Cesta skrze louky a pole
+9
ANBU
Tenshi Ochita
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Nukenin
Yoko Ayme
Nawaki
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
13 posters
Strana 12 z 30
Strana 12 z 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Re: Cesta skrze louky a pole
"Ehm... dneska je toho na mě moc, ale ten boj jsem sledovala a moc nevěřím té verzi, že by byli domluvení. Ale vypadá to, že byakugan je v bezpečí, ne?" pousmála jsem se. Hned poté jsem svoje nervy přestala držet na uzdě. Sebeovládání, kterému mě učila máma je opravdu skvělé. Nikdy během boje nepanikařím. Ale jakmile je po všem, povolí to a vybere si to svou daň.
Napřed jsem se rozklepala a pak svět okolo zčernal. Nevěděla jsem o sobě.
Napřed jsem se rozklepala a pak svět okolo zčernal. Nevěděla jsem o sobě.
Anonymní- Anonymní
"Áno Yuu, ak budeš taký dobrý." Povedal som už otočený smerom k Yuuovi. "Ošetríme ho a vezmeme do Konohy na vypočúvanie. Aj keď je šanca, že bol komplicom únoscu malá, stále tu tá šanca je." Ako Mikomi začala plakať pritisol som ju k tebe, a keď stratila vedomie, tak som ju chytil, aby nespadla. Vzal som ju na ruky a držal.
Anonymní- Anonymní
Hyuuga Futoshi napsal:"Áno Yuu, ak budeš taký dobrý." Povedal som už otočený smerom k Yuuovi. "Ošetríme ho a vezmeme do Konohy na vypočúvanie. Aj keď je šanca, že bol komplicom únoscu malá, stále tu tá šanca je."
Pokývám hlavou a obrátím se na zraněného mladíka "Tak,sedni si sundej botu a já se Ti mrknu na tu končetinu...a nějaké jiné problémy?" podrbu se na hlavě a jdu směrem k němu s výrazem ospalce ve tváři
Anonymní- Anonymní
Kývnu a usměju se. Zahledím se na Mikomi.. *Jaká ztráta času* pomyslím si.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
''už jsem s tím byl v nemocnici je to v poho''
zamumlal jsem
zamumlal jsem
Anonymní- Anonymní
Taiki napsal:''už jsem s tím byl v nemocnici je to v poho''
zamumlal jsem
Zamračím se "Mám ti tu nohu první useknout,aby ses nechal ošetřit?" zašklebím se "Když chceš pajdat...prosím..nemusím se namáhat" rozhodím ruce a něco si mumlám pod nosem
Anonymní- Anonymní
''no dobře...''
vyhrnul jsem si jednu nohavici a rána byla hlavně na půlce mé nohy
Anonymní- Anonymní
Taiki napsal:''no dobře...''
Usměju se "Rozumná řeč" řeknu a skloním se k noze.Podrbu se na hlavě a přiložím ruce ke zranění.Dlaně obklopí zelená zář a můj výraz je pln soustředění.Po chvilce přestanu,vylovím z šatů obvaz a nohu zručně a rychle ofačuju.
"Mno tak a je to..ani to nebolelo,že?" usměju se
Anonymní- Anonymní
"Myslím, že teď už se tu nic nestane. Hyuugové se o sebe postarají... Yuu, asi vratím se do kanceláře se zprávou o 'misi. Nebo jdeš rovnou také?" mrknu na Yuu.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Taiki napsal:''málem jsem u toho umřel bolestí''
řekl jsem ironicky
"Mno tak to je všechno v pořádku" oplatím mu stejnou mincí...
"Ještě někdo chce využít mé služby...než budu příliš protivný?" řeknu s úsměvem na tváři
Anonymní- Anonymní
Uzumaki Allii napsal:"Myslím, že teď už se tu nic nestane. Hyuugové se o sebe postarají... Yuu, asi vratím se do kanceláře se zprávou o 'misi. Nebo jdeš rovnou také?" mrknu na Yuu.
"Půjdu,až s nima...raději" zabručím
Anonymní- Anonymní
"Dobrá tedy" usměju se. "Zatím se tu všichni mějte!" Odcházím.. *ztráta času* pomyslím si. (přesun)
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
(sice teď o sobě jakože nevím, ale dobrý berte mě do Konohy)
Anonymní- Anonymní
''tak pojďme nebo nás tu ninjové z kumo najdou a to pak teprve bude problém''
koukl jsem se na Futoshiho a viděl jej jak drží Mikomi... trochu jsem se zašklebil a po té jsem vykročil po cestě směrem do konohy
koukl jsem se na Futoshiho a viděl jej jak drží Mikomi... trochu jsem se zašklebil a po té jsem vykročil po cestě směrem do konohy
Anonymní- Anonymní
"Ja som pripravený na cestu hneď, Mikomi mám. Ešte vziať to naporcované telo." Hlavou som mykol smerom k miestu, kde bola Danova mŕtvola.
Anonymní- Anonymní
"Bože já tu mršinu vezmu teda..." seberu mrtvého shinobiho a hodím si jej přes rameno.
"Jdem nebo budem pozorovat mráčky?" zachechtám se
"Jdem nebo budem pozorovat mráčky?" zachechtám se
Anonymní- Anonymní
Išiel som aj s Mikomi na rukách do Konohy. "Vezmem ju do nemocnice, zvyšok sa bude riešiť neskôr."
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
jen jsem si protáhl obě nohy a po té jsem šel za ním
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Hyuuga Futoshi napsal:Išiel som aj s Mikomi na rukách do Konohy. "Vezmem ju do nemocnice, zvyšok sa bude riešiť neskôr."
(Presun)
"Směr Konoha,jedu domů.." nadhodím si mrtvolu na ramenu a pádím.
(Směr Konoha)
Anonymní- Anonymní
Při cestě nenastaly žádné problémy. Zatím vše probíhalo hladce.
*Aspoň se konečně projdu a užiju si trochu té přírody. I když ten boj s Mikomi mě naladil na větší akci* Pokračoval jsem do Iwagakure...
.Přesun.
*Aspoň se konečně projdu a užiju si trochu té přírody. I když ten boj s Mikomi mě naladil na větší akci* Pokračoval jsem do Iwagakure...
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Vyšla som z Kiri že sa pôjdem trocha zabaviť zo zverou a tak som išla do najbližšieho lesíka.
Anonymní- Anonymní
Sedla som si na nejakú malú skalu a čakala som kým príde nejaké zvieratko ako vždy.
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Strana 12 z 30
Povolení tohoto fóra: