jeden šermiar, akurát iba málokto je schopný doviesť ju až tak ďaleko, aby nemal ani jedno jediné slepé miesto. Ktokoľvek, kto sa ku mne priblíži na viac ako jeden a pol metra z ktorejkoľvek strany, mi doslova vbehne do rany," opravila som ju a vysvetlila princíp fungovania môjho defenzívneho štýlu boja bez akejkoľvek známky emócie v hlase, ako som to mala po väčšinu času vo zvyku.
"Každopádne... chcela som sa na to opýtať už skôr... zdá sa, že tvoja pleť nie je iba náhodná. Naozaj si sestrou Hoshigaki Shigasameho," dala som Mizuki konečne dosť najavo, že ho poznám.
,,Och áno, tak sa volal môj brat."Povedala uškrnula sa. Bol na žive. Bolo to prekvapujúce pre mňa. Myslela som, že je mŕtvy. Popravde povedané som ho nemala nikdy rada, vždy mi len ničil život. No ale nemohla som si odpustiť poznámku ,,Ale vôbec nechápem, odkiaľ ho poznáš? A odkáž mu, že Samehada slúži dobre, ak ho uvidíš. " No o brata som sa nejako silno nezaujímala, ale keď tu bola reč o ňom tak aspoň niečo by som rada zistila. ,,No, to je už jedno. Vravela si, že za chvíľku bude koniec. Tak ja čakám. Povedala som provokatívne. Mala som ďalší plán, ako prekonať jej silnú obranu.
NEZNÁMA OSOBA Z HOUGAKU
Bez ohľadu na to, čo na adresu svojho brata Mizuki hovorila, to nevyzeralo tak, že by som sa chystala jej o ňom čokoľvek povedať."Odpusť mi môj prvý prekvapivý útok pred chvíľou. Chcela som si len ujasniť, čo za šermiarku vlastne si a to bolo najrýchlejšie uskutočniteľné stretom našich zbraní. Prišiel čas predstaviť sa ti a začať to brať vážne," na počudovanie som si svoj dáždnik odložila a vytiahla akýsi zvitok.
"Moje meno je Misara, ale shinobi ma poznajú ako Zenbukena ("zázračné dieťa v používaní zbraní"). Som jednou z veliteliek Kikōshidanu ("ozbrojenej divízie") organizácie Hougaku," pokračovala som vo svojom predstavovaní sa, zatiaľ čo som konečne privolala čosi, čo bolo obsahom onoho už ani nie pred chvíľou spomínaného zvitku.
Jednalo sa o niečo, s čím Mizuki a pravdepodobne ani nikto iný nemohol počítať. Dvojica mečov z legendárnej Kirigakurskej sedmičky, Kiba... alebo teda, pri najmenšom tak čiastočne vyzeral, hoci s malými rozdielmi. Narozdiel od pôvodnej verzie boli ich rukoväte iné a čepele oboch boli čiernej farby. Zjavne sa nejednalo o reálne meče Kiba, no ich sila sa predsa zdala byť porovnateľná s originálom.
"Som študentkou muža, ktorý bol kedysi dávno v Kirigakure známy ako Nanmon ("falzifikátor") a Shigasame, tvoj brat, je mojim najväčším rivalom. Neviem síce, prečo sa svojej Samehady vzdal, no po pravde... kňažka ma už viac nezaujíma. Zabijem ťa a vezmem si tvoj meč..."
(Predom sa ospravedlňujem, no zajtra sa s najvyššou pravdepodobnosťou nebudem môcť dostaviť k počítaču. Týmto teda náš súboj prerušujem, budeme pokračovať v nedeľu. ^^)
"Som študentkou muža, ktorý bol kedysi dávno v Kirigakure známy ako Nanmon ("falzifikátor") a Shigasame, tvoj brat, je mojim najväčším rivalom. Neviem síce, prečo sa svojej Samehady vzdal, no po pravde... kňažka ma už viac nezaujíma. Zabijem ťa a vezmem si tvoj meč..."
(Predom sa ospravedlňujem, no zajtra sa s najvyššou pravdepodobnosťou nebudem môcť dostaviť k počítaču. Týmto teda náš súboj prerušujem, budeme pokračovať v nedeľu. ^^)
Silné tvrdenie, zobrať si Samehadu. Ešte silnejšie je však, že ma chceš zabiť. Povedala som. Na tvári som mala neutrálny výraz mierne som nadvihla Samehadu a povedala som ,,Takže brat ešte žije, keď vravíš, že stále je tvojím rivalom. Aby som ťa uviedla do správnej roviny. Samehadu mi nedal, ja som si ju vybojovala." Meče Kiba mi boli známe a ich schopnosti tiež, no toto neboli presne tie meče, tak som mohla očakávať všeličo. O tom Nanmonovi som počula len niečo málo. V hlave sa mi rysoval plán, ako poraziť jej neporaziteľnú obranu.
MISARA / ZENBUKEN
Napätie stúpalo. Prvý náš stret síce skončil v môj prospech, ale nemožno povedať, že by som z toho bola práve nadšená. Predsa len, i napriek tomu, že mi jej nestihla ukradnúť veľa, podarilo sa jej vziať si nejakú časť mojej chakry. Nemohla som si už viac dovoliť riskovať ako doteraz. Otázka bola, kto zaútočí ako prvý."Nise Kiba ("Falošný bleskový tesák"), tak znie názov mojej súčasnej zbrane a zároveň jednej z prvých výtvorov môjho senseia. I napriek tomu, že sa však jedná o kópiu, po stránke schopností je i táto verzia porovnateľná s originálom. Zaujímalo by ma, či vieš, v čom je tento meč tak geniálny," navodila som otázku a chystala sa na ňu aj odpovedať. Nebolo to samozrejme tým, že by som bola prehnane ukecaná. Chcela som si byť istá, že sa výsledok nášho súboja bude odvíjať len od zručností.
"Bleskovú podstatu je možné viesť aj inými zbraňami. Postačia k tomu i obyčajné zbrane, ak je užívateľ dostatočne zručný. Nise Kiba je však iný prípad. Raiton chakra mu slúži len a len ako poháňadlo, no jeho výnimočnosť spočíva práve v tom, že produkuje vlastné blesky. To preto sú schopnosti v ovládaní raitonu toho, kto sa ich zmocní, porovnateľné s raikagem. Inými slovami... tvoja Samehada ich nebude schopná pohltiť," objasnila som jej ešte na záver niekoľko skutočností.
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Forum z dob Shijin, Akihira a Assasina :: Okolní svět
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: