4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 2 z 14
Strana 2 z 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re:
First topic message reminder :
Toshio Ookami
,,Ani nie lenže tu niekto zahovára." pousmial sa a pritiahol si ju k sebe znova.,, Ako znela podmienka?" zopakoval ale na odpoveď ani nečakal.,, Upratať papiere taaaakže." doplnil a čakal na to ako zareaguje Shirio.
Toshio Ookami
,,Ani nie lenže tu niekto zahovára." pousmial sa a pritiahol si ju k sebe znova.,, Ako znela podmienka?" zopakoval ale na odpoveď ani nečakal.,, Upratať papiere taaaakže." doplnil a čakal na to ako zareaguje Shirio.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Re:
Toshio Ookami
Všimol si, že ten shinobi odišiel a tak v tichosti prišiel odzadu až k Shirio. Vytiahol kunai a priložil jej ho ku krku plochou stranou a jemne ním aj pomaly prešiel.,, Zips alebo život." zašepkal v tichosti.
Všimol si, že ten shinobi odišiel a tak v tichosti prišiel odzadu až k Shirio. Vytiahol kunai a priložil jej ho ku krku plochou stranou a jemne ním aj pomaly prešiel.,, Zips alebo život." zašepkal v tichosti.
Shinobi
Klan:
Re:
Na svém krku jsem ucítila kunai. Nelekla jsem se. Věděla jsem, že tam je.
"Co bys raději?"
Optala jsem se. Opřela jsem se v křesle a zavřela jsem oči.
"Co bys raději?"
Optala jsem se. Opřela jsem se v křesle a zavřela jsem oči.
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
,,Nooooo popravde." nadýchol sa a pousmial.,, Už mám oboje takže nemusím si vyberať žiadnu možnosť nie tak?" zašepkal potichu a kunai odložil a nahradil ho rukami. Začal ju príjemne masírovať aby sa poriadne uvoľnila.
,,Nooooo popravde." nadýchol sa a pousmial.,, Už mám oboje takže nemusím si vyberať žiadnu možnosť nie tak?" zašepkal potichu a kunai odložil a nahradil ho rukami. Začal ju príjemne masírovať aby sa poriadne uvoľnila.
Shinobi
Klan:
Re:
To asi má pravdu.
Pomyslela jsem si. Začal mě masírovat. Chvíli jsem tam seděla a nechala jsem se jím masírovat. Po nějaké chvíli jsem mu shodila ruce z ramen a znovu jsem se pustila do papírování.
Pomyslela jsem si. Začal mě masírovat. Chvíli jsem tam seděla a nechala jsem se jím masírovat. Po nějaké chvíli jsem mu shodila ruce z ramen a znovu jsem se pustila do papírování.
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
,,Ooooo aká zrazu vyberavá." pousmial sa.,, Odkedy to máš ako samozrejmosť tak už sa ti nepáči?" spýtal sa potichu a rukami ju pohladil po ramenách a schádzali nižšie po jej rukách až k dlaniam.,, Netráp sa toľko tými papiermi." zašepkal.
,,Ooooo aká zrazu vyberavá." pousmial sa.,, Odkedy to máš ako samozrejmosť tak už sa ti nepáči?" spýtal sa potichu a rukami ju pohladil po ramenách a schádzali nižšie po jej rukách až k dlaniam.,, Netráp sa toľko tými papiermi." zašepkal.
Shinobi
Klan:
Re:
Stále jsem papírovala. Pořád samý podpis a razítko. Pak znovu promluvil. Ruce mi položil na ramena a jel jimy po pažích až kladím. Mezitím jsem konečně poslední nezkotrolovaný spis podepsala. Položila jsem propisku a otočila jsem dlaně vzhůru.
"Už je konec, na chvíli."
Opřela jsem se. Konečně tu bylo uklizeno.
"Už je konec, na chvíli."
Opřela jsem se. Konečně tu bylo uklizeno.
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
,,No vidíš, šikovná Shirio." zašepkal potichu a usmial sa spokojne. Zohol sa k nej nižšie a pobozkal ju na krku.,, Po práci prichádza zábava nie tak?" spýtal sa zo zvedavosti a čakal či ju aspoň nejako trochu vyprovokuje.
,,No vidíš, šikovná Shirio." zašepkal potichu a usmial sa spokojne. Zohol sa k nej nižšie a pobozkal ju na krku.,, Po práci prichádza zábava nie tak?" spýtal sa zo zvedavosti a čakal či ju aspoň nejako trochu vyprovokuje.
Shinobi
Klan:
Re:
Zavřela jsem oči, jakmile se dotkl mého krku.
"Po práci má být odpočinek."
Odpověděla jsem.
"Po práci má být odpočinek."
Odpověděla jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som pred kanceláriu Mizukage. Bol som dobre pripravení? "Som? Niesom? ..." stále sa mi striedali názory v hlave a celý som bol v strese a značne zničení z prípravy. Hodil som do seba chakra pilulku aby som mal dostatok chakry pred Mizukage. Zaklopal som na dvere a musel som sa oprieť o stenu aby som nespadol.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
Toshio Ookami
,,Pre niekoho je zábava zároveň aj odpočinkom ktorým si spríjemňuje tento dlhý, dlhý život." zašepkal pokojne a vedel, že zase len hraje ten unudený výraz Mizukage, že potrebuje len trochu potlačiť do toho.,, No tááák Shirio." trochu ju podpichol a rkami zišiel jej z dlaní na boky.
,,Pre niekoho je zábava zároveň aj odpočinkom ktorým si spríjemňuje tento dlhý, dlhý život." zašepkal pokojne a vedel, že zase len hraje ten unudený výraz Mizukage, že potrebuje len trochu potlačiť do toho.,, No tááák Shirio." trochu ju podpichol a rkami zišiel jej z dlaní na boky.
Shinobi
Klan:
Re:
Slyšela jsem zaklepání. Stoupla jsem si. Otočila jsem se k němu a dala jsem mu ruce na ramena.
"A je po zábavě."
Usmála jsem se. Odělala jsem mu ruce z mých boků.
"Vstupte!"
Křikla jsem a otočila jsem se ke dveřím.
"A je po zábavě."
Usmála jsem se. Odělala jsem mu ruce z mých boků.
"Vstupte!"
Křikla jsem a otočila jsem se ke dveřím.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Bolo načase" pomyslel som si lebo som nevedel ako dlho sa udržím na nohách.
Otvoril som dvere a vstúpil ,,Dobrý večer Mizukage-sama, prišiel som lebo...,, chvíľu som rozmýšľal či som skutočne pripravený ale už sa nedalo cúvnuť ,,Lebo som pripravení na meč,, povedal som už s miernym odhodlaním v hlase.
Otvoril som dvere a vstúpil ,,Dobrý večer Mizukage-sama, prišiel som lebo...,, chvíľu som rozmýšľal či som skutočne pripravený ale už sa nedalo cúvnuť ,,Lebo som pripravení na meč,, povedal som už s miernym odhodlaním v hlase.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
Do místnosti vešel Ataru.
Přiravený na meč? Proč ho nechtěl hned?
"Vážně jsi připravený?"
Optala jsem se zvědavě.
Přiravený na meč? Proč ho nechtěl hned?
"Vážně jsi připravený?"
Optala jsem se zvědavě.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobrá tedy."
Obešla jsem stůl a šla jsem ke dveřím.
"Pojď za mnou."
Odešla jsem.
-přesun jezero-
Obešla jsem stůl a šla jsem ke dveřím.
"Pojď za mnou."
Odešla jsem.
-přesun jezero-
Anonymní- Anonymní
Re:
Vrátila jsem se do kanceláře. Otevřela jsem dveře a v kancláři pořád byl Toshio.
"Ty tu ještě jsi?"
Otala jsem se udiveně.
"Ty tu ještě jsi?"
Otala jsem se udiveně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
,,Samozrejme." prikývol Toshio keď ju videl vstupovať.,, Predsa len som ťa musel počkať a domov sa mi nechcelo ísť samému. Nebolo by to ono." pousmial sa a pomaly kráčal až k nej.,,Ešte máš nejakú prácu alebo odchádzame?" spýtal sa potichu.
,,Samozrejme." prikývol Toshio keď ju videl vstupovať.,, Predsa len som ťa musel počkať a domov sa mi nechcelo ísť samému. Nebolo by to ono." pousmial sa a pomaly kráčal až k nej.,,Ešte máš nejakú prácu alebo odchádzame?" spýtal sa potichu.
Shinobi
Klan:
Re:
"Asi ne."
Podívala jsem se na tu uklizenou kancelář.
"Půjde domů."
Otočila jsem se a rovnou jsem zamířila ven.
-přesun-
Podívala jsem se na tu uklizenou kancelář.
"Půjde domů."
Otočila jsem se a rovnou jsem zamířila ven.
-přesun-
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
,,Aká zlatučká ooooo." usmial spokojne a chcel ju vyprovokovať. Preto ju ihneď schmatol a zobral ju do náručia pretože vedel, že to neznáša.,, Odnesiem ťa radšej." zašepkal potichu a odišiel aj s ňou z kancelárie.
,,Aká zlatučká ooooo." usmial spokojne a chcel ju vyprovokovať. Preto ju ihneď schmatol a zobral ju do náručia pretože vedel, že to neznáša.,, Odnesiem ťa radšej." zašepkal potichu a odišiel aj s ňou z kancelárie.
Shinobi
Klan:
Re:
Maduro Hoozuki
,, Maduro stále stál v miestnosti no bol mierne skrčený v kúte kde ho nebolo takmer vidno " Takže si ma absolútne nikto nevšimol? Nejavia mi nijakú pozornosť? ,, Maduro si dal zo seba dole ANBU masku a nadýchol sa čerstvého vzduchu " Je to otrava, ale neostáva mi nič iné ako počkať na Mizukage... ,, Maduro podišiel bližšie ku stolu a mierne si prezeral jedným očkom papiere, ktoré boli na stole " Takže tu musím vydržať kým Mizukage príde? / Maduro sa hlboko zamyslel / ,, Maduro ďalej stál bez pohnutia a čakal kým sa tu Mizukage zjaví "
,, Maduro stále stál v miestnosti no bol mierne skrčený v kúte kde ho nebolo takmer vidno " Takže si ma absolútne nikto nevšimol? Nejavia mi nijakú pozornosť? ,, Maduro si dal zo seba dole ANBU masku a nadýchol sa čerstvého vzduchu " Je to otrava, ale neostáva mi nič iné ako počkať na Mizukage... ,, Maduro podišiel bližšie ku stolu a mierne si prezeral jedným očkom papiere, ktoré boli na stole " Takže tu musím vydržať kým Mizukage príde? / Maduro sa hlboko zamyslel / ,, Maduro ďalej stál bez pohnutia a čakal kým sa tu Mizukage zjaví "
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som ku kancelarií a zaklopal na dvere. Dufam že je tam lebo nechcem aby si sa mi tu rozložil.Povedal som.
Naposledy upravil Matiro Akasaky dne Wed 21 Dec - 20:00, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Klon
Přišla jsem ke kanceláři. Všimla jsem si Matira před dveřmi.
"Copak jsi potřeboval?"
Optala jsem se, jakmile jsem přišla k němu bliž.
Přišla jsem ke kanceláři. Všimla jsem si Matira před dveřmi.
"Copak jsi potřeboval?"
Optala jsem se, jakmile jsem přišla k němu bliž.
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak tento shinobi menom Saiko sa ma pokusil zabiť a ziskať Rokubiho ale porazil som ho vo forme s jedním chvostom takže čo s ním? Spital som sa.
Anonymní- Anonymní
Re:
Klon
Poslouchala jsem ho.
"Jak porazil?"
Slovo porazit má spoustu významů a mě napadal zrovna ten nejhorší. Jen jsem se modlila, aby se to nesplnilo.
Poslouchala jsem ho.
"Jak porazil?"
Slovo porazit má spoustu významů a mě napadal zrovna ten nejhorší. Jen jsem se modlila, aby se to nesplnilo.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 2 z 14
Povolení tohoto fóra: