Země železa
+10
ANBU
Kin Yuki
Nawaki
Tenshi Ochita
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 6 z 34
Strana 6 z 34 • 1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34
Re: Země železa
Tsunade napsal:"Takže se naše jednání prodlouží a Kabuto může kdykoliv zničit naše vesnice." řekla jsem naštvaně. "VVím, není to vaše chyba."
Trpce se usměju "Náš Tsuchikage je prostě náš Tsuchikage,toho nezměníte,omlouvám se" lehce se ukloním
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se u vchodu do budovy. Tiše jsem porazil stráže a společně se Sasorim a Zetsu jsem vtrhl dovnitř.
"Tady se koná večírek?" ušklíbl jsem se na přítomné kage a můj hadí ocas si pomalu pochutnával na samuraovi.
"Tady se koná večírek?" ušklíbl jsem se na přítomné kage a můj hadí ocas si pomalu pochutnával na samuraovi.
Anonymní- Anonymní
Kabuto Yakushi napsal:Objevil jsem se u vchodu do budovy. Tiše jsem porazil stráže a společně se Sasorim a Zetsu jsem vtrhl dovnitř.
Vyskočím z křesla a porazím křeslo na němž jsem ještě před chvílí seděl "Kabuto,Tebe jsem tady nečekal...co chceš?" stojím připraven reagovat na možný útok a začínají se kolem mě rojit včely
Anonymní- Anonymní
"Klid." řekl jsem s mírným úsměvem. "Přišel jsem si popovídat. Nikdo nebude útočit. Na můj povel čeká armáda nemrtvých, takže vám doporučuju můj návrh vyslechnout."
Anonymní- Anonymní
Kabuto Yakushi napsal:Objevil jsem se u vchodu do budovy. Tiše jsem porazil stráže a společně se Sasorim a Zetsu jsem vtrhl dovnitř.
,,Kabuto." zavrčela jsem a nenávistně si ho měřila. Postavila jsem se, připravená začít bojovat.
Anonymní- Anonymní
"Dědo?" zírala jsem na Sasoriho jako na zjevení. "C-co tu děláte?"
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Slyšel jsem hluk tam jsem vykouknul a zase zalezl.
"Ten parchant..." Pošeptal jsem si pro sebe.
"Ten parchant..." Pošeptal jsem si pro sebe.
Anonymní- Anonymní
Mami mám strach začal jsem malinko brečet.
(spokojen asánku ? )
(spokojen asánku ? )
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Kabuto Yakushi napsal:"Klid." řekl jsem s mírným úsměvem. "Přišel jsem si popovídat. Nikdo nebude útočit. Na můj povel čeká armáda nemrtvých, takže vám doporučuju můj návrh vyslechnout."
Včely se uklidní a sedají si na mne,ale nepřestávám sledovat toho zloděje mrtvol "Dělej,řekni co chceš,hadí jazyku!" odplivnu si a čekám
Anonymní- Anonymní
Tak tohle je ten obávaný Kabuto Yakushi
Pomyslela jsem si a vykoukla jsem, abych si ho mohla lépe prohlédnout.
Pomyslela jsem si a vykoukla jsem, abych si ho mohla lépe prohlédnout.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Objevil jsem se u Mizukage a poseptal jí"Mizukage-sama už tu není bezpečno musíme odejít."
Anonymní- Anonymní
(Muhehehehehe promluvils!!! ^^ Yaoi!!!!!!! xDDDDD)Akasuna no Ruki napsal:Mami mám strach začal jsem malinko brečet.
(spokojen asánku ? )
"Neboj zlato... nic se nestane! Ten pán určitě řekne proč sem sakra přišel a pak zase odejde!!" otočila jsem se na Kabuta.
Shinobi
"Tvůj děda má potlačenou osobnost, zbytečná slova. Ach promiň, rozplakal jsem tě?" zeptal jsem se posměšně malého modrovlasého chlapce.
"Tak jak? Popovídáme si tedy? A chtělo by to nějakou židli, vážil jsem dalekou cestu." řekl jsem jako bych seděl u čaje.
"Tak jak? Popovídáme si tedy? A chtělo by to nějakou židli, vážil jsem dalekou cestu." řekl jsem jako bych seděl u čaje.
Anonymní- Anonymní
"Mluv." měřila jsem si ho nenávistným pohledem. Vstala jsem a hodila po něm svou židli. "Tady ji máš."
Anonymní- Anonymní
Kin Uchiha napsal:Objevil jsem se u Mizukage a poseptal jí"Mizukage-sama už tu není bezpečno musíme odejít."
OTočila jsem se na Kina.
,,Nejdu nikam, dokaď se nedozvím, co tu ten slizkej had chce!" odpověděla jsem pevně.
Anonymní- Anonymní
Židli jsem chytil a posadil se.
"Tak dobrá...mám pro vás návrh. Vzdejte se mi, a slibuju, že se nikomu nic nestane."
"Tak dobrá...mám pro vás návrh. Vzdejte se mi, a slibuju, že se nikomu nic nestane."
Anonymní- Anonymní
"Promiň, zapomněla jsem se smát!... Proč tohle sakra děláš?" odsekla jsem a měřila si ho pohledem.Kabuto Yakushi napsal:Židli jsem chytil a posadil se.
Shinobi
Kabuto Yakushi napsal:Židli jsem chytil a posadil se.
Udiveně se zasměju "To si děláš srandu ne?A MY pak budem dělat maňásky v tvém divadle ne?To jsi uhodl...Víš co si můžeš!" dám ruce v bok a tvářím se nepřátelsky a zarputile...moc mi to ale nejde
Anonymní- Anonymní
Kabuto Yakushi napsal:Židli jsem chytil a posadil se.
,,Že by skrytá kamera?...Nesnaž se být vtipný, nejde ti to." ušklíbla jsem se nenávistně.
Anonymní- Anonymní
"Chci nastolit nový světový řád, a pojmout, co nejvíc technik. K tomu potřebuju vaše drahocenné vesnice." uvolnil jsem se na židli. Nevšímal jsem si odpovědi Reiza.
"A čaj by nebyl?"
"A čaj by nebyl?"
Anonymní- Anonymní
Kabuto Yakushi napsal:"Chci nastolit nový světový řád, a pojmout, co nejvíc technik. K tomu potřebuju vaše drahocenné vesnice." uvolnil jsem se na židli. Nevšímal jsem si odpovědi Reiza.
"A čaj by nebyl?"
"A nechtěl bys do čaje trochu medu?Víš že ho mám dost a rád bych Ti posloužil...." uchechtnu se a přemýšlím nad bojem s Kabutem v Iwagakure
Anonymní- Anonymní
"Nejsi na čajovým dýchanku!" okřikla jsem slizouna.
"Tos uhodl. Budeme proti tobě bojovat, nepoddáme se!"
"Tos uhodl. Budeme proti tobě bojovat, nepoddáme se!"
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:Kin Uchiha napsal:Objevil jsem se u Mizukage a poseptal jí"Mizukage-sama už tu není bezpečno musíme odejít."
OTočila jsem se na Kina.
,,Nejdu nikam, dokaď se nedozvím, co tu ten slizkej had chce!" odpověděla jsem pevně.
Rozumím.Vytáhl jsem meč z pochvy špicí směrem k zemi a stál vedle Hitomi.
(Pardon že jsem odepsal za Rukiho spím od středy u Neura skuste si odepisovat ze 3profilu na 1 noťase
Anonymní- Anonymní
Uchechtla jsem se. ,,Myslíš si o sobě docela hodně, víš to?...Ale chytrý asi nejsi, jestli si myslíš, že se vzdáme bez boje."
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 34 • 1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 6 z 34
Povolení tohoto fóra: