Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seishin Yuna [CHUUNIN]

Goto down

Seishin Yuna [CHUUNIN] Empty Seishin Yuna [CHUUNIN]

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 May - 14:46

Meno: Seishin Yuna
Prezívka : Padlý Anjel
Vek: 16
Pohlavie: žena
Rank: Chuunin
Povaha: Yuna vyzerá byť na prvý pohľad celkom milá a priateľská. Zdanie však klame. V skutočnosti je veľmi drzá a agresívna. Naštve sa pre každú maličkosť, a v takomto prípade dokáže dotyčnému vraziť (ako Sakura xD). Často si frfle popod nos, sťažuje sa na celý svet a niekedy má tendenciu rozprávať sa sama so sebou. Yuna má však aj svoje svetlé stránky. Rada pomáha ostatným, je dosť citlivá a ak chce, dokáže byť milá.
Výška: 174 cm
Váha: 56 kg

Koníčky: Leňošenie, trénovanie, čítanie kníh, pozorovanie hviezd
Obľúbené : Yuna je veľký leňochod, pol dňa strávi leňošením doma xD, ďalej má rada zvieratká a prechádzky (teda pokiaľ sa odlepí od postele xD)
Neobľúbené : Yuna nemá rada poriadok (nechce sa jej upratovať xD), príliš sladké jedlá a učenie sa techník
Sen : Chce sa stať medičkou, byť jednou z najlepších, ovládnuť tretí stupeň KG

Životopis:
Bol krásny letný deň. V konožskej nemocnici sa ozývali výkriky práve narodeného dieťatka. Samozrejme moji rodičia mali zo mňa radosť, ako inak. Okolo lôžka stáli usmievajúci sa lekári, hneď vedľa stál ocko a mamka bola taká šťastná! Jemne si ma privinula k telu, keď v tom preleteli cez okno asi štyri kunaie, ktoré sa zapichli mamke do chrbta. Nemo otvorila ústa a vytrieštila oči. Ja som začala plakať, nevedela som čo sa dialo. Ocka to tak prekvapilo, že takmer odpadol. Potom sa pozbieral a vybral sa za vrahmi jeho manželky a mojej matky. Bol tak zaslepený pomstou, že na mňa zabudol a ja som sa pod ťažkým telom matky začala dusiť. V poslednej chvíli ma ale vytiahol jeden lekár, ktorý sa so mnou rozbehol preč. Konohu totiž niekto napadol...
Ten lekár si ma vzal do opatery a vychovával ma so svojou manželkou, neďaleko Konohy. Rástla som ako z vody a s mojím pribúdajúcim vekom im pribúdalo aj množstvo problémov. Nielen že som neovládala svoje Kekkei Genkai, bola som aj strašne papuľnatá a problemovačná. Už vo svojich štyroch rokoch som papuľovala svojím nevlastným rodičom, nadávala som a vrieskala som na celú Konohu. Moji nevlastní rodičia to však zvládali, mali so mnou trpezlivosť a neodvrácali sa odo mňa. Aj keď som sa tvárila ako nezvládateľná, aj tak ma neodmietli a verili, že sa to zmení.
V mojich piatich ma nevlastný oco začal trénovať. Samozrejme som sa javila ako úplné drevo, ktoré nezvládne jediný poriadny kop. Zároveň som mala na krku svoje Kekkei Genkai, kvôli ktorému sa mi ostatní vyhýbali. Považovali ma za čudáčku. Ja som si ostatných však nevšímala. Vždy som sa držala stranou a neprehovorila som s nimi ani slovko...
Onedlho sa však našiel kameň úrazu v mojej neschopnosti. Bolo to moje Kekkei Genkai. Ak nejaký člen nášho klanu neovláda Kekkei Genkai, nie je schopný využívať chakru ani bojovať. Je to čudné, ale je to tak. Nikto okrem vodcov nevie, ako to funguje. A samozrejme som to nevedela ani ja.
Len čo som dosiahla sedem rokov, moji nevlastní rodičia sa so mnou presťahovali do Kumo. Nevedela som, prečo to robia, vedela som však, že je to veľmi vážny dôvod. Neodporovala som im však, aj tak som v Konohe kamarátov nemala. Hneď potom ma prihlásili na Ninja akadémiu, kde som si na vlastné prekvapenie našla kamarátov. Tu som našla ozajstný život plný radosti a šťastia.
Jeden z učiteľov sa dozvedel o mojom Kekkei Genkai, ktoré som pred ostatnými tajila, a postupne ma učil, ako ho ovládnuť. Bolo to veľmi ťažké, no zvládla som to, keď som dosiahla 9 (odvtedy bola schopná narábať s chakrou a bojovať xD)...Od tej doby sa bola šťastná a radovala som sa zo svojho života. Avšak povaha ma mi ostala.
Po dvoch rokoch som znova niekam odišla s nevlastnými rodičmi...Bola som nešťastná, a tak isto aj rodičia, ktorí na novom mieste nenašli nič, čo by som vyrovnalo Kumo. Preto sme sa tu o päť rokov vrátili a dúfam, že ma tu príjmu ako predtým...

-------------------------------
Klan: Seishin - vraví sa, že bol založený samotnými stvoreniami pochádzajúcimi z neba, s krídlami a svätožiarou nad hlavou, nazívaní aj ako Padlí anjeli. Či je to však pravda, je stále záhadou, pretože všetky papiere, spisy o tvorení tohto klanu záhadne zmizli...A nikto nevie, kde sú, okrem Yuninej adoptívnej matky, ktorá si vzala na starosť všetky spisy a informácie o tom klane a schovala ich v tajnej skrýši v dome, presnejšie v sídle klanu Seishin. Požiadal ju o to Yunin otec tesne pred smrťou, nechcel, aby sa dostali do nesprávnych rúk...
Práve preto má tento klan prezývku Klan Padlých Anjelov.
Kekkei Genkai: Uingusu
Schopnosť Kekkei Genkai: Toto KG umožňuje užívateľovi používať obrovské krídla, ktoré ak ovládne, môže používať kde chce, samozrejme pokiaľ má chakru xD. Zvláštne u Yuny je, že keď použije svoje KG, jnad hlavou sa jej objaví svätožiara, jej vlasy naberú blond farbu a oči jej zmodrajú...Nie je známe, či sa niečo také prejavuje aj u iných členoch...Yuna a Yuu sú pravdepodobne poslední...
KG má tri stupne :

1. Stupeň - krídla umožňujú užívateľovi lietať, zároveň sa dajú použiť ako štít proti zbraniam a nejakým slabším útokom. Občas sa dajú používať aj na boj zblízka.
Tieto krídla sa však dajú preraziť silnými útokmi a hlavne Katon technikami. Vydržia 7 postov.
Seishin Yuna [CHUUNIN] Nepojmenovan4

2. Stupeň - Tieto krídla majú vlastnosti ako krídla z 1. stupňa, akurát sú posilnené. Len tak niečo ich neprerazí, útoky na blízko sú zbytočné a nepôsobia na nich techniky D- C ranku. Ubránenie a zmiernenie techník jej však berie príliš veľa chakry. Vydržia 5 postov. Tento stupeň Yuna ovládne až na chuuninovi.
Seishin Yuna [CHUUNIN] Nepojmenovan1-2

3. Stupeň - Krídla majú rovnaké schopnosti ako z 2. stupňa, len su posilnené. Tieto krídla dokážu odolať technikám D - B ranku (neplatí pre Katon), a sajú až príliš veľa chakry, preto sa využívajú iba v súrnych situáciách. Vydržia 4 posty. Yuna tento stupeň ovládne až na jouninovi.
Seishin Yuna [CHUUNIN] Nepojmenovan3

Zbraň, vybavenie: Kunaie, shurikeny, katana

Podstata: Raiton, Suiton (ešte neovláda )

Techniky:
Základné E-techniky
+chakrou zvýšená sila xDD

Body :
Ninjutsu - 2,5
Taijutsu - 2,5
Genjutsu - 0,5
Inteligence - 1,5
Síla - 2
Rychlost - 3
Chakra - 2,5
Ruční pečetě - 0,5