Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Podzemí temné síně

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

Podzemí temné síně - Stránka 2 Empty Podzemí temné síně

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 14:33

First topic message reminder :

Podzemní síně jsou hned pod hlavní budouvou a jsou plné tajných dokumentů... přesněji jsou to nejstřeženější místa Iwy a Anbu tu mají dokonce své pokoje... popravdě anbu nemají moc prostoru odejít z těchto střežených prostor...
Podzemí temné síně - Stránka 2 Castle24-416163

Naposledy upravil Smortn dne Mon 2 Jan - 19:53, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Podzemí temné síně - Stránka 2 Empty Re: Podzemí temné síně

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 14:22

Po tom čo presekla krv tak sa krv znova vrátila ku mne a vlastne mi zaliezla do rany, kúsok som však spotreboval na zahojenie rany ktorú mi katanou spôsobila. Mám jej.. vyčistiť katanu?.. zamumlal som skôr pre seba celkom .. aspoň pre mňa blbú otázku, pozrel som sa na môjho vyučujúceho. Musím ju poslúchnuť? spýtal som sa ho. Vôbec som nevedel čo si o tom mám myslieť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 15:01

"Jesli chceš,aby se ti něco nestalo... tak ano...řekněme,že si ráda hraje po nocích,když většina spí.... A jinak... ten výbušný lístek z nohy by sis mohl sundat..." řekl a ukázal na Ogovu nohu,na kterou byl lístek přilepen...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 15:07

Hmm.. je dobrá.. pomyslel som si a následne som si len výbušný lístok z nohy odlepil. Chvíľku som ho držal v prstoch no po tom som ho nechal skamenieť a len som ho v ruke rozdrvil. Jej katany som si už ďalej nevšímal, skôr sa mi po tvári pohrával taký mierny vyzývaví úškrn. Ešte niečo? spýtal som sa a ruky som znova strčil do vreciek na nohaviciach.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 15:36

"Zatím nic..." řekl učitel... "Zítra se připojíš k normálnímu dni... takže nástup v 10 v hlavní síni..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 15:51

Prikývol som a len som sa vydal tam, kde som mal izbu. Sate.. zamumlal som pri odchode pri čom som tam jej katanu nechal. Človek by si myslel že som na ňu zabudol no nebola to pravda.. bol som zvedavý aj keď ma to mohlo niečo stáť tak.. rozhodne dnešná noc bude stáť za to. Nakoniec som došiel až do svojej izby. Nemienil som ísť spať, vyzliekol som si oblečenie, hodil som si menšiu sprchu a obliekol som si niečo čo som tam našiel. Do ruky som si ešte zobral jeden kunai, Sadol som si na posteľ a oprel som sa chrbtom o stenu vedľa nej.. následne som sa s kunaiom doslova babral, teda skôr hral.. celkom ma to zabavilo. Nakoniec som však aj tak kunai iba schoval do rukáva a prešiel som do takého tureckého sedu.. zatvoril som oči a "oddychoval som".. teda skôr spal no bol to dosť ľahký spánok.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 18:18

Najednou se ozvalo: "Vstávej..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 18:25

Nespím. Odpovedal som pri čom som iba pootvoril oči.. nebola to tak úplne pravda no teraz som už bol aj tak či tak hore. Do nosa mi v momente udrel pach krvi podľa ktorého.. som vlastne vedel či je to ona alebo nie.. ako aj podľa hlasu. Zodvihol som hlavu k tomu, ktorý ma zobudil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 18:50

Stála tam ona a v ruce měla tu katanu a řekla: "Ještě mě neznáš,proto ti to dnes ještě odpustím a dám ti ještě jednu šanci.... " řekla a hodila po něm katanu(stále od krve)... a než uletěla katana metr už byla ve dveřích a zavírala je ... (odskočila (rychlost 5 ))

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 19:04

Len som sa naklonil tak, aby ma katana netrafila. Nepoznám ťa.. ale zo mňa si nikto sluhu robiť nebude. Zamumlal som po čom som len katanu vytrhol zo steny. To už však bola pri dverách no ešte kým ich stihla zavrieť som Katanu cez pomaly celú miestnosť šmaril priamo jej smerom, vlastne katana bola mierená zrovna do tej škáry ktorá tam ešte ostávala, ak to zrovna nebol ten uhol tak len do dverí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 19:18

Najednou se dveře otevřeli a ona v nich stála... "Neber to osobně... KAI" řekla a ve stropu nad Ogou se začali objevovat praskliny až celý strop začal padat...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 19:33

Heh.. chabý pokus.. zamumlal som no strop som na seba nechal spadnúť.. vlastne to vyzeralo že sa jej to podarilo, že ma dostala.. Trosky sa však začali hýbať a o zlomok sekundy na to sa ozval celkom silný rámus, z kopy trosiek oproti nej vyletelo niekoľko ktoré som práve rozrazil ja.. Keď sa na mňa pozrela teraz tak si mohla všimnúť že na sebe mám aktivovanú techniku Doton: Domu a tak som mal celú pokožku vo farbe nejakej ocele či kameňa. Pravú ruku mi však obaľovali kamene a bola približne dva krát širšia než normálne, /nwm ako sa tá technika volá no použil ju aj Tsuchikage xD/ Následne som sa vzniesol asi tri centimetre nad podlahu a zapozeral som sa na ňu tak.. spýtavo. Vlastne som nevedel čo to do nej vošlo a zabíjať som ju nechcel.. aj keď bolo otázne či by som to vôbec dokázal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 20:16

"Působivé.... a teď mi umiješ tu katanu..." řekla... "Sílu na umití máš..." řekla a protože po následném představením si ji vytáhla ze dveří... tak ji měla v ruce... a teďka ji jenmoh hodila k jeho nohám... "Hlavně ji nepškrábej... mohla by tě za to zabít..." řekla a normálně odešla...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 20:32

Len som si povzdychol a sledoval som jej odchod.. potom som sa pozrel na časť rozborenej miestnosti. Je tu chaos.. zamumlal som a následne som iba spravil jedného Iwa-bunshin ktorý to tam začal dávať doporiadku.. teda popravde použil kamenné steny aby kamene a pôdu znova zodvihol k stropu. Následne nechal skamenieť strop, teda minimálne obaliť kameňom a steny zrušil.. medzi tým som bol na menšej prechádzke pri čom som rukou zvieral katanu ktorú mi dala na očistenie tá Anbu. Čo má za problém? .. zamumlal som skôr pre seba no len som si kusol do prsta a priložil som ho ku skrvavenej čepeli. Krv bola v podstate moja a tak sa bez problémov znova vrátila do mňa, Potom na Katane ostal už iba prach a tak som zobral šatku ktorú som voľakedy nosieval vo vlasoch a začal som ju utierať.. po tom som sa vrátil do už ako tak upratanej izby a ľahol som si na posteľ.. konečne som zaspal.
____

Ak sa nič cez noc nestalo, tak som sa ráno zobudil o takej siedmej.. Rozospatými očami som sa obzeral okolo seba a snažil som sa rozpamätať kde vlastne som.. po tom mi zrak padol na katanu a mne sa všetko vybavilo. S menším povzdychom som si dal takú rannú rozcvičku, niekoľko sérii klikov na pästiach a neskôr aj na palcoch, vlastne mi týmto posilňovaním celkom rýchlo ubiehal čas a aj to k niečomu bolo.. nakoniec som si hodil ešte jednu sprchu a následne som sa obliekol. Dal som si na seba bielu košelu s čiernym sakom bez rukávov. Trojštvrťové čierne nohavice a palčákové shinobi rukavice. Po tom som vyšiel a .. no išiel som tam kam mi vlastne ešte včera prikázali.. mal som ešte takých desať minút a tak som to musel stihnúť. V ruke som zvieral vyleštenú katanu tej Anbu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 21:42

Většina šla taky a tak nebylo těžké se k nim připojit...
Ve velké místnosti se seřadili Anbu podle zabarvení jejich obleků s tím,že vůdce stál přímo před nima a kolem sebe měl velitele skupin kteří všichni byly v bílém...
Ogu postavili na okraj...
Pak se zborově pozdravili... a Velitel řekl o Ogovi a ještě o jednom... všem,tak ať je nepovažují za špehy...
řekl že dnes je to vše a že zbytek si každý dořeší u svého velitele...
Nakonec k ogovi přišel jeden z Velitelů(v černém,ale trochu namodralém obleku) a řekl: "Ty budeš patřit k nám..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 22:05

Bolo tu celkom dosť Anbu, prišlo mi rozumné že sú rozdelený čo sa podľa farieb veľmi ľahko zistiť. Nakoniec ku mne prišiel jeden z velitelov a ja som len zdvorilo sklonil hlavu na pozdrav. Pane. Dodal som a čakal som na nejaké pokyny.. možno vysvetlenie či tak.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 22:27

"Pojď s náma..." řekl a šel s ostatníma Anbu s namodralím oblekem jinam...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 22:31

Prikývol som a len som ich následoval, bez slova.. vlastne som sa ani nerozhliadal či neobhliadal naokolo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 23:06

Pomalu jste se uličkama prošly někam do dolních pater a tam jste vešly přímo do jedný śíně plné maket baráků a podobně...
Velitel vzal si stranou dva Anbu v tmavě modrých oblecích a těm dal dva svitky a oni si pak odveldi některé z těch ostatních pryč... pak se Velitel kouknul na ostatní... :"Vy zatím cvičte..." pak přešel k Ogovi a řekl: "Vítej v jednotce modrých..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 23:13

Pozeral som sa po ostatných Anbu, vyzeralo to celkom fajn.. ako jedna veľká šťastná rodina .. no keby sa tu pochopiteľne nepohybovala psychopatka (xD) .. Hlavu som znova obrátil k nemu a len som kývol hlavou. Pane, ak sa môžem spýtať..čo je vlastne jednotka týchto modrých zač?.. príde mi to tak že má každá farba nejaké iné zameranie. Buď podľa obtiažnosti alebo proste podľa typu misie.. či? spýtal som sa ho narovinu... inokedy by som nebol taký zbrklý ale toto som sa chcel spýtať už dlhšie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 23:30

"Sice ano... je to rozdělení, ale jen tady v budově, když se de ven tak si všichni berou normální černý oblek... A jednotka modrých? Řekněme že nás používají,když je potřeba někde opravdu bojovat..." řekl velite... "Ale za zabijáky bych nás nepovažoval... protože tiší zabijáci jsou zase jinde...pak eště jsou pečetící... senzibilové... detonační jednotka... stopovací... a tak podobně.." pak najednou trhl hlavou a kolem jeho hlavy prolítl dřevený kunai...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 23:34

Hm.. bola vlastne jediná moja odpoveď. Zaregistroval som nejaký kunai ktorý mu preletel okolo hlavy, keby náhodou mieril aj na mňa tak som sa tomu tiež uhol no.. Bežne na vás útočia drevenými zbraňami? spýtal som sa po chvíľke no radšej som si začal dávať poriadny pozor na svoje okolie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 0:40

"To nebylo na mě..." řekl a oga když se rozhlédl... zjistil,že ti Anbu tu cvičí s dřevěnými zbraněmi ale kupodivu se nebáli používat ninjutsu jen tak pro účel tohoto tréninku... takže sem tam tam prolítla sprcha... protekl bahnitý potvor...vyrašili ostny z kamene...apodobně...
"V podstatě se teď jen rozehřívají... pak teprve začne trénink..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 9:08

A ja sa mám pripojiť hm? spýtal som sa pri čom som si všímal tréning týchto anbu teda.. aspoň som sa o to snažil. Bola to len rozcvička a tak som chápal že netasia hneď všetko. Začal som rozmýšľať do ktorej jednotky asi tak patrí tá žena ktorá po mne chcela očistiť tú katanu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 11:54

"Ješli chceš... ale doporučuji ti rozhýbat si kosti..." řekl...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 11:15

Hm.. už sú rozhýbané. Nevstával som o dve hodiny skôr pre nič za nič. Odpovedal som s takým úplne normálnym hlasom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: