Hlavní místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Power rangers: Super legends RPG :: Silo komora
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Hlavní místnost
First topic message reminder :
"Romane, snažím se zkontaktovat Udonnu, velitelku mystických strážců. Teleportuj se do Braiwoodu a pokus se navázat spojení. Síly zla nabývají na síle."
Alpha:" Ay jajaj. Je to pravda, připrav se na teleportaci."
"Dobře."
Dimitria:"Ať tě síla ochraňuje."
Alpha namačkala do pc souřadnice a Roman zmizel.
"Romane, snažím se zkontaktovat Udonnu, velitelku mystických strážců. Teleportuj se do Braiwoodu a pokus se navázat spojení. Síly zla nabývají na síle."
Alpha:" Ay jajaj. Je to pravda, připrav se na teleportaci."
"Dobře."
Dimitria:"Ať tě síla ochraňuje."
Alpha namačkala do pc souřadnice a Roman zmizel.
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní místnost
"Taky jsme dřív jednali stejně. Ale máme poslání, máme sílu, a máme odhodlání! Strážce využívá svou sílu jenom pro obranu. Síly zla unesli našeho přítele a mentora Zordona. Snaží se zničit vesmír, většina planet je dobytých. Díky nám, Země pořád je taková jakou ji znáš." řekl jsem odhodlaně a pak jsem si trochu ustoupil.
Anonymní- Anonymní
"Pekne sformulované." zasmial som sa no potom som už vážne povedal :"Všetko čo Roman povedal je pravda."Assasin Senju napsal:"Taky jsme dřív jednali stejně. Ale máme poslání, máme sílu, a máme odhodlání! Strážce využívá svou sílu jenom pro obranu. Síly zla unesli našeho přítele a mentora Zordona. Snaží se zničit vesmír, většina planet je dobytých. Díky nám, Země pořád je taková jakou ji znáš." řekl jsem odhodlaně a pak jsem si trochu ustoupil.
Anonymní- Anonymní
"Potřebujeme posily, a ty jsi předurčena k tomu, abys konala dobro. Díky Billy."Sedl jsem si vedle něj.
Anonymní- Anonymní
Já neviem a úprimne.... pozrela som sa do zeme neznášam ružovú je mi sní navracanie
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
DimitriaKushina Uzumaki napsal:Já neviem a úprimne.... pozrela som sa do zeme neznášam ružovú je mi sní navracanie
"naučíš se sní žít. Přirostla k tobě. Je to ironie."
Anonymní- Anonymní
Môžem nad tým porozmýšlať alebo nemám na výber? pozerala som na raz na jednoho potom na druhého a pohľadom som zastavila na DimitriTsunade napsal:DimitriaKushina Uzumaki napsal:Já neviem a úprimne.... pozrela som sa do zeme neznášam ružovú je mi sní navracanie
Shinobi
DimitriaKushina Uzumaki napsal:Môžem nad tým porozmýšlať alebo nemám na výber? pozerala som na raz na jednoho potom na druhého a pohľadom som zastavila na DimitriTsunade napsal:DimitriaKushina Uzumaki napsal:Já neviem a úprimne.... pozrela som sa do zeme neznášam ružovú je mi sní navracanie
"Obávám se, že nemáš na výběr."zasmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Tak to je dosť blbé....zamračila som sa...dobre ale mám podmienku.... povedala som a rozhodnuto som pozrela.Budem vám pomáhať ale keď bude cítiť že príde čas aby som odišla odídem ... ako som to povedala vydala som sa východom preč.
Shinobi
Keď Catherine odišla, povedal som : "No dobre, ak nie sme všetci nemôžeme dojednať plán. Počkáme na zajtra." Potom ma však napadlo : "Kým odídem idem skontrolovať Zeozord 1." Potom som sa vybral do hangáru. Zažal som svetlo a zamieril som ku zordovi. Po hodine testov som sa vrátil do hlavnej miestnosti. "Všetko v poriadku." povedal som, a uložil som mapu jaskyne. "Zatiaľ dovidenia." usmial som sa a teleportoval som sa domov.
Anonymní- Anonymní
Dimitria.
"Alpho, zaznamenala jsem příchod nezměrného zla do Andělského háje. Doufám, že strážci budou v pořádku."
Alpha
"Ay yay yay. Našla jsem je. Je to astronema a Ecliptor! Snad strážci budou v bezpečí. Je tam jenom Roman."
Dimitria
"Zkontaktuj Katherine a Billyho." rozkázala jsem.
Alpha
"Ano."
"Alpho, zaznamenala jsem příchod nezměrného zla do Andělského háje. Doufám, že strážci budou v pořádku."
Alpha
"Ay yay yay. Našla jsem je. Je to astronema a Ecliptor! Snad strážci budou v bezpečí. Je tam jenom Roman."
Dimitria
"Zkontaktuj Katherine a Billyho." rozkázala jsem.
Alpha
"Ano."
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Power rangers: Super legends RPG :: Silo komora
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: