Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ryuudai "Yuu" Seishin

Goto down

Ryuudai "Yuu" Seishin Empty Ryuudai "Yuu" Seishin

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 May - 21:38

Meno: Ryuudai Seishin

Přezdívka: Yuu

Věk: 17

Pohlavie: muž

Rank: Genin

Povaha:
Yuu má obrovský problém vyliezť z postele ale ako náhle vztane do neskorého večera má dosť energie, je priateľský a celkom milý, rád sa predvádza ale len takým nepriamým spôsobom.

Výška: 180 cm

Váha: 63 kg

Koníčky: trénink, spánok.

Obľúbené :
sledovanie ohňa, barbeque, učenie sa nových techník,

Neobľúbené : Nemá rád príliš sladké, kedže má citlivý čuch vadí mu smrad alebo prehnane navoňavkované "individuá", učenie zbytočností typu história

Sen : Chce dokonale ovládnuť svoje Kekkei Genkai a pridať sa k jednotkám ANBU.

Životopis:Narodil som sa ako súčasť klanu Seishin 12.7. neďaleko Iwagakure. Nebol som vlastne priamo členom klanu lebo odvetvie ktoré žilo blízko Iwy sa už pred 230 rokmi oddelilo od hlavného krídla a po sto rokoch sa naň zabudlo. To znamená že už 130 rokov sme žili v zabudnutí. O mojich rodičoch nič neviem, hovorí sa že to boli dobrí a silný členova klanu ale vraj zahynuli na nejakej misí.
Mal som okolo seba celý klan takže som sa z touto smutnou skutočnosťou dosť ľahko zmieril. Keď som mal 4 roky začali ma trénovať, tréning prebiehal normálne ako na akadémii až dokiaľ som nedosiahol 8 rokov. Môj tréning bol odrazu oveľa tvrdší. Trénovanie akademických techník sa zrazu vytratilo a ja som musel ako blázon trénovať len s kunaimi a shurikenmi.
Keď som mal 10 naučili ma prvú pomoc aby som vedel pomôcť aspoň trochu parťákovi na misí a od 12-tich rokov začalo týranie. Tréning Kekkei Genkai, ktorý bol náročný ako na psychyku tak aj fyzycky. Nič iné odo mňa nechceli len druhý stupeň Kekkei Genkai. V petnástich rokoch som ho zvládol no len na 10 sekúnd. Vtedy ma vyhlásili ako bolo zvykom za právoplatného člena klanu a mohol som začať chodiť na misie vyššie ako rank D.
Môj tréning bo strašne trhaný takže od 15-tich rokov som začal trénovať sám a všetko rovnomerne aby som to dostal zhruba na rovnakú úroveň. Prešiel rok a prišla osudová misia. Nezvládol som misiu a prišiel som na nej o kamaráta. Vyhodii ma z klanovej dediny a ja som odišiel do Kumo. Mohol som sa vrátiť na návštevu ale bola by to strašná hanba. Bol som na tom horšie ako vyhnanec.
Zabýval som sa v Kumo v dome na okraji dediny a z nikým som sa nestýkal, celé dni som trénoval a žil som z misí, teda skôr úloh ktoré mi dali ľudia okolo dediny.
Keď som mal 17 rokov vrátil som sa ku klanu a dozvedel som sa že mi odpustili, bol som celkom šťastný. Už som sa nehanbil ale nechcel som v dedine ostať tak som sa vrátil domov do Kumo a rozhodol sa začať žiť znova ako ninja. Svoj trest za to že som nezvládol čo som mal som si vytrpel a bolo na čase začať zase bojovať. Odišiel som zo svojho domčeka na okraji Kumo a zamieril za Raikage.

Klan: Seishin

Kekkei Genkai: Uingusu

Schopnosť Kekkei Genkai najdete zde: https://nsgoon.forumczech.com/t2652-seishin-yuna
- Ovládam 1. úroveň na 100%, Druhú ovládam tiež ale vydrží len 2 posty, 3. neovládam.

OBRÁZKY KŘÍDEL KTERÉ MÁ YUU:

Zbraň, vybavenie:
ZVN (kunaie, shurikeny, nějaký ten obvaz,). V oblečení nosí závaží. V každé věci (na oblečení) ho má zabudované tak aby ho nebylo vidět.

Podstata: Fuuton, Katon (neovláda)

OBRÁZKY POSTAVY:

Techniky:

Základné E-techniky
Fuuton: Daitoppa

Body :
Ninjutsu - 2
Taijutsu - 2,5
Genjutsu - 0
Inteligence - 2
Síla - 2,5
Rychlost - 3