Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu

3 posters

Goto down

Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu Empty Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu

Příspěvek pro Anonymní Fri 9 Dec - 14:12

Název: Ganryū
Rank: C
Popis: Po složení pečetí se změní oči uživatele na dračí oči, takto vidí termální stopy a to i přes zavřená víčka.
Výhody: Vidí ve tmě, mlze a atp... Vidí skrze zavřená víčka.
Nevýhody: Nijak jinak neupravuje zrak, katonem oslepí uživatele. Hyuton a Youton to samý.
Oči: Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu Anko__s_Eye_by_AnkokouKaedoni
Status: Povoleno
Dostupnost: Možnost naučit kohokoliv, kdo mě požádá a bude se mi líbit.

Naposledy upravil Ryuushi Misairu dne Sat 10 Dec - 17:38, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu Empty Re: Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 8:18

Název: Subarashī Eiryū
Rank: C-S: Genin :C- Nic zvláštního jen dopravní prostředek Chuunin: A- Drak už je schopný i kousat. Jounin: S- Drak už je schopný plivnout i ohnivou kouli.
Popis: Po poskládání patřičných pečeti, uživatel vydechne obrovské množství černého kouře, tento kouř nabude podoby, jakého-si stínového draka, jdou poznat jen obrysy křídel a jasně viditelná hlava. Na tomto drakovy se dá létat, později bude schopný vypálit i kouli, ohně, bude mít však jen 3 výstřely.
Výhody: Dopravní prostředek. Na vysoké úrovni bude drak schopný plivnout ohnivou kouli. U hlavy je místo kde se dá stát, je tam místo asi pro 5 lidí. Drak bude později schopný i kousat.
Nevýhody: V boji použitelný až na vysoké úrovni. Než se drak zformuje tak to chvíli trvá. Nevydrží příliš dlouho v boji(Asi 5 postů.) Jelikož je drak tvořen dýmem nemůže být probodnut ani nemůže útočit. Do úrovně S není ani schopný boje.
Element: Fuuton
Dostupnost: Já, budu schopen naučit i ostatní pokud mají element fuuton.
Status: Povoleno.) Naučeno.
Vzhled draka: Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu Durza__s_Shadow_Dragon_by_Tarjcia

Naposledy upravil Ryuushi Misairu dne Mon 12 Dec - 17:31, celkově upraveno 5 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu Empty Re: Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu

Příspěvek pro Len Kokoro Sat 10 Dec - 11:38

Vystreľuje oheň a má element je fuuton? Shocked A odkiaľ ten oheň zoberie?
Len Kokoro
Len Kokoro

Počet príspevkov : 1057

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 11:44

Asi mu u zadku škrtá zapalovačem. Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 11:55

Přesně tak Taschere Very Happy
Krom toho plive katon až na S ranku a to budu Jounin a chci další element katon Wink promyslel jsem si to dopředu Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 12:03

Tak podle mě ty techniky rozhodně vypadají dost zajímavě. Wink Sám mám něco hodně podobného té tvé druhé technice. Jen je to z ryzího fuutonu. Very Happy

Naposledy upravil Tascher dne Sat 10 Dec - 12:06, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 12:05

Zajímavě jako až moc OP, nebo zajímavě, až tě najdu tak mě je naučíš? Very Happy
Já ji napsal protože jsem se ráno díval na eragona, durzovo nejlepší kouzlo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 12:08

Tak viděl jsem tu moře, o kilometry více OP technik. Takže tím to nebude. S tím učením to, ale ještě promyslím. Very Happy
Jo mě to hned napadlo. Very Happy Eragona jsem viděl 3x, ta bitva je legendární. Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 12:10

Very Happy Tak jo. Já do toho ten katon napsal zrovna protože už mám promyšlený že druhý živel katon.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 12:13

Tak ona i ta první technika, je šlohlá z Eragona. Ale psssst Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 12:15

Tak správně by to mělo být skoro jak byakugan, ale to by bylo moc Very Happy tak jsem si nechal jen termální stopy, ukážu Faitovy jak bojuje dračí jezdec Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Ona je ta technika spíš i proti genjutsu Razz ALE PSSSST

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 12:17

Já mám Temné draky jako Kuchiyose no Jutsu. Takže jsem taky tak trochu dračí jezdec. Very Happy Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 12:18

Dračí jezdec s Shinra Tensei? Very Happy Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 12:21

No jasné. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Ostatní jezdce srazím gravitací k zemi a obloha potom patří jen mě a ptactvu. Very Happy Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 10 Dec - 12:32

Jen tak chci podotknout že Eragon jako film je nehorázná blbost Wink kdokoli četl knížku se při filmu málem pozvracel Smile
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 12:39

Já netvrdil, že je ten film něco extra. Kniha je v 95% případů lepší zdroj. Ta poslední bitva, ale byla hodně pěkná. To je prostě můj názor. Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Midotsuchi Sat 10 Dec - 15:09

Ach, takže prvá technika povolená a druhá...
...pripomína mi to náhradu privolania, ale dobre. S tým, že ho nebudeš používať na iné veci, než si tu uviedol.
Midotsuchi
Midotsuchi

Počet príspevkov : 302

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 17:37

Jo, nebudu, na to už jsem až moc vyrostl(Ach už jsem strýc, za chvíli můžu do důchodu Very Happy )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 18:14

Ale už taky strýček? Tak to mám já už víc jak rok praxi, s tou mou princezničkou. Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: