Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu
3 posters
Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu
Název: Ganryū
Rank: C
Popis: Po složení pečetí se změní oči uživatele na dračí oči, takto vidí termální stopy a to i přes zavřená víčka.
Výhody: Vidí ve tmě, mlze a atp... Vidí skrze zavřená víčka.
Nevýhody: Nijak jinak neupravuje zrak, katonem oslepí uživatele. Hyuton a Youton to samý.
Oči:
Status: Povoleno
Dostupnost: Možnost naučit kohokoliv, kdo mě požádá a bude se mi líbit.
Rank: C
Popis: Po složení pečetí se změní oči uživatele na dračí oči, takto vidí termální stopy a to i přes zavřená víčka.
Výhody: Vidí ve tmě, mlze a atp... Vidí skrze zavřená víčka.
Nevýhody: Nijak jinak neupravuje zrak, katonem oslepí uživatele. Hyuton a Youton to samý.
Oči:
Status: Povoleno
Dostupnost: Možnost naučit kohokoliv, kdo mě požádá a bude se mi líbit.
Naposledy upravil Ryuushi Misairu dne Sat 10 Dec - 17:38, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu
Název: Subarashī Eiryū
Rank: C-S: Genin :C- Nic zvláštního jen dopravní prostředek Chuunin: A- Drak už je schopný i kousat. Jounin: S- Drak už je schopný plivnout i ohnivou kouli.
Popis: Po poskládání patřičných pečeti, uživatel vydechne obrovské množství černého kouře, tento kouř nabude podoby, jakého-si stínového draka, jdou poznat jen obrysy křídel a jasně viditelná hlava. Na tomto drakovy se dá létat, později bude schopný vypálit i kouli, ohně, bude mít však jen 3 výstřely.
Výhody: Dopravní prostředek. Na vysoké úrovni bude drak schopný plivnout ohnivou kouli. U hlavy je místo kde se dá stát, je tam místo asi pro 5 lidí. Drak bude později schopný i kousat.
Nevýhody: V boji použitelný až na vysoké úrovni. Než se drak zformuje tak to chvíli trvá. Nevydrží příliš dlouho v boji(Asi 5 postů.) Jelikož je drak tvořen dýmem nemůže být probodnut ani nemůže útočit. Do úrovně S není ani schopný boje.
Element: Fuuton
Dostupnost: Já, budu schopen naučit i ostatní pokud mají element fuuton.
Status: Povoleno.) Naučeno.
Vzhled draka:
Rank: C-S: Genin :C- Nic zvláštního jen dopravní prostředek Chuunin: A- Drak už je schopný i kousat. Jounin: S- Drak už je schopný plivnout i ohnivou kouli.
Popis: Po poskládání patřičných pečeti, uživatel vydechne obrovské množství černého kouře, tento kouř nabude podoby, jakého-si stínového draka, jdou poznat jen obrysy křídel a jasně viditelná hlava. Na tomto drakovy se dá létat, později bude schopný vypálit i kouli, ohně, bude mít však jen 3 výstřely.
Výhody: Dopravní prostředek. Na vysoké úrovni bude drak schopný plivnout ohnivou kouli. U hlavy je místo kde se dá stát, je tam místo asi pro 5 lidí. Drak bude později schopný i kousat.
Nevýhody: V boji použitelný až na vysoké úrovni. Než se drak zformuje tak to chvíli trvá. Nevydrží příliš dlouho v boji(Asi 5 postů.) Jelikož je drak tvořen dýmem nemůže být probodnut ani nemůže útočit. Do úrovně S není ani schopný boje.
Element: Fuuton
Dostupnost: Já, budu schopen naučit i ostatní pokud mají element fuuton.
Status: Povoleno.) Naučeno.
Vzhled draka:
Naposledy upravil Ryuushi Misairu dne Mon 12 Dec - 17:31, celkově upraveno 5 krát
Anonymní- Anonymní
Vystreľuje oheň a má element je fuuton? A odkiaľ ten oheň zoberie?
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Asi mu u zadku škrtá zapalovačem.
Anonymní- Anonymní
Přesně tak Taschere
Krom toho plive katon až na S ranku a to budu Jounin a chci další element katon promyslel jsem si to dopředu
Krom toho plive katon až na S ranku a to budu Jounin a chci další element katon promyslel jsem si to dopředu
Anonymní- Anonymní
Tak podle mě ty techniky rozhodně vypadají dost zajímavě. Sám mám něco hodně podobného té tvé druhé technice. Jen je to z ryzího fuutonu.
Naposledy upravil Tascher dne Sat 10 Dec - 12:06, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Zajímavě jako až moc OP, nebo zajímavě, až tě najdu tak mě je naučíš?
Já ji napsal protože jsem se ráno díval na eragona, durzovo nejlepší kouzlo.
Já ji napsal protože jsem se ráno díval na eragona, durzovo nejlepší kouzlo.
Anonymní- Anonymní
Tak viděl jsem tu moře, o kilometry více OP technik. Takže tím to nebude. S tím učením to, ale ještě promyslím.
Jo mě to hned napadlo. Eragona jsem viděl 3x, ta bitva je legendární.
Jo mě to hned napadlo. Eragona jsem viděl 3x, ta bitva je legendární.
Anonymní- Anonymní
Tak jo. Já do toho ten katon napsal zrovna protože už mám promyšlený že druhý živel katon.
Anonymní- Anonymní
Tak ona i ta první technika, je šlohlá z Eragona. Ale psssst
Anonymní- Anonymní
Tak správně by to mělo být skoro jak byakugan, ale to by bylo moc tak jsem si nechal jen termální stopy, ukážu Faitovy jak bojuje dračí jezdec Ona je ta technika spíš i proti genjutsu ALE PSSSST
Anonymní- Anonymní
Já mám Temné draky jako Kuchiyose no Jutsu. Takže jsem taky tak trochu dračí jezdec.
Anonymní- Anonymní
No jasné. Ostatní jezdce srazím gravitací k zemi a obloha potom patří jen mě a ptactvu.
Anonymní- Anonymní
Jen tak chci podotknout že Eragon jako film je nehorázná blbost kdokoli četl knížku se při filmu málem pozvracel
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Já netvrdil, že je ten film něco extra. Kniha je v 95% případů lepší zdroj. Ta poslední bitva, ale byla hodně pěkná. To je prostě můj názor.
Anonymní- Anonymní
Ach, takže prvá technika povolená a druhá...
...pripomína mi to náhradu privolania, ale dobre. S tým, že ho nebudeš používať na iné veci, než si tu uviedol.
...pripomína mi to náhradu privolania, ale dobre. S tým, že ho nebudeš používať na iné veci, než si tu uviedol.
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Jo, nebudu, na to už jsem až moc vyrostl(Ach už jsem strýc, za chvíli můžu do důchodu )
Anonymní- Anonymní
Ale už taky strýček? Tak to mám já už víc jak rok praxi, s tou mou princezničkou.
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Techniky které používá Akane
» Ryuushi Misairu
» Kai no Ippantekina/Ryuushi Misairu
» Ashibumi a Chakura no Tsubasa/Ryuushi Misairu
» Kenjutsu techniky Ryuushiho Misairu
» Ryuushi Misairu
» Kai no Ippantekina/Ryuushi Misairu
» Ashibumi a Chakura no Tsubasa/Ryuushi Misairu
» Kenjutsu techniky Ryuushiho Misairu
Povolení tohoto fóra: