Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cintorín

+3
Akane
Sho Rin
Akasuna no Ruki
7 posters

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Cintorín - Stránka 3 Empty Cintorín

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 9:15

First topic message reminder :

Cintorín

Cintorín - Stránka 3 Graveyard

Miesto posledného odpočinku všetkých veľkých shinobi. Legenda popri legende sú pochovaní tak ako aj zomreli, bok po boku. Každé meno je vyryté hlboko do náhrobného kameňa a toto miesto je miesto ich posledného, tichého odpočinku. Tak ako boli uznávaní za svojho života, ešte väčšmi sú oslavovaní a legendárni po vlastnej smrti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Cintorín - Stránka 3 Empty Re: Cintorín

Příspěvek pro Ren Tao Fri 23 Dec - 14:16

(Poprosím Kailona aby prestal fantazírovať lebo sa tu riešia dôležité veci ako tvoje sny Smile )
Ren Tao
Ren Tao

Počet príspevkov : 157

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan:

http://simonbeater.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:19

(Shar. nebude tvůj, protože bych ho dřív zničil Laughing . Ale k věci. Že bych měl sílu kamene, který se vyrovná síle Ichibiho-nic. Jutsu 2.hohakego-nic. Fak hodně klonů, beru to Ruki by mě viděl, ale že by vám dělali starost už ostatní-nic.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sho Rin Fri 23 Dec - 14:20

( Neeee já vnímam realitu XD )
Dál jsem pokračoval v činnosti."Prosím ne!!!!"Zakřičel jsem na Kazekageho."Omlouvám se ,ale chtěl bych zistit co má pod páskou."Pomalu jsem se posouval k zdi.
Sho Rin
Sho Rin

Počet príspevkov : 491

Shinobi
Klan: Kaemon

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:22

*Ten šutr ti pomohol vytvoriť vodu tak nekecaj. Máš obmedzené techniky tak nekecaj s jutsu 2. Hokage. Takže nekecaj. Prišiel si na nepriateľské územie v značnej nevýhode, zvykaj si, že ťa nepustíme len preto, že teba sa chce odísť. Kalion a ty do frasa sklapni lebo budeš ďalší.*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri 23 Dec - 14:24

(Ale já taky udělal klony, kteří se na ně rozběhli takže by měli určitě jiné starosti a řekněme tvůj kámen a moje podstata jsou stejně rychlé. Navíc máš na sobě pečeť a je tu písek což není tvé přirozené prostředí, takže by si měl mít s tím potíže... Jestli smažeš příspěvky napíšu stížnost to ti předem říkám, protože je to textová hra a udělal si něco bez rozmyšlení a za to se piká..)
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:29

(Dobrá vytvořil jsem vodu, ale že jste mi dali vy možnost. Lístek ze země se mě hend dotkl, měl jsem možnost uniknout-neměl. Padá na mě ten písek mám možnost-předpokládám, že ne. Dobrá ještě něco zkusím, i když vím, že to tu určitě neprojde Laughing ) Nejprve jsem si všiml Rukiho, jak se rychle blíží. Pár klonů mu zkřížilo cestu a snažili se ho zabavit. Pak na mě začal padat ten písek. Další klony, kterých si nikdo zatím nevšímal krom Kaliona, který už jich pár zničil, mě chytili a odhodili dále od dopadu písku. Začal jsem se soustředit a vypouštět víc chakry. Začal jsem se měnit a nabývala na mě forma kamene, podobné jako plášť bijuu. Tím se mohla narušit pečeť od Kazekahe, protože už jsem byl v jiné formě a pode mnou se začala vytvářet voda. Mizu no jikuukan. Rozprskl jsem se na vodu. A po dobu mých přeměn se klony, kteří stáli bokem se rozeběhli na každého člena Suny s kunaiem v ruce a snažili se je zasáhnout.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:34

*Toľko krokov bez toho aby si nám dal šancu reagovať na niečo také? Ako toto fakt nie je normálne...*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:38

(Šak máte přesilu, tak klonové asi zaútočí na každého ne? Very Happy A navíc pokud jsi četla ty minulé, tak v tomhle postu bylo takové shrnutí všeho, protože na ty moje jste stejně nereagovali taky. Surprised )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri 23 Dec - 14:40

(Já na ně reagoval s tou pečetí to si vyřeště ale o ty tvoje klony se postarali moje takže...)
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:43

*Tak v tom prípade si mohol vidieť v poste, že všetky klony sú znehybnené pieskom ktoré boli v tvojom okolí. My sme na tvoje posty reagovali ako sa má len tvoja chyba, že si v nevýhodnom prostredí. A tá pečať potlačuje všetku chakru, máš šťastie, že si skúsený shinobi inak by si jutsu nepoužíval vôbec. Pečať trvá a tvoja premena nebude.*

Aiko Naihi

V momente keď ich mala spútaných a videla, že to nemá význam stisla ruku do päsťa.,, Sabaku Kyu." a všetkých v piesku rozdrvila na padrť aj so Seitom , ktorého nemal kto z neho vytiahnúť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:44

(Ano Ruki tebe beru, takže by se vlastně naše klony přetahovaly + by se některé snažili bránit tobě v pohybu. A ještě, že jsem udělal v minulém postu tolik kroků. V pravidlech je napsané jedno jutsu-1post. Já v tom postu 1 jutsu mám, zbytek byly pouhé ruční útoky, kterým by se ubránil i genin, ale to je konec Very Happy )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:48

*Lenže použil si niečo čo už buď neexistovalo alebo bolo znehybnené. Pečať si neprerazil. Permena nebola. Zmiznutie nebolo a ostal si v piesku. Toť nepočúval si. Nech si príde Konohy zbierať atómy tvojho tela.*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:51

(To říkám, že nic mého tu vlastně neplatilo. To je jak kdybych napsal, že jsem se na začátku té pečeti vyhnul, protože jsem byl v pozoru a už jsem byl dávno pryč. NEbo kdybych napsal, že jsem se prostě přesunul Cool )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:53

*Nemáš loziť proti presile, na neznáme územie, v nevýhode a ešte hrať sa na pána sveta. Dostal si čo si chcel, z našej strane tu žiadnu chybu nevidím. Je mi ľúto tvojej postavy, nedal si mi na výber.*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 14:56

(Já si na pána nehrál, používám jen to, co mám v popise Wink Takže jsem se přesunul a ty si mi zamačkala klony)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sho Rin Fri 23 Dec - 14:58

( Vím že jste mi Kazekage psala že jsem už nemám nic psát,ale pořád se taky účastním boje a jak to vidím žáden sharingan nebude Sad Ale za to bude oroginál zasypaný pod pískem )
Sho Rin
Sho Rin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri 23 Dec - 15:00

(Promiň Seito ale ne nepřesunul z logického hlediska já jsem šel po tvém pravém já, takže pro Aiko by nebyl problém zjistit kdo je pravej. Přeci jen nepůjdu proti klonu.)
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sho Rin Fri 23 Dec - 15:12

"Takže je z toho nic."řekl jsem odskočil do zadu loutku jsem si přitáhl k sobě.Prohlížel jsem si zbytky Seita a z úžasem si připomínal tu techniku."Škoda že ji neumím."pomyslel jsem si."Tak a je po všem."Vyletělo ze mně.
Sho Rin
Sho Rin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri 23 Dec - 15:19

(Hele mám tady takovej návrh nemusí být mrtvej jenom zraněnej jak Faito. Zničený všechny kosti a tak. Vyslechneme ho dáme ho do vězení a pak se uvidí. Jen mu odeberu teda sharingan po prohlídce Smile )
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sho Rin Fri 23 Dec - 15:21

Uklonil jsem se."Děkuji polepším se,jen jsem se nechál trochu unést."Později jsem doplnil"Už se to nestane."Když jsem domluvil zase jsem se narovnal.
(Toby se mi líbilo XD Pokud by byl pro mne )

Naposledy upravil Kalion dne Fri 23 Dec - 15:25, celkově upraveno 1 krát
Sho Rin
Sho Rin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 15:25

*Pochybujem, že nám prejde jeho vražda pretože istotne sa podá sťažnosť a zase to skončí tým, že to bola chyba Kazekageho. Tým pádom je očividne zbytočné nechávať ho nažive lebo zbytočne mu budeme odstraňovať niečo.*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri 23 Dec - 15:41

( Já bych to tak zkusil byla to jeho chyba vlastně díky tomuto incidentu jakoby Konoha vyhlásila válku Suně... a Taschere ne nebyl by pro tebe já jsem toho názoru že sharingan má zůstat jen Uchihům xD)
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 15:55

Aiko Naihi

Aiko odstránila všetky klony a zvyšky jeho techník. Pomaly pristúpila na mieste kde stál.,, Predsa len možno nám budeš potrebný." prehovoril a dívala sa na telo Seita.,, Bol si ušetrený ale namiesto toho som ti zlomila všetky kosti v tele aby si sa nemohol hýbať. Ale pre istotu." dodala a položila na neho papierik.,,Shīru no teishi." aktivovala druhú pečať ktorá ho úplne znehybnila a kývla na Rukiho.,, Obhliadni ho." privolala ho k sebe slovne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri 23 Dec - 15:58

Raději jsem tam poslal klona, protože jsem nechtěl nic riskovat. Klon ho pořádně obhlédl sundal mu věci a já se jen podivil " Máme problém. To je bratr Hokageho. Už jsem ho párkrát viděl a něco o něm aji slyšel. " Šel vidět aji jeho sharingan u čehož jsem se zarazil. " Znamená to že nám Konoha vyhlašuje válku?
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 16:00

Aiko Naihi

,,Tssss a to sme mali byť spojenci." pokývla hlavou.,, Znamená to, že teraz si vyskúša ďalšiu pečať. Budeme ho monitorovať." podotkla a nastavila poslednú pečať. ,, Torēsāshīru." a potom si ho detailnejšie prehliadla pričom sa zastavial pri tváre.,, To je Sharingan?" spýtala sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: