Kenjutsu techniky Ryuushiho Misairu
3 posters
Kenjutsu techniky Ryuushiho Misairu
Název: Keishiki no Ryuu: Surudoi katto
Rank: C zatím, sílí s uživatelem
Popis: Meč se chytí oběma rukama(Jako při kendo v bleachi), dá se nad hlavu tak že čepel směřuje dozadu a jílec je nad hlavou.
Následuje rychlí sek mečem směrem dolů, v ideálním případě zasáhnu uživatele a způsobím u tím hlubokou řeznou ránu, potom je tu možnost, že nepřítel vykryje útok- Kunaiem, Katanou, Vějířem.
Pokud je tato zbraň nižší kvality jak můj meč, tak zbraň zničí, jednoduše ji přesekne, nemůže však se sekem pokračovat dál a musí se stáhnout.
Pokud nepřítel unikne seku, tak meč buď narazí do země, v horším případě a nebo se sek prodlouží tak že se neutralizuje, díky tomu nezarazí zbraň do země.
Výhody: V obou případech zásahu, je nepřítel oslaben.
Nevýhody: Lze použít je s mečem Kinmedaryū. Pokud nepřítel uhne a zahájí protiútok, tak mám jedině možnost použít nohy. Musím do meče vložit víc čakry jak je obvyklé.
Status: Povoleno
Rank: C zatím, sílí s uživatelem
Popis: Meč se chytí oběma rukama(Jako při kendo v bleachi), dá se nad hlavu tak že čepel směřuje dozadu a jílec je nad hlavou.
Následuje rychlí sek mečem směrem dolů, v ideálním případě zasáhnu uživatele a způsobím u tím hlubokou řeznou ránu, potom je tu možnost, že nepřítel vykryje útok- Kunaiem, Katanou, Vějířem.
Pokud je tato zbraň nižší kvality jak můj meč, tak zbraň zničí, jednoduše ji přesekne, nemůže však se sekem pokračovat dál a musí se stáhnout.
Pokud nepřítel unikne seku, tak meč buď narazí do země, v horším případě a nebo se sek prodlouží tak že se neutralizuje, díky tomu nezarazí zbraň do země.
Výhody: V obou případech zásahu, je nepřítel oslaben.
Nevýhody: Lze použít je s mečem Kinmedaryū. Pokud nepřítel uhne a zahájí protiútok, tak mám jedině možnost použít nohy. Musím do meče vložit víc čakry jak je obvyklé.
Status: Povoleno
Naposledy upravil Ryuushi Misairu dne Wed 7 Dec - 6:52, celkově upraveno 5 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kenjutsu techniky Ryuushiho Misairu
Meč nechutně odolný a ostrý? Ne, to si nemyslím XD Já si naopak myslím, že toto jsme zakázali XD Technika jinak nejméně A a stejně si nemyslím, že by prošla. C-rank je obyčejný rychlý sek obyčejným mečem XD
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Nechci se zase hádat, tady jde o to že mám meč, jak to mám v životopise. Jen jsem to začlenil do techniky ani nevím proč.
Anonymní- Anonymní
Hej Ryuushi prosím ťa si uvedom že ten tvoj meč nikdy nebude ako Hiramekarei (apod.) A mám pocit že sa začínaš veľmi nepekne kašlať šermiarom do remesla.
A k tvojmu popisu: nemôžeš sa Henge: Raibu irezumi keď ešte nebola schválená len tak.
A k tvojmu popisu: nemôžeš sa Henge: Raibu irezumi keď ešte nebola schválená len tak.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Takže tím chceš říct že tvůj meč je stejně silný jako ty od sedmi šermířů a nebo legendární zbraně?Od čeho tady pak jsou ?
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Mě se taky všichni šufujou do řemesla. Jen mokuton potlačoval čakru jinchuuriki, teď to umí téměř každý T.T
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Techniky které jsem "objevil" / Ryuushi Misairu
» Youton Kenjutsu: Yogan no nami - Youton techniky meče - lávova vlna
» Byt Ryuushiho
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Atarove techniky - Suitonu a Raitonu A Techniky z Hiramekarei
» Youton Kenjutsu: Yogan no nami - Youton techniky meče - lávova vlna
» Byt Ryuushiho
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Atarove techniky - Suitonu a Raitonu A Techniky z Hiramekarei
Povolení tohoto fóra: