Vězení
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Konohagakure
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Vězení
First topic message reminder :
Toto vězení se nachází mimo Konohu!
Vězení podivného tvaru, pro nejhorší vězně a zrádce Konohy, je přímo nemožné se odsud dostat!
Poloha vězení není známa nikomu, krom členům ANBU a Hokage.
Uvnitř je potlačována chakra, a jakýkoliv pokus použití nějakého jutsu tvoří nesnesitelnou bolest a posléze smrt.
Toto vězení se nachází mimo Konohu!
Vězení podivného tvaru, pro nejhorší vězně a zrádce Konohy, je přímo nemožné se odsud dostat!
Poloha vězení není známa nikomu, krom členům ANBU a Hokage.
Uvnitř je potlačována chakra, a jakýkoliv pokus použití nějakého jutsu tvoří nesnesitelnou bolest a posléze smrt.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Vězení
Přišel jsem k něčemu co vypadalo jako brána do vězení.Trvalo to celkem dlouho celou noc tak jsem došel až dovnitř a hledal jsem Kashikeho.
JEstli tu nebude tak se zabiju. řeknu si a hledal jsem pomalu a klidně Kashikeho
JEstli tu nebude tak se zabiju. řeknu si a hledal jsem pomalu a klidně Kashikeho
Murasaki- Počet príspevkov : 169
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Muran
Kashike
Když jsme šli chodbami směrem ke cvičišti, uviděl jsem člověka co nebyl ze sboru a neměl tady tudíž co dělat. Příjdu k němu. Zdravím... můžete mi prosím vysvětlit co tu děláte? Tohle neni místo, kde je radno se potulovat. Odkud já ho sakra znám? Určitě jsem ho už viděl....
Když jsme šli chodbami směrem ke cvičišti, uviděl jsem člověka co nebyl ze sboru a neměl tady tudíž co dělat. Příjdu k němu. Zdravím... můžete mi prosím vysvětlit co tu děláte? Tohle neni místo, kde je radno se potulovat. Odkud já ho sakra znám? Určitě jsem ho už viděl....
Kashike- Počet príspevkov : 586
Kashike-sama.Mám příkaz jít za vámi a máte najít člověka z klanu Kagyua zřejmě nukennin bílé vlasy a takové divné hadry to poznáte.Takže zřejmě by jste ho měli zatknout.Nebo aspoń se na něj trochu lépe podívejte řeknu udejchaně div jsem se držel na nohách.Přeci jen jsem pořád běžel beze spánku a skoro bez odpočinku
Shinobi
Kashike
Chjo, to je den. Tak jo. Otočím se na Naru. Vrať se do kanceláře pro zbraně a pak přiď před bránu. Sraz je tam za 5 minut, takže pohyb! Pak se otočím a vyběhnu směrem ke kanceláři důstojníka co měl službu. Zmobilizuju si dva týmy, řeknu jim co je třeba a vydám rozkazy k zajištění vesnice. Pak doběhnu před bránu a čekám na ty dva.
Chjo, to je den. Tak jo. Otočím se na Naru. Vrať se do kanceláře pro zbraně a pak přiď před bránu. Sraz je tam za 5 minut, takže pohyb! Pak se otočím a vyběhnu směrem ke kanceláři důstojníka co měl službu. Zmobilizuju si dva týmy, řeknu jim co je třeba a vydám rozkazy k zajištění vesnice. Pak doběhnu před bránu a čekám na ty dva.
Hai. Běžel jsem okmžitě za Kashikem.Ještě jsem neviděl Kashikeho bojovat nebo možná jo? pomyslím si.Nikdy by mě nenapadlo,že Hyuuga a policie. zasměju se.
Shinobi
Kashike
Jistě že Hyuuga. Nikdo jiný nemůže říct že vidí všechno. Co všechno mi můžete říct o tom Kaguyovi?
Jistě že Hyuuga. Nikdo jiný nemůže říct že vidí všechno. Co všechno mi můžete říct o tom Kaguyovi?
Doběhla jsem do kanceláře. Rychle jsem popadla zbraně a na chvíli se myšlenkově pozastavila. ,, Kaguya? Snad ne... " vzdechla jsem a běžela před bránu. Ještě jsem si v hlavě zkontrolovala, jestli mám taky vše, co potřebuji. Hmm, až bude po práci, tak si jeden dám. usmála jsem se spkojeně nad mou nejtajnější zbraní. Dorazila jsem k východu z vězení. ,, Tady máte věci. " nastavila jsem ruce i se zbraněmi proti Kashikemu. Asi bych se při akci neměla motat moc blízko, jinak budu jen na obtíž. uvažovala jsem rychle nad celou věcí.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Nara
Kaguya věk zřejmě 20 let bílé vlasy.Jelikož se takhle potuluje je B až S rank.Víc nevim. řeknu a určitě by jste ho poznal.
Shinobi
Kashike
Vezmu si od Nary zbraně. Díky. Tak jo, jdeme, a mějte oči otevřené. Vyrazím svižným krokem do města.
Vezmu si od Nary zbraně. Díky. Tak jo, jdeme, a mějte oči otevřené. Vyrazím svižným krokem do města.
Hai.Okamžitě jsem vyrazil za ním.(přesun)
Shinobi
Rozeběhnu se za nimi. Tak uvidíme. pousměju se. (Přesun)
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Nara
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Konohagakure
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: