Údolí Škorpionů
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Sunagakure :: Okolí vesnice
Strana 1 z 1
Údolí Škorpionů
Tento kráterový kaňon je jednou z neměnných součástí pouště. Nikdo přesně neví, co se pod dunami písku nachází, k této úžlabině se také vážně množství legend a historek, podle nichž jsou zde schovaná různá tajemství, prastaré svitky, či utajované místnosti. Kdo ví...
Mimo to je toto místo známo výskytem nejrůznějších pouštních zvířat, jedovatých i potřebných, které Suna hojně využívá.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Údolí Škorpionů
MONZAEMON CHIKAMATSU
I napriek tomu, že situácia v Sune viacmenej utíchla, ten najväčší boj ešte stále prebiehal. Šlo nepochybne o krviprelievanie medzi hlavou útoku a dediny samotnej, súboj jedného zo zakladateľov Sunagakure a terajšej kazekage. Rozhodne sa však neuberal práve najlepším smerom pre dobrú stranu. Ja, akožto ET vyvolanec, som mal i po tom všetkom dostatok síl na plnohodnotný boj. To však nebolo možné povedať o Pilikke. Púšť bola tejto noci obzvlášť chladná, no súboj, ktorý v nej prebiehal, roznášal stupňujúcu sa horúčavu dvoch nebezpečných chakier úrovne S-rank do celého okolia.
I napriek tomu, že situácia v Sune viacmenej utíchla, ten najväčší boj ešte stále prebiehal. Šlo nepochybne o krviprelievanie medzi hlavou útoku a dediny samotnej, súboj jedného zo zakladateľov Sunagakure a terajšej kazekage. Rozhodne sa však neuberal práve najlepším smerom pre dobrú stranu. Ja, akožto ET vyvolanec, som mal i po tom všetkom dostatok síl na plnohodnotný boj. To však nebolo možné povedať o Pilikke. Púšť bola tejto noci obzvlášť chladná, no súboj, ktorý v nej prebiehal, roznášal stupňujúcu sa horúčavu dvoch nebezpečných chakier úrovne S-rank do celého okolia.
Odoshi- Počet príspevkov : 83
Re: Údolí Škorpionů
Doběhla jsem k němu. Těžce oddychujíc, jsem se na něj dívala, snažila se pobrat co nejvíce kyslíku a snad možná co nejvíce síly. Byla jsem na dně, s chakrou, silou i nápady na jeho poražení. Vypadalo to pro mě bezvýchodně a věděla jsem to, přesto... nebylo jiné cesty. Moje hrdost by mi nedovolila odejít!
Upřeně jsem na něj zírala. "Je na čase to skončit..."
Upřeně jsem na něj zírala. "Je na čase to skončit..."
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Sunagakure :: Okolí vesnice
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: