Takigakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: Takigakure
Vůdce Meito
"Tak, Takigakure je konečně dobita! Už jste našli Hrdinou vodu?!" řekl jsem svým poddaným
Generál Tsuchi
"Meito-sama, naše jednotky hledají dál, stařešinové odmítají cokoliv říct."
poklonil se, a řekl znepokojivou zprávu.
Generál Ao
"Brzo je pokoříme." odpor byl malý.
"Tak, Takigakure je konečně dobita! Už jste našli Hrdinou vodu?!" řekl jsem svým poddaným
Generál Tsuchi
"Meito-sama, naše jednotky hledají dál, stařešinové odmítají cokoliv říct."
poklonil se, a řekl znepokojivou zprávu.
Generál Ao
"Brzo je pokoříme." odpor byl malý.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem a viděl nějaký lidi a přišel jsem k nim.
"Dobrý den, nevíte, kde najdu Hrdinou vodu?" Usmál jsem se.
"Dobrý den, nevíte, kde najdu Hrdinou vodu?" Usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Vůdce Meito
"Hrdinnou vodu.." usmál jsem se. "Pánové Ao a Tsuchi ti jistě pomůžou." řekl jsem a pokynul jim.
Generál Tsuchi
"Kdo tě posílá?!" chytl jsem ho za krk a vyzdvihl do vzduchu.
"Hrdinnou vodu.." usmál jsem se. "Pánové Ao a Tsuchi ti jistě pomůžou." řekl jsem a pokynul jim.
Generál Tsuchi
"Kdo tě posílá?!" chytl jsem ho za krk a vyzdvihl do vzduchu.
Anonymní- Anonymní
Generál Tsuchi
"Hrdinná voda je naše!" vyhodil jsem ho a hodil do jezírka
Generál Ao
"Suiroo no jutsu!"postavil se za něj a udělal pečetě.
Uzavřel Yoshira do vodního vězení.
"Hrdinná voda je naše!" vyhodil jsem ho a hodil do jezírka
Generál Ao
"Suiroo no jutsu!"postavil se za něj a udělal pečetě.
Uzavřel Yoshira do vodního vězení.
Anonymní- Anonymní
"Hmmm.. No super. Teď jen čekat na někoho, kdo zaútočí na tohohle.." Oddychnul jsem si a čekal.
Anonymní- Anonymní
Generál Ao
"Hochu, my jsme ninjové, kteří si podrobili Takigakure! Každý pochází z jiné vesnice, ze které jsme si přivezli nejvíc co to šlo!" zasmál jsem se.
Generál Tsuchi
"Takigakure v téhle válce předvede své, dokonce i Kabuto-sama na nás bude pyšnej!"
Vůdce Meito
"Tohle nemá cenu." chytil se za hlavu a kroutil sní.
"Hochu, my jsme ninjové, kteří si podrobili Takigakure! Každý pochází z jiné vesnice, ze které jsme si přivezli nejvíc co to šlo!" zasmál jsem se.
Generál Tsuchi
"Takigakure v téhle válce předvede své, dokonce i Kabuto-sama na nás bude pyšnej!"
Vůdce Meito
"Tohle nemá cenu." chytil se za hlavu a kroutil sní.
Anonymní- Anonymní
Aktivoval jsem sharingan a Aoiho (nevím jak se to skloňuje xD) dal do genjutsu kde bylo skoro vše stejné, ale v genjutsu jsem se dostal z suiro no jutsu a utíkal pryč.
Anonymní- Anonymní
generál Ao
"Rychle Chytni ho!" pustil jsem vězení a dělal pečetě.
Generál Tsuchi
"Ty debile! Doton: gantetsu kon!" vytvořil jsem dřevěné kopí a hodil ho po něm, zrušil jsem genjutsu.
Ao
"Chjo..Ty!!! Za to tě zabiju! SUiton: Suiryudan no jutsu!!"
"Rychle Chytni ho!" pustil jsem vězení a dělal pečetě.
Generál Tsuchi
"Ty debile! Doton: gantetsu kon!" vytvořil jsem dřevěné kopí a hodil ho po něm, zrušil jsem genjutsu.
Ao
"Chjo..Ty!!! Za to tě zabiju! SUiton: Suiryudan no jutsu!!"
Anonymní- Anonymní
Kousnul jsem se do prstu.
"Kuchiyose no jutsu!" Přivolal jsem žábu a vyskočil na ní.
Žába udělala pečeť tygra: "Suiton, teppodama!" Z úst jí vyletěla obrovská koule vody co srazila vodního draka a voda se rozplynula a vznikla pěkná duha z obou útoků :-) .
Žábě z úst vytrysknul olej a já udělal pečetě.
"Katon, goukakyuu no jutsu!" Z úst mi vyletěl malý plamínek ohně mířený na proud oleje a zapálilo ho to a rozpálený hořící olej padal přímo na Ao,Tsuchiho a ostatní.
"Kuchiyose no jutsu!" Přivolal jsem žábu a vyskočil na ní.
Žába udělala pečeť tygra: "Suiton, teppodama!" Z úst jí vyletěla obrovská koule vody co srazila vodního draka a voda se rozplynula a vznikla pěkná duha z obou útoků :-) .
Žábě z úst vytrysknul olej a já udělal pečetě.
"Katon, goukakyuu no jutsu!" Z úst mi vyletěl malý plamínek ohně mířený na proud oleje a zapálilo ho to a rozpálený hořící olej padal přímo na Ao,Tsuchiho a ostatní.
Anonymní- Anonymní
Tsuchi
"Doton: Doryuu heki!" plivl jsem na zem a vytvořil obrovskou zemní zeď.
Ao
"Suiton: Suijin heki!"vytvořil jsem obrovskou vodní zeď, která nás chránila.
Meito
"Hm, vy jste hlupáci! Vždyť, je to jen děcko! Satetsu shigure!" namířil jsem rukou na žábu s yoshirem. Předemnou se objevil železný písek a pak rychle vystřelil proti nim.
"Doton: Doryuu heki!" plivl jsem na zem a vytvořil obrovskou zemní zeď.
Ao
"Suiton: Suijin heki!"vytvořil jsem obrovskou vodní zeď, která nás chránila.
Meito
"Hm, vy jste hlupáci! Vždyť, je to jen děcko! Satetsu shigure!" namířil jsem rukou na žábu s yoshirem. Předemnou se objevil železný písek a pak rychle vystřelil proti nim.
Anonymní- Anonymní
Žábu jsem odvolala na místě byl kouř, já jsem zatím se rozplynul na vrány které se rozletěli a seskupili někde v keři nenápadně.
"Takže oni maj železný písek.. dokážou nehmotné věci proměnit na magnetické pole z chakry." Pomocí shunshin no jutsu jsem se objevil za Meitem a propíchnul ho.
"Takže oni maj železný písek.. dokážou nehmotné věci proměnit na magnetické pole z chakry." Pomocí shunshin no jutsu jsem se objevil za Meitem a propíchnul ho.
Anonymní- Anonymní
Meito
Moje pokožka zvtrdla a meč se zlomil. Železnou pěstí jsem ho praštil do břicha a hodil ho Tsuchimu
Tsuchi
Doton: Doryu taiga!" vytvořil pod Yoshirem obří louži bláta.
Ao:
"Suiton: Daibakufu no Jutsu" obří vodopád narazil do něj.
Moje pokožka zvtrdla a meč se zlomil. Železnou pěstí jsem ho praštil do břicha a hodil ho Tsuchimu
Tsuchi
Doton: Doryu taiga!" vytvořil pod Yoshirem obří louži bláta.
Ao:
"Suiton: Daibakufu no Jutsu" obří vodopád narazil do něj.
Anonymní- Anonymní
"Hmm..Tanto v háji." Řekl jsem při výdechu a když jsem dopadal do bláta a mezi vodopád, udělal jsem klon který mě chytil za ruce a roztočil semnou a já odletěl mimo bláto a vodopád, klona to zasáhlo a zmizel.
"Takže tamten má suiton, tamten doton a tamten železo... KATON: KYODAI NO AKA RYU!" Udělal jsem pečetě a za Tsuchim se objevil obří drak.
"Takže tamten má suiton, tamten doton a tamten železo... KATON: KYODAI NO AKA RYU!" Udělal jsem pečetě a za Tsuchim se objevil obří drak.
Anonymní- Anonymní
Síly obou útoků se vyrovnali.
"Sakra.. Nemám ani jedinou výhodu.. " S aktivovaným sharinganem jsem vyskočil z keře a začal bojovat s Tsuchim na boj z blízka.
"Sakra.. Nemám ani jedinou výhodu.. " S aktivovaným sharinganem jsem vyskočil z keře a začal bojovat s Tsuchim na boj z blízka.
Anonymní- Anonymní
Uhnul jsem. "Naštěstí dokážu si zpomalovat útoky pomocí sharinganu, ale já ho nijak nezasáhnu když má takový brnění..." Hodil jsem kouřovou bombu a zmiznul jsem.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem a vystopoval Yoshirovou chakru a přišel k němu.
"Omlouvám se za spoždění, tak co?"
"Omlouvám se za spoždění, tak co?"
Anonymní- Anonymní
Udiveně jsem se podíval na Inoku.
"E? Jo.. v pohodě.. Už jsem s nima bojoval.. Maj doton,suiton, železnej písek. Jsou silní."
"E? Jo.. v pohodě.. Už jsem s nima bojoval.. Maj doton,suiton, železnej písek. Jsou silní."
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: