Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlavná brána

+2
Kushina Uzumaki
Kaito Yoshikuni
6 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

Hlavná brána - Stránka 2 Empty Hlavná brána

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Fri 10 Feb - 17:53

First topic message reminder :

Hlavná brána

-brána cez, ktorú sa vchádza do Konohy a vychádza z Konohy...
-pri bráne je "vrátnica" , na ktorej sú 2 Chūnin-i a kontrolujú kto vchádza a kto vychádza...
Hlavná brána - Stránka 2 Konohagakure-Haupttor
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Počet príspevkov : 781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: ---

Návrat nahoru Goto down

Hlavná brána - Stránka 2 Empty Re: Hlavná brána

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Feb - 17:09

Kde se zase toulá?''Hmm..To asi nic zvláštního nebude'',usmál jsem se a stále se díval před sebe,ale už ne tolik napjatě.''Arigato..Zde se nic dít už nebude..Můžeš jít za svým senseiem bez starostí'',řekl jsem s úsměvem a slyšel něco za mnou.Nechápal jsem co to je,jen to že jsem žádnou chakru necítil a teď stál najednou někdo za mnou.V ruce se mi v tom momentě vytvořil rasengan,který Kushině momentálně směřoval na masku.To snad ne.Vykulil jsem oči,když jsem viděl že je to ona a rasengan z ničeho nic zmizel,počemž jsem prstem silně narazil do její masky,aby udělala krok zpět.''Děkuju ti'',řekl jsem a stále ještě se zatajeným dechem stál a díval se na ni.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Wed 15 Feb - 17:14

Pozriem na toho genina. "Ak máš brata ako ja tak sa musíš naučiť schovávať tak aby ťa nikto nevidel ani on,moja špecializácia od malička " pri náraze som ustúpila trochu dozadu ."Aj ja ti Ďakujem za tu ránu to mi robíš už od malička " poviem nevrle. "Môžete odísť tu sa nič nedeje,mám tu byť na stráži ja a keby dačo tak sa ozvať" vymyslím si čo najpravdepodobnejšiu lož
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Počet príspevkov : 1168

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Feb - 17:30

S dost blbou náladou jsem ho konečně našel...u brány...jediný místo který mě nenapadlo.
"No to jste mi sensei...neměl by jste učit svého žáka?" Promluvil jsem až když jsem došel přímo před něj...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 15 Feb - 17:33

No tak schovavat Mozna ano. No tak jedine vysvetleni je zemuj Byakugan je porad na velice nizke urovni.
Jakmile jsem to dorekl hlava mi padla k zemi.
Shinjiro
Shinjiro

Počet príspevkov : 775

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Wed 15 Feb - 17:37

"S toho si nič nerob som ANBU špecializujem sa na to aby ma nikto nemohol vidieť ani cítiť s pod masky sa usmejem sa vrátim Minatovi kunai. Toto potrebovať nebudem a teraz choďte si odpočinúť
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 15 Feb - 17:41

Jinak Rajcatko Ja mam Sve duvody Proc nosim Masku Stejne jako ty mas svuj duvod se rozcilovat Kdyz ti tak nekdo rekne.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Feb - 17:43

''Zabiju tě'',řekl jsem tiše Kushině a vzal Kunai,počemž jsem chvilku konečky prstů zůstával na její ruce a přemýšlel jestli jí dát značku,bez svolení nebo ne.Vydechl jsem a ruku dal pryč,přičemž jsem kunai schoval.Dnes ještě ne...Problesklo mi hlavou a podíval se na ní.''Jestli se ti něco stane'',ořekl jsem první větu a podíval se na příchozího.''Cože?Sensei?''Řekl jsem překvapeně a podíval se na něj.Assasin mi dal nějaké žáky?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Feb - 18:00

Už tak špatnou náladu mi ještě zhoršil makovanej vůl..."Já nesnáším když mi někdo řekne rajče protože já za ty vlasy nemůžui...zato ty si tu masku můžeš sundat!" S nervama jsem na tom nebyl nejlíp...když jsem se otočil čelem k Shinjirovi tak se mi skrz oblečení začaly objevovat špičky Chakura no kusari. Ale bez toho, aby ho poškodili. "Jo jste můj sensei a ještě dvou, ale jejich jména si nepamatuju." Pak jsem se otočil zpět na Shinjita..."Laskavě mi tak už neříkej než toho začneš opravdu litovat." Když jsem mluvil tak vztek ve mě jen vzrůstal. Špiřky se vysunuly tak že můj hrudník vypadal jako kdyby jsem tam měl zabodlých 5 kunaiu obráceně...a ty ještě k tomu svítily. Navíc jsem to neuměl ani trochu ovládat...ovládali to mé emoce, takže pokud nechtěl zjistit jak moc mám velký vztek tak by mi měl přestat říkat rajče.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 15 Feb - 18:06

Tak Za prve Vzdycky vybuchnes.
Za druhe Nikdy jsi Nerekl sve jmeno.
A za treti mam k tomu sve duvody proc nosim masku a bryle.

Klidne jsem stal. A sledoval jeho cakru.
A mimochodem byt tebou Tak bych se naucil ovladat svou Cakru nez nekoho zranis. A ted nemyslim sebe ale pri misi Sve spolecniky.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Feb - 18:10

"Jménuju se Dan Utsukshi." Řekl jsem své přájmení po matce...i když jsem byl v přítomnosti dvou členů klanu Uzumaki a navíc dost zkušených. "A jak se jmenuješ ty?" Úplně jsem ignoroval poznámku o čakře...chtěl bych vidět ho ovládat tak silnou čakru...nikdo mě to neučil...nikdy jsem se ke klanu uzumaki nehlásil...teda přestal jsem se hlásit až po tom co otec zradil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 15 Feb - 18:15

Shinjiro no a my prijmeni rikat nebudu. Vy jej znate ale nemusi to vedet vsichni. Mas Mozna silnou cakru ale to neni vyhra. Velka sila vyzaduje velkou zodpovednost. Bouzel v pripade nas obou.
a natahl jsem ruku smerem k nemu na potreseni.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Feb - 18:20

Jeho ruku na potřesení jsem přijal, lehce jsem mu s ni potřásl a dodal. "Těší mne." Pak jsem ho pustil. "Já si tu čakru nevybral...všichni si myslí že jo..." Řetězy se zasunuly zpět do těla, aniž bych si toho všiml...já vlastně skoro ani nevěděl že vylezly.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 15 Feb - 18:30

Taky me tesi. A myslis Ze ja sy vybral Byt Hyuuga? Ne ani nevim jestli hyuugove vedi o me existenci. Jestli ano nebo ne mi je jedno to je duvod proc nosim masku.Nechci aby mi vecne nekdo od nich stal za zadkem. A uz vubec nepouzivam ani jejich Prijmeni.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Feb - 18:33

"To jsme na tom stejně..." Hodil jsem pohledem po minatovi a Kushině. "Své ,pravé' přímení řeknu jen tehdy, pokud mi rupnou nervy, nebo mám blbou náladu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Wed 15 Feb - 18:42

nervózne som si už prešľapovala "Môžete skončiť ?!" zavrčala som
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 15 Feb - 18:44

Ach jo ty Zensky furt budou dirigovat nemam Pravdu Dane?
Pousmal jsem se.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Wed 15 Feb - 18:49

"Môj milý nemal by si sa náhodou isť učiť ?! Ako viem tvoj Byakugan je slabý tak na čo čakáš" bola som pomerne chladná a bez emócii ale v mysli som si predstavovala ako ho pomaly a bolestivo mučím a zabíjam
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Feb - 18:49

On mi přidělil geniny..Poškrábal jsem se nervozně na hlavě a sledoval jejich debatu.''ty vlasy..nejsou ani takovým prokletím..Že?''Řekl jsem a když se Kushina postavil přede mě stáhl jsem jí kapuci,pod kterou se schovávali dlouhé,rudé vlasy.''No..tak to abychom našli zbytek..Našeho týmu?''Řekl jsem trochu zaraženě, ztoho že už nebudu odkázán sám na sebe a podíval se na něj,přičemž jsem kontroloval Kushinu,aby zase nevybuchla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Wed 15 Feb - 18:53

Vlasy mi zaplavili postavu a ja som si to až pak uvedomila "MINATO !" zakričala som naňho keď mi stiahol kapucu.Rýchlo som si schovala vlasy späť a dúfala som že si toho nevšimli ale ťažko sa dali nevšimnúť."Tak hodne šťastia aspoň ma už nebudeš kontrólovať ! usmejem sa popod masku
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Feb - 19:04

''Hmm..?Ne..To v žádném případě.Stále jsi pod mým dohledem'',vyplázl jsem na ni jazyk a podíval se směrem ven.''Co to bylo..před tím?''Špitl jsem potišeji a čekal jestli odpoví.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Wed 15 Feb - 19:05

"Iba nejaký nukeninovia čo išli okolo " poviem vážne a začnem ich vyháňať "Tak už choďte inak tu nebudem môcť strážiť !" tlačila som minata do chrbáta aby sa pohol
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 15 Feb - 19:06

Tak Ja jsem pouze Hledal neco k cemu to prirovnat a za druhe Sem to nemyslel jako Urazku.
Muj Byakugan se deaktivoval A ja padl na kolena.
A do Pr...
No a nejak jsem jiji barvu valsu prehledl Nejak jsem nedokazal poznat ani kdo je kde.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Feb - 19:38

"Jo...ty ženský..." Ušklíbl jsem se. Potom ji Minato odhalil vlasy. "Je to prokletím...vím teď jen o 3 dalších co měly tyto vlasy...a samý ženský....a navíc vaše sestra..." Pak mě něco napadlo...malý test. "No já nevím...co vzít jako trénink pomoc při hlídání brány. Je tady docela sranda." Čekal jsem jestli se začne víc snažit nás odsud vyhnat nebo ne. "A mimochodem MInato-sensei Co jsou ty.... řetězy zač?" Tady se jasně ukázalo že se moje výchova vzhledem k tomu co mám za čakru znatelně zanedbala. Normálně by první co mě učí by mělo být tu čakru ovládat...nebo aspoň ovládat emoce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Wed 15 Feb - 19:58

"Nespojuj ma dohromady s týmto ...s týmto....bláznom !" urazene odpoviem. "sakra chcem to tam isť skontrólovať a ak sa zjistí že som klamala a za hokagom som nebola budem mať dosť problémov" pomyslela som si.
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 15 Feb - 20:02

Akorat jsem slysel Jejich konverzaci. ale nejak co kdo rikal jsem nepoznal.
No nerad tady kazim rodinou idilku ale mohl by me nekdo nasmerovat do kancelare?
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next