Cesta skrze louky a pole
+9
ANBU
Tenshi Ochita
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Nukenin
Yoko Ayme
Nawaki
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
13 posters
Strana 13 z 30
Strana 13 z 30 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30
Re: Cesta skrze louky a pole
uviděl jsem odstín nějaké postavy (yuuki) a pomalu jsem k ní ze zadu potichu přišel tak že jsem stál v jejích zádech
Anonymní- Anonymní
Hej vieš že je neslušné niekomu isť za chrbátom... povedala som a otočila som sa z úsmevom ale úsmev mi hneď zmizol keď som videla čelenku.Kumogakure ehm... vyzerala som vážne ale pak som sa znova usmiala.V pohode .....sorry nemám záujem s byťTaiki napsal:uviděl jsem odstín nějaké postavy (yuuki) a pomalu jsem k ní ze zadu potichu přišel tak že jsem stál v jejích zádech
Anonymní- Anonymní
Tak to je dobré nie?a čo tu robí ninja z Kumogakure....Kirigakure a Kumo sa nenávidia.Taiki napsal:''tak to jsi asi první''
pousmál jsem se
Anonymní- Anonymní
''na procházce, stejně jako ty.. dlouhý příběh''
dodal jsem
dodal jsem
Anonymní- Anonymní
najednou jsem postřehl že padá k zemi ...
chytl jsem ji
''spí ?''
koukl jsem se na ní a ona pomalu dýchala a spala
''co s ní ale ...musím se vrátit k Mikomi ale jí tu nemohu nechat''
držel jsem jí tak aby nespadla a po té jsem jí vzal do náruče
''je nějaká lehká''
pomalu jsem jí nesl lesem a narazil jsem na malou ukrytou jeskyni vstoupil jsem do jeskyně a zde bylo malé jezírko a jeskyně nebyla vůbec hluboká, položil jsem jí zde na zem a pomocí jejího náčiní jsem rozdělal oheň ... venku jsem nasbíral dřevo a hodil jsem je do ohně tak aby stačilo do zítřejšího rána po té z jejího baťůžku vytáhl deku a položil jsem jí na zem u ohně vzal jsem ji do náruče a položil jsem ji na deku do které jsem ji částečně zabalil aby jí nebyla zima ... bez jakéhokoli dalšího vzkazu jsem odešel z jeskyně, vchod jeskyně jsem zakryl kamenem který byl u mě a zde zbyla pouze menší mezera na vzduchu ...
po té jsem se vydal zpět do konohy
- přesun
chytl jsem ji
''spí ?''
koukl jsem se na ní a ona pomalu dýchala a spala
''co s ní ale ...musím se vrátit k Mikomi ale jí tu nemohu nechat''
držel jsem jí tak aby nespadla a po té jsem jí vzal do náruče
''je nějaká lehká''
pomalu jsem jí nesl lesem a narazil jsem na malou ukrytou jeskyni vstoupil jsem do jeskyně a zde bylo malé jezírko a jeskyně nebyla vůbec hluboká, položil jsem jí zde na zem a pomocí jejího náčiní jsem rozdělal oheň ... venku jsem nasbíral dřevo a hodil jsem je do ohně tak aby stačilo do zítřejšího rána po té z jejího baťůžku vytáhl deku a položil jsem jí na zem u ohně vzal jsem ji do náruče a položil jsem ji na deku do které jsem ji částečně zabalil aby jí nebyla zima ... bez jakéhokoli dalšího vzkazu jsem odešel z jeskyně, vchod jeskyně jsem zakryl kamenem který byl u mě a zde zbyla pouze menší mezera na vzduchu ...
po té jsem se vydal zpět do konohy
- přesun
Anonymní- Anonymní
Prebudila som sa a nevedela som kde som začala som zúriť a hľadať východ keď som ho nenašla tak som sa ešte viac naštvala.
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem uskočil, ale trochu mě výbuch poranil. Měl jsem odřenou ruku a trochu popálenou. Aktivoval jsem sharingan a začal dělat pečetě.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Mon 25 Apr - 19:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Ty hajzel zasrany! Zakricim na neho a splacam vtacikov ktory sa rozletia jeho smerom
Anonymní- Anonymní
"Akasumi no tate!" Přede mnou se objeví štít, který mě ochrání před útokem.
Anonymní- Anonymní
Splacal som husenice (10) a tie sa podhrabali pod zem. Vtacikovia obleteli stit a sli na neho zozadu KATSU!!!
Anonymní- Anonymní
Vyskočil jsem do vzduchu.
"Kirisaki benihime!" Vykřiknu a ze štítu ze všech stran vytrysknou jehlice. Na každé straně cca 400 xD
"Kirisaki benihime!" Vykřiknu a ze štítu ze všech stran vytrysknou jehlice. Na každé straně cca 400 xD
Anonymní- Anonymní
vytvoril som hada a ten sa okolo mna obtocil a vytvoril tak stit. had sa na neho velkou rychlostou vyrutil
Anonymní- Anonymní
"Nake, Benihime!" Vystřelím proti hadovi, když je ještě ve vzduchu proud energie a ten pak pokračuje až na Deidaru.
Anonymní- Anonymní
husenice vylezu z pod zeme a sviazu yoshira (3 husenice) KATSU!! Prud energie ma trafi
Anonymní- Anonymní
Přeříznu je mečem a energie rozsekne Deidaru vejpůl. Začnu dělat pečetě.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Mon 25 Apr - 20:15, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Znova sa poskladam dam si il do ust a vyplujem svoje velke ja :] KATSU! Mini bomby sa dostali do Yoshirovho tela
Anonymní- Anonymní
"Aha ty si nesmrtelnej. Myslel jsem, že si vyvolanej Kabutem a ten je mrtvý. Hm.." Když vidím, jak plive sám sebe.
"Tam jsou miniaturní bomby, jo?"
Pečetě dokončím.
"Doton, yomi numa!" Vykřiknu a obrovský deidara se propadne do bahna, které ho hned spolkne.
Kousnu se do prstu.
"Tam jsou miniaturní bomby, jo?"
Pečetě dokončím.
"Doton, yomi numa!" Vykřiknu a obrovský deidara se propadne do bahna, které ho hned spolkne.
Kousnu se do prstu.
Anonymní- Anonymní
Husenice vybehli zo zeme (4) a zviazali ho tak aby nemohol robit pecate
Anonymní- Anonymní
Začal jsem rychle čerpat přírodní energii z okolí a kolem očí mi červenalo. Poté jsem housenky roztrhl na jedné straně.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Tue 26 Apr - 19:03, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Ako som videl ze ich trha okamzite som skrical : KATSU!!! Husenice vybuchli skor nez ich pretrhol
Anonymní- Anonymní
Mezi neroztrhlou část housenek skočila mod. duše a tím mě ochránila před útokem.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Tue 26 Apr - 19:03, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Smeroval som do konohy.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Zamracim sa a pozrem na neho vytvorim si vtacika a nasadnem na neho vyletim do vysky aby na mna nedosiahol a vytvorim male kobylky (40) ktore som hodil na zem a tie sa chceli prisat na Yoshira
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem udělal pečetě a vyvolal obrovskou žábu. Žába vyskočila a tím se vyhla kobylkám a já se od ní odrazil a letěl s mečem na Deidaru.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 30 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30
Strana 13 z 30
Povolení tohoto fóra: