Cintorín
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 1 z 1
Re: Cintorín
Prišla som sem aj s kvetmi a položila som ich na otcov hrob."Prečo si nás len opusti,mám chuť odísť a už sa nevrátiť" kvapky sĺz mi padali po tvári a popod masky."Minato ma kontróluje ako oko v hlave,ale keďže som ANBU tak som sa špecializovala na skrývanie... prestala som hovoriť a odišla som preč (presun)
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Odrážel jsem se co nejrychleji jsem mohl od zdí budov,dokud jsem nedorazil na tu poslední,která stála před hřbitovem.Stihl jsem to..Pousmál jsem se a shunshinem se objevil kousek za Kushinou.''Věděl jsem že tě tu najdu'',usmál jsem se a sledoval,jestli se otočí.
Anonymní- Anonymní
"Minato...čo odo mňa chceš " ani sa naňho nepozriem pretože som cítila jeho chakru
Shinobi
''Chci od tebe abys zapoměla,na to co kdy bylo a dívala se jen dopředu..Hlavně neudělej žádnou hloupost ano?''Řekl jsem polohlasně a udělal pár kroků k ní.''Prosím..vem si to'',natáhl jsem ruku směrem k ní,s kunaiem,který nechala v kanceláři.
Anonymní- Anonymní
Zobrala som ho a odhodila preč. "Nestaraj sa do mňa nie som tvoja rodina!" zakričím a zacítim nejakú divnú chakru a tak sa presuniem k bráne (presun)
Shinobi
''Kushino...''SHunshinem jsem se probleskl ke kunai a ještě ve vzduchu ho chytil,počemž jsem jí začal pronásledovat,protože jsem viděl její podivnou reakci.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: