Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ryuushi Misairu

3 posters

Goto down

Ryuushi Misairu Empty Ryuushi Misairu

Příspěvek pro Anonymní Wed 30 Nov - 20:12

Jméno: Ryuushi Misairu
Rank: Genin
Věk: 15
Povaha: Líný, ale když chce a že to není často tak dokáže i něco dokázat, potom by se dal přirovnat k Agresivnímu maniakovi.
Většinou ve společnosti moc nemluví, teda pokud není s přítelem.
Často přemýšlí nahlas a to mu dělá problémy, hlavně když jde o něco co by neměl nikdo vědět.
Oblíbené: Akrobacie, běh, vymlouvání
Neoblíbené: Trénink
Kekkei Genkai: -----
Životopis: Když se narodil tak jeho rodina zažívala nemalou krizi, šlo to s dříve uznávanou rodinou z kopce, tradicí bylo že každý člen rodiny dostane vlastní unikátní meč, rodiče přemýšlely že ten jeho prodají, tyto meče se nedají nijak vyrobit, prostě se ten meč vyvíjí s tím kdo se narodí, narodí se a v puse má kámen, například safír, tento kámen se musí umístit do speciální nádoby a do té se nesmí nikdo podívat do jeho 15 let kdy meč bude vyvinutý na dostatečné úrovni, zajímavé na tomto meči je že sedí uživateli dokonale, je prakticky bez chybičky, no tak přemýšlely že prodají můj kámen, do toho se ovšem vložil tehdejší kazekage a ten si kámen vzal i s nádobou pod svou ochranu, později až se rodina vyhrabala z krize, tak jim kazekage nádobu nedal, řekl že si pro ni pak mám dojít sám.
Taky jak jsem byl na akademii jsem tak učinil, moje roky na akademii byly příšerné, děti se mi smáli za "tetování" se kterým jsem se narodil, tehdy jsem byl uzavřený do sebe a nikoho kromě svého bratra jsem k sobě nepustil, ten měl také tetování, ale modrého žraloka, je to jako s mečem, prostě se s ním už člověk z naší rodiny narodí, vysvětlil mi jak to s tím tetováním je, sice mi chvíli trvalo než jsem to pochopil, ale pak jsem se změnil, moje lenost mi sice zůstala, ale tehdy jsem přestal tetování schovávat, začal jsem chodit tak, aby každý to tetování vyděl a ignoroval jsem poznámky ostatních, ti si toho všimly, že je ignoruji a přestaly si tetování všímat, ale normálně se se mnou začali bavit. Já jsem celou akademii bydlel u bratra, to byla podmínka, abych dostal svoji nádobu, byla vystavená vedle bratrova meče, ten si bral jen na misi, nebo trénink, jeho kámen byl ametyst, meč byl obou ruční. Když mi zbývalo jen pár hodin do mého narození tak jsem jsem celou dobu proseděl u mé nádoby, jako bych ji hypnotizoval, aby mi vydala můj meč, když mi bylo přesně patnáct, víko se rozbilo, já jsem došel k nádobě a v ní byl jeden a půl ruční meč, čepel byla delší než u ostatních mečů stejného druhu a byla zbarvena do ruda, safír byl v jílci, byl opracovanější než mi vyprávěli, nádherně hladký, doslova jsem se vyžíval v tom po něm přejíždět rukou, byly na něm vzory draků, od toho jméno Kinmedaryū, zkomolenina, drak ze zlata, částečně to bylo i kvůli mému tetování draka.
Když jsem došel na zkoušku na akademii, ano bylo to pozdě, kvůli depresím které jsem měl z posmívání. Tak jsem měl svůj meč hrdě u pasu, předstoupil jsem před zkoušejícího a ten mi řekl. "Krásný meč, doufám že ho užiješ dobře, ale teď mi předveď, Bunshin no jutsu." Usmál se na mě, to že mi pochválil meč mi značně zvedlo sebevědomí, což jsem v tu chvíli potřeboval, udělal jsem pečeť, soustředil čakru a řekl jsem osudové slovo, co řekl doslova zakřičel. "Bunshin no Jutsu!" Udělal jsem 4 klony, zkoušející i zatleskal a řekl mi. "Prošel jsi." Při těch slovech ke mě došel a dal mi čelenku, potom mi potřásl rukou.
Když jsem odcházel tak jsem si vzal jen kovovou část, tu jsem si doma přidělal na opasek od kalhot, od té doby jsem byl hrdý na to že jsem ninja, i když jen genin, ale to se může změnit.
Když jsem došel na cvičiště, tak jsem tam našel anděla, anděla v lidském těle, byla to Kazekage-hime, snad nejkrásnější holka na světě. Když jsem za ní došel, abych byl přijat do týmu, tak jsem si tajně přál, aby byla moje sensei ona, stalo se tak, i když né moc tradičně, je v týmu který má sice 4 člený, ale všechno to jsou geninové, ale sensei je teoreticky Aiko, tým se skládá ze mě, Sabaku no Riko, Ayu a Akane.
Všechny 3 členky jsou sice hezké, ale Aiko se nemohou rovnat.
Vzhled
Ryuushi Misairu Heise-20-1318223451
Tetování draka přes půlku těla a nikdy nechodí s tričkem nebo kabátem, jen kalhoty.
Zbraň: Ryuushi Misairu Rasenshuriken
Jeden a půl ruční meč. S červenou čepelí a safírem na konci jílce.
Jméno meče:Brisingr
Schopnost meče: Pokud narazí do něčeho co je tvořeno z čakry tak to tu čakru rozpojí, například Stěna z písku, při úderu mečem přeruší tok čakry v písku a ta se rozsype(Genin-C Jounin-A), i jeho odolnost je větší, nedá se jen tak něčím zničit, neustále se totiž vyvíjí, je to žijící věc.
Dále, pokud se do něj vloží čakra tak se může jednorázově vložit určité množství do safíru a z toho bude meč čerpat, čakra koluje uvnitř, má dokonce svůj vlastní čakrový oběh a je schopný přeseknout i čakrová vlákna
Podstata: Fuuton

Ninjutsu---------1,0
Taijutsu----------3,5
Genjutsu--------0,5
Inteligence------1,0
Rychlost---------3,5
Síla---------------3,0
Chrakra---------2,0
Ruční pečetě--0,5

Vzhled po odchodu ze Suny: Z vlasů si smyl barvu kterou nosil, začal nosit rudé oblečení a vydělal si čočky, aby byly vidět růžové oči, né ty falešné zlaté, jediný způsob jak ho poznat je meč a tetování které nyní zakrývá tetování.

Ryuushi Misairu Mynewimage

Naposledy upravil Ryuushi Misairu dne Sun 11 Dec - 19:54, celkově upraveno 15 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ryuushi Misairu Empty Re: Ryuushi Misairu

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 1 Dec - 10:38

Stačilo vidět avatar a už jsem věděla, že jsi to ty.

1) Takže... Kdo ti povolil další postavu?
2) Povaha - Žádné ukáže se při hře. Hezky si to popiš.
3) Neoblíbené věci - Nepovoleno. Neúcta ke starším se trestá. U mě to nepočítej, já jsem sice mladší než ty, ale mám vyšší postavení.
4) Oblíbené - Vymlouvání povoleno jen v té nejmenší míře
5) KG - Létání tu má Shiro Kazetsuchi, takže nepovoleno. Ani nemusím rozebírat, jak málo to máš popsané ty a jak je to k ničemu XD Jako Genin bys stejně ještě další element mít nemohl.
6) Když už píšeš slovo "tričko" tak prosím s měkkým "i"
7) Choď oblečený
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Dec - 12:46

No jo no bude se na tom pracovat Smile ale já sám ještě nevím jakou bude mít povahu Very Happy takže neoblíbené se opraví ty chyby taky KG taky jen mi dej chvíli na vzpamatování ze školy Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 1 Dec - 14:29

Heiki- Kombinace s Jintonem- Je to totální kontrola nad zbraní, do kamenu který je v každé zbrani kterou používáme se vloží čakra a ta pak koluje čepelí, ale ne okolo čepele, zostřuje ji a ještě zvýší odolnost čepele

K tomu mám jen sedm slov (Sedmička je mé oblíbené číslo XD )
Heeee? Co to k čertu má být?

Dle toho máš Fuuton, Jinton a jakési Heiki-bůh-ví-co-to-je. I když i ten by z toho byl zmatený.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Dec - 14:33

( Moje je 13-tka) No co asi že čakra koluje uvnitř meče a né na povrchu a ten fuuton sem nějak zapomněl smazat Very Happy a nahodou bůh ví co to je bavil jsem se s ním o tom. (Blahoslaven budiž oráj Very Happy )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 1 Dec - 14:40

Blahoslaven budiž, ó ráj XD Když už XD

To je pěkné, ale... Jej... Já tvoje postavy řešit nebudu, stačí mi mít na starosti tebe. Ani na to nemám čas. Assasin ví, že si děláš další?
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Dec - 14:46

Kdyby byl online když jsem to udělal tak ano, ale tahle je do Suny, tak jenom napiš povoleno usnadním ti to Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 1 Dec - 14:49

N-E-P-O-V-O-L-E-N-O

Dohodni se s Assasinem XD A jelikož ten má asi pořád dost věcí do školy, tak si počkáš XD
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Dec - 15:35

Infocentrum Very Happy :Hijutsu- Smazáno btw: Assasinovi jsem to psal a tehdy měl ještě online, no neodpověděl Sad

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 1 Dec - 16:32

Teď už je životopis dobrý. Bez KG je to pěkné.
Jen ten meč nebude mít žádnou extra údernou sílu XD Nechme šermířům nějakou jedinečnost. Když chceš meč, jdi do Kiri. V Suně jsou loutkaři, Shakuton a Fuuton.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Dec - 16:35

No věř i že nemá extra údernou vlastnost, jen je to jako bych uhodil někoho obou ručákem, ale například samehada by mu přistřihla křídla Very Happy
Nech mě v suně, prosím

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Dec - 19:12

Když se životopis Shijin líbí... ^^

Jeho úderná síla je 3x větší jak uživatele takže můj sek 3x znásobí
tohle se mi nelíbí, předělej to.

Proč si nevytvoříš někdy hlavní postavu, která bude tvým vysněným odrazem, jak to udělala většina z nás?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Dec - 19:14

No dobře předělám... proč? Protože tahle už vypadá nadějně Very Happy Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Dec - 19:17

Jako Hokage jsem proti, tomu, aby to bylo v suně. Jako Admin jsem rád Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Dec - 19:19

Tak to jsi zabil Very Happy Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat 3 Dec - 17:43

Tohle je už kolikatá postava 8?
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 3 Dec - 17:47

Neřeš to nemá to cenu Wink
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 3 Dec - 17:48

Ne, toto je jeho druhá postava naživu a která hraje. Mám víc postav než on.
Nicméně řešit cokoli, co se jeho týká už nebudu, došla mi s ním trpělivost.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content