Takigakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Takigakure
Boli na ňom nalepené papierové bomby a preto nastal výbuch. Klon bol okamžite zničený a skutočného Yoshira posunula slabšia tlaková vlna, ktorá pritom nastala.
"Takže to nebude žiadny amatér."
"Nedá sa nič robiť, ideme na to."
Z kríkov a stromov začali vyskakovať nukenini v maskách a so slnečnými okuliarmi.
"Takže to nebude žiadny amatér."
"Nedá sa nič robiť, ideme na to."
Z kríkov a stromov začali vyskakovať nukenini v maskách a so slnečnými okuliarmi.
Nukenin- Počet príspevkov : 714
Žába je katanou rozřízla na jedné straně.
Začal jsem soustředit sennin chakru nebo co to je
Začal jsem soustředit sennin chakru nebo co to je
Anonymní- Anonymní
"Je rýchly !"
"Hádam sa nebudeš báť. Dostal nás iba piatich a mal by si vedieť -"
Všetci sa postavili do kruhu.
"- že nás tu je viac ako 60 !"
"Hádam sa nebudeš báť. Dostal nás iba piatich a mal by si vedieť -"
Všetci sa postavili do kruhu.
"- že nás tu je viac ako 60 !"
Druhý útok už nebol nepredvídateľný ako ten prvý. Nukenini sa nenechali, predsa len to neboli úplní amatéri. Využili prach, ktorý vznikol po dupnutí žaby a zaútočili na jej nohu kunaimi, shurikenmi a rôznymi ninja pomôckami, až napokon spadla.
Žába rychle nastavila štít a od něj se všechny kunaie a shurikeny odrazili. Utvořila pečetě.
"Suiton, teppodama!" Vystřelila na ně z úst kouli stlačené vody.
"Suiton, teppodama!" Vystřelila na ně z úst kouli stlačené vody.
Anonymní- Anonymní
To však mohla iba na jednu stranu a na tej mala rovnako aj ten štít, preto nukenini zaútočili aj z druhej strany a napadli jej druhú nohu, čomu sa tentokrát už nemohla nijak brániť.
Z druhé strany hýbala neustále mečem a snažila se zneškodnit co nejvíce nepřátelů, ale pár kunaiů a shurikenů se jí zapíchlo do nohy, ale při její velikosti to nebylo nic vážného. Jelikož se vodě nevyhli tak je zasáhla a pár jich zabila.
Anonymní- Anonymní
Medzitým však už boli zoskupenia vzadu pripravené.
"Ideme na to ! Doton: Doryūkatsu !"
Zem sa v tom istom čase ako na žabu útočili ostatní oddelila a vytvorila obrovskú jamu, do ktorej žaba vďaka načasovaniu spadla skôr, než stačila vyskočiť.
"Ideme na to ! Doton: Doryūkatsu !"
Zem sa v tom istom čase ako na žabu útočili ostatní oddelila a vytvorila obrovskú jamu, do ktorej žaba vďaka načasovaniu spadla skôr, než stačila vyskočiť.
Skočil jsem z ní a byl jsem v sage modu.
"Hi no maki!"
Na jednu stranu soupeřů se plavila velká lavina vlna ohně.
"Hi no maki!"
Na jednu stranu soupeřů se plavila velká lavina vlna ohně.
Anonymní- Anonymní
Niekoľkí sa našťastie stačili vyhnúť.
"Čo teraz ? Neostalo nás práve najviac !"
"Jeho chakra je akási zvláštna, radšej by sme mali ísť !"
Kufrík už bol medzitým dávno na ceste preč.
"Čo teraz ? Neostalo nás práve najviac !"
"Jeho chakra je akási zvláštna, radšej by sme mali ísť !"
Kufrík už bol medzitým dávno na ceste preč.
Čím viac ich padalo, tým viac sa tí zvyšní začali báť, až napokon jeden vyriekol:
"Náš šéf s tým kufrom utekal na sever ! Prosím, nechajte nás odísť !"
Všetci sa rozutekali opačným smerom.
"Náš šéf s tým kufrom utekal na sever ! Prosím, nechajte nás odísť !"
Všetci sa rozutekali opačným smerom.
Hajitetsu
Ponáhľal som sa aj s kufrom preč. Vďaka mojej vnímavosti som si uvedomil, že ma niekto sleduje.
"Kto by si bol pomyslel, že bude až tak silný a navyše rýchly."
(Presun.)
Ponáhľal som sa aj s kufrom preč. Vďaka mojej vnímavosti som si uvedomil, že ma niekto sleduje.
"Kto by si bol pomyslel, že bude až tak silný a navyše rýchly."
(Presun.)
Yui behala veľmi rýchlo a ani som nevedela ako a zablúdila som pri prechádzke,nevedela som ktorým smerom mám isť a tak som sa omylom vydala do Takigakure.Nič som nevedela myslela som že idem správne do Kiri ale objavila som sa niekde neznámo kde.Sakra to sme kde?Počkaj táto vesnica nieje Ta....tak...ako to že sa to len volá? povedala som môjmu psíkovi a rozhliadala som sa.Sakra...Mizukage nás bude mať za Nukenin keď sa nevrátim...ale kde vedie cesta? premýšľala som.
Ty si úplne trafená... drž hubu sakra chcem sa sústrediť! a to aj vieš? drž už hubu! dobre,ale dávaj si pozor!a nikomu nehovor čo si zač ani odkiaľ si Hai,Hai...neboj sa pozrela som sa dookola a Yui som povedala.Yui choď trocha bližšie ale keď niečo ucítiš okamžite vyštartuj budem sa ta držať. povedala som hafánkovi a trocha sme sa priblížili.
Ty si úplne trafená... drž hubu sakra chcem sa sústrediť! a to aj vieš? drž už hubu! dobre,ale dávaj si pozor!a nikomu nehovor čo si zač ani odkiaľ si Hai,Hai...neboj sa pozrela som sa dookola a Yui som povedala.Yui choď trocha bližšie ale keď niečo ucítiš okamžite vyštartuj budem sa ta držať. povedala som hafánkovi a trocha sme sa priblížili.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: